canım benim sanki ben sevdiceğime kavuşacakmış gibi sevindim şimcik , darısı başımıza olsun inşAllahh , Amiiinnn
saol şekerim o senin tatlılığın...malesef canım akşam eve gidemedim eşim gece geç gelicekti görümceme gittim orda bekledim eşimi kendime tam tahıllı ekmek aldım ve tost yaptık en zararsızı buydu kendi evinde olmayınca...sonrasındada 1 kase aşurene tatlısın Nevincim, sevgiline kaçıyosun ha :)) işte ayrı zor foruma bakmak.
menün güzel canım, ama tost yeme akşam. hep peynir olmuş yediklerin. menemen yumurtalı daha iyi olur. maşallah, iyi gidiyorsun canım.
ya geçen gap kazak gördük küçük bebekler için, nasıl güzeldi. fiyatı da büyüklerinkinden pahalı. Allah yardım etsin bebek sahibi olanlara. alsan ayrı dert, almasan içine dert oluyor öyle sevimliler ki... kesin ben yine çok beğenirim o minicik kıyafetlerden bir tane. senin dediğine gelirim yani.
günaydın kızlar...
uyandık kızımızı doyurdukkk ..Kendimizi doyurduk...
Sabah domates peynir yarım dilim tahıllı ekmek yedim.. Bolca su içtim...
günaydın senin sabahki menünle benimki biraz aynı olmuş benim dr 6 zeytinde ye dedi mecburen listeye uyuyorum ellimden geldikçe
kızlar size haberlerim var
ben Ebru (tomurcuk) ile konustum kendisi de bebişide de çok iyiler..
kanaması da bitmiş..
doktora yeniden rapor yazdırmış.
sanırım bir daha işe gitmeyecek..
eve net almayı düşünüyor,zaten tüm gün yatıyormuş sanırım bizleride özledi
herkese cok cok selamı vardı..öpüyorum onun yerine sizi
Bazılarınız biliyodur, asker bekliyordum. 2,5 aydır falan hiç haber yoktu. Az önce mesaj geldi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Hepiniz çok destek oldunuz zor zamanımda, haber vermek istedim o yüzden. Sağolun kızlar.
Ay çok mutluyum içim içime sığmıyooooo!!!!
Teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz!
Kızınla sana iyi uykular canım...
Haklısın hemen Leslie yapmalıyım!!
Adam oralardan eriyip bitmiş halde gelecek, ben o gitti gideli semirdim resmen
selamünaleyküm
hayırlı sabahlar kıscelerim
Allah güzel bir gün geçirmeyi nasibetsin
zeytini sevmiyorum ben :/ :/
selamünaleyküm
hayırlı sabahlar kıscelerim
Allah güzel bir gün geçirmeyi nasibetsin
aleyküm selam canım sen de bizim selamlarımızı ilet görüşünce iyi haberlerine çok sevindimkızlar size haberlerim var
ben Ebru (tomurcuk) ile konustum kendisi de bebişide de çok iyiler..
kanaması da bitmiş..
doktora yeniden rapor yazdırmış.
sanırım bir daha işe gitmeyecek..
eve net almayı düşünüyor,zaten tüm gün yatıyormuş sanırım bizleride özledi
herkese cok cok selamı vardı..öpüyorum onun yerine sizi
Bazılarınız biliyodur, asker bekliyordum. 2,5 aydır falan hiç haber yoktu. Az önce mesaj geldi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Hepiniz çok destek oldunuz zor zamanımda, haber vermek istedim o yüzden. Sağolun kızlar.
Ay çok mutluyum içim içime sığmıyooooo!!!!
canım ben ve eşım tam zeytın canavarıyız.bu yıl 5 lıtrelık şişelerden tam 11 tane yaptım. 40 kıloya yakındı. herhalde zar zor yeter bize :)
aleykum selam canım. sana da mutlu bolzayıflamalı bol saglıklı beslenmelı bır gun dılıyorum.
kızlar bebeğim diş çıkarıyor ve dun hiç emzıremedımçoook fena ısırıyor. yenı doğduğunda da 2 buçuk ay göguslerım kanamıştı.uçları koptu resmen o donemde .. şimdi yarım uçlu kaldı göguslerım. ağlaya ağlaya emzıryordum. şimdi de yıne acımaya basladılar. çok korkuyorum eskı zamanlr gıbı olacak dıye sagıp öyle verıyroum sütü. uykuda emzırıyorum yandım kı ne yandım... elıne havuç vs verıyorum ama çare olmuyor. çaresı olan varsa lutfen ponerıde bulunsun
. diş jeli ve ağrı kesıcıde verıyorum...
bu arada oruçluyum yıne. sabah az peynır ıkı dılımde çavdar ekmeği bır bardak süt içtim. akşama da allah kerım. herkese mutlu bır gun dılıyorum
trendyol'dan oğluma bir yağmur çizmesi aldım az rahatladım , derler ya alışveriş ilaçtır diye
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?