Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 mil Leslie yaptım geldim

Ama ne kan dolaşımım varmış arkadaş, kaşınmaktan kol hareketlerinin yarısını yapamadım resmen.. Heryerim deli gibi kaşındı, kızardım ay çıldırcak gibi oldum ama bırakmadım azmettim Hala kaşınıyorum yaa vücut alışık değil tabi o kadar harekete Oysa 2 milde hiç böyle olmamıştım...

Şimdi hemen duş almam lazım, öpüyorum sizi!

saol şekerim o senin tatlılığın...malesef canım akşam eve gidemedim eşim gece geç gelicekti görümceme gittim orda bekledim eşimi kendime tam tahıllı ekmek aldım ve tost yaptık en zararsızı buydu kendi evinde olmayınca...sonrasındada 1 kase aşure

o minik kıyafetlere kanmamak eldemi bebişim yok nerdeyse ben bile alıcam yani...gerçekten çok pahalı çok masraflı Allah cümlemize yardım etsin...

Arzanar hem gözünüz aydın hem başınız saolsun hayat böyle işte gülmekle ağlamak bir arada...

Umut canım anneciğinin doğum günü kutlu olsun...sağlıkla yaşasın inşallah...

Gözde haber almışsın sevdiceğinden Allah kavuştursun tüm sevenleri...Askerlerimizi korusun Allahım hainlerden...

Arkadaşlar bu arada yeni gelenler oluyor kusura bakmayın alıntı pek yapamıyorum sayfayı açık bırakamadığımdan hepiniz hoşgeldiniz...

Kızlar bu ara fazla vaktim olmuyor sohbetinize katılamıyorum köyden gelenler var ,c teside kaynanamla kayınpederim geliyor. Bütün kış bizdeler inşallah kilo almadan kışı atlatırım ,arada eltime gidince spora gitmeyi planlıyorum

günaydın kızlar...

uyandık kızımızı doyurdukkk ..Kendimizi doyurduk...

Sabah domates peynir yarım dilim tahıllı ekmek yedim.. Bolca su içtim...

günaydın kızlar...

uyandık kızımızı doyurdukkk ..Kendimizi doyurduk...

Sabah domates peynir yarım dilim tahıllı ekmek yedim.. Bolca su içtim...

günaydın senin sabahki menünle benimki biraz aynı olmuş benim dr 6 zeytinde ye dedi mecburen listeye uyuyorum ellimden geldikçe

selamünaleyküm
hayırlı sabahlar kıscelerim
Allah güzel bir gün geçirmeyi nasibetsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122:

Sabaha kadar gece tam 3 kere uyandım :26:
Gece ne kadar yorgun olursam olayım bütün bildiğim duaları okumadan uyumam özelliklede nas ve felak hiç dilimden düşmez. Her uyandığımda hep bir korkuyla uyandım :26: işin garibi ilk iki keresinde aynı rüyayı gördüm ikisinde de büyük kızımın başına birşey geldiğini ve benim engel olamadığımı gördüm
Rabbim evlatlarımızı korusun Aminnnnnnnnnnn
Sabahtan beri o rüyaların etkisindenmidir yoksa gece uykumu daha alamadığımdanmıdır bilemem sersem gibiydim ama birazdan kendime gelirim inşallah
Size bakarken şimdi sıcak suya limon ve elma sirkesi ekledim az onu içiyorum

Birazdan da kahvaltımı ederim

Ohhh şükürler olusun
Benimde ne zamandır aklımdaydı İnşallah bir an önce eve net bağlatırda bizlerle hamileliğinin sonuna kadar bol bol sohbet eder

Teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz!

Kızınla sana iyi uykular canım...

Haklısın hemen Leslie yapmalıyım!!
Adam oralardan eriyip bitmiş halde gelecek, ben o gitti gideli semirdim resmen

Hadi gözün aydın canım inan çok sevindim
İnan hepimiz en az senin kadar merak ettik inşallah 10 gün sonra sevdiceğine kavuşursun canım Aminnnnnnnnn

Bu arada sabah sabah beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün
Semirdim lafıda nereden aklına geldiyse Eminim geldiğinde gözü senin gözlerinden başka birşey görmeyecektir olmadı sende çamura yatarsın hep senin yüzünden bak sıkıntıdan resmen ödem oluştu bende şimdi sen geldin ya artık ufak ufak gider bunlarda diye

selamünaleyküm

VeAleykümüs Selam Ablacığımmmmmmmmmmm
Aminnnnn... İnşallah hepimiz için güzel bir gün olur

Neyse kahvaltımı yapayım bari geç olmadan
Sonrada etrafı toparlarım akşamlık yemeğimide yaptıktan sonra öğlen kahvesinede komşumu çağırırım yine uğrarım spora gitmeden

Herkese az kalorili bol hareketli süper bir gün dilerim

Kocaman öpüyorum

zeytini sevmiyorum ben :/ :/

canım ben ve eşım tam zeytın canavarıyız.bu yıl 5 lıtrelık şişelerden tam 11 tane yaptım. 40 kıloya yakındı. herhalde zar zor yeter bize :)

selamünaleyküm

aleykum selam canım. sana da mutlu bolzayıflamalı bol saglıklı beslenmelı bır gun dılıyorum.

kızlar bebeğim diş çıkarıyor ve dun hiç emzıremedım çoook fena ısırıyor. yenı doğduğunda da 2 buçuk ay göguslerım kanamıştı.uçları koptu resmen o donemde .. şimdi yarım uçlu kaldı göguslerım. ağlaya ağlaya emzıryordum. şimdi de yıne acımaya basladılar. çok korkuyorum eskı zamanlr gıbı olacak dıye sagıp öyle verıyroum sütü. uykuda emzırıyorum yandım kı ne yandım... elıne havuç vs verıyorum ama çare olmuyor. çaresı olan varsa lutfen ponerıde bulunsun
. diş jeli ve ağrı kesıcıde verıyorum...
bu arada oruçluyum yıne. sabah az peynır ıkı dılımde çavdar ekmeği bır bardak süt içtim. akşama da allah kerım. herkese mutlu bır gun dılıyorum

aleyküm selam canım sen de bizim selamlarımızı ilet görüşünce iyi haberlerine çok sevindim

gözün aydın canım

hayırlı günler kızlar
bugün sakin bir gün olacak sanırım benim için hiçbir planım yok :)
aslında bir dışarı çıkyaım diyorum hem yürümüş olurum ama bakalım nasip
akşam arkadaşa gideceğim kızlarla inşallah

slm kizlarrrr
gozde m gozun aydin az kalmis insallah sag salim kavusursun sevdigine

arnazar gecmis olsun cnm kizina havuc yerine pirasa ver ben veriyordum baya oyalaniyor pirasayla

selamlar hanımlarr.

nasılsınız?? hava çok kötü bugün burda.. bir yağmur bir kasvett...
yemeğe bile çıkamıcam. arkadaşa bişiler söylerim gelirken getirsin hiç halim de yok
bu sabah gene 86,1 çıktım ya, akşam da canım sıkkındı pringles+yarım çikolatalı gofret yedim biraz. ona da pişman oldum sonra
bakalım cuma'ya ne olacak bildirim.
...
biraz netten alışveriş yapayım da keyfim yerine gelsin bari oğluma bişiler alayım.
...

arnazar ben de 3-3,5 ay kadar çektim o göğüs yaralarından
ne fena bir acı olduğunu bilirim. 3 ay boyunca kan ve iltihap aktı göğsümün yarısı koptu sallanıyordu artık

seni ısırdığı anda emzirmeyi kes. memeyi bıraktır hemen..
öyle öyle anlar yapmaması gerektiğini.. laftan anlamaz şimdi tabii.. sen "ay" dedikçe oyun sanıyordur o bir de güler sıpa.. :)
ama ısırınca memeyi bıraktırırsan kötü bişi olduğunu anlar yavaş yavaş.
göğsüne de "şunu sür" diyemicem maalesef, denemediğim hiçbirşey kalmadı çare olmadı bana
ama biberonla içmeye alışırsa sütünü, memeden emmeye üşenir zamanla canım...
...

trendyol'dan oğluma bir yağmur çizmesi aldım az rahatladım , derler ya alışveriş ilaçtır diye
..

eşimin anaannesi yapıyor bize gönderiyor sürekli daha biri bitmeden diğeri geliyor durduramıyoruz..afiyet olsun canımmm

kızlar leslie yaptım 45 dk . Yemeklerimi yaptım evde toparlancak yerleri topladımm ve oturdum şimdi kızımı uyutayım azıcık bende dinleneyim modundayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…