iskenderun.. yani ben istanbul doğumluyum ama ana-baba maaile oralılar... akrabalarımız çok orda.. en son geçen sene gittim bayramda anneanneciğim ziyarete
..
Umuttt,
seni anlattım dün bahsettiğim arkadaşıma,yaşadıklarını hastane tecrübeni.. ilaca başlamayın veya erteleyin bir süre dedim..Onların da içine sinmemiş zaten yeni birine bakıyorlarmış..
Bu ara anne okula bırakıp,alıyormuşş..En azından okula gidiyormuş normale dönecektir inşallah sabır gerek işte...
Ben bir de bizim öğretmene sorayım diyorum, pedagog aynı zaman da kendisi... bakalım o ne diyecek..Farklı ağızdan farklı birşeyle duymakta bir çözüm yolu...
benim annemde iskenderunlu:)
bi ucum iskenderunlu yani benimde:)
aa meyraa, ben de GS.liyim.. eşim FB.li...
çok fanatik oluyor canım bu FB.liler
..
aa ne çok hemşom varmış :)
annelerimiz tanışıyordur belki bile :)
..
Belki internette görmüşsündür "Sevgili Kitabı" da ilginç bir hediye olabilir. İçini istediğin gibi düzenlediğin, kendi yazdığın bir kitap. Yıldönümü için farklı bir fikir olabilir diye bir kenara yazmıştım ben doğum günü için de olur mu, olur. Bir incele istersen...kızlar ayın 1 de kocamın doğum günü ne alayım ona diye düşünüyorum :/:/
Umuttt,
seni anlattım dün bahsettiğim arkadaşıma,yaşadıklarını hastane tecrübeni.. ilaca başlamayın veya erteleyin bir süre dedim..Onların da içine sinmemiş zaten yeni birine bakıyorlarmış..
Bu ara anne okula bırakıp,alıyormuşş..En azından okula gidiyormuş normale dönecektir inşallah sabır gerek işte...
Ben bir de bizim öğretmene sorayım diyorum, pedagog aynı zaman da kendisi... bakalım o ne diyecek..Farklı ağızdan farklı birşeyle duymakta bir çözüm yolu...
Komşularla yapılan sabah kahvesi... süper bişe olmalı...acayip kıskandım
canım ben ve eşım tam zeytın canavarıyız.bu yıl 5 lıtrelık şişelerden tam 11 tane yaptım. 40 kıloya yakındı. herhalde zar zor yeter bize :)
aleykum selam canım. sana da mutlu bolzayıflamalı bol saglıklı beslenmelı bır gun dılıyorum.
kızlar bebeğim diş çıkarıyor ve dun hiç emzıremedımçoook fena ısırıyor. yenı doğduğunda da 2 buçuk ay göguslerım kanamıştı.uçları koptu resmen o donemde .. şimdi yarım uçlu kaldı göguslerım. ağlaya ağlaya emzıryordum. şimdi de yıne acımaya basladılar. çok korkuyorum eskı zamanlr gıbı olacak dıye sagıp öyle verıyroum sütü. uykuda emzırıyorum yandım kı ne yandım... elıne havuç vs verıyorum ama çare olmuyor. çaresı olan varsa lutfen ponerıde bulunsun
. diş jeli ve ağrı kesıcıde verıyorum...
bu arada oruçluyum yıne. sabah az peynır ıkı dılımde çavdar ekmeği bır bardak süt içtim. akşama da allah kerım. herkese mutlu bır gun dılıyorum
kızlar ayın 1 de kocamın doğum günü ne alayım ona diye düşünüyorum :/:/
Hepinizin samimiyetine eminim canım zaten, o kadar destek oldunuz ki...
Güzel taktik valla, hep sıkıntıdan stresten yedim zatenGerçi söyledim biraz aldım diye ama "boşver al daha iyi" dedi hain
Ya bütün gün okuldayim dersim var evdende birşey getiremedim yarım pide yedim birşey olmaz inşallah rejimimi sakatlamak istemiyorum ceza olarak akşam koşu bandında yürüyüş yapıyım bari:-/
aaaa cecoşum gelmiş:))))
muuuucksss hoşgeldin cecoşum
bu arada ben çarşıya hala çıkmazsam akşam olucak, birazdan hazırlanıp çıkıyım bari....
gündüzler kısalınca birden akşam oluveriyo......
sizin sohbetinizede hiç doyum olmuyorki ama
Puslu ve kasvetli bir İstanbul sabahından herkese merhaba :) Aslında sabah hatta öğle vakti ile geçti ama böyle yazasım geldi, değiştirmedim :)
Bu hafta yürüyüşüm sıfırBu sabah da yürüyemedim, öyle geç yattı ki benim oğlan (öğledne sonra anneannesine gitmişti orada çok uzun uyumuş, akşama da uykusu gelmedi tabii). Sabah çok perişandım. Neyse yürümedim ama yatıp uyumadım da en azından. Bu gece hiç anlamam, ister uyusun ister uyumasın benim bızdık, ben vakitli yatacağım. Biraz da eşim nöbet beklesin
Banu, Yena, Asuman, toksin, dafi, Nevin, efeeeem çok teşekkür ederim kutlamalarınız, iyi dilekleriniz için, annem 62 yaşını bitirdi :) Annem diyabetli olduğu için çok nadir durumda pasta yiyor, eşim de bunu bildiği için "kırk yılda bir yiyecek bari en sevdiği olsun" diye Pelit'ten favori pastasını almış. Ben de dayanamadım 1.5 dilim yedimAma dayanılacak gibi değildi, hayatımda yediğim en güzel pastalar arasında ilk 10'a girer kesin
Yenacığım evet babamla doğum günleri yakın, Babam Ekim'de annem Kasım'da...
Belki internette görmüşsündür "Sevgili Kitabı" da ilginç bir hediye olabilir. İçini istediğin gibi düzenlediğin, kendi yazdığın bir kitap. Yıldönümü için farklı bir fikir olabilir diye bir kenara yazmıştım ben doğum günü için de olur mu, olur. Bir incele istersen...
Arkadaşına kolaylıklar diliyorum canım. Bizim kız daha ufaktı, 2 yaş krizini de tam atlatamamıştık. Okul çağında çocuk kendini ifade edebilmesi ve senin anlattıklarını anlayabilmesi bakımından daha avantajlı sanki. Ben de kızımın kreşindeki pedagogdan çok destek almıştım o dönemde. Aslında kısa notlar vardı bir kenara yazmıştım. Onları bulursam göndereyim; hem herkese genel bir bilgi olur hem de belki arkadaşına bir nebze faydası dokunur...
...............
canım gözün aydın en kısa zamanda kavuşursun inşallahBazılarınız biliyodur, asker bekliyordum. 2,5 aydır falan hiç haber yoktu. Az önce mesaj geldi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Hepiniz çok destek oldunuz zor zamanımda, haber vermek istedim o yüzden. Sağolun kızlar.
Ay çok mutluyum içim içime sığmıyooooo!!!!
tatlım hemen yardım etmeye calısayım..profil resmin zaten bize gözükmez oraya cok tatlı bebişinin fotosunu koymussun..
avatarın nickinin yanında gözüken..profil resmin özellklerinin yanında yer alan resim yeri.
sen profil fotonu degişirdigin yerin altındaki avatar degiştir bölümüne gir,avatar kullanmama işaretlidir sende,kaldır onu
sonra istedigin resmi yükle bu kadar kolay
İyi gecelerr yavrullaaarr
arkadaşlara gittik , oturduk , muhabbet ettik , bissürü mammiş vardı ama ben hiçbirinden almadım , sadece çay içtimm
arkadaşım en son dukandan önce görmüştü beni , çook zayıflamış olduğumu söyledi , bi sevindirik oldum anlatamamm
çok güzel bi duygu inşallah bizde yaşarız o duyguları
GÖZDEEE gözün aydın kuzuuumm , ben dedim içini ferah tut , görevdedir arayamıyordur diyeee ...
aayyyy çooookkk sevindiim vallaaa , hadi bakalım birde şafak bitsinn , oohh süper olur valllaaa
darısı başıma diyorumm , ŞAFAK : 56
Canım gözün aydın nihayet haberleşmişsin askerinle..
Darısı aynur ve tüm bekleyenlere..
kızlar ayın 1 de kocamın doğum günü ne alayım ona diye düşünüyorum :/:/
benim rahmetli babacığımın futbol maçlarıyla zerre kadar alakası yoktu, ancak büyük maçlarda bi bakardı işte öyle o kadar.....
ahhh babacığım benim
neyse.......
eşimde maça oldukça düşkün, bende o açınca dolayısıyla maça bakıyorum her akşam,
bende de hobi olmaya başladı bu maçlar
ben GSLİYİM eşimde FBLİ:))
2düşman takım diyebiliriz buna
arada bi kızdırırım onu FB hakkında, onun zaafı gerçekten FBYE laf söyletmemek
erkeklerin ilginç yanlarından biri bu maç yaaaa:)))
vesselam dicem şuydu:))))
büyük bir takım olan MENÇISTIRYUNAYTID gibi bir takımı yendik biz GS olarak 1-2gün önce:))))
ama nasıl heycanlandım bil bilseniz izlerken.....
gerçekten büyük bir takımı cool bir şekilde yendik yani:))))
eşimde dediki bunun üzerine bizde İNTERİ yenmiştik
RA RA RA RE RE RE GASSAY GASSAY CİMBOMBOM........:)))
YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM KAZENDE GSLİYDİ:)))
KAAAAZEEEEN KAAAAZEEEENN DUY SESİMİZİİİİ:)))
tamam canım ben çıkıyım artık, ancak yetiştiririm işlerimi....
aman biz kadınların günlük konuşma limitleri dolmalı:))) yoksa iyi olmuyor:)))))
özellikle erkekler açısından, kkya şükretsinler bence kızacaklarına:))
gitmeden size dünyanın en kısa fıkrasını yazıp öyle çıkıyım, hemde konumuzada çok uygun:))
öptüm görüşürüz
FIKRA:
2kadın saatlerce konuşmadan oturmuşlar.
allah tez zamanda senide kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?