- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ve aleykümselaam cecoşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122:
Sabaha kadar gece tam 3 kere uyandım :26:
Gece ne kadar yorgun olursam olayım bütün bildiğim duaları okumadan uyumam özelliklede nas ve felak hiç dilimden düşmez. Her uyandığımda hep bir korkuyla uyandım :26: işin garibi ilk iki keresinde aynı rüyayı gördümikisinde de büyük kızımın başına birşey geldiğini ve benim engel olamadığımı gördüm
Rabbim evlatlarımızı korusunAminnnnnnnnnnn
Sabahtan beri o rüyaların etkisindenmidir yoksa gece uykumu daha alamadığımdanmıdır bilemem sersem gibiydim ama birazdan kendime gelirim inşallah
Size bakarken şimdi sıcak suya limon ve elma sirkesi ekledim az onu içiyorum
Birazdan da kahvaltımı ederim
Ohhh şükürler olusun
Benimde ne zamandır aklımdaydıİnşallah bir an önce eve net bağlatırda bizlerle hamileliğinin sonuna kadar bol bol sohbet eder
Hadi gözün aydın canım inan çok sevindim
İnan hepimiz en az senin kadar merak ettikinşallah 10 gün sonra sevdiceğine kavuşursun canım Aminnnnnnnnn
Bu arada sabah sabah beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün
Semirdim lafıda nereden aklına geldiyseEminim geldiğinde gözü senin gözlerinden başka birşey görmeyecektir olmadı sende çamura yatarsın hep senin yüzünden bak sıkıntıdan resmen ödem oluştu bende şimdi sen geldin ya artık ufak ufak gider bunlarda diye
VeAleykümüs Selam Ablacığımmmmmmmmmmm
Aminnnnn... İnşallah hepimiz için güzel bir gün olur
meyracım çok zor olmalı Allah kolaylık versin hiç tecrübem olmadığı için bir önerimde yok. bebişin kolaylıkla çıkarır inşaAllah dişinicanım ben ve eşım tam zeytın canavarıyız.bu yıl 5 lıtrelık şişelerden tam 11 tane yaptım. 40 kıloya yakındı. herhalde zar zor yeter bize :)
aleykum selam canım. sana da mutlu bolzayıflamalı bol saglıklı beslenmelı bır gun dılıyorum.
kızlar bebeğim diş çıkarıyor ve dun hiç emzıremedımçoook fena ısırıyor. yenı doğduğunda da 2 buçuk ay göguslerım kanamıştı.uçları koptu resmen o donemde .. şimdi yarım uçlu kaldı göguslerım. ağlaya ağlaya emzıryordum. şimdi de yıne acımaya basladılar. çok korkuyorum eskı zamanlr gıbı olacak dıye sagıp öyle verıyroum sütü. uykuda emzırıyorum yandım kı ne yandım... elıne havuç vs verıyorum ama çare olmuyor. çaresı olan varsa lutfen ponerıde bulunsun
. diş jeli ve ağrı kesıcıde verıyorum...
bu arada oruçluyum yıne. sabah az peynır ıkı dılımde çavdar ekmeği bır bardak süt içtim. akşama da allah kerım. herkese mutlu bır gun dılıyorum
Sen yinede onun boşver demesiyle rahatlama sakın
Her an hazır olman lazımFıstık gibi bir gelin olmak için sen zayıflamaya devam et bari teklif ettiğinde ben haaaaazırıııımmmmmmmmm diye sünger bob gibi bağırırsın
canım gözün aydın en kısa zamanda kavuşursun inşallah
Kızlar yaaa hani spor salonunun diyetisyeni var demiştim yaa dün kadını aradım şu an hastam var ben size döneceğim demişti tabi dönmedi
Bugün tekrar aradım randevu almak için kadın demezmi tahlilerini spor salonunda aç karnına kan vererek yaptır diye bende tabi doğal olarak ne kadar tutar o tahlil dedimçok birşey değil 10 lira dedi yani toplamda 110 liraya gelicek dedi Kesinlikle ticari bir şey olduğunu hissettim o yüzden gitmiyorum
Şimdilik böyle devam edeceğim hee baktım hala birşey yok o zamanda devlet hastanesindeki diyetisyenden randevu alırım olur biter
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. vermem gerekn çok kilo varbir yola başkoydum inşallah devamı gelecek. buradaki paylaşımlarınızı okudukça motive oluyorum. Henüz yeni oldu başlayalı. diyetisyen kontrolünde yapıyorum. haftada bir tartılmak icab eder ancak dayanamadım ve sabah bir tartılayaım dedim 2 kilo vermişim 3 günde bu bile yetti mutlu olmama :) umarım devamı da gelecek. sizlere de kolaylık dilerim.:)
Hoşgeldiinn
oyyy aynurummm sen hep yürü oturma diyeee oldu sanırsammmm hiperaktif cücüş
geçmiş olsunnn
benim yüzüm yokkk girmeye neler götürdüm sorma
sabahtan öğlene kadar yattımm böbrek ağrısından üşüttüm sanırım çokkk ağrıyooo halada öle su içmeyii şhmal ettiğimden oluyooo sanırımm
biraz fazlalaştırıryım dedim suyu boğazda açıldı mübarek
annemde diyo biz gidelim kızım ne güzel zayıfladıydın biz geldik yemek yemeye başladın sen zor zayıflarsın diyolar beni sinir ediyolar valla neyse hayırlısı bakalım
köyceğize gittik az yürüdüm karım o oldu buğün amma yarın bakalım tartı ne olcekk
aynuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr cücücşü ne olcek benim halim 13 ün uğursuzluğuna inanmaya başladım hee 13 kilo yapıştı çizelgeme gitmiyooo üst taraf erimesi lazım amma bi cesaret lazım bana yaza 75 olsam süper olcek diyetisyenemi getsemm i aceba dedim
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. vermem gerekn çok kilo varbir yola başkoydum inşallah devamı gelecek. buradaki paylaşımlarınızı okudukça motive oluyorum. Henüz yeni oldu başlayalı. diyetisyen kontrolünde yapıyorum. haftada bir tartılmak icab eder ancak dayanamadım ve sabah bir tartılayaım dedim 2 kilo vermişim 3 günde bu bile yetti mutlu olmama :) umarım devamı da gelecek. sizlere de kolaylık dilerim.:)
hoşgeldin tatlımmm , gazan mübarek olsun , kafaya koyduysan bu işin yarısı tamam demektir
biraz kendinden bahset seni tanıyalımm
:) hoşbuldum teşekkürler. valla çok uzun yolum var ama kısa kısa hedefler koydum ki fazla gözümde büyümesin diye :) 90 kilonun çok çok üstündeyim. üç basamaklılardayım malesef. çok diyet yapıp bozmuşluğum var. güzel bir şekilde veriyorum sonrasında güzel bir şekilde de fazlasıyla alıyorum kiloluları :) diyetisyene de gidiyorum ama pahalı bir süre sonra ne olur bilemem gidemem belki ama devam ederim listeden tabiki. daha dördüncü günüm çok başındayım yolun ,ama kararlıyım inş. devam eder bu kararlılık .. :)
Ay şimdi de sen beni güldürdünAllah da seni güldürsün. Hemen telli duvaklı gelin ettin beni bu ne hız
Gerçi ağzından bal damlıyo valla... Daha ortada bişey yok da olursa düşünürüz. Ben daha önce evlenip ayrıldım, zor işler bunlar
canım benim burda istediğin rahatlıkla söyleyebilirsin kilonu , bende 3 hanelerden geldim buralaraa , yani hepimiz bu durumdan şikayetçiyiz :26::26::26:
canım kiloları verdikten sonra aynı şekilde eski yeme düzenine dönersen kat kat fazlasını alırsınn malesefff ....
bence bu sefer son olsun , güzelce ver kilolarını sonrasındada koruma yoluna bakk
hadi bakalım Allah kolaylık versinn ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?