Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse kızlar az kızımın kazağını kakalayayım ondan sonrada zaten ancak kızı uyutur hazırlanıp çıkarım

Akşam inşallah yine görüşürüz

Kocaman öpüyorum hepinizi
Sakın kaçmaklar yapmayın heeee

Meraba kizlar, bugunlerde günlerim hep ayni geciyor,
öksürüklü ve monoton

Cumartesi günü aslinda bizim camideki kizlarla toplanip kabir ziyareti yapacaktik,
malum burda büyük bir mezarligin icinde kücük bir bölümde müslüman mezarligi var..
ama malesef adetliyim ve böyle gidemicem,

ama pazar günü kocaman bir salonda 1001 hatim programi var, kuran filan okuncak, ünlü hafizlar filan gelcek,
konusmacilar filan,
Oraya giderim sanirim, evde oturmaktansa,
gezmeyi seviyorum ya napim

birde maasim gelsinde kizkardesimin bebisine biberon seti alcam, avent markasinin var 4-5 tane biberon, 2 tanede emzik var sanirim icinde, yeni dogan bebekler icin set,
ha birde öbür arkadasim dogum yapcak az kaldi ayin 9 una verdiler dogum randevusunu ama belki bikac gün öncede gelebilir tabi,
gecte gelebilir,
ama hediye hazirlicam ona, hazirladiktan sonrada gösteririm size :)

ve aleykümselaam cecoşum
bencede haklısın ücretli olduktan sonra kendi seçtiğin diyetisyene gidebilirsin. kaçamak yapmadan sporunuda yaparak devam edersen diyetizyene gerek duymadan zayıflarsın canım

meyracım çok zor olmalı Allah kolaylık versin hiç tecrübem olmadığı için bir önerimde yok. bebişin kolaylıkla çıkarır inşaAllah dişini

Son düzenleme:

Ay şimdi de sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Hemen telli duvaklı gelin ettin beni bu ne hız
Gerçi ağzından bal damlıyo valla... Daha ortada bişey yok da olursa düşünürüz. Ben daha önce evlenip ayrıldım, zor işler bunlar

canım gözün aydın en kısa zamanda kavuşursun inşallah

Sağol canımm, hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için :))

Gitme bence de ya dediğin gibi salonlara dünyanın parasını veriyoruz. Bir de üstüne diyetisyen parası mı vereceksin oldu canım...
Aslında ben de en azından kan tahlili falan için gitmek istiyorum. Malum işten ayrıldım özel sigortam bitti, devlet hastanesi araştırayım bari

iyi akşamlar güzel bayanlar
az önce geldik arkadaştan eve güzel bir akşam oldu bizim için özlemişiz ama yarın okul var kızalrın dersleri var vs derken uzatamadık fazla
arada kasnakta lif yapmayı da denedik

Asu , Nursena , Meryemm yerim siziii , hoşgeldiniizz

sıkıntıdan patladım ama yaaa, zaten oturamıyom totoşumun üstüneee ...

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. vermem gerekn çok kilo var bir yola başkoydum inşallah devamı gelecek. buradaki paylaşımlarınızı okudukça motive oluyorum. Henüz yeni oldu başlayalı. diyetisyen kontrolünde yapıyorum. haftada bir tartılmak icab eder ancak dayanamadım ve sabah bir tartılayaım dedim 2 kilo vermişim 3 günde bu bile yetti mutlu olmama :) umarım devamı da gelecek. sizlere de kolaylık dilerim.:)

oyyy aynurummm sen hep yürü oturma diyeee oldu sanırsammmm hiperaktif cücüş

geçmiş olsunnn
benim yüzüm yokkk girmeye neler götürdüm sorma
sabahtan öğlene kadar yattımm böbrek ağrısından üşüttüm sanırım çokkk ağrıyooo halada öle su içmeyii şhmal ettiğimden oluyooo sanırımm

biraz fazlalaştırıryım dedim suyu boğazda açıldı mübarek
annemde diyo biz gidelim kızım ne güzel zayıfladıydın biz geldik yemek yemeye başladın sen zor zayıflarsın diyolar beni sinir ediyolar valla neyse hayırlısı bakalım
köyceğize gittik az yürüdüm karım o oldu buğün amma yarın bakalım tartı ne olcekk

Hoşgeldiinn

aynuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr cücücşü ne olcek benim halim 13 ün uğursuzluğuna inanmaya başladım hee 13 kilo yapıştı çizelgeme gitmiyooo üst taraf erimesi lazım amma bi cesaret lazım bana yaza 75 olsam süper olcek diyetisyenemi getsemm i aceba dedim

yavrrumm sanırsam benim hiç oturmayıp hep fink fink gezmem lazımm , ondan totoş arıza verdi ,ooyyh kara bahtım kör talihimmm

cücüşüüm çizelgeni değiştir , ben öyle yaptım çünkü çizelgede kilo verdiğimi görence böyle boşvermiş havalarına girmeye başlamıştım ama şimcik yeni çizelgemle mutluyum, amacım onu ilerletmekk , sende öle yap anneemmm işe yarıyoo

bence diyetisyene gitmedende verirsin ,artık biliyosun işin ilmini , azcık sık boğazını gönder kilocuklarııı

hoşgeldin tatlımmm , gazan mübarek olsun , kafaya koyduysan bu işin yarısı tamam demektir

biraz kendinden bahset seni tanıyalımm

hoşgeldin tatlımmm , gazan mübarek olsun , kafaya koyduysan bu işin yarısı tamam demektir

biraz kendinden bahset seni tanıyalımm

:) hoşbuldum teşekkürler. valla çok uzun yolum var ama kısa kısa hedefler koydum ki fazla gözümde büyümesin diye :) 90 kilonun çok çok üstündeyim. üç basamaklılardayım malesef. çok diyet yapıp bozmuşluğum var. güzel bir şekilde veriyorum sonrasında güzel bir şekilde de fazlasıyla alıyorum kiloluları :) diyetisyene de gidiyorum ama pahalı bir süre sonra ne olur bilemem gidemem belki ama devam ederim listeden tabiki. daha dördüncü günüm çok başındayım yolun ,ama kararlıyım inş. devam eder bu kararlılık .. :)

canım benim burda istediğin rahatlıkla söyleyebilirsin kilonu , bende 3 hanelerden geldim buralaraa , yani hepimiz bu durumdan şikayetçiyiz :26::26::26:

canım kiloları verdikten sonra aynı şekilde eski yeme düzenine dönersen kat kat fazlasını alırsınn malesefff ....

bence bu sefer son olsun , güzelce ver kilolarını sonrasındada koruma yoluna bakk

hadi bakalım Allah kolaylık versinn ....

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anam bugün öyle böyle yorulmadım Tam bir saat hiç aralıksız yüzdüm ardında nasıl kendimi kaptırdıysam spora 1 saatte spor yaptım
Yüzmede bugün hoca hepimizi sırayla sınadı ben aynı grupta kalırım diye düşünürken yok yok kendine haksızlık etme iyisin dedi ve beni bir üst gruba aldı Aslında havuzda takıntım vardır ille kenara yakın yüzeceğim diye hani yorulursam anında tutunacak yerim olsun diye ama bu sefer üst gruba geçince mecbur orta kulvarda yüzmek zorundaydım
Baştan biraz tedirgin oldum ama sonra bir baktım o korkum yok oldu

Birde bugün havuza girmeden evvel birkaç bayanla sohbet ettik ve bir tanesi ay kız sen evlimisin dedi kızımdan söz edince Meğer beni bekar sanıyormuş kız hiç yaşını göstermiyorsun ya dedi tabi bende motivasyon tavan oldu

Eşim kapıda makarasına kulağımı çekti kız sen nerelerdesin hava karardı diye bende ne yapayım gece hayatına başladım dedim
Geldikten sonra kendime koca bir kase salata yaptım ve başka birşey yemedim
Artık yatmadan evvel 1 bardak yoğurt yerim tamamdır

İnşallah yarın eksi bildirim yapabilirim Bu hafta sırf kendime de süpriz olsun diye tartıya cıkmadım Artı olursada yuh çekerim artık kendime

Olsun be güzelim sen hazırlıklı ol koca nasılsa bir yerden çıkar
O işin şakası tabi ama herşey nasip kısmet Sonuçta ilerde ne olur ne olmaz Allah bilir ama ilk önce kendimiz ve sağlığımız için zayıflamamız şart

Bu arada bence sende ihmal etme en azından hormon tahlillerini yaptır ki belkide hormonlardan da kilo almanı yada vermeni engelleyen bir unsuzr vardır

Aramıza hoşgeldin
Maşallah hizlı bir başlangıç yapmışsın 3 günde 2 kilo çok çok iyi. Büyük ihtimalle ödemdir gidenler ama motive olmak için arada sudan da olsa gitmesi iyi oluyor
Umarım hep birlikte güzel güzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulaşırız

Aramıza hoşgeldin
Maşallah hizlı bir başlangıç yapmışsın 3 günde 2 kilo çok çok iyi. Büyük ihtimalle ödemdir gidenler ama motive olmak için arada sudan da olsa gitmesi iyi oluyor
Umarım hep birlikte güzel güzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulaşırız [/QUOTE]

hoşbuldum sağol. :) evet büyük ihtimallede ödem gitmiştr.şimdilik böyle olsun dediğin gibi bu bile motive etti :)
teşekkür ederim sana da kolaylıklar dilerim.. :)

aynurum gezmek iyidir sen gez en iyisi mecburen tabii:))
nursena geçmiş olsun suyu ihmal etme canım
yeme konusunda da durmak zamanı geldi ama nasıl ben de bilmiyorum
diyetisyene bence gerek yok boğazımızı tutamayınca napsın diyetisyen zaten herbişeyi biliyoruz da mesele uygulamak zaten

evet haklısın.109.3 çok çok vahim bir durumla başladım benim acilen vermem lazım. tek avuntum yuvarlak hatlıyım kilo aldığım zaman tümden alıyorum. :) hep eskiye döndüğüm için bu hallere geldim. verdiğim zaman kesinlikle korumaya bakıcam bu defa. Teşekkürler ben de sana kolaylıklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…