Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benimde bir dönem çok yara olmuştu iyileşen kadr silikon gogus ucuyla eemzirdim bir dene istersen

kızlar ayın 1 de kocamın doğum günü ne alayım ona diye düşünüyorum :/:/

Valla ben eşime ya takım elbise yada ps3 almayı düşünüyorum belki birfikir olur

Canım yine sen bilirsin ama dışarda salata tarzı birşeyler satan bir yer yokmu :44: hani ızgara köfte yanında salata en uygun olanı bence Tabi umutsuzluğada kapılma sonuçta dediğin gibi akşam nasılsa yakarsın onu
Şöyle sıkı kapaklı bir kaba meyve yada haşlanmış sebze koyma imkanın yokmu yada ne bileyim simit ayran ikilisi bile daha hafif olabilir pideye nazaran
Ben seçenek sunayımda sen bir sonraki sefer için birini seçersin [/QUOTE]

[Ben diyarbakır erganide görev yapıyorum tek secenegim vardı maalesef ama bundan sonra akşamdan hazirliycam beslenmemi dersimi aldım

tamam ben bundan sonra gezmeye devam ediyorumm , oturmak yok gezmeye devaaamm

çifter çifter yapıştıırraann Aynuuuurrr

Son düzenleme:
efemciğim,annen nasıl.?
canım sağol düşündüğün için çok şükür iyi bir haber aldık ama başka bi doktora daha göstercez (yani 3.doktora) yengemin bi akrabası hacettepe hst.beyin cerrahida hemşire sonuçları ona verdik o göstermiş doktora dr.korkulcak bişey yok sadece beyin çevresinde az bi yağlanma var demiş bizde sevindik ama arada kaldık tabi bi başka dr. daha göstercez umarım sonuç iyi olur
canım verdiğin bilgiler için sağol eminim bebeği olan her annenin işine yarıcaktır

aman ne gerek var o kadar para ödemeye git bi devlet hst. orda yaptır tahlillerini git diyetisyene ben öle yaptım valla

aramıza hoşgeldin canım bende 2 haftadır burdayım inan insan burda kendine geliyo ben 1 gün giremezsem aklım burda kalıyo inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız
biraz kendinden bahset bize

sanada geçmiş olsun canım eve bi misafir gelince öle oluyo onlara yapıyosun doğal olarak sende dayanamayıp yiyosun

Canım valla olmadı öyle yapacağım ama diğer yandanda Asumanzeynepin dediği gibi herşeyi biliyoruz ama önemli olan icrata geçirebilmek İnan en son kadın doğumcumda bana ahkam kesmeye kalkıştığında lafı ağzına tıkayıp bu böyle şu öyle diye başladım bende bildiklerimi saymaya Sonuçta dünya parada versem devlete de gitsem bana liste vericek ki genelde klasik listeyi veriyorlar eee evde beni yeme diye frenleyemiyeceğine göre ben üzerine birde paramı vereceğim
Bakalım birkaç ay sporla birlikte beslenmeye dikkat edeceğim ondan sonrada artık sıkıyorsa gitmesin o lanet kilolar

Kızlar bu arada örgüye başladım ya ben tabi benden dolayı gaza gelen kız kardeşimde dünden beri hiç aralıksız örüyormuş Normalde iğne iplik bile eline almayan daha doğrusu alamayan cadı dünden beri ha bire örüyormuş eşi bile bu günleride gördüm ya artık gözlerim açık gitmeyecek diyormuş

Bugün telefonda bana diyor ki ben koltuk kısmına geliceğim neredeyse sen ne kadar ördün len dedim ben spora gittim 3 saat oradan kaybım var ne yani eniştenemi örgü öğreteyim sana yetişmek için Nasıl gülüyor Kardeşim seni geçtim falan diye işi inada bindirma valla sabaha kadar oturur kazağın arkasını bitirim görürsün dedim
Allahtan koltuk kesmeyi falan bilmiyor ya bende oradan kızdırıyorum onu mecbur pazartesi sana geleceğim günü bekleyeceksin artık kesmeler için bende o arada öne bile başlarım dedim

Telefonda konuşurken bile koltuğa uzanıp bacak bacak üzerine atmış öyle örüyormuş düşünsenize görüntüyü gülmekten resmen gözümden yaş geldi o an

Ben, 36 yaşıma kadar hep zayıf, narin, ince bir insandım. Çok düzgün bir fizige sahip olduğum için hep imrenildim ve bu güvenle de biraz şımarıktım. Yıllar önce benden yaşca da küçük bir genç kızın belinde var olan koca simidi ile, -kızım bu ne sana hiç yakışımıyor falan diye- söylenmiştim Zaman zaman kendi kendime onun ahı tuttu diye düsünmekten kendimi alamıyorum.
Neyse, 4 yıldır şişman bir kadın olarak yaşamayı denedim. Sürekli mutsuz, alışverişten zevk almayan hatta artık hiç giyim alışveriş yapmayan, ne giyeceğim derdi yüzünden evden dışarı çıkmayan, 40 yılda bir dışarı çıkıp trafikte, markette, restoranda orda burda kavga edip eve dönen, aa seni görmeyeli ne kadar kilo almışşın diyen kişiyi dövmek isteyen ve artık insanlarla pek görüşmeyen, sürekli yemek düşünen, kafasından binbir türlü lezzetli ve zararlı gıda geçen, kendine güvenini kaybeden başka birisi oldum. Hayattaki en büyük şansım, evimde çalışa bileceğim bir işe sahibim.
Pazar günü üniversiteden kız ardaşlarımla (ve tanımadıgım birkaç başka kızda olacak) sabah kahvaltısı organizyonu var. Sürekli kendimi motive etmeye çalişiyorum ve içimdeki gitme son anda bahane uydur (mesala grip ol) sesi ile iki gündür savaşıyorum. Pazar günü ne olursa olsun bu durumu yeneceğim, o gün çok cici olacağım, kimseye sinirlenmiyeceğim, sakin olacağım ve dönünce sizlere yazacağım.
Bunları niyemi yazdım sizelere söz vermek için, artık daha da dönülmez bir noktadayım hepinize söz veriyorum...
ve orada kimseye diyetteyim demeden, çaktırmadan sadece yemem gerkenleri yiyecegim. inşallah birisi çıkıp diyet mi yapoyorsun ne diyeti yapiyorsun, bak şunuda dene demez... e derse evet yeni başladım der konuyu kapatırım dimi?

tabiki tatlım aynen öle ama en azından tahlillerin yapılıyo hormonlarda bi sorun varmı yokmu onu biliyosun yoksa diyetisyen hikaye iş kafada bitiyo

yavrularr foto koydum , elbiseli elbiselii

vini vidi vodo gittim gördüm geldim miydi neydi
Resimine bayıldımmmmmmmm

Allahımmmm Allahımmmmmmmm duy sesimizi bizlerede Aynur çüçüşü gibi zarif ve zayıf poz poz Resim çekinmeyi nasip eyle ya RAbbimmmmmm .....Aminnnnnnnnnnnn

bu kadar takma kafana sorsunlar evet diyettesin ama bu sorunun üstesinden gelip sağlıklı bi şekilde zayıflayıp onların karşısına çıkacağın günü hayal et ve sinirlenme

kuzummmm gece göremedimmm bunu:)
birden gelmişti benimkiler yine,kötüydüm

sabah ezan okunuyordu ben hala dönüyordum off aynur cücügü offf

Şekerim bende dün bir tuhaftım gece :44:
İki saat arayla hep kabuslardan uyandım durdum :26:
Sabahta baktım erken ama yatsam bu seferde sersem olurum diye vazgeçtim

Şimdi nasılsın iddadaşım daha iyisindir inşallah
Benimki geçen günki söylenmesinden sonra hemen vazgeçti dediğim gibi oda şu an xbox oynuyor dedim bir yarım saat bakayım bari kızlara tamam aşkım keyfine bak dedi

Kadının fendi erkeği yendi

NUHAN Dukan nasıl gidiyor tatlımm ?

ilgi için tesekkürederim :) bugun üçüncü günümdü. Ben zaten çok et seven bir insanım. Bugun kendime köfte yaptım mutlu mutlu yedim. Ben evimde çalışıyorum. Bugun halim çok komikti, köfteri fırına verip, koşu bandinda pişince kadar yürümek arada 10 dak malilerime bakmak, cevap yazmak sonra terka yürümek sonra terkar iş sonra tekrak acicik yürümek, müsteriye sinirlenmek..... sinirl isnirli yürümek ...... çok yoruldum çok.....:)

:) Bahsettiğin tarifi İskenderunlular dan biliyorum o yüzden sordum...geinimiz İskenderunlu.:)
bir de sizi biberli ekmek nefis bişey ben de yapıyordum ama yapmıyorum artık...
biri biberli ekmek miiiiii dedi ne yaptım yenacım sen
meyracım bizde de durum aynı eşim fanatik fbli...gs ye tahamül edemiyor bende onun inadına gsli oluyorum bazen:)
adamlara bak mençistiryunaytıt:) ı yendiler diyorum eşim başlıyor takım 3 golcüsünü türkiyeye getirmedi,gsyi yerlerdi ama takım yorgundu falandı filandı...

gs nin ii oldugunu kabul etmiyor birsürü bahane üretiyor sinirleniyor..
buda benim komigime gidiyor,damarına basıp duruyorum
Asu , Nursena , Meryemm yerim siziii , hoşgeldiniizz

sıkıntıdan patladım ama yaaa, zaten oturamıyom totoşumun üstüneee ...

ah canım bende 2 saattir geçmiş okuyorum..sonra baska biseye dalıyorum..
tlf ile konusuyorum geri gecmişe dönüyorum site atmıs oluyor beni geri baglanıyorum..

ama bunları yazabiliyorsam demekki gecmiş geçmişte kalmıs

canım git kahvaltıya , kimseyi ilgilendirmez senin diyet yaptığın falan , eğer atakta isen haşlama yumurta ,bi kaç çeşit peynir ile halledebilirsin durumu , seyire geçtiysen o günü sebze günü yap yanına domates , salatalık , maydanoz falanda yersin olur biterr , başkaları için değil , önce KENDİN için yaşa !!!!

kuzummmm gece göremedimmm bunu:)
birden gelmişti benimkiler yine,kötüydüm

sabah ezan okunuyordu ben hala dönüyordum off aynur cücügü offf

bebeemm söle onlara gelmesinler , kışt de hoşt de yollaaa , gitsinlerrr geriii

cücüüüüümmmm

Banuşş bende sana bayılıyom kuzumm , eminim o içindeki narin dünyalar güzeli kadın ortaya çıkacak ve sen bütün güzelliğinle mest edecem ortalığı kuzuuummm

rica ederim tatlımm

gün benim en zorlandığım en vurucu en başağrılı gün olmuştu , okulumdan 15 kişilik hatun grubu evimde misafirimdi , bissürü şey hazırladım birinin bile tadına bakmadım , hepsini afiyetle hüplettilerr ben sadece çayımı içtim , hepsinin anormal bakışlarına ve söylemlerine rağmenn ....

dedim ya sana önce KENDİM için yapıyom bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…