rica ederim tatlımm
gün benim en zorlandığım en vurucu en başağrılı gün olmuştu , okulumdan 15 kişilik hatun grubu evimde misafirimdi , bissürü şey hazırladım birinin bile tadına bakmadım , hepsini afiyetle hüplettilerrben sadece çayımı içtim , hepsinin anormal bakışlarına ve söylemlerine rağmenn ....
dedim ya sana önce KENDİM için yapıyom bunu
Şekerim bende dün bir tuhaftım gece :44:
İki saat arayla hep kabuslardan uyandım durdum :26:
Sabahta baktım erken ama yatsam bu seferde sersem olurum diye vazgeçtim
Şimdi nasılsın iddadaşımdaha iyisindir inşallah
Benimki geçen günki söylenmesinden sonra hemen vazgeçti dediğim gibioda şu an xbox oynuyor dedim bir yarım saat bakayım bari kızlara tamam aşkım keyfine bak dedi
Kadının fendi erkeği yendi
canım ben göremedim fotonu ama eminim güzel çıkmışsındır
Misafirler size gelince birde ikramları hazırlama durumu olmalı. buda çok acı...hazırla ve yiyeme...
arkadaş olmadığımız için görememişsindir canım , ekledim seni, bakabilirsinn
çok güzel çıkmışsın tatlıminşallah bizde o kilolara iner güzel güzel fotolar çektiririz
ben alıştım tatlım hazırlayıp yememeye yada hazırlananlara elimi sürmemeye
eeffeeeemmmmm sanırım yarın listede olursun..
eger olurda olmazsan bana söle yardımcı olmaya çalısırım
Ben, 36 yaşıma kadar hep zayıf, narin, ince bir insandım. Çok düzgün bir fizige sahip olduğum için hep imrenildim ve bu güvenle de biraz şımarıktım. Yıllar önce benden yaşca da küçük bir genç kızın belinde var olan koca simidi ile, -kızım bu ne sana hiç yakışımıyor falan diye- söylenmiştimZaman zaman kendi kendime onun ahı tuttu diye düsünmekten kendimi alamıyorum.
Neyse, 4 yıldır şişman bir kadın olarak yaşamayı denedim. Sürekli mutsuz, alışverişten zevk almayan hatta artık hiç giyim alışveriş yapmayan, ne giyeceğim derdi yüzünden evden dışarı çıkmayan, 40 yılda bir dışarı çıkıp trafikte, markette, restoranda orda burda kavga edip eve dönen, aa seni görmeyeli ne kadar kilo almışşın diyen kişiyi dövmek isteyen ve artık insanlarla pek görüşmeyen, sürekli yemek düşünen, kafasından binbir türlü lezzetli ve zararlı gıda geçen, kendine güvenini kaybeden başka birisi oldum. Hayattaki en büyük şansım, evimde çalışa bileceğim bir işe sahibim.
Pazar günü üniversiteden kız ardaşlarımla (ve tanımadıgım birkaç başka kızda olacak) sabah kahvaltısı organizyonu var. Sürekli kendimi motive etmeye çalişiyorum ve içimdeki gitme son anda bahane uydur (mesala grip ol) sesi ile iki gündür savaşıyorum. Pazar günü ne olursa olsun bu durumu yeneceğim, o gün çok cici olacağım, kimseye sinirlenmiyeceğim, sakin olacağım ve dönünce sizlere yazacağım.
Bunları niyemi yazdım sizelere söz vermek için, artık daha da dönülmez bir noktadayım hepinize söz veriyorum...
ve orada kimseye diyetteyim demeden, çaktırmadan sadece yemem gerkenleri yiyecegim. inşallah birisi çıkıp diyet mi yapoyorsun ne diyeti yapiyorsun, bak şunuda dene demez... e derse evet yeni başladım der konuyu kapatırım dimi?
Misafirler size gelince birde ikramları hazırlama durumu olmalı. buda çok acı...hazırla ve yiyeme...
ay ben cin gibiydim tüm gece gözümü yummadım..
rüyalara gecsem sorun yok farkediyorum bir haftadır falan hep güzel rüya görüyorum hatta uyandıgımda kendime kızıp geri uyumaya çalısıyorum:)
iyiyim canım simdilik esniyorum bakalım buda benm hoşuma gidiyor:)
evet eniştemiz düşündügümden de çabuk yumusamıs..
kızların napıyor anne kk da babada oyundayken?
kızlar buğün hayatımda ilk kez aşure yaptımama güzel olmuş vesselam malesef yarım kase tükettim eee ilk defa aşure yapmışım yemeyimmi diye kendimi kandırıyorum malesef yaparken yemicem diye kendime söz versemde dayanamadım yedim valla ama akşam yemeği yemedim 1 elma ile geçiştirdim umarım yarın güzel bi kilo görürüm tartıda ha bide listeye girebilcekmiyim bakalım 2 hafta oldu ama :18::18:
chickpeas yanlış yere yazmışım ama sen anlamışın onu sanırım bu arada eklenen ilk arkadaşım sensin
merhaba guzeller
bugunku menum (dun eve gelmedim ondan yazamadım )
sabah elma ve kividen olusan bir meyve salatası
arada 1 bardak sut
öglen bezelye yemegi ve 1 bardak yogurt
arada acıkmadım
akşam yogurtlu kabak
reglim basladı azönce canı nasıl sakızlı muhallebi istiyo anlatamam
Canım inan bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadıkyaşadık diyorum çünkü en azından kendi adıma söyleyebilirim buraya dadandıktan sonra etrafa bakış açım değişti
Sonuçta ne olursa olsun bizi diğerlerinin fikri ilgilendirmemeliStreste kilo vermeyi engelliyor maalesef o yüzden hepimiz elimizden geldiğince yumuşak ve umursamaz olmaya çalışmalıyız Beğenmeyen küçük oğluna almasın
Ben kendi adıma sırf KVye ( kayınvalide yani) inat zayıflayacağım ve 2 sene sonra da olsa yine eskisi gibi ince ve şık karşısına geçip oturacağım birşey dememe gerek yok o halim bile kadını çıldırtır nasılsa
Şaka bir yana bunu gerçekten sağlığımız için yapmak zorundayız. Beni görüntüm için sevecek insan bu eşimde olsa sevmesinönemli olan yüreğimiz
O yüzden bundan sonra ne yapıyoruzzzz.... Sinirlenmiyor ve sırf o yüzeysel düşünen insanların ağzına kapak yapmak için zayıflıyor ve fıstık gibi oluyoruzAsıl ondan sonrada öyle insanları hayatımızdan çıkarıyoruz ( en azından ben kesinlikle öyle yapmayı düşünüyorum )
İşte onu başardığımız gün bizlerde bir Aynur olabileceğiz
Ben eskiye nazaran baya bir dikkatli olmaya çalışıyorum ama işte bazen içimdeki ayucuk kış uykusundan uyanabiliyor
Neyse onuda temelli uykuya yollamayı öğreneceğim inşallah
Yok be güzelim nerdeeeee işin ilginci iki kere arka arkaya aynı rüyayı gördüm dün gece :26:
Bir ara acaba bu bir mesajmıdır diye düşündüm çünkü rüyaların boş olmadığını düşünüyorum
Neyse Rabbim inşallah hayırlara çevirir...Aminnnnnnnn
Büyük kız şimdi benle bir yandan ingilizce ödevini yapıyordu yeni bitti hemen yatağa geçti sabah erken kalkacak diye
Ufaklıkta aşağı kalırmı almış eline eski bir ajanda anne bende ders yapıyorum dedi şimdi yanımdaki koltukta elinde kalem minik minik daireler çizip iki dakika arayla anne bak bak bende ders yaptım diyor
Umarım okula başladığında da bu kadar hevesli olurHayır nasıl bir şeyse bir yandanda babasının oyunundaki futbol yorumcusunun söylediklerinide tekrarlıyor
Allah kabul etsin canımEminim çok lezzetli olmuştur
Bak iyi aklıma getirdin bende yarın eksik ne var ne yok bir liste yapayımda eşimi akşam kandırabilirsem alışverişe gidelimTabi ben ona temizlik için deterjan lazım diye kandıracağım ilk etapta daha geçen gün dedi çamaşır suyun bitmiş o bitmiş hayatım temizlik malzemesi lazımsa söylesene bak böylede sen zorlanıyorsun diye Şimdi aşurelik malzeme için çıkalım desem aman başka zaman yap nasılsa perhizdesin der Her ikisinide aradan çıkarmış olurum
Valla bende çok seviyorum aşureyi ama bu sefer çok az yapmayı düşünüyorumyarım kilo buğdaydan yapsam yeter herhalde sonuçta diğer malzemelerde girince dünya kadar oluyor. Karşı komşuma birde eşimin halalarıyla anannesine birer kap götürsem yeter Bizede fazla kalmasın ki zararım büyük olmasın olurda dayanamazsam
İkinci ikinciiiiiiiii :122: :122: :122:
Bende ekledim seni canım
Aman diyim sana sakınnnn
Bak hazır gününü çok güzel geçirmişsin üstelik yarın bildirim günü birkaç saat kala kendine komplo kurma
chickpeas yanlış yere yazmışım ama sen anlamışın onu sanırım bu arada eklenen ilk arkadaşım sensin
chickpeas ne guzel vermişsin maşallah baktımda resimlerine adamcagızın gelince sok olcak
darısı hapimizn basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?