Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Olsun be güzelim sen hazırlıklı ol koca nasılsa bir yerden çıkar
O işin şakası tabi ama herşey nasip kısmetSonuçta ilerde ne olur ne olmaz Allah bilir ama ilk önce kendimiz ve sağlığımız için zayıflamamız şart
Bu arada bence sende ihmal etme en azından hormon tahlillerini yaptır ki belkide hormonlardan da kilo almanı yada vermeni engelleyen bir unsuzr vardır
Ben, 36 yaşıma kadar hep zayıf, narin, ince bir insandım. Çok düzgün bir fizige sahip olduğum için hep imrenildim ve bu güvenle de biraz şımarıktım. Yıllar önce benden yaşca da küçük bir genç kızın belinde var olan koca simidi ile, -kızım bu ne sana hiç yakışımıyor falan diye- söylenmiştimZaman zaman kendi kendime onun ahı tuttu diye düsünmekten kendimi alamıyorum.
Neyse, 4 yıldır şişman bir kadın olarak yaşamayı denedim. Sürekli mutsuz, alışverişten zevk almayan hatta artık hiç giyim alışveriş yapmayan, ne giyeceğim derdi yüzünden evden dışarı çıkmayan, 40 yılda bir dışarı çıkıp trafikte, markette, restoranda orda burda kavga edip eve dönen, aa seni görmeyeli ne kadar kilo almışşın diyen kişiyi dövmek isteyen ve artık insanlarla pek görüşmeyen, sürekli yemek düşünen, kafasından binbir türlü lezzetli ve zararlı gıda geçen, kendine güvenini kaybeden başka birisi oldum. Hayattaki en büyük şansım, evimde çalışa bileceğim bir işe sahibim.
Pazar günü üniversiteden kız ardaşlarımla (ve tanımadıgım birkaç başka kızda olacak) sabah kahvaltısı organizyonu var. Sürekli kendimi motive etmeye çalişiyorum ve içimdeki gitme son anda bahane uydur (mesala grip ol) sesi ile iki gündür savaşıyorum. Pazar günü ne olursa olsun bu durumu yeneceğim, o gün çok cici olacağım, kimseye sinirlenmiyeceğim, sakin olacağım ve dönünce sizlere yazacağım.
Bunları niyemi yazdım sizelere söz vermek için, artık daha da dönülmez bir noktadayım hepinize söz veriyorum...
ve orada kimseye diyetteyim demeden, çaktırmadan sadece yemem gerkenleri yiyecegim. inşallah birisi çıkıp diyet mi yapoyorsun ne diyeti yapiyorsun, bak şunuda dene demez... e derse evet yeni başladım der konuyu kapatırım dimi?
İkinci ikinciiiiiiiii :122: :122: :122:
Bende ekledim seni canım
Aman diyim sana sakınnnn
Bak hazır gününü çok güzel geçirmişsin üstelik yarın bildirim günü birkaç saat kala kendine komplo kurma
ohh sınavlarınıda atlattın demek,insallah emeginin karsılıgını alırsın..İyi aksamlar cumleteniki haftadir vize donemindeyim giremiyorum dgru durust, bolumum cok zor, hocwlar da sinavlarda oyle zor soruyolarki bazen iki gece uyumadan calismama ragmen kalem kipirdatamiyorum sinavda. Uykusuzum, yorgunum, beynim artik bilgi almiyor ama yarin bitiyor cok sukur. Yarin son sinavim var, yetistiremem oglen giremem diye simdiden girip bildirm yapayim dedim. Gecen hafta 92ydim bu hafta 91. İnanin ne spor yaptim ne diyet, sinav stresinden kilo verdim:)) sizlerle sohbet etmeyi cok ozledim
Yok be güzelim nerdeeeee işin ilginci iki kere arka arkaya aynı rüyayı gördüm dün gece :26:
Bir ara acaba bu bir mesajmıdır diye düşündüm çünkü rüyaların boş olmadığını düşünüyorum
Neyse Rabbim inşallah hayırlara çevirir...Aminnnnnnnn
Büyük kız şimdi benle bir yandan ingilizce ödevini yapıyordu yeni bitti hemen yatağa geçti sabah erken kalkacak diye
Ufaklıkta aşağı kalırmı almış eline eski bir ajanda anne bende ders yapıyorum dedi şimdi yanımdaki koltukta elinde kalem minik minik daireler çizip iki dakika arayla anne bak bak bende ders yaptım diyor
Umarım okula başladığında da bu kadar hevesli olurHayır nasıl bir şeyse bir yandanda babasının oyunundaki futbol yorumcusunun söylediklerinide tekrarlıyor
ben deeee 92.7 kğ ile dört gündür diyetteyimm:)) bakalım nereye kadar yapcam desteklrinizi bekliyorum sabah tartıldım 91.2 :))sevindimm hemde çookk ama bende sabır problemi var birazda yanıma yandaş arıyorumm galiba inş böyle gider yazıcam arada ..
ben deeee 92.7 kğ ile dört gündür diyetteyimm:)) bakalım nereye kadar yapcam desteklrinizi bekliyorum sabah tartıldım 91.2 :))sevindimm hemde çookk ama bende sabır problemi var birazda yanıma yandaş arıyorumm galiba inş böyle gider yazıcam arada ..
ohh sınavlarınıda atlattın demek,insallah emeginin karsılıgını alırsın..
peki bölümün nedir?
allaaallaa neden aynı rüyayı gördün acaba canım..kızına da söle koruyucu dedigmiz duaları okusun..
senin ufaklık bir alem zaten,anlattıgın halini gözümün önüne getirdim gülesim geldi
yatakodanda korkuyorduya hani?neyaptınız unuttu mu onu?
cecoşum 2 tane melegin var ne güzel..ne sanslı bir kadınsın
herkese iyi geceler kızlar,
akşamdan beri dizi izlerken okuyorum geçmişi. aklımda çok da bir şey kalmadı aslında. Umutcuğum annenin doğum günü kutlu olsun. annemle aynı yaştalarmış. sağlık versin Allah hepsine.
hastane işleri devam etti bugün. eve geç geldik. kaçırdığımız bölümlerini izledik behzat amirimin.
bu haftadan umutluyum. kendimi sıkmadan dikkat ettim. umarım 1 kgdan fazla olur fark.
bu arada sık sık aşure yemekten çekindiğinizi okuyorum. en düşük kiloda olanımız 75lerdedir herhalde. 1 kase aşure hiçbirimize bir şey yapmaz. ara öğün olarak kuru meyveden feragat edilip de gündüz yenirse hiç sorun olmaz. lütfen kendinizi bu kadar sıkmayın kızlar.
bu arada bebişe adidasın minik patik ayakkabılarından aldım hediye olarak. birkaç parça güzel kıyafet buldum ama pabuçlardan pahalılardı, ben de pabuçlar hatıra da kalır diye onlardan aldım.
benden şimdilik bu kadar. sabah akkoyun karakoyun çıkacak meydana. ben de tickerımı kaldırıcam bu arada. sinir oluyorum onu aşağıda görmeye. yılbaşına kadar 80nin altına inip ondan sonra yeni kgmımla devam ederim umarım.
edit; ne çok bu arada demişim yahu. kafa bir milyon tabi.
maşallah hele o göl kenarındaki resminde süpersindarısı başına olsun bebeeemm, kapışalımmıııı
herifime 2013 model 0 km Aynur hediye edecem
Geç oldu unutmadan menümü yazayım:
Sabah: Forever mama
Öğlen: Yağsız tavada baharatlı biftek
Akşam: Sebzeli tavuk
Dün hep karbonhidrattı bugün de hep protein olmuş bi dengeleyemedim
Bu hafta eksiyim çok şükür, biran önce sabah olsun da tartılıp yazayım hemen diye bekliyorum heyecanla
Esoşummm BU ARADA çok özledim seni bebeeemm , habersiz bırakma biziii
ama ben o aşureden yiyemem malesefffbiliyon I love Dukan amca falan filan ayaklarındayımmm
ama tickerın duraydı be kuzum , yok sinirlendiysen iyice döv , hırsını çıkarr
eminim en kısa zamanda 80in altına ineceksinnnn , ben inanıyom , ilçalarda bittiğine göre göster kendinii
Aynurum bu ara annemi yalnız bırakamıyorum hiç. aklım hep burda. ondayken okuyorum yazdıkalrınızı ama telefondan cevap yazılmıyor pek. ben de çok özledim gamsız kedersiz burda muhabbet etmeyi, sizleri, en çok da seni neşeli cücüş
aşure çok matah bir şey değil zaten ya. ben nohut ve fasulyeli olanını hiç sevmem. başkası yapınca onları çok koyuyor. o yüzden birkaç kez ikram edildi yemedim. aklım da kalmadı :))
bu sabah 1 kg garantiydi geçen haftaya göre. inşallah daha da üstünde olur kayıbım. aslında doğum kontrol hapını değiştirmek sanırım biraz hızlandıracak. ben de kendimi stres yapmadan yılbaşına kadar görmek istiyorum 80nin altını. idolümsün bu konuda :)))
BU ARADA şafak 50lerde sanırım. az kaldı kuzum. çok seviniyorum senin adına. hah şafak demişken okuduklarım geldi aklıma. Gözdenin erkek arkadaşı iyiymiş, şükür. onun da gözü aydın :)
Ebruşumuz da, bebeğimiz de iyiymiş; ona da çok sevindim. Meryemcim götürüp getiren sağolsun derler bizim orda, sağolasın
aynurum tekrar maşallah canm sana hedefine ulaşacaksın inşallah
az önce aklıma derin geldi ne yapıyor acaba yenacım bilirmi ki
gidip bizi habersiz bırakanlara pek kızıyorum ben
olsun cücüşüm annem iyi olsunda yine ederiz muhabbetlerimizii , sen sıkıntı etme annecinin yanında ol
ben yemiyom kuzumm , geri çeviriyom , kimseler alınmasın darılmasın yaniii
oohh süpersin anneemmm , 1 kilo garantiyse harikasınn
aynen devam kuzum olacak bu iş ....
herşey güzel olacaakkk
BUARADA hangi ilacı içmeye başladın bebeeemm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?