Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Wuuuuu hazırım bebeğimm Şaka bir yana dediğin gibi kader kısmet bu işler..

Ne kadar güzel yazmışsın. Hislerime tercüman oldun. Hani buluşmayı falan geçtim, yolda giderken eski arkadaşlarımdan birini görsem yolumu değiştirirdim o derece. Sonra yeni işe başladım falan geçti o his. Yine de mümkün olduğunca, en son zayıf halimi bilenlerle pek görüşmüyorum :)

Haklısın kilo muhabbetine girmek çok can sıkıcı olabiliyo, yok şunu dene, yok şöyle yap. Kimse kimseye karışmasa ne güzel olur oysa ki. Ama sen dinleme onları, sorarlarsa yeni başladım dersin kestirip atarsın :)

canım muhallebiyi kim kaybetmiş ben burda bulayım (gerci hurreme yada toksine gidip yaptırırımonlarda öyle diodu zaten ) ama tutuyorum kendimi merak etme ama inş kilom eksi cıkar balon gibi şiştim 2 gundur :18:

herkese iyi geceler kızlar,

akşamdan beri dizi izlerken okuyorum geçmişi. aklımda çok da bir şey kalmadı aslında. Umutcuğum annenin doğum günü kutlu olsun. annemle aynı yaştalarmış. sağlık versin Allah hepsine.

hastane işleri devam etti bugün. eve geç geldik. kaçırdığımız bölümlerini izledik behzat amirimin.

bu haftadan umutluyum. kendimi sıkmadan dikkat ettim. umarım 1 kgdan fazla olur fark.

bu arada sık sık aşure yemekten çekindiğinizi okuyorum. en düşük kiloda olanımız 75lerdedir herhalde. 1 kase aşure hiçbirimize bir şey yapmaz. ara öğün olarak kuru meyveden feragat edilip de gündüz yenirse hiç sorun olmaz. lütfen kendinizi bu kadar sıkmayın kızlar.

bu arada bebişe adidasın minik patik ayakkabılarından aldım hediye olarak. birkaç parça güzel kıyafet buldum ama pabuçlardan pahalılardı, ben de pabuçlar hatıra da kalır diye onlardan aldım.

benden şimdilik bu kadar. sabah akkoyun karakoyun çıkacak meydana. ben de tickerımı kaldırıcam bu arada. sinir oluyorum onu aşağıda görmeye. yılbaşına kadar 80nin altına inip ondan sonra yeni kgmımla devam ederim umarım.

edit; ne çok bu arada demişim yahu. kafa bir milyon tabi.

Son düzenleme:
ben deeee 92.7 kğ ile dört gündür diyetteyimm:)) bakalım nereye kadar yapcam desteklrinizi bekliyorum sabah tartıldım 91.2 :))sevindimm hemde çookk ama bende sabır problemi var birazda yanıma yandaş arıyorumm galiba inş böyle gider yazıcam arada ..

ohh sınavlarınıda atlattın demek,insallah emeginin karsılıgını alırsın..

peki bölümün nedir?

allaaallaa neden aynı rüyayı gördün acaba canım..kızına da söle koruyucu dedigmiz duaları okusun..

senin ufaklık bir alem zaten,anlattıgın halini gözümün önüne getirdim gülesim geldi
yatakodanda korkuyorduya hani?neyaptınız unuttu mu onu?

cecoşum 2 tane melegin var ne güzel..ne sanslı bir kadınsın

Kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade bir yarım saatcikte orgümü kakalayayım sonra tumba yatak

Sabah kız biraz daha erken uyandıracakmış saçını ördürmek için
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

İnşallah yarın herkes eksilerde bildirim yapar Aminnnnnnnnnnnnn
Hepinizi kocaman öpüyorum

hoşgeldin duygu..destek benden bereket Allahtan olsun

ama arada yazarsan olmaz herzaman görmek isteriz senide

Eee o zaman doğru yerdesin
Aramıza hoş geldin
İnşallah hepbirlikte şu kilolardan kurtulacağız aminnnnnnnnnnnnnnn

Bir kaç gece yine aynı şekilde korktu ama sonra bol bol nas felak okudum ve artık şükür korkuyorum demiyor
Yok artık gitti diyor :26: artık ne gördüyse o zaman

Sorma cadı şimdide babasının tepesinde şeker yiyorlar birlikte şu yumuşaklardan kız anne sende yi diyip duruyor olmaz diyorum olurrrrr diyor

Canım Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda o çok istediğin meleği gönderecektir inan her gece dua ediyorum senin için

hoşgeldin aramıza canım burda destek sonsuz ama gerisi sana kalmış

Esoşummm BU ARADA çok özledim seni bebeeemm , habersiz bırakma biziii

ama ben o aşureden yiyemem malesefff biliyon I love Dukan amca falan filan ayaklarındayımmm

ama tickerın duraydı be kuzum , yok sinirlendiysen iyice döv , hırsını çıkarr

eminim en kısa zamanda 80in altına ineceksinnnn , ben inanıyom , ilçalarda bittiğine göre göster kendinii

Geç oldu unutmadan menümü yazayım:

Sabah: Forever mama
Öğlen: Yağsız tavada baharatlı biftek
Akşam: Sebzeli tavuk

Dün hep karbonhidrattı bugün de hep protein olmuş bi dengeleyemedim

Bu hafta eksiyim çok şükür, biran önce sabah olsun da tartılıp yazayım hemen diye bekliyorum heyecanla

Son düzenleme:

Gözdecim atarsa şafak 09 mu ???

Aynurum bu ara annemi yalnız bırakamıyorum hiç. aklım hep burda. ondayken okuyorum yazdıkalrınızı ama telefondan cevap yazılmıyor pek. ben de çok özledim gamsız kedersiz burda muhabbet etmeyi, sizleri, en çok da seni neşeli cücüş

aşure çok matah bir şey değil zaten ya. ben nohut ve fasulyeli olanını hiç sevmem. başkası yapınca onları çok koyuyor. o yüzden birkaç kez ikram edildi yemedim. aklım da kalmadı :))

bu sabah 1 kg garantiydi geçen haftaya göre. inşallah daha da üstünde olur kayıbım. aslında doğum kontrol hapını değiştirmek sanırım biraz hızlandıracak. ben de kendimi stres yapmadan yılbaşına kadar görmek istiyorum 80nin altını. idolümsün bu konuda :)))

BU ARADA şafak 50lerde sanırım. az kaldı kuzum. çok seviniyorum senin adına. hah şafak demişken okuduklarım geldi aklıma. Gözdenin erkek arkadaşı iyiymiş, şükür. onun da gözü aydın :)

Ebruşumuz da, bebeğimiz de iyiymiş; ona da çok sevindim. Meryemcim götürüp getiren sağolsun derler bizim orda, sağolasın

olsun cücüşüm annem iyi olsunda yine ederiz muhabbetlerimizii , sen sıkıntı etme annecinin yanında ol

ben yemiyom kuzumm , geri çeviriyom , kimseler alınmasın darılmasın yaniii

oohh süpersin anneemmm , 1 kilo garantiyse harikasınn

aynen devam kuzum olacak bu iş ....

herşey güzel olacaakkk

BUARADA hangi ilacı içmeye başladın bebeeemm ???

Son düzenleme:
aynurum tekrar maşallah canm sana hedefine ulaşacaksın inşallah
az önce aklıma derin geldi ne yapıyor acaba yenacım bilirmi ki
gidip bizi habersiz bırakanlara pek kızıyorum ben

aynurum tekrar maşallah canm sana hedefine ulaşacaksın inşallah
az önce aklıma derin geldi ne yapıyor acaba yenacım bilirmi ki
gidip bizi habersiz bırakanlara pek kızıyorum ben

İnşAllah Asucumm hep beraber ulaşacaz Allahın izniyllleee

Derin hamileydi dimi ?

sağol canım benim :))

ginera kullanıyordum ben. doktor yasminin pkos için daha uygun olduğunu, ödem atmaya yardımcı olduğunu söyledi. ona başladım canım. ginera da hormon yükü az bir ilaçtı, ama yasmin daha iyi sanırım.

ben kaçayım yavaştan cücüş :)) öper ve kaçarım...

hepinize iyi geceler kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…