Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar gunaydin kilo bildirmi yapip hemen cikicam gwlince okurum artik kizlar kilo verdim yine gerci su gidiyo ama olsun.
Yenacim gecen hafta 88.7
Bu hafta kilom 86.8
1.9 fark
75 dk sporum var.
Kizlar goruşuruz

Kizlar gunaydin kilo bildirmi yapip hemen cikicam gwlince okurum artik kizlar kilo verdim yine gerci su gidiyo ama olsun.
Yenacim gecen hafta 88.7
Bu hafta kilom 86.8
1.9 fark
75 dk sporum var.
Kizlar goruşuruz

tebrikler canım
valla gitsin de ne giderse gitsin boyutundayım ben o yüzden su felan deme sevin bence

teşekkürler bende listeme uymaya çalışıyorum aralıgın ilk haftasına kadar 95 olsam iyi olurdu
ben artık dr dedigi kadar spor yapıcam yürüyüşe gittigim gün fitnesse gitmicem öyle dengelicem
dün birşey daha ögrendim yemekten sonra yapabilen 100 kez zıplasa kilo veriyormuş ben koca gövdemle anca 50 yapabildim

o miniği ye canım kahvaltıda. gün uzun, yakarsın sen. aslında ben senden de Nursenadan da umutluyum. iki akşamda bir "salata, ızgara" devam etseniz bir hafta, ikinizde 80i göreceksiniz bence. zaten sonra azim gelir kaybı görünce.

inan dün hiç doymadım annemde. geldim gittim buzdolabının kapısına. sabah önceki günle aynı çıkınca moralim de bozuktu. ama yediklerimi kısıtlamaya çalıştım tüm gün. cevizli katmer, tahin helvası falan yemiştim az az, 700 gr gitti bir günde.

selamın aleyküm kızlar kilo bildirimi yapıp kaçıcam işler beni bekliyo sıpamı uyutur dönerim öğlen allahtan bi mani gelmezse

[COLOR="#FF0000"
[/COLOR]
GEÇEN HAFTA :105.8

BU HAFTA:103.8

FARK:2.00

bu hafta iyi olmuş umarım hep böle devam eder görüşürüz kızlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122:

Hepinizin günü aydın ve az kalorili olur inşallah Aminnnn
İnşallah herkes eksilerde kilo bildirimi yapar
Bu arada cumanız mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılsın inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Bende bu sabah 7ye doğru uyandım
Kendimi çok daha dinç hissediyorum. Günün tadını doya doya çıkarabileceğim Malum günler kısa geç kalkınca çok daha çabuk akşam oluyor genelde o yüzden bundan sonra inşallah hep böyle erken kalkarım

Canım paylaşımın için teşekkür ederiz
Gerçekten benimde sabah sabah içim çız etti
Rabbim kimseyi zorda bırakmasın zorda olanlarıda fark edip elimizden geldiğince yardımcı olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnn

günaydın herkese...

herkes ne kadar güzel kilolar vermiş maşallah tebrik ediyorum...

ben ise berbat bi haldeyim..
geçen hafta ; 84,9
bu hafta ; 86,2
gelen; +1,3

dün regl oldum onun etkisidir diye düşünüyorum.. inşallah öyledir yaa çünkü aslınday ediklerime de fazla dikkat etmedim bu hafta...
motivasyon bitti gittii ... inşallah haftaya toparlanırım , eğer haftaya (-) bildiremezsem izin isticem bir süre...

Gelelim fasülyelerin faydalarına

Geçen hafta 113.2 Kg dım

Bu hafta 111.4 kg

Fark: 1.8 kg ( Aslında geçen hafta reglden dolayı olan şişlik gitti herhalde ama olsun motive olmaya yetti )

Spor; tam 300 Dakika

Aslında pek matah bir durumda değilim sonuçta kaç aydır yerimde sayıyorum ama inşallah bunlar son artı bildirimlerim olurda bende daha azimli hale gelirim Çok şükür sporum en azından düzenli ve beni rahatlatacak bir süre ve inanıyorum bir kaç hafta sonra en geç patır patır kilolar gidecektir
Yılbaşında 99u görmek hayal oldu ama olsun bunun 2013ü var İnadım inat gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

heh tartılmışsın ben yazana kadar bildirmişsin bile :)
...

Bakalım ayın 4.de de salonda tartılacağım orada ne çıkacağım çok merak ediyorum
Bu arada Ayın başında birde sağlık ocağında tartılacağım hatta orada birde ölçülerimi almıştı hemşire Obeziteyle mücadele hesabı her ay seni kontrol edeceğiz dedi

Tartan çokta kiloların umursadığı yok ama olsun eninde sonunda gidecekler
İnan şu göbişim az da olsa ufalmasa daha beter sinirlerim bozulacak ama göbişim sanki toparlandıkca ümidim çoğalıyor bu iş er yada geç olucak diye

hayırlı cumalar.
Yenacığım selamlar.
kilo bildirimi yapayım.
kilom;95,4
biraz fark vardı,ama henüz metobolizma çalışmadığından gösteremiyorum.
yoksa yüzüm ak tı yani..

süpersin , işte inanmak ve motive olmakla oluyo bu iş zaten.. safi boğazzdan kısmayla olmuyor bunu anladım..
her ne kadar bu hafta motivasyonum yerlerde hatta yerin dibinde olsa da

Günaydın kızlar! Ay dayanamıcam önce kilo bildirimimi yapayım sonra geçmişi okurum

16 Kasım - 92,1 kg

23 Kasım - 90,6 kg

Fark: 1,5 kg

Spor: 270 dk

ayy hani bi laf var ya "adamın dibisin" diye..
ben de kendimi "rezilin dibi" ilan ediyorum bu hafta

herkes ne güzel vermiş yahu

sabahki asap bozukluğumla (tartıda gördüğümden) işe gelince aşağıdan bir güzel mozarellalı sandviç aldım yedim.
sandviç dediğim 4 parmak kadar kare bişi ama hiç ekmek yemiyordum ya, bozmuş oldum yani kendimce.

şimdi şöyle bir dikleştim klavyemin başında (dikleşirken gerindim de, sırtım kütür kütür etti bu arada ) ve bozguna devam etmek yok diye söz verdim kendime :)
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…