Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın güzel bayanlar..

ben aranıza katılmak istiyorum acep doğru yeremi yazdım. Ne yapmam lazım gerek. aranızda banada yer varmı ?

hoşgeldin eğer 90 kilo üstündeysen evet doğru yere yazdın canım:)
yapman gereken yazmaya devam etmek bizlerle paylaşımda bulunmak bugün bildirim günümüz kilonu bildirebilirsin eğer 2 hafta paylaşım ve bildirim yaparsan bugün yapılan listemize dahil olursun sen de
hadi kolay gelsin

hoşbuldum :) mutlu oldum şimdi. sağolasın Asuman
haydi bismillahirrahmanirrahim.
Allah herkesi muradına erdirsin.

23 kasım 95kg

Zayıflama haplarını bende çok kullandım ama tavsiye etmem 65 kiloya kadar düştüm ama bıraktıktan sonra hepsini geri aldım

Çok geçmiş olsun ....

Son düzenleme:
hoşbuldum :) mutlu oldum şimdi. sağolasın Asuman
haydi bismillahirrahmanirrahim.
Allah herkesi muradına erdirsin.

23 kasım 95kg

amin canım inşallah
tanışalım o zaman ismim asuman 38 yaşındayım ve 14ile 16 yaşlarında iki kız annesiyim marta buraya geleli 2 yılım dolacak 113 kiloyla başladım boyum 170 son 1senedir 79 -83 arasında dolanıyorum son kalan kilolarımı vermeye uğraşıyorum işte
topiğimiz bağımlılık yapar samimi arkadaşlıklarımız var herşeyimizi paylaşıyoruz burda
sen de kalıcı olursun inşallah hem kilolarını verirsin hem de güzel arkadaşlıkların olur

vay seni azimli :))) ben gündüz yapiyorum genelde, yoksa alttakiler cikar gelir valla :)))

Benim hem gündüz canım pek istemiyo nedense. Hem de gece kedim uyumuş oluyo anca öyle yapabiliyorum

Yoksa ayağıma dolanıp duruyo meraklı taze, ezicem yanlışlıkla bigün

Herkes çocuğunu uyutup yapar ben de kedimi aah ahhh

Tanışalım tabi
adım canan 29 yaşındayım bekarım boyum 171 ben üye olalı çok oldu ama birtürlü devamlılık olmadı işyerinde nete giremediğimden. şimdi eskiye göre daha rahatım. birkaç senedirde üzerimde ölü toprağı vardı resmen depresif bir haldeydim. artık bu durumdan sıkıldım daha iyi şeyleri hakediyorum elimdede bunlar yapacak imkan var kendime acıyıp maduru oynama azmet çalış istediğin herşeyi rabbin sana vriyor diye bu sabah bir silkindim. soluğuda burda aldım :) inş. Güzel Rabbim utandırmaz burdada güzel dostluklar kurarım bu beni çok mutlu eder.

ne tatlısın canım. keske herkes senin gibi hassas olsa..

Günaydin,
Ben kahvaltı öncesi tatılmayı unuttum. Bugun diyette, 4. günüm 92 ile 91 arasında gidip geliyorum. Artık önümüzdeki hafta cumaya kadar tartılmıyacagım.

Kalvaltıda, -light penirli 2 ad. yumurta + 2 adet pınar light hindi jambon + 3 fincan sekersiz çay- yedim.

Kilo veren herkese tebrik eder, fiyonk fiyonk gülücük dilerim...

bana şimdilik müsade kızlar hazırlanıp yavaştan çıkacağım arkadaşlarla buluşacağız akşama gelirim

Himm o zaman ben tekrar bildirim yapayim sporu belirtmemistim diyete geçen salı günü başladım 103.3 ile bu hafta salı günü başladım100.8 dim bugün 100.2 yim sizin için tartildim
Spor 0 dk. :))

Merhaba, benimde bugun 4. günüm ve kilo durumuzda çok benzer:) hangi diyeti uyguluyorsun? ben dukan yapmaya çalışıyorum.

bgn isyerınde vakit bulabildim. rahat rahat okudum. masaustu bilgisayarda kolaycana begeni attım.(tablette falan zaman alıyo da). yena arkadas listeyi yapıyor galiba. beni bu hafta kabul eder mi acaba?. ya bozdugum gunler bildirim yapmak içimden gelmiyor. bozuyosan niye buraya yazıyosun diyorum kendi kendime. bi de sizden utanıyorum. daha basta da boyle yapılır mı diye. yoksam hergun girip okumaya calışıyorum. hasta olanlara dua ediyorum cevap yazamasam da.
neyse bugunku kilomu soylıyım. gecen hafta 96, bu hafta 65,7. opuyorum.

Nursena, bu biryerden alıntı bir hiyakemi yoksa birebir siz mi yaşadınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…