- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
eeffeeeemmmmm sanırım yarın listede olursun..
eger olurda olmazsan bana söle yardımcı olmaya çalısırım[/
ben de listede olmak istiyorum amaa.
Canım iki hafta üst üste bildirimde bulunursan giriyorsun zaten listeye tabi hafta içide paylaşımda bulunduysan
Sanırım senin bu hafta ikinci bildiriminYenacığım paylaşımda bulunduysan listeye alır zaten
Günaydın güzel bayanlar..
ben aranıza katılmak istiyorum acep doğru yeremi yazdım. Ne yapmam lazım gerek. aranızda banada yer varmı ?
hoşgeldin eğer 90 kilo üstündeysen evet doğru yere yazdın canım:)
yapman gereken yazmaya devam etmek bizlerle paylaşımda bulunmak bugün bildirim günümüz kilonu bildirebilirsin eğer 2 hafta paylaşım ve bildirim yaparsan bugün yapılan listemize dahil olursun sen de
hadi kolay gelsin
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim....Daha önce kullandığım lw 60 90 çok memnun kalmıştım ama şimdi tekrar kullanmak istiyorum eczanem sahteleri olduğu içinm getirmiyor....lütfen orjinalini bulan arkadaşlar varsa beni haberdar ederseniz çok sevinirim
günaydın herkese..
geçen hafta; 86.5
bu hafta; 86.0
giden -500
aslında bu haftaki performansıma bakacak olursam hiç eksi beklemiyordum ama buna da çok şükür...
gece hiç uyumadım, oğlumun ateşi vardı, onu düşürmeye çaliştik, biz diş diye tahmin ediyoruz ama yine de birazdan doktora götüreceğiz, bildirimimi yapayım da gideyim dedim.. geçmişi de okuyamadım daha.. gelince okurum inş..
hoşbuldum :) mutlu oldum şimdi. sağolasın Asuman
haydi bismillahirrahmanirrahim.
Allah herkesi muradına erdirsin.
23 kasım 95kg
vay seni azimli :))) ben gündüz yapiyorum genelde, yoksa alttakiler cikar gelir valla :)))
Bu sporu neye göre bildiriyoruz haftalık toplam süremi yoksa günlük yaptığımız süremi?
Ayy içim cızzz etti ://
amin canım inşallah
tanışalım o zaman ismim asuman 38 yaşındayım ve 14ile 16 yaşlarında iki kız annesiyim marta buraya geleli 2 yılım dolacak 113 kiloyla başladım boyum 170 son 1senedir 79 -83 arasında dolanıyorum son kalan kilolarımı vermeye uğraşıyorum işte
topiğimiz bağımlılık yapar samimi arkadaşlıklarımız var herşeyimizi paylaşıyoruz burda
sen de kalıcı olursun inşallah hem kilolarını verirsin hem de güzel arkadaşlıkların olur
Allah razı olsun senden keşke yakın olaydı arada bende yardım ederdim ben yaşlı görünce gerçekten durumu kötü olanı görünce dayanamam senin gibi sokakta kedi görsem hemen poşedimde ne varsa dökerim o kedi yedikçe dünyalar benim olur
ben deeee 92.7 kğ ile dört gündür diyetteyimm:)) bakalım nereye kadar yapcam desteklrinizi bekliyorum sabah tartıldım 91.2 :))sevindimm hemde çookk ama bende sabır problemi var birazda yanıma yandaş arıyorumm galiba inş böyle gider yazıcam arada ..
Fırına geldiğimde, ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir dostum olan fırıncı,
"Biraz bekleyeceksin hocam" dedi. “İki-üç dakikaya dek çıkartıyorum.”
Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm.
Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selam verdikten sonra
"Ekmeklerimi alayım" dedi. “Benim ikizler acıkmıştır.”
Fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört beş tane koydu.
Ekmeklerden kimilerinin altı yanmış, kimileri de her nedense biçimini kaybetmişti. Fırıncıya doğru sokularak,
"Neden taze ekmek vermiyorsun?" diye sordum. "Biraz sonra çıkacak ya!.."
Fırıncı,
"Bozuk ekmekleri kendisi istiyor" dedi. "Çok yoksul olduğundan ona yarı fiyatına veriyorum."
"Kim bu adam?" diye sordum.
"Kore gazilerinden" dedi. "Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefat edince, ikiz torunlarını yanına almıştı. Yıllardır onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşla."
Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve küçük de olsa birşeyler yapmak istiyordum.
"Aradaki farkı ben vereyim" dedim. "Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.”
Fırıncı, önerimi kabul etti ve biraz sonra çıkan sıcak ekmekleri büyük bir umursamazlıkla adamın torbasına doldururken
"Çok şanslısın hacı amca" dedi. "Çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek vereceğim.”
Yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken,
" ALLAH senden razı olsun evladım. " dedi. “Bugün onların doğum günleri olduğunu nereden anladın?"
HAYAT DEVAM EDİYOR DOSTLAR. ELİMİZDEKİ NİMETLERİN DEĞERİNİ İYİ ANLAYALIM..
Hayırlı cumalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?