Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben temmuz ayının başında 128 kg dum. şu anda 109 kg yum inanılmaz bişey kilo vermek daha da vereceğim ki evleneceğim çünkü yalnız benim diyetim çok farklı değil ne yedim ne yemedim yapmıorum önce akşam yemeklerinden ekmeği kestim sonra akşam yemeğini kestim sonra öğlen yemeklerinden ekmeği kestim şu anda ise öğle yemeklerinde ana yemeği kestim yoğurt mutlaka yerim makarna yada pilav yerim çorba içerim ama yemeği kesinlikle yemiyorum benim inandığım olayım şu eğer bayılma derecesinde açlığınızı hissediyorsanız sakın yemeyin yerseniz 1 ekmek yersiniz o açlığın verdi acıyı çektiğiniz anda anlayın ki 1 kg verdiniz bitkisek çaylar bağırsak çalıştırcı ilaçlar bunlardan kaçının daha sonra tuvalete çıkmakta çok zorlanırsınız bağışıklık kazanınca çok üzülürsünüz teşekkür ederim...

bencede tatlım laminant üzerinde tartıl en doğru olanı bu

hayırlı cumalar canım içim acıdı valla ağladım yeminle zaten sulu gözün tekiyim hiç dayanamam

selam fıstıklarımmmm, hayırlı cumalar olsun , bol eksiler sizinle olsunn

ben geldimmm nasılsınız şekerler ? benden iyilik , okuldan geldim bugün mammiş yok orucum çünkü , ama okulda bomba bi durum oldu , sınıftan çıktım öğretmen odasında tatlı getirmiş arkadaşın biri normalde yemem ama küçüktü hadi bi kaçamak yapayım dedim ağzıma attım , 5 dakika sonra oruç olduğumu hatırladım ama gülmekten yerlere yattım , bugüne kadar asla yapmış olduğum bişey değildir ama ramazan ayı olmadığından unuttum heralde :44::44::44::44:

Din kültürü öğretmenimiz bişey olmaz ağzını çalkala dedi , öyle yaptım bende, Rabbim affeylesiinn .....

ayyy çok kötü oldum yaaaa

Allah darda olanların yardımcısı olsunnn .....

afferim kuzum , 13ün lanetden kurtulup , 12nin kıskancına girmişin ama haaaa

bence yeni çizelge yap , verdiğin kiloları ekleme çizelgenee

en son hepsini birleştirirsinn

Fadimecim kırmışın 97 takıntını hadi bakalım hayırlısı olsuunnn

Esoşşummmm gümbür gümbür geliyosun bebeeemmm , afferriimm

bende bildirimimi yapayım bariiii

GEÇEN HAFTA : 79.4

BU HAFTA : 78.8

GİDEN : 600 gram

herkesler çoookk iyi vermiş bu hafta tütütütü MAŞALLAAHH

öperiimm hepinizii

herkese hayırlı cumalar bu hafta pek giremedi,m pazartesi günü abimin eşi ve oğluşu geldi 1 yıldır görememiştim bebekti şimdi koşuyor uynuyor bende grip olmuşum çok halsizdim ayrıca telefonumun interneti bitmişmalumunuz bebiş falan derken giremedim yani. sadece 3 günlük lesliem var 135dk ayrıca kilom 84.4 geldi hepinizi öpüyorum kendinize ii bakıınnn

geçmiş olsun oğluşuna canım inşallah sandığınız gibi diştir

sen 1,5 aydır ağzına tatlı namına 1 dilim baklava koy, ikinci dilimini de oruçluyken ye :))) ben de koptum okurken kuzu. olmaz tabi bir şey, Allah kabul etsin. maşallah kuzum sen de 78i gördün. eşin gelene kadar bitecek bu iş

valla benim dün moralim bozuktu kuşum. çok acıkıyordum, kendimi durdurmaya çalışsam da yemiştim bi şeyler. sabah sabah yüzümü güldürdü tartı. yılbaşına kadar 5 hafta var. 5 haftada, haftalık ortalama 1 kgmın üzerinde kilo kaybedersem yılbaşına güzel bir moralle başlayacağım. geliyorum peşinden, koş koş

aynen yaa 1.5 aydır ağzıma sürmedim tatlıyı ama bunu nasıl yaptım hiçç anlamaddıımm :44::44::44:

ama nasıl çığlık çığlığa dolanıyom ortalıkta , neyse sağlık olsun , demekki gideri varmış gittiiii

evet kuzum yaa gördüm 78i darısı başına kuzummm , ama buaralar bende sıkıntılı bi durum var gibi , çok gelgit yaşıyorum tartıda ,bakalım hayırlısı olsun bekliyorum herifim geldiğinde bitirmiş olsam süper olur ama olmassada aynen devam edecem yapacak bişi yokkk

kuşumm bozma moralini ben güveniyorum sana , başaracaksın , yılbaşına 80le gireceksin olmasa bile çok yakın bişeylerle gireceksinn

ben koşuyorum Esoşşş , sen geeellllll

kış geldi ya canım, vücut yağlanmak istiyor. benim tartı da geçen cumadan beri 2 kez artı göstermişti. sanırım suyu soğuklardan dolayı azaltıyoruz. bitki çayına dadanmalı. gerçi ben bira kupası aldım geçen, yeşil çaylarımı onlarla içiyorum artık.

sen bol bol yoğurt ye kuzum, kurtarıcı resmen diyetteyken. suyu da ihmal etmemeye çalış.

sabahtan beri oturdum kaldım. bulaşıklar, çamaşırlar var yerleştirilecek. dün ayağım ağrıdı diye spor yapmamıştım. bugün de ağrıyor ama yapsam mı diye düşünüyorum. marketten aldıklarım hazırlanıp dondurucuya atılacak. amma tembelleştim bugün ben Aynurum. sen geldin hiç gidesim kalmadı

ahahah şekeri öyle çok yoğurt yiyorumki şarküteri açarım aldığım yoğurtlarla

kuşumm ayağın ağrıyorsa şimdi zorlarsan yarına hiç yapamassın , bugün d,nlen yarın yaparsın ,geçmiş olsun annneemmmm

seni gidi tembel şirineee seenniiii sen git kuzumm takma benii ...

Merhaba herkesler iyidir umarım:)
Kilo verenleri,veremeyenleri tebrik ederim

Ben sanırsam 1 kg aldım. Bu bana müstahak. 75-76 arasıydım ama şimdi 76-77 arası gelıyorum. Ee gecen haftadan beriyok meyhanede ye, yok kuru pasta ye, bir de hareketsızlık derken. Aslında kilo alacak kadar yemedim ama kaç gündür spor yapamadım, biraz da şişlik var vucudumda

Bugün evde kıy tüy temizliği yapıyorum:))Malum pazar düğün var. Aldığım ayakkabıyla başım dertte. Aslında boydan tam oluyo ama alışık olmadığımdan mı ne bılmıyorum ayagımın önü çok sıkıyor. Benim ayagım zaten taraklı ama ayakkabıyı alırken adam evde giyin genişler dedi. Rugan ayakkabı. Evde 3,4 kez gıydım ama ayagımın ön kısmının dolgu olan yerı atagımı çok sıkıyor.ç Yani bir sızı var ayagımda. Genel olarak ayagıma oluyo ama sanki bişeyle sıkıstırıyolar ayagımı. Buzdolabına koyup ıcıne buz koydum ama çok az farketti. Bugün kalıba koydurmaya gıttım adam bu ayakkabı kalıpta catlar dedi. Keske paraya kıyıp derimoddan falan alsaydım, düğünde acı çekeceğim kesin

Bu arada size bişey danışıcam. Malum eşimin kardeşinin düğünü olucak. Daha önce yazmıştım eski arkadaşlar bilir, biz evlenirken damat tarafının bana takacağı bileziği bile biz aldık borçla diye. Şimdi işler farklı tabii. Eşimin kardeşi benim eşim gibi anlayışlı deil, bir de kız tarafı biraz söylenmiş sanırım, mecburen onlara borç harç bilezik aldık kayınvalidemler, ayrıca bir de bulaşık makinesi almışlar. Yani eşimin kardeşi bizim gibi borçla evlenmiyor. Biz de tek maaş olmamıza reğmen televizyon aldık. Sormak istediği şu. Ben bilezik olarak tam altınla aynı gram yani yaklaşık 7 gram 22 ayar bilezik aldım. Sizce çok mu küçük olmuş. Görünüş olarak da kibar ve ince.Millet laf eder mi ince bilezik almışlar diye. Sonuçta ben bütçemi zorlayarak aldım bunu. Aslında açıkcası kendime ait 10 gram ve 20 gram bileziklerim var( ev peşinatı için birikim yapmaya başladım) ama onu takmak istemedim. Bana 1 çeyrek bile alınmadıki zamanında, zaten borçla da evlenmiyecekler, kendi bileziğim bana kalsın istedim. Zaten hepi topu bu kadar altınım var.

cuma günleri oturunca kalıyorum forum başında. kim kaç kilo vermiş diye merak ediyor insan

evet dinleneyim bugün. akşam zaten eşimle avm gezicez. o da yürüyüş sayılır.

gideyim birazdan da evi barkı toparlayayım. ne tembelim ben ya. yaşasın tembellik

boşver aldığın bileziği tak bencede sonuçta tek maaş bu devirde onu bile alman iyi bişey hem borçlarıda olmıcakmış onlara kalır sen kendini düşün tabi eşinde senin gibi düşünüyosa yoksa işler farklı olur

Ne güzel herkes kilo bildiriminde bulunuyor .ben de yazmak isterdim ama 5. Günüm pazartesiden pazartesiye tartildigim için şimdi belirtemeyecegm. Kılo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

kızlar bildirim yapıp kaçıyorum geçmişi sonra okurum
bu hafta çok umutluydum ama umduğum gibi olmadı birkaç gün oruçluydum akşamlarıda hep salata yedim sadece dün akşam kaçamak yaptım sonuç hüsran

kilo : 86. 6
spor : 95 dk.

Ayakkabı derdi zor oluyor düğünlerde. hay Allah... neyse dayanırsın artık Özlemcim.

aldığın bileziği tak bence canım. laf eden etsin, zaten laf edeceği varsa her koşulda eder. sen de unut bence kendi yaşadıklarını. insan böyle şeyleri hatırladıkça daha çok sinir oluyor. herkesin kısmeti başka oluyor.

canım unuttum ama sonucta boz cok sıkıntı cektık hala da bız yardım edıyorum ara ara. Ben kımsen bısey beklemıyorum ama en azından kızım kusura bakma sana bısye yapamadık denılebılırdı. Ya da bı eksıgınız varmı dıye sorulabılırdı. Demekkı benım aılemın de cıngar cıkarması gerekıyormus:)) ben cok borc harc ıcınde kaldım bu yuzden, artık para bırıktırmek ıstıyorum, mesela bak kayınvalıdemın bulasık makınesı bozulmustu ben ona surprız yaptım makıne aldım, sadece bı ıhtıyacınız var mı dıye sorulmayı beklerdım

Aslında o benım gibi düşünmüyordu ama biraz duygu sömürüsü yaptım. Para biriktirmemiz gerektiğini o da farketti. Sen öyle istiyorsan öyle yap dedi izin aldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…