noluyor birri hürremmi dediii, ne muhallebisi gizzcisss,
ama simid olsa hayir dememsaka sakaaaaaaa
Kizlar napiyosunuzz ?? Ben dizimi izliyorum bi yandanda elma mandalina yiyorummm, anneciiiiim elleriyle soymus getirmis
hicte unutmaz beni,
Bu arada YENACIM ben kilo bildirimimi simdiden yapayim
apayni ciktim gecen haftaki gibi, adetliyim bunada sükür diyorum, 2 kilo fazla cikcam diye korktum valla
97.9 um yani,
Sporda yok malesef bu hafta hic
bu arada kizlar bisey sorcam, benim bu deli dijital tartim laminatta ayri cikiyor (yani parkede), hali üstündede ayri cikiyor,
yani halide 97.9 ciktim,
parkenin üzerine koydum tartiyi, ordada 98.3 ciktim
tuhaf degilmi yaasizdede böylemi acaba? yoksa bendemi var bir yamukluk
Fırına geldiğimde, ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir dostum olan fırıncı,
"Biraz bekleyeceksin hocam" dedi. “İki-üç dakikaya dek çıkartıyorum.”
Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm.
Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selam verdikten sonra
"Ekmeklerimi alayım" dedi. “Benim ikizler acıkmıştır.”
Fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört beş tane koydu.
Ekmeklerden kimilerinin altı yanmış, kimileri de her nedense biçimini kaybetmişti. Fırıncıya doğru sokularak,
"Neden taze ekmek vermiyorsun?" diye sordum. "Biraz sonra çıkacak ya!.."
Fırıncı,
"Bozuk ekmekleri kendisi istiyor" dedi. "Çok yoksul olduğundan ona yarı fiyatına veriyorum."
"Kim bu adam?" diye sordum.
"Kore gazilerinden" dedi. "Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefat edince, ikiz torunlarını yanına almıştı. Yıllardır onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşla."
Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve küçük de olsa birşeyler yapmak istiyordum.
"Aradaki farkı ben vereyim" dedim. "Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.”
Fırıncı, önerimi kabul etti ve biraz sonra çıkan sıcak ekmekleri büyük bir umursamazlıkla adamın torbasına doldururken
"Çok şanslısın hacı amca" dedi. "Çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek vereceğim.”
Yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken,
" ALLAH senden razı olsun evladım. " dedi. “Bugün onların doğum günleri olduğunu nereden anladın?"
HAYAT DEVAM EDİYOR DOSTLAR. ELİMİZDEKİ NİMETLERİN DEĞERİNİ İYİ ANLAYALIM..
Hayırlı cumalarrrr
Fırına geldiğimde, ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir dostum olan fırıncı,
"Biraz bekleyeceksin hocam" dedi. İki-üç dakikaya dek çıkartıyorum.
Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm.
Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selam verdikten sonra
"Ekmeklerimi alayım" dedi. Benim ikizler acıkmıştır.
Fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört beş tane koydu.
Ekmeklerden kimilerinin altı yanmış, kimileri de her nedense biçimini kaybetmişti. Fırıncıya doğru sokularak,
"Neden taze ekmek vermiyorsun?" diye sordum. "Biraz sonra çıkacak ya!.."
Fırıncı,
"Bozuk ekmekleri kendisi istiyor" dedi. "Çok yoksul olduğundan ona yarı fiyatına veriyorum."
"Kim bu adam?" diye sordum.
"Kore gazilerinden" dedi. "Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefat edince, ikiz torunlarını yanına almıştı. Yıllardır onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşla."
Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve küçük de olsa birşeyler yapmak istiyordum.
"Aradaki farkı ben vereyim" dedim. "Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.
Fırıncı, önerimi kabul etti ve biraz sonra çıkan sıcak ekmekleri büyük bir umursamazlıkla adamın torbasına doldururken
"Çok şanslısın hacı amca" dedi. "Çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek vereceğim.
Yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken,
" ALLAH senden razı olsun evladım. " dedi. Bugün onların doğum günleri olduğunu nereden anladın?"
HAYAT DEVAM EDİYOR DOSTLAR. ELİMİZDEKİ NİMETLERİN DEĞERİNİ İYİ ANLAYALIM..
Hayırlı cumalarrrr
aynur çizelgemi deiştirdim bu hafta + oldumçizelge arttı belki motive olur heeee((
neyse haftaya bakcaz artık geçmiş geçmişte kalduuuu
asu sen ne durumdasınnnnnnn
ben homini gırtlak adetiminde etkisi var sanırım bitmedi daha gerçi haftaya düşermiyim eksiye bilmem
günaydın kızlar yarından sonra ben topige giremesem bilinki misafirlerim gelmiştir
büyük elti olmakta zor geleni gideni bitmez büyük eltilerin ,bari sevseler gam yemem mecburen hizmetimi yaparım sonuçta yaşlılar yarın bende onlar gibi olurum düşüncesiyle çok iyi davranırım ,bazen annem kızkanır
sporum 180 dakikacık
günaydın kızlar,
güneşli bir istanbul sabahından hepinize selamlar... geçen hafta 87.5 kgdım, bugün ise 85.9 kg... giden 1600 gr. mutlu oldum sabah sabah. sporum bu hafta 135 dakika...
Asuman & Yena şimdiden ellerinize sağlık canlar...
Eki Görüntüle 559360
günaydın herkese..
geçen hafta; 86.5
bu hafta; 86.0
giden -500
aslında bu haftaki performansıma bakacak olursam hiç eksi beklemiyordum ama buna da çok şükür...
gece hiç uyumadım, oğlumun ateşi vardı, onu düşürmeye çaliştik, biz diş diye tahmin ediyoruz ama yine de birazdan doktora götüreceğiz, bildirimimi yapayım da gideyim dedim.. geçmişi de okuyamadım daha.. gelince okurum inş..
selam fıstıklarımmmm, hayırlı cumalar olsun , bol eksiler sizinle olsunn
ben geldimmmnasılsınız şekerler ? benden iyilik , okuldan geldim bugün mammiş yok orucum çünkü , ama okulda bomba bi durum oldu , sınıftan çıktım öğretmen odasında tatlı getirmiş arkadaşın biri normalde yemem ama küçüktü hadi bi kaçamak yapayım dedim ağzıma attım , 5 dakika sonra oruç olduğumu hatırladım ama gülmekten yerlere yattım , bugüne kadar asla yapmış olduğum bişey değildir ama ramazan ayı olmadığından unuttum heralde :44::44::44::44:
Din kültürü öğretmenimiz bişey olmaz ağzını çalkala dedi , öyle yaptım bende, Rabbim affeylesiinn .....
ayyy çok kötü oldum yaaaa
Allah darda olanların yardımcısı olsunnn .....
afferim kuzum , 13ün lanetden kurtulup , 12nin kıskancına girmişin ama haaaa
bence yeni çizelge yap , verdiğin kiloları ekleme çizelgenee
en son hepsini birleştirirsinn
Fadimecim kırmışın 97 takıntını hadi bakalım hayırlısı olsuunnn
Esoşşummmm gümbür gümbür geliyosun bebeeemmm , afferriimm
bende bildirimimi yapayım bariiii
GEÇEN HAFTA : 79.4
BU HAFTA : 78.8
GİDEN : 600 gram
herkesler çoookk iyi vermiş bu hafta tütütütü MAŞALLAAHH
öperiimm hepinizii
sen 1,5 aydır ağzına tatlı namına 1 dilim baklava koy, ikinci dilimini de oruçluyken ye :))) ben de koptum okurken kuzu. olmaz tabi bir şey, Allah kabul etsin. maşallah kuzum sen de 78i gördün. eşin gelene kadar bitecek bu iş
valla benim dün moralim bozuktu kuşum. çok acıkıyordum, kendimi durdurmaya çalışsam da yemiştim bi şeyler. sabah sabah yüzümü güldürdü tartı. yılbaşına kadar 5 hafta var. 5 haftada, haftalık ortalama 1 kgmın üzerinde kilo kaybedersem yılbaşına güzel bir moralle başlayacağım. geliyorum peşinden, koş koş
Günaydın güzel bayanlar..
ben aranıza katılmak istiyorum acep doğru yeremi yazdım. Ne yapmam lazım gerek. aranızda banada yer varmı ?
aynen yaa 1.5 aydır ağzıma sürmedim tatlıyı ama bunu nasıl yaptım hiçç anlamaddıımm :44::44::44:
ama nasıl çığlık çığlığa dolanıyom ortalıkta , neyse sağlık olsun , demekki gideri varmış gittiiii
evet kuzum yaa gördüm 78i darısı başına kuzummm , ama buaralar bende sıkıntılı bi durum var gibi , çok gelgit yaşıyorum tartıda ,bakalım hayırlısı olsun bekliyorumherifim geldiğinde bitirmiş olsam süper olur ama olmassada aynen devam edecem yapacak bişi yokkk
kuşumm bozma moralini ben güveniyorum sana , başaracaksın , yılbaşına 80le gireceksin olmasa bile çok yakın bişeylerle gireceksinn
ben koşuyorum Esoşşş , sen geeellllll
kış geldi ya canım, vücut yağlanmak istiyor. benim tartı da geçen cumadan beri 2 kez artı göstermişti. sanırım suyu soğuklardan dolayı azaltıyoruz. bitki çayına dadanmalı. gerçi ben bira kupası aldım geçen, yeşil çaylarımı onlarla içiyorum artık.
sen bol bol yoğurt ye kuzum, kurtarıcı resmen diyetteyken. suyu da ihmal etmemeye çalış.
sabahtan beri oturdum kaldım. bulaşıklar, çamaşırlar var yerleştirilecek. dün ayağım ağrıdı diye spor yapmamıştım. bugün de ağrıyor ama yapsam mı diye düşünüyorum. marketten aldıklarım hazırlanıp dondurucuya atılacak. amma tembelleştim bugün ben Aynurum. sen geldin hiç gidesim kalmadı
ahahah şekeri öyle çok yoğurt yiyorumki şarküteri açarım aldığım yoğurtlarla
kuşumm ayağın ağrıyorsa şimdi zorlarsan yarına hiç yapamassın , bugün d,nlen yarın yaparsın ,geçmiş olsun annneemmmm
seni gidi tembel şirineee seenniiiisen git kuzumm takma benii ...
Merhaba herkesler iyidir umarım:)
Kilo verenleri,veremeyenleri tebrik ederim
Ben sanırsam 1 kg aldım. Bu bana müstahak. 75-76 arasıydım ama şimdi 76-77 arası gelıyorum. Ee gecen haftadan beriyok meyhanede ye, yok kuru pasta ye, bir de hareketsızlık derken. Aslında kilo alacak kadar yemedim ama kaç gündür spor yapamadım, biraz da şişlik var vucudumda
Bugün evde kıy tüy temizliği yapıyorum:))Malum pazar düğün var. Aldığım ayakkabıyla başım dertte. Aslında boydan tam oluyo ama alışık olmadığımdan mı ne bılmıyorum ayagımın önü çok sıkıyor. Benim ayagım zaten taraklı ama ayakkabıyı alırken adam evde giyin genişler dedi. Rugan ayakkabı. Evde 3,4 kez gıydım ama ayagımın ön kısmının dolgu olan yerı atagımı çok sıkıyor.ç Yani bir sızı var ayagımda. Genel olarak ayagıma oluyo ama sanki bişeyle sıkıstırıyolar ayagımı. Buzdolabına koyup ıcıne buz koydum ama çok az farketti. Bugün kalıba koydurmaya gıttım adam bu ayakkabı kalıpta catlar dedi. Keske paraya kıyıp derimoddan falan alsaydım, düğünde acı çekeceğim kesin
Bu arada size bişey danışıcam. Malum eşimin kardeşinin düğünü olucak. Daha önce yazmıştım eski arkadaşlar bilir, biz evlenirken damat tarafının bana takacağı bileziği bile biz aldık borçla diye. Şimdi işler farklı tabii. Eşimin kardeşi benim eşim gibi anlayışlı deil, bir de kız tarafı biraz söylenmiş sanırım, mecburen onlara borç harç bilezik aldık kayınvalidemler, ayrıca bir de bulaşık makinesi almışlar. Yani eşimin kardeşi bizim gibi borçla evlenmiyor. Biz de tek maaş olmamıza reğmen televizyon aldık. Sormak istediği şu. Ben bilezik olarak tam altınla aynı gram yani yaklaşık 7 gram 22 ayar bilezik aldım. Sizce çok mu küçük olmuş. Görünüş olarak da kibar ve ince.Millet laf eder mi ince bilezik almışlar diye. Sonuçta ben bütçemi zorlayarak aldım bunu. Aslında açıkcası kendime ait 10 gram ve 20 gram bileziklerim var( ev peşinatı için birikim yapmaya başladım) ama onu takmak istemedim. Bana 1 çeyrek bile alınmadıki zamanında, zaten borçla da evlenmiyecekler, kendi bileziğim bana kalsın istedim. Zaten hepi topu bu kadar altınım var.
Merhaba herkesler iyidir umarım:)
Kilo verenleri,veremeyenleri tebrik ederim
Ben sanırsam 1 kg aldım. Bu bana müstahak. 75-76 arasıydım ama şimdi 76-77 arası gelıyorum. Ee gecen haftadan beriyok meyhanede ye, yok kuru pasta ye, bir de hareketsızlık derken. Aslında kilo alacak kadar yemedim ama kaç gündür spor yapamadım, biraz da şişlik var vucudumda
Bugün evde kıy tüy temizliği yapıyorum:))Malum pazar düğün var. Aldığım ayakkabıyla başım dertte. Aslında boydan tam oluyo ama alışık olmadığımdan mı ne bılmıyorum ayagımın önü çok sıkıyor. Benim ayagım zaten taraklı ama ayakkabıyı alırken adam evde giyin genişler dedi. Rugan ayakkabı. Evde 3,4 kez gıydım ama ayagımın ön kısmının dolgu olan yerı atagımı çok sıkıyor.ç Yani bir sızı var ayagımda. Genel olarak ayagıma oluyo ama sanki bişeyle sıkıstırıyolar ayagımı. Buzdolabına koyup ıcıne buz koydum ama çok az farketti. Bugün kalıba koydurmaya gıttım adam bu ayakkabı kalıpta catlar dedi. Keske paraya kıyıp derimoddan falan alsaydım, düğünde acı çekeceğim kesin
Bu arada size bişey danışıcam. Malum eşimin kardeşinin düğünü olucak. Daha önce yazmıştım eski arkadaşlar bilir, biz evlenirken damat tarafının bana takacağı bileziği bile biz aldık borçla diye. Şimdi işler farklı tabii. Eşimin kardeşi benim eşim gibi anlayışlı deil, bir de kız tarafı biraz söylenmiş sanırım, mecburen onlara borç harç bilezik aldık kayınvalidemler, ayrıca bir de bulaşık makinesi almışlar. Yani eşimin kardeşi bizim gibi borçla evlenmiyor. Biz de tek maaş olmamıza reğmen televizyon aldık. Sormak istediği şu. Ben bilezik olarak tam altınla aynı gram yani yaklaşık 7 gram 22 ayar bilezik aldım. Sizce çok mu küçük olmuş. Görünüş olarak da kibar ve ince.Millet laf eder mi ince bilezik almışlar diye. Sonuçta ben bütçemi zorlayarak aldım bunu. Aslında açıkcası kendime ait 10 gram ve 20 gram bileziklerim var( ev peşinatı için birikim yapmaya başladım) ama onu takmak istemedim. Bana 1 çeyrek bile alınmadıki zamanında, zaten borçla da evlenmiyecekler, kendi bileziğim bana kalsın istedim. Zaten hepi topu bu kadar altınım var.
kızlar bildirim yapıp kaçıyorum geçmişi sonra okurum
bu hafta çok umutluydum ama umduğum gibi olmadı birkaç gün oruçluydum akşamlarıda hep salata yedim sadece dün akşam kaçamak yaptım sonuç hüsran
kilo : 86. 6
spor : 95 dk.
Ayakkabı derdi zor oluyor düğünlerde. hay Allah... neyse dayanırsın artık Özlemcim.
aldığın bileziği tak bence canım. laf eden etsin, zaten laf edeceği varsa her koşulda eder. sen de unut bence kendi yaşadıklarını. insan böyle şeyleri hatırladıkça daha çok sinir oluyor. herkesin kısmeti başka oluyor.
boşver aldığın bileziği tak bencede sonuçta tek maaş bu devirde onu bile alman iyi bişey hem borçlarıda olmıcakmış onlara kalır sen kendini düşün tabi eşinde senin gibi düşünüyosa yoksa işler farklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?