Süper destek çok tesekürederim. Suan oldukça yorğunum. Ben dün gece saat:12,00 ile 1,00 arasi yapitgim spordan eleştiri aldım. Gece geç saatler vucut artık dinlenmeye geçtigi için spor yapmak çokda doğru olmuyormuş. Sabah ve aksam üstü oldukça mantıklı.
Ben bu sabah 9.30 gibi kahvaltı yapmıştım hala taş gibi tokum. Bu yıllardır yaşamadigim olan üstü bir durum (ben 2-3 saate açıkırdım) pisikoljik olabilir mi yada 2. litre kadar su içtim suyum mu etkisi? az öncede 9lu bitki çayı içtim. Ben açıkmadan yemeliyim sanırım. sevgiler
yatmaya yakın spor yapınca vücut ısındığı için uyumak zorlaşır. o yüzden 8-9 gibi en son spor yapılmalı bence. vücuda soğuyacak zaman tanınmalı. hepsi yüzünden tok hissediyor olabilirsin canım. ama en çok 9lu çay yüzünden olabilir. bence o çayı içme. hiç güvenilir değil içindeki baharatların çoğu bilinmediğinden. hatta beraber etkileşimleri de bilinmiyordur. bizim kilomuz fazla olduğu için zaten kalp çok çalışıyor, çok yoruluyor. bir de vücuttan su atmaya yönelik çaylar onu daha da çok yoruyor. yine bilmiş ablalık yapıyorum ama bence yeşilçay dışında bitki çaylarının faydası yok, hatta zararı bile var.
Geçmiş olsun benimde küçük bebeğim var avent yerine drbrowns biberon almani tavsiye ederim hem gaz yapmıyor hemde memeyi bırakmıyor benimki sevmedi aventi
geceden beri geçmişe baktım, yine geç yatmışsınız. kendinize iyi bakın canlar, geç yatmak sağlıksız!!
Eminecim malesef Aynurun da dediği gibi laminant daha sağlıklı sonuç verir. ama onlarda da esneme olduğundan en doğru zemin fayanslar... hala düzelememişsin bu arada. bir doktora görünsen sanki daha iyi olur canım.
Aynı durumdayız kilo bakımından Özlemciğim... Yalnız ben acaip kaçırdım bu hafta.
Altın meselene gelince... Benim fikrimce aldığın 7 gramlık bileziği tak sen. Aradaki farkı kimsenin takdir edeceğini sanmıyorum ben. Tabii altın bu, 7 gr ile 10 gr arasında elbette gözle görülür fark var ama laf edecek insanların gözünü doyurmaz zaten o fark.
Ayrıca size kimsenin laf etmeye de hakkı yok. Bir eliniz yağda bir eliniz balda olsa herkesin gözü üzerinizde olur ne takacak diye. Ama siz de kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışıyorsunuz, bebek düşünüyorsunuz, çok dikkatli gidip birikim yapmanız gerekir. Herkes önce kendi ailesini düşünmeli. Ayrıca bizim ailemizde eve bir şey alan düğünde ayrıca hediye almaz. Zaten evi için TV almışsın? Hadi çok yakınısın, kardeşisin diye yanı sıra bir şey de takıyorsun, onda da imkanını zorlamaya bence hiç gerek yok.
Senin yazdığın hiçbir mesajı okurken sıkılmıyorum ben, çok akıcı anlatıyorsun :))
yaşadığın aksilik inanılmaz. insan özenince aksilikler oluyor. ama sen zaten hep çok özenlisin, haksızlık olmuş :)) sabun rendesi dediğin anda tahmin ettim tadını, yüzüm buruştu. yazık olmuş emeklerine ama vazgeçmemişsin. maşallah kararlılığına
Bu arada ben yazana kadarda yena gelmis, hosgeldin canim,
kendini bence hic sIkma, listeyi gece hazirliycak olman bence kimseyi rahatsiz etmez, benide etmiyor,
istedigin zaman yaparsin keyfine göre yap yenacim
Umutcum cok talihsizlikler yasamissin,
bide basina dert almissin biraz :)
okadar hamaratsinki idolüm olabilirsin,
hediye isini cok güzel düsünmüssün truflarla harika olacakti eminim,
o hindistan cevizi vakasi ne öyle ya ??
Inanamadim birden shoka girdim, resmen hindistan cevizi yerine baska birseymi koymuslar ?
Hemde sabun gibi birsey?
Hayatimda böyle sey duymadim, hemen sikayet etmelisin bence,
hatta gitsin polis denetlesin, yani böyle sacmalik olurmu, cok sinir bozucu, onca emek bosa gitti
üzüldüm cok yorulmussun
Özlemcim sanada tavsiyem aldigin düsük ayarli bilezigi tak bence yeterlidir,
Sonucta kardesi olabilir ama bilezik takiyormusunuz takiyorsunuz e daha ne,
22 ayar bilezik olacak degil ya :)
Hem siz onca borc harc icindesiniz, durumunuz buna yetti, kimsenin laf etmeye hakki yok,
hem hic merak etme en güzel bilezigide taksan, millet laf edecek biseyi nasilsa bulur,
bilezige güzel bir kirmizi kurdale et, sonrada gelinin koluna tak olduda bitti masallah :)
Kızz sultanım ayarı 22 gramı 7:)) Kıyamadım bugün ev hediyesi de aldım, battaniye aldım morhipoda indirim vardı.
Günaydın güzel bayanlar..
ben aranıza katılmak istiyorum acep doğru yeremi yazdım. Ne yapmam lazım gerek. aranızda banada yer varmı ?
Tanışalım tabi
adım canan 29 yaşındayım bekarım boyum 171 ben üye olalı çok oldu ama birtürlü devamlılık olmadı işyerinde nete giremediğimden. şimdi eskiye göre daha rahatım. birkaç senedirde üzerimde ölü toprağı vardı resmen depresif bir haldeydim. artık bu durumdan sıkıldım daha iyi şeyleri hakediyorum elimdede bunlar yapacak imkan var kendime acıyıp maduru oynama azmet çalış istediğin herşeyi rabbin sana vriyor diye bu sabah bir silkindim. soluğuda burda aldım :) inş. Güzel Rabbim utandırmaz burdada güzel dostluklar kurarım bu beni çok mutlu eder.
bgn isyerınde vakit bulabildim. rahat rahat okudum. masaustu bilgisayarda kolaycana begeni attım.(tablette falan zaman alıyo da). yena arkadas listeyi yapıyor galiba. beni bu hafta kabul eder mi acaba?. ya bozdugum gunler bildirim yapmak içimden gelmiyor. bozuyosan niye buraya yazıyosun diyorum kendi kendime. bi de sizden utanıyorum. daha basta da boyle yapılır mı diye. yoksam hergun girip okumaya calışıyorum. hasta olanlara dua ediyorum cevap yazamasam da.
neyse bugunku kilomu soylıyım. gecen hafta 96, bu hafta 65,7. opuyorum.
herkese hayırlı cumalarbu hafta pek giremedi,m pazartesi günü abimin eşi ve oğluşu geldi 1 yıldır görememiştim bebekti şimdi koşuyor uynuyor bende grip olmuşum çok halsizdim ayrıca telefonumun interneti bitmiş malumunuz bebiş falan derken giremedim yani. sadece 3 günlük lesliem var 135dk ayrıca kilom 84.4 geldi hepinizi öpüyorum kendinize ii bakıınnn
Merhaba herkesler iyidir umarım:)
Kilo verenleri,veremeyenleri tebrik ederim
Ben sanırsam 1 kg aldım. Bu bana müstahak. 75-76 arasıydım ama şimdi 76-77 arası gelıyorum. Ee gecen haftadan beriyok meyhanede ye, yok kuru pasta ye, bir de hareketsızlık derken. Aslında kilo alacak kadar yemedim ama kaç gündür spor yapamadım, biraz da şişlik var vucudumda
Bugün evde kıy tüy temizliği yapıyorum:))Malum pazar düğün var. Aldığım ayakkabıyla başım dertte. Aslında boydan tam oluyo ama alışık olmadığımdan mı ne bılmıyorum ayagımın önü çok sıkıyor. Benim ayagım zaten taraklı ama ayakkabıyı alırken adam evde giyin genişler dedi. Rugan ayakkabı. Evde 3,4 kez gıydım ama ayagımın ön kısmının dolgu olan yerı atagımı çok sıkıyor.ç Yani bir sızı var ayagımda. Genel olarak ayagıma oluyo ama sanki bişeyle sıkıstırıyolar ayagımı. Buzdolabına koyup ıcıne buz koydum ama çok az farketti. Bugün kalıba koydurmaya gıttım adam bu ayakkabı kalıpta catlar dedi. Keske paraya kıyıp derimoddan falan alsaydım, düğünde acı çekeceğim kesin
Bu arada size bişey danışıcam. Malum eşimin kardeşinin düğünü olucak. Daha önce yazmıştım eski arkadaşlar bilir, biz evlenirken damat tarafının bana takacağı bileziği bile biz aldık borçla diye. Şimdi işler farklı tabii. Eşimin kardeşi benim eşim gibi anlayışlı deil, bir de kız tarafı biraz söylenmiş sanırım, mecburen onlara borç harç bilezik aldık kayınvalidemler, ayrıca bir de bulaşık makinesi almışlar. Yani eşimin kardeşi bizim gibi borçla evlenmiyor. Biz de tek maaş olmamıza reğmen televizyon aldık. Sormak istediği şu. Ben bilezik olarak tam altınla aynı gram yani yaklaşık 7 gram 22 ayar bilezik aldım. Sizce çok mu küçük olmuş. Görünüş olarak da kibar ve ince.Millet laf eder mi ince bilezik almışlar diye. Sonuçta ben bütçemi zorlayarak aldım bunu. Aslında açıkcası kendime ait 10 gram ve 20 gram bileziklerim var( ev peşinatı için birikim yapmaya başladım) ama onu takmak istemedim. Bana 1 çeyrek bile alınmadıki zamanında, zaten borçla da evlenmiyecekler, kendi bileziğim bana kalsın istedim. Zaten hepi topu bu kadar altınım var.
Yenacım kilo bildirimim
geçen haftakiyle aynı gram oynamıyor..ben yine 3lülere takılım kalıcam gibi..
ama diete de motive olamadım ki henüz
Ben söyle düşünüyorum. Olanla ölmüşe çare yok... yapılan iyilikleride unutmak - affetmek gerek ve bundan sonrası içinde içinden geldigi gibi davranmak gerek. Ben ne yapardım? El gün laf edecekmiş gibi düşünmem, maddi durum iyi olsa bilde benim canım küçük birsey takmak istiyorsa en küçüğünü takardım.
Sanırım sevgisi daha büyük olan taraf, hep bedel ödeyen taraf oluyor. Restleri çeken de maddiyatı kazanırken, karşı tarafın duygularına zarar verip sevgi eksitliği yaşatıyor. Çok zor işler...
60dakika wii ile 172 kcal yakabiliyorum. (20 dakkikada 2000 adım step yapabiliyorum) süre uzun yakıt sarfiyatı az gibi geldi :) yoksa benim taleplerim mi büyük.
fırında hıç yağ eklenmemış baharatlarla tatlandırılmış tavuklu patetes
yıne hıç yağ kullanmadan hazırlanmış kreplerın içine ıspanak sararrak yaptığım kreplı fırında ıspanak
etli hıç sıvı yağ kullanılmamış etın kendı yağında taze fasulye
yıne etlı nohutlu plav.
ne bu et yoğunluğu demeyın ... malesef burası mardın. sofranda ırmızı et yoksa sen mısafır ağırlamış sayılmıyorsun :))
Ne güzel kilolar verilmiş bu hafta :) Bildirim yapmasam da gelip geçmişi okudum, bana d amotivasyon oldu. Aynur'un resimlerine baktım, kot giydiği resime bayıldım, verdiği kilolar nasıl da belli o resimdeTebrik ederim canımm.
Benim için yılın en miskin haftasıydı bu hafta, neyse ki sonuna geldim. Uyku düzeni ile devamlı boğuştum, geç yattım, sabah ayılamadım, yürüyüş hiç yapmadım, devamlı yedim şiştim. Yürümeyince çok da sıkıldım evde, yatıp uyudum oğlum gelene kadar...Umarım bir mevsim geçişidir. Haftaya düzelebilirim.
Dün de çok sinirliydim. Ama saç baş yolduran aksilikler oldu evde. Baştan söyleyeyim uzun ve oldukça sıkıcıdır, sabrı olan okusun :)))))
Dün oğlumun yuva öğretmenleri için bir şeyler hazırlamak istedim. (Kızımın okulunda çiçek dahil her tür hediye yasak) Bir süre önce özel karton kutusu içinde tombik porselen çorba kutuları görmüştüm bir yerde, çok da sevimli desenleri vardı, öğretmenler için almıştım. Onları verirken "içine evde oğlumla hazırladığımız ev yapımı çikolatalı trüfleri koyar, öyle paketlerim" diye düşünmüştüm. Dün onlarla uğraştım bütün öğleden sonra. Oğlum her tarafı mahvetti :)) Gene de keyifliydi. Çoğunu yaptık, az bir kısmına hindistan cevizi yetmedi. Sitenin marketinden ısmarladım mecburen. (Buraya bir parantez açayım, ben baharatlarımı da organik alıyorum kendim hazırlayamıyorsam. Gerçekten tatları ve yemeğe verdikleri lezzet bambaşka.) Gelen hindistan cevizinin tarihine baktım, normaldi, bilmediğim bir marka, içime sinmese de kullandım. İşimiz bittikten sonra paketlemeye geçtim: Trüfleri önce minik kağıtlara sonra kupalara doldurup, şifon kurdele ile paketleyip, karton kutusuna koyup bir de o karton kutuyu ambalaj kağıdı ile kaplayıp süsünü ve kutlama kartını yapıştırıyordum. Yani insanı deli edebilecek bir iş çıkardım başıma. Bir ton ıncık mıncık. Toplamda 8 tane yapıyordum, 5'ini yapmıştım. Arada bir tane trüf attım ağzıma; o neeee. İğrenç bir tadı vardı ama yapınca tatmıştık şahaneydi?? Kısa sürede çözdüm tabii. Gelen hindistan cevizi ne idiğü belirsin başka bir şeyin rendesiydi. Yardımcı da tattı, neredeyse kusuyordu. Sanıyorum sabun ya da benzeri başka bir şeyin rendesini karıştırmışlar pakete. O kadar da az kısmını marketten gelen hindistan cevizine bulamıştık ki... Hangi birine yanayım; malzemeye mi, emeğimize mi, o kadar paketledim hepsini bozmak zorunda kaldım ona mı, az miktar için hepsini gözden çıkarmaya mı, hediyesiz kaldığımıza mı???
O saatten sonra hırs yapıp kalp şeklinde tarçınlı bisküviler yapıp, üzerine "canım öğretmenim" baskısı yapıp (kurabiye kaşem var), pişirip, uçlarını eritilmiş çikolataya batırıp dondurup tekrar kupalara doldurup yeni ambalaj kağıdı bulup tekrar paketledim. Ama yazması kadar kolay olmadı yapması. Üstelik eşi olmadığı için kayınbiraderim yemeğe gelmişti. Sofraya yeni çeşitler de eklemem gerekti, misafire kurduğum sofra daha farklı oluyor tabii, ona da ayrı özenmem gerekti. "evde kalmaktan sinirlerin bozulmuş senin yenge" dedi bna kayınbiraderim, artık nasıl burnumdan soluyorduysam...
Nursena, geçmiş olsun canım böbrek ağrın geçmiştir umarım. kavuşmak_hayal, geçmiş olsun canım bebeğine, katrem sana da geçmiş olsun... Umarım kimseyi atlamamışımdır, alıntı yapmayınca :))
Meyra, Esra sizlere de teşekkür ederim kutlama mesajlarınız için
...Umutcum cok talihsizlikler yasamissin,
bide basina dert almissin biraz :)
okadar hamaratsinki idolüm olabilirsin,
hediye isini cok güzel düsünmüssün truflarla harika olacakti eminim,
o hindistan cevizi vakasi ne öyle ya ??
Inanamadim birden shoka girdim, resmen hindistan cevizi yerine baska birseymi koymuslar ?
Hemde sabun gibi birsey?
Hayatimda böyle sey duymadim, hemen sikayet etmelisin bence,
hatta gitsin polis denetlesin, yani böyle sacmalik olurmu, cok sinir bozucu, onca emek bosa gitti
üzüldüm cok yorulmussun
Canım çok teşekkür ederim yazdığın için. Özellikle senin fikrini de merak ediyordum. Çok haklısın canım çocuk düşünüyoruz. Benim de işim yok daha, çok ufak tefek masraflar bile ay sonu dağ gibi oluyor, zaten çalıştığım sürece tek amacım düğün borçlarını bitirmekti ki önden önden ödeyip bitirdik. Şimdi işim yok ama bahsetmiştim ya annemin işini yapıyorum diye. Mesela 1 aydan beri yeni başlamama rağmen 10-15 ürün sattıö(duş ve musluk başlığı). En azından bebek masrafları için kenara altın atmaya çaışıyorum
Kilo olarak aynıyız evet ama sen 2 çocuk annesisin, benim utanmam lazımDövsünler benii. Düğün dönüşü ben de spora başlıycam tekrar, umarım ikimizin de motivasyonu gelir tekrar. Bu hafta ben de çok yedim valla
Sağol canım :)) Aklıma gelmedi polis ya da zabıta, kim ilgileniyorsa ona haber vermek. Aslında haklısın, resmen insan sağlığı ile oynanıyor. Ama maalesef bizim ülkemizde pek özenli işlemiyor bu süreç. Ben direk marketi arayıp bildirdim, çalışanlarla ahbabız zaten, yardımcımın akrabaları var. "Bir daha bu marka girmeyecek buraya, takip edeceğim" dedim, "tamam" dediler. Ayrıca başka bir paket açtırdım onlara da tattırdım, o paket de aynı şekildeydi. Telefon konuşmamız da çok komikti yalnız :))
-Aç paketi
-Açtım abla
-Tat bakalım nasıl?
-Kötü abla
-Bir de ez dişlerinin arasında?
-(öğürerek) Ooooo çok iğrenç abla
:))))))
Ne cok dolmusum ya hu ! :)
Sanirsin 40 yil konusacak kimse bulamamisim..
Görüntü kirliligi icin kusura bakmayin kizlar
Banucum bu arada sende gözümden kacmadin,
bak yerinde sayiyordun sende benim gibi ama spor ise yariyor :)
yavas yavas gidiyor kilolar gördünmü,
suyunuda sakin azaltma sen ne güzel cok iciyordun yine cok ic,
sporun ise yariyor valla helal olsun kizzzzzzzz
Sağol canım :)) Aklıma gelmedi polis ya da zabıta, kim ilgileniyorsa ona haber vermek. Aslında haklısın, resmen insan sağlığı ile oynanıyor. Ama maalesef bizim ülkemizde pek özenli işlemiyor bu süreç. Ben direk marketi arayıp bildirdim, çalışanlarla ahbabız zaten, yardımcımın akrabaları var. "Bir daha bu marka girmeyecek buraya, takip edeceğim" dedim, "tamam" dediler. Ayrıca başka bir paket açtırdım onlara da tattırdım, o paket de aynı şekildeydi. Telefon konuşmamız da çok komikti yalnız :))
-Aç paketi
-Açtım abla
-Tat bakalım nasıl?
-Kötü abla
-Bir de ez dişlerinin arasında?
-(öğürerek) Ooooo çok iğrenç abla
:))))))
Çok sevindim Özlemciğim, çok güzel bir başlangıç yapmışsın. İşin daha da da iyi olur umarım. Hamileyken çalışmak için de çok uygun aslında, sonuçta mesaini sen istediğin gibi düzenliyorsun.
Takı meselesinde aklıma bir şey daha geldi, azıcık fesatlık yapayım şimdi. Benim erkek kardeşim evlenirken bizim de durumumuz çok parlak değildi. İki maaş çalışıyoruz, benim maaşım iyi sayılır ama eşimin meslek olarak benden çok fazla kazanabileceği işi o zamanki patronu yüzünden çok az ve düzensiz kazandırıyordu. (Sonra o kötü patron bizi iş sahibi etti :))) Neyse, ailemin de durumu iyi sayılmazdı, babam para tutmayı sevmeyen biridir, çok kazandığı dönem de oldu doktor olarak, hiç biriktirmedi, memur olarak çalıştığı (ssk hastanesinde) dönemde evlendi kardeşim, bir tek maaş sonuçta. Ben de düğünün yarısını ben ödeyeyim demiştim anneme. Annemlerin takısına da katkıda bulunmuştum. Gelen konukların konaklama masrafını da ben karşıladım. (Kızın ailesinin isteği üzeirne onların yaşadığı şehirde yapıldı, biz misafirlerimizi ordu evinde ve otelde konaklattık) Hepsini seve isteye yaptım, kardeşimin içinde bir şey kalsın istemiyordum çünkü. Tüm bunlar için kredi çekmiştim. Eh bir de bir şey takmak istiyorum abla olarak ama eşime bir şey söyleyemiyorum. Ne alsam, nasıl yapsam ne taksam diye düşünüp duruyorum, düğüne 1 ay kala. Bu düşünlerle dolanırken karşıma bir piyangocu çıktı, kazı kazan aldım ve hayatımda ilk defa bana ikramiye çıktı. O zaman 1.000 dolara denk gelecek bir paraTam onların kısmeti işte diye düşündüm, kızın dayısı kuyumcuydu, beni bir toptancıya gönderdi, orada üçte bir fiyatına onun çok istediği tria yüzük aldım pırlanta. Gel zaman git zamaaaan; 3 sene sonra boşanırkeeen gelin hanım dolaptaki çürümüş limonları bile kardeşime geri gönderdi ama o tria yüzük ve annemlerin taktıkları ve diğer zamnlardakid eğerli hediyeler gönderilmedi elbeeeet. :) Asla talep etmedik zaten ama o kadar trip yapıyorsa kralını yapsaydı keşke :)))
...
Aaa ne çok lafa daldım bugün oğlum uyudu diye... Neyse ben de çıkayım artık. Akşam yemeğimi yapmıştım bir de karnıbahar salatası yapayım şimdi
Yine ben geldimmmm :122: :122:
Küçük cimcime öğlen uykusuna yatınca bende fırsat o fırsat önce öğle yemeğimi yedim, bulaşıklarımı yıkadım sonrada oturup biraz örgü ördümGerçekten de iyi geldi biraz kafam dinlendi
Baktım cadı bu saat oldu uyanmadı bari sizlerede biraz bakayım dedim nasılsa akşam yemeğimde hazıreşim gelene kadar rahatım tabi cimcime uyanana kadar sonra ona birşeyler yedir falan derken yine vakit geçer
Bildirimler maşallah bu hafta az da olsa eksilerdeinşallah haftaya eksilerimiz çoğalır aminnnnnnnnn
Var var olmazmıdur ben totoşu az kenara alayımda sende gel
Aramıza hoşgeldin bu aradaİnşallah daimi olursun ve bol bol bildirimlerde bulunup hedeflerine ulaşırsın
İşte budurSen olayı çözmüşsün zaten artık Allahın izniylede kilolarımızdan kurtulacağız
Keşke hepimiz çok daha evvel silkinebilseydiken azından şu anda daha ufak bir savaşımız olurdu
Neyse zararın neresinden dönülürse kardır
Canım kaçamaklarda olsa kesinlikle buraya yazemin ol yazmasan çok daha fazla kaçamak yaparsın
Kendi adıma söyleyebileceğim gerçekten her kaçamak düşündüğümde bile olmaz kızlara ne hesap vereceğim diye düşünmemyoksa emin ol herifi bile yiyecek hale gelebiliyorum
Geçen markette kızım yine tatlı birşeyler alsana gelirken diye telefon açtı bende hiççç kusura bakma abur cubur yada çikolata tarzı birşey yemesen ölmezsin onun yerine sana Ayran getireyim acıktıkca içersin dedimçok çok krize girersemde süte çok az tarzın ekliyorum Tamamen kesmiyorum çünkü 4 gün dayansam 5inci gün çıldırmış gibi daha beter saldırıyorum
Canım çok geçmiş olsuninşallah şimdi biraz daha iyisindir
Canım valla bence o aldığın bileziği taksonuçta TV de almışsınız daha ne olsun Millet öyle yada böyle birşey söyleyecektir ama incede olsa bilezik Kendi geleceğiniz için aldığınız bilezikleri sakın hediye etme güzelim sonuçta bugün sıkışsan hangisi al abiciğim yada al oğlum bunlada sıkıntınızı giderin diyecek :44:
İnan benim küçük görümce evlenmeden evvel baya önce çeyiz alışverişine çıkıldığında KP Rahmetli peşinatı siz ödeyin ben 1 hafta sonra en geç size geri vereceğim demişti tabi bende o zaman ya nasılsa bizde birşey almayı düşünüyorduk bari o peşinatta bizim hediyemiz olsun dedim kPnin o parayı 10 gün sonrada ödemediğini görünce
Sonradan bir baktık Kp sıkıştıkca taksit bize giriyortabi o zaman sinirimden ağlıyordum çünkü resmen ekmek alacak paramız kalmıyordu onlarında taksitlerini ödemek zorunda kalınca :26:
Eşim nikahta ne takacağız dediğinde şalterlerim atmıştı resmen sonuçta benim Annem babamdan gizli para göndermek zorunda kalmıştı en azından kızım aç kalmasın diye ( o zaman 10 aylık falandı büyük kızım )
Dedim kusura bakma ama değil takı toplu iğne bile takmam sonuçta ben sıkıntı çekerken onların umuru bile değildi :26: biz akşam yemeği için birşey yapamazken onlar gayet rahattı hatta iki gece üst üste akşam yemeğine onlara gittik diye birde KVden fırça yedik yoruluyormuşda her akşam bizlemi uğraşacakmış diye
Nikahta birşey takmadık diye birde herkesin içinde bana söylenmişti KV bir kardeşi var oğlumun ama bir çeyrek bile aldırmadın diyeBende o sinirle anam çeyzini bize ödettiniz daha birde üzerine bilezikmi takacaktım demiştim
Anammm yine çenem düştüama anlıyacağın yan gelip yatanda bir totoşunu yırtanda bir deyiminden yola çıkarak ne yaparsan yap yaranamazsın o yüzden ne kendini zorlayıp kendi bileziğini ver nede yenisini al Olan yeterlidir bence
Allah korusun canımne güzel ikili rakamlara düştün be şekerim askın motivasyonunu düşürüpte fazla stress yapma
Ben sana inanıyorum ne olursa olsun çok çok güzel kilolar vereceksin
Aynı benim kafada böylekesinlikle içimden gelmiyorsa param çokta olsa almam yada mecbursamda en ufak şeyle kurtarırım günü ama sevdiğim ve değer verdiğim biriyse inan yoksa bile yaratır yine içimden geleni alıp götürürüm
Oy Oy oy hem hafif hemde lezzetli bir menü
Şimdiden ellerine sağlık canım eminim herkes çok beğenecektir
Canım bence kendine haksızlık ediyorsunne demek miskin kız sen miskinsen bu hamaratlıkla ben öleyim o zaman inan yaptıklarını hayranlıkla okudum Evet çok yorulmuşsundur, sinirlerinde çok bozulmuştur ama sonuçta çok güzel birşey yapmışsın eminim çokta güzel olmuştur Oğluşunda okulda her zamankinden fazla gurur duymuştur senle sonuçta kim oturupta okadar uğraşır kurabiyele heleki trüf kazasından sonra
Keşke senin kadar hamarat olabilseydim ama nerdeeee totoşumu kaldırmak zor geliyor bazenbirde sapıtırım diye de yapmıyorum ancak nadiren
Merhaba herkesler iyidir umarım:)
Kilo verenleri,veremeyenleri tebrik ederim
Ben sanırsam 1 kg aldım. Bu bana müstahak. 75-76 arasıydım ama şimdi 76-77 arası gelıyorum. Ee gecen haftadan beriyok meyhanede ye, yok kuru pasta ye, bir de hareketsızlık derken. Aslında kilo alacak kadar yemedim ama kaç gündür spor yapamadım, biraz da şişlik var vucudumda
Bugün evde kıy tüy temizliği yapıyorum:))Malum pazar düğün var. Aldığım ayakkabıyla başım dertte. Aslında boydan tam oluyo ama alışık olmadığımdan mı ne bılmıyorum ayagımın önü çok sıkıyor. Benim ayagım zaten taraklı ama ayakkabıyı alırken adam evde giyin genişler dedi. Rugan ayakkabı. Evde 3,4 kez gıydım ama ayagımın ön kısmının dolgu olan yerı atagımı çok sıkıyor.ç Yani bir sızı var ayagımda. Genel olarak ayagıma oluyo ama sanki bişeyle sıkıstırıyolar ayagımı. Buzdolabına koyup ıcıne buz koydum ama çok az farketti. Bugün kalıba koydurmaya gıttım adam bu ayakkabı kalıpta catlar dedi. Keske paraya kıyıp derimoddan falan alsaydım, düğünde acı çekeceğim kesin
Bu arada size bişey danışıcam. Malum eşimin kardeşinin düğünü olucak. Daha önce yazmıştım eski arkadaşlar bilir, biz evlenirken damat tarafının bana takacağı bileziği bile biz aldık borçla diye. Şimdi işler farklı tabii. Eşimin kardeşi benim eşim gibi anlayışlı deil, bir de kız tarafı biraz söylenmiş sanırım, mecburen onlara borç harç bilezik aldık kayınvalidemler, ayrıca bir de bulaşık makinesi almışlar. Yani eşimin kardeşi bizim gibi borçla evlenmiyor. Biz de tek maaş olmamıza reğmen televizyon aldık. Sormak istediği şu. Ben bilezik olarak tam altınla aynı gram yani yaklaşık 7 gram 22 ayar bilezik aldım. Sizce çok mu küçük olmuş. Görünüş olarak da kibar ve ince.Millet laf eder mi ince bilezik almışlar diye. Sonuçta ben bütçemi zorlayarak aldım bunu. Aslında açıkcası kendime ait 10 gram ve 20 gram bileziklerim var( ev peşinatı için birikim yapmaya başladım) ama onu takmak istemedim. Bana 1 çeyrek bile alınmadıki zamanında, zaten borçla da evlenmiyecekler, kendi bileziğim bana kalsın istedim. Zaten hepi topu bu kadar altınım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?