Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun
öğretmenler günün kutlu olsun canm

Teşekkür ederim canım :)))

Geçen sene başladım canım evet biliyorumda temsili işte :)) branşın ne canım senin? Keşke etseydin sende içinde kalmasın gerçi bende ayağımı kaldırdım yemin ederken :))

çok güzel olmuşsun tatlım

Bence kendine haksizlik ediyorsun çok yakışmış gerçekten
Hiçde kilolarını göstermiyorsun maşallah

Oyy oyy hepinizin ağzından bal damlıyo valla çok pis gaza geldim Sağolun kızlar eksik olmayın

Yeminimi ettim geldim artık asil öğretmenim :))

Hayırlı olsun canım. Emekliliğini de görürsün inşallah

Bu arada kabul ettim arkadaşlık talebini.

benim branşım ingilizce canım , seninki müzik dimi

yok be yavv içimde kalmadı hevesi , ayağımı kaldırmak yerine hiç etmiiim dedim

Teşekkürler canım hih şimdi fotona bakiim :))

benim branşım ingilizce canım , seninki müzik dimi

yok be yavv içimde kalmadı hevesi , ayağımı kaldırmak yerine hiç etmiiim dedim

Evet müzik canım nerde görev yapıyorsun?

Son düzenleme:
iyi akşamlar
yemekleri hazırladım ev halkını bekliyorum
bugün yine aşure geldi yaaa
neyse 1 saatten fazla yürüdüm bugün de bu haftaya iyi başladım devamı gelsin inşallah zaten gelmek zorunda yoksa aşureler beni bitirir

Evi temizledim geldim. Birazdan da dışarı çıkarım, bütün gün evde sıkıldım zaten...

Temizle temizle bitmedi valla yaa evlenince eskisi gibi küçük bi evim olsun istiyorum hem temizlemesi de pratik oluyo öyle
Bide şu yeni temizlik aletleri de sinir ediyo beni. Hani torbalı değil de sulu süpürgeler ve buharlı paspaslar var ya, temizlik bi saatse onları çalıştırıp bitince toparlamak yarım saatimi alıyo

Akşam görüşürüz kızlar öptüm hepinizi!

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,9 kg. ____________ nimrel

HAFTANIN 2.si __________ - 1,8 kg. ____________ Ceco34 :81: :119:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1,6 kg. ______ Clutch & Katrem

tebrikler kizlar muhtesemsiniz

Meraba kizlaaaaaar iyimisiniz ?
Ben iyim ama annemle sabahtan beri ayiptir söylemesi lahmacun yapiyoruz, tabi biraz kacirdim ama bu haftasonu kacamagimin sonuyduuuu,
baskaada bisey yemedim zati.

göbekli kardesimde geldi :)

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,9 kg. ____________ nimrel

HAFTANIN 2.si __________ - 1,8 kg. ____________ Ceco34 :81: :119:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1,6 kg. ______ Clutch & Katrem

hepinizi tebrik ederim canlar......

bebeem eline koluna sağlık listeye girmişim ama 2 kilo vermeme rağmen 1. olamamışım geçen haftam sayılmadı galiba neyse listede olmak bile güzel haftaya saklayım kendimi tekrar sağol

eeffffeemmmmm bu saatte aklıma geldin kız..bak girmişsin listeye
hadi gazan mubarek olsun

diger bir yeni arkadaşımız MİYOP ta listede..

tebrikler kızlar
sağol canım girmişim şükür ama geçen haftaki kilom sayılmamış neyse haftaya düzene girer inşallah
Lİsteye giriyorlarda umarım devamı gelir..
1-2 haftadan sonra habersizce ortadan yok oluyor çoğu...

merak etme yenacım ben sonuna kadar burdayım allahın izniyle ben bu işi başaracam arkadaş

kızlar ben kaçtım sonra uğrarım gerçi kimse yok kime diyosam neyse uzatmadan

tüm öğretmen arkadaşlarımızın ÖGRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM (biraz geç oldu kusura bakmayın e benim akılsızlığım sabah girdiğinde yazsana şu mesajı)

slm kızlar annemler olduğu çin giremiyorum malesef bide babam ve annemin elinden alamıyom kiiii pc yii emekli olunca akşama kadar fırsat buldukça okey falan ooynuyolar kalan zamanlardada geziyoruz bol bol bugün fethiyedeydikk kışıda bi ayrı güzelll sahilde yürüdük ben lcw dan xl ince kazak aldım amma miğde pörtledi nefret ettim kendimden annemlerin gitmesiyle yeni bi çizelge yaparak yola devam edicem geçen sene bu zamanlar annemler yanımdaydı aralıkta başlamıştım rejime 95 le şimdi diyorum kiii anne sen gene gitti yaza 10 kilo vererek giricem inşallah bu sefer hedef 70li rakamlarım olcak inşallah çok hırslandım üst taraf aldu başını gidiyoooo

bütün öğretmenlerimi öğretmenler günün kutluyorummm
şimdilik kendinize iyi bakın öpüldünüzz

canım eline sağlık Allah kabul etsin

hayırlı uğurlu olsun öğretmenler günün kutlu olsun canım

Teşekkür ederim canım :))

sevgili topiğim dun butun gun karın agrısyla yattıgım için menumu yazamadım dun sabah 1 paket eti form 1 bardak meyve cayı içtim saat 4 gibi kalkıp 1 bardak hazır corba 2 dilim ekmek yedim akşamda cacık yaptım yanında 2 sebze nuget yedim
bugunku menum
sabah 1 kaşık lor 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 domates
öglene dogru 1 elma
öglen 1 tabak semiz otu yemegi 1 kase yogurt
arada 1 çaybardagı süt
akşam semiz otundan kalanı yedim yogurtlayıp

merhaba kızlar bugün hamile olan kuzenimin doktor kontrolüne gittik hep beraber .. Ordan da alışveriş merkezine gittik orda et yedim iki parça su içtim eve geldiğimde de mandalina yedim 1 tane...

kızıma portatif mama sandalyesi aldık... pek bir sevdi ...

Hava soğudu kızlar yani iliklerimiz dondu resmennn..Allah dışarıda olanlara evini ısıtamayanlara helede çocukları varsa yardımcısı olsun :/:/

Bu arada tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…