heheheheeeeeİYi tatiller daficiğim,hehe baştan kilo almayı kafaya koymuşsun :) umarım almazsın..
Nereye gideceksiniz.?
MEraklı şişko işbaşın da :)
umutcum prensesine geçmiş olsun canım geçmiştir inşaAllah.İyi geceler,
Gelmemle gitmem bir olacak, kızım hasta çünkü keyfim yok. Akşam arkadaşının doğum gününe gittik, orada kustu, apar topar eve geldik, evde de kustu, az önce de uykudan uyandı alttan da üstten de kaçırmış yavrum. Güzelce temizledim, yıkadım, yatağını değiştirdim uyuyor şimdi
Pek alışkın değiliz hastalanmasına, moralimiz bozuldu. Akşam babam muayene etmişti, biz de şimdilik takip ediyoruz, devam ederse kendi doktoruna da götüreceğim. Ya virütik ya üşütme tipi bir şey herhalde
Bu saatte öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlamak için girdim. Hepinizi sevgiyle öpüyor, kutluyorum. İnsan anne olunca daha iyi anlıyor öğretmenlerin değerini
İlk fırsatta geçmişi okurum, herkes iyidir umarım...
Yeminimi ettim geldim artık asil öğretmenim :))
bebeem eline koluna sağlık listeye girmişim ama 2 kilo vermeme rağmen 1. olamamışım geçen haftam sayılmadı galiba neyse listede olmak bile güzel haftaya saklayım kendimi tekrar sağol
İyi geceler,
Gelmemle gitmem bir olacak, kızım hasta çünkü keyfim yok. Akşam arkadaşının doğum gününe gittik, orada kustu, apar topar eve geldik, evde de kustu, az önce de uykudan uyandı alttan da üstten de kaçırmış yavrum. Güzelce temizledim, yıkadım, yatağını değiştirdim uyuyor şimdi
Pek alışkın değiliz hastalanmasına, moralimiz bozuldu. Akşam babam muayene etmişti, biz de şimdilik takip ediyoruz, devam ederse kendi doktoruna da götüreceğim. Ya virütik ya üşütme tipi bir şey herhalde
Bu saatte öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlamak için girdim. Hepinizi sevgiyle öpüyor, kutluyorum. İnsan anne olunca daha iyi anlıyor öğretmenlerin değerini
hayirli aksamlar kizlarrr
butun ögretmenlerimizin ögretmenler gununu kutlarım
bu gunu atlattik hayirlisiyla
2kase asure yedim stevea li hic guzel olmadi bende yaninda 5cevizli hurma yedim
sarma yedim 10 tanecik1kepce kadar kuru fasulye kavurmasi yumurtali yedim 2kasik kavurma 2kasik patlican yemegi diceksinizki cok yedim yemediklerimi sayayimmi
patates kizartmasi
lasanya
2cesit pasta
2cesit kek
carsaf boregi
3cesit kurabiye
boagca
tatlilardan yemedige sevindim azcik sarmayi kacirdim ama kirmizi kartliyim iyi dayandim
kızlarr bi sorunum varrr kaç gündür uyuyamıyorummm taktım yanii öğretmenlerimizin fikirlerini bekliyorumm
benim kız 2. sınıfta biliyosunuz bu sene tain çıkınca okul deişti tabii yeni arkadaş ortamı öğretmen alıştı hemen sınıfa ama sorun biraz büüyük
sınıf mevcudu az diye kim gelse bu sınıfa veriyolar 2 tane hiperaktif öğrenci var sınıfta ayrı bi yere oturtmuş öğretmen sınıfın düzenini bozuyo malesef aile yaşantıları yok anladığım kadaruyla bende yeni yeni tanıyorum sınoftakileri öğretmenimiz sık sık toplantı yapıyo okul açıldı açılalı 5 oldu sanırım sık sık gelmesinden hoşlanıyomuş velilerin
en son toplantıda veli bıktım artık iş yerimin önüne gelip beni bile rahatsız ediyo bacak kada r çocuğa baş gelemedik dedi müdüre şikayet ettiler ama velisi gelmediği gibi tel bile açmıyomuş okumayı sökememiş bile neden dedim burakmadınız snıfta madem kötü yeni sistemde nası burakayım dedi öğretmen kızıma soruyorum rahatsız ediyomu diye anne tenefüslerde falan vuruyo kovalıyo diyo derstede konuşuyo arada kızıyo öğretmen diyoo
kızım seni birebir rahatsız ediyorsa hemen söle dedim
anne öğretmenimize söylüyorum öğretmenimiz anca kendine brşey yapılınca kızıyoo başka zaman kızmıyo diyo
çocuğada kıyamıyorum aile yok zaten desek olmalıyız ama bizide sıkıntıya sokuyo
2. sorunım toplantıda veliler lütfen ödevleri kontrol edip kırmızı kalemle kontrol ettim diye yazacakmışız kontrol edemiyomuş tek tek 2 saatini alıyomuş 22 kişi sınıf
anlatmadığı bazı konuların fotokopilerde sorular oluyo bazı veliler anlatıyo bazıları anlatmıo anlatacakmışız presetür deiştiği için bazı konular öne alınmış fotokopilerde çıkıyomuş öğrenmediği konlardan soruları anlatacakmışım kendi bildiğim kadarıyla
toplantı süresince öğrenciler sınıfa girio çıkıyo hiç kimsede demiyokii oğlum kızım kapıyı çal da gir izin iste veliler öle alışmış ayy moralim çok bozuk
sınıfını deiştireyim diyorum aynu katta başka sınıfa gidicek kızıma etki edermiyim aceba bu sefer daha mı kötü ederim eşim başka okula verelim evimizee yakın bi okul daha var orayamı göndersek diyo
kızıma söledim ben başka sınıfa gitmem diyooo
cuma öğretmenler günü küçük bişey aldırdı anne hediye alcam diye kabul etmemişş izahta etmemiş neden kabl etmediğini çiçek getirenleri almışş
ağla ağla helak oldu sınıf annesini aradım
öğretmen hediye kabul etmiyo alan var alamayan var diye dedi
tamam anlarım belki doğru davranış ama kızıma söylese izah etse yanına alsa konuşsa anlar zaten kızım
velhasıl ilerlemesi gereken kızım geriledi okuması falan
öğretmene sorduğumda gayet iyi diyo napıcamı şaşırdım
öğretmenin 2 çocuğu var evde yılmış gibi geliyo okula biri3 yaşında biri 5 yaşında
kızım satrancı çok seviyo lütfen satranç koluna alırmısınız dedim turnuvalar falan oluyomuşş
1 hafta sonra bizzz kaçırmışız seçim olmuş gidin rica edin belki alır satranç öğretmeni dedi eğer almazsa belediyenin kursu varmış oraya yolayabilirmişim dedi kızıma gelde anlat zaten herşeye ağlamaya hazır hala üzülüyo satranç oynayamıyorum neden seçilmedim ben diyeee
benmi yanlışım arkadaşlar neyapayımmm
kızlarr bi sorunum varrr kaç gündür uyuyamıyorummm taktım yanii öğretmenlerimizin fikirlerini bekliyorumm
benim kız 2. sınıfta biliyosunuz bu sene tain çıkınca okul deişti tabii yeni arkadaş ortamı öğretmen alıştı hemen sınıfa ama sorun biraz büüyük
sınıf mevcudu az diye kim gelse bu sınıfa veriyolar 2 tane hiperaktif öğrenci var sınıfta ayrı bi yere oturtmuş öğretmen sınıfın düzenini bozuyo malesef aile yaşantıları yok anladığım kadaruyla bende yeni yeni tanıyorum sınoftakileri öğretmenimiz sık sık toplantı yapıyo okul açıldı açılalı 5 oldu sanırım sık sık gelmesinden hoşlanıyomuş velilerin
en son toplantıda veli bıktım artık iş yerimin önüne gelip beni bile rahatsız ediyo bacak kada r çocuğa baş gelemedik dedi müdüre şikayet ettiler ama velisi gelmediği gibi tel bile açmıyomuş okumayı sökememiş bile neden dedim burakmadınız snıfta madem kötü yeni sistemde nası burakayım dedi öğretmen kızıma soruyorum rahatsız ediyomu diye anne tenefüslerde falan vuruyo kovalıyo diyo derstede konuşuyo arada kızıyo öğretmen diyoo
kızım seni birebir rahatsız ediyorsa hemen söle dedim
anne öğretmenimize söylüyorum öğretmenimiz anca kendine brşey yapılınca kızıyoo başka zaman kızmıyo diyo
çocuğada kıyamıyorum aile yok zaten desek olmalıyız ama bizide sıkıntıya sokuyo
2. sorunım toplantıda veliler lütfen ödevleri kontrol edip kırmızı kalemle kontrol ettim diye yazacakmışız kontrol edemiyomuş tek tek 2 saatini alıyomuş 22 kişi sınıf
anlatmadığı bazı konuların fotokopilerde sorular oluyo bazı veliler anlatıyo bazıları anlatmıo anlatacakmışız presetür deiştiği için bazı konular öne alınmış fotokopilerde çıkıyomuş öğrenmediği konlardan soruları anlatacakmışım kendi bildiğim kadarıyla
toplantı süresince öğrenciler sınıfa girio çıkıyo hiç kimsede demiyokii oğlum kızım kapıyı çal da gir izin iste veliler öle alışmış ayy moralim çok bozuk
sınıfını deiştireyim diyorum aynu katta başka sınıfa gidicek kızıma etki edermiyim aceba bu sefer daha mı kötü ederim eşim başka okula verelim evimizee yakın bi okul daha var orayamı göndersek diyo
kızıma söledim ben başka sınıfa gitmem diyooo
cuma öğretmenler günü küçük bişey aldırdı anne hediye alcam diye kabul etmemişş izahta etmemiş neden kabl etmediğini çiçek getirenleri almışş
ağla ağla helak oldu sınıf annesini aradım
öğretmen hediye kabul etmiyo alan var alamayan var diye dedi
tamam anlarım belki doğru davranış ama kızıma söylese izah etse yanına alsa konuşsa anlar zaten kızım
velhasıl ilerlemesi gereken kızım geriledi okuması falan
öğretmene sorduğumda gayet iyi diyo napıcamı şaşırdım
öğretmenin 2 çocuğu var evde yılmış gibi geliyo okula biri3 yaşında biri 5 yaşında
kızım satrancı çok seviyo lütfen satranç koluna alırmısınız dedim turnuvalar falan oluyomuşş
1 hafta sonra bizzz kaçırmışız seçim olmuş gidin rica edin belki alır satranç öğretmeni dedi eğer almazsa belediyenin kursu varmış oraya yolayabilirmişim dedi kızıma gelde anlat zaten herşeye ağlamaya hazır hala üzülüyo satranç oynayamıyorum neden seçilmedim ben diyeee
benmi yanlışım arkadaşlar neyapayımmm
İyi geceler,
kizina cok gecmis olsun canm ins en kisa surede biseycikleri kalmaz:13:İyi geceler,
geçmiiş olsun inşallah düzelmiştir gül gibi hemen soluyolar çocuklarİyi geceler,
asunzor bi dönemdeyiz gelecek belli deilki bizim için her halikarda okul gene deişcek tainden dolayıiyi geceler
umutcum geçmiş olsun prensese yarına daha iyi olur inşallah
nursenacım zormuş durum yaa okul değiştirmek daha iyi gibi sanki ama bu seferde kızın olumsuz etkilenirse o da kötü olur iyice ölçüp tartıp karar vermek lazım
anne olmak ne zor yafff valla bunaldım kızımın geleceği söz konusu temel çok önemli ben evde ne kadar güzel eğitirsem dşarının etkisi daha çok oluyo çocuklar üzerndeUmutcum kizina cok cok gecmis olsun, insallah hemen düzelir,
Nursenacim istersen biraz daha bekle, kizin sinifi degistirirse kötü etkilenmesin notlari, gerci simdide etkileniyor diyorsun,
biraz zaman gecsin belki birdaha konusursun bilemedim simdi
selamun aleyküm kısceleeeerrrr
öğretmenler gününüz kutlu olsun örtmenleriiimmm
heheheheeeee
5 kiloya kadar musaade ettim yenacım
sonrada bütün kış vermeye çalışırım
afyona gideceğim
devre tatilimiz var ömer termalde bu sene gidememiştik. yılbaşından sonra yanacak hakkımız gidip değerlendirelim dedik. otelde net var ama villalarda yok otelin lobisine gittikce girer okurum. yemekhane otelin altında en azından yemeğe gittikce girerim
umutcum prensesine geçmiş olsun canım geçmiştir inşaAllah.
cecooooş
Allah kabul etsin
bende yapmak istedim bugün ama fırsatım olmadı hem sabah yola çıkıcam diye hazırlık yaptım. hem askere gidecek olan yeğenimi yemeğe çağırdım. nişanlısıyla birlikte geldi. diğer yeğenlerimde vardı şimdi yolcu ettim.
yanlış yazmışım yena kusura bakma kafam karışıktoksinciğim harikasın ben olsam var ya kesinlikle yemeden duramazdım...
Büyüksün toksin..
Öğretmen değilim ama düşüncemi yazmak istedim :)
Eğer kızın okula gitmek istemiyorsa,gerileme varsa gerçekten biraz daha araştırıp kızını razı edip ondan sonra değiştirebilirsin..
Şu var her dönem de en yaramaz,en hareketli çocuklar hep olacak kaçış yok... kızım zamanın da vardı bizim sınıfta, sen yazınca hemen hatırladım o günleri..Bizim sınıfta özellikle biri felaket bişeydi karşısındaki çocuğa zarar vermekten zevk alıyordu resmen..
Bizim öğretmen kesinlikle spora yönlendirmişti o çocukları ailelerini ikna edip...
Bir de nursenacığım öğretmen ilgisiz değil bence yoksa 5 defa toplantı asla yapmaz..
kimi veliler hakkaten ev de hiç ilgilenmez çocuklarıyla okula gönderince de mucize bekler..
Mesela toplantıda çocuğun ikide bir girmemesinin gerektirğini aşılaması lazım annenin..
Hediye konusunda düşüncesizlik yapmış haklısın.. daha önce size söyleyebilirdi hediye kabul etmeyeceğini hem bu şekilde üzülmemiş olurdu kızımız..
Umarım yoluna girer bir şekilde herşey..Bir de kızının yanında kaygını belli etme okulla ilgili çok etkileniyorlar..anlamazlar diye düşünüyoruz ama anlıyorlar...
Canım öncelikle kizinla oturup konuşmalisin hangi sınıfa giderse gitsin güzel arkadaşlıklar kuracagina inanmali çünkü şu an girisimcilige karşı suçluluk döneminde bu yüzden yeni şeyler yaşamaya korkuyor öğretmene gelince 5defa toplantı yapması onun ilgili bir öğretmen olduğunu göstermez bence omuzundaki yükü hafifletmeye çalışıyor sizlerde sorumluluk yükleyerek haftada 30 saat 22 çocuğun odeviyle ilgilenme vakti bulamiyorsa yuh derim ayrıca bu hiperaktif öğrenciler her yerde var ama bununla baş etme çalışmaları yapması lazım onlara başka etkinlikler vererek boş boş oturursa onları tabiki rahatsız ederler arkadaşlarını bence kızınla konuş ve okulunu degistir
Canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?