İyi pazarlar arkadaşlar :) Geç oldu gün bitti gerçi... Eşimin uyumasını fırsat bilip geçmişe göz attım, kızımı yormamak için bugün dışarıda program yapmadık, sakin bir gün geçiriyoruz.
Ben genelde bu tip linkleri inceleyip zaten yaptığım tariflere uyguluyorum, oradan sadece fikir alıyorum yani. Örneğin bir kirpi pasta görüyorum, kendi yaptığım mozaik pastaya onu uyguluyorum. Herkesin yaptığı mozaik tarifi vardır. Onu kirpi şekline getirip, üzerine çikolata sosu döküp, çikolatalı çubuk bisküvilerden saplıyorum. M&M ile de göz ve ağız yapıp dolaba atıyorum. Basit ama herkesin sevdiği bir tarif oluyor. Yani püf noktası her zmaan yaptığımız şeyleri biraz süsleyip püslemek. Güzel bir kurabiye tarifin varsa üzerini bonibonlarla süsleyip pişirirsin rengarenk olur vb. vb. Sen linkleri incele, tarihi de ilet ben ne var ne yok bakrım yine..
Recipes - Food Recipes & Ideas | Spoonful.com
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-...r-resimli.html (Çocuklarımızın Özel Günleri İçin Mönüler (Resimli))
Bence öğretmenle özel bir görüşme yap, endişelerini uygun şekilde aktar. Yaklaşımı seni tatmin ediyor mu, bir değişiklik olacak mı ona göre karar verirsin. Okulda rehberlik servisi, rehberlik hocası varsa onunla da bu konuda görüşme yap, öğretmene de onunla da görüşeceğini belirt şeffaf olmak için. Kızına da devamlı destek olursun.
Okul ya da sınıf değiştirmek zor bir karar. Eğer diğer çözüm yolları tükenir de buna karar verirseniz iyice araştırıp, herkesin tavsiye ettiği ilgili, iyi bir öğretmen bulup onun sınıfına yazdırmaya çalış bence. Yoksa diğer okulda da benzer sorunlar olabilir. Ben öğrencilerdne çok öğretmene, onun bilgi ve ilgi düzeyine göe seçim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sorunlu çocuklar her yerde var, olması bir yandan iyi de aslında. Çocuklarımız bu çocuklarla da anlaşmayı, kendi sorunlarını çözmeyi öğrenmeli. Ama devamlı senin çocuğunu rahatsız ediyor, onun öğrenimine engel oluyorsa o başka tabii.
Belki dönem sonuna kadar bekleyip gelişmeleri görüp, okul değiştirecekseniz ikinci döneme yeni okuld abaşlamayı düşünebilirsiniz. Böylece kızın da tatil döneminde bu fikre alışır. Hatta çevrenizde başka sınıfa giden yaşıtı varsa, öğretmeni de iyiyse onunla yakınlaşmasını sağlarsınız. Sonra seni de falancanın sınıfına gönderelim dersiniz, belki daha istekli olur...
Sabahtan beri bir şeyi yok maşallah. Gece çok derin uyudu. Bu saatten sonra bir vaka olmazsa yarın okula göndereceğim :)
...
Yenacığım senin de ablana geçmiş olsun.
Sağol canım bilgi için. Aradım, hatalı ürünün üretici adresine ve parti numarasına ihtiyaç varmış, öğrenip tekrar arayacağım...ALO 174 Gıda Hattı var. Bizim akıllı market de çok elektrik yakmasın diye dondurucularını kapatıyor muydu artık napıyordu bilmiyorum. O numara ilgileniyordu galiba.
...
Canım, ilginç bir tesadüf olmuş gerçekten :) Pek acele çıktığım için görmemişim mesajını, sen de İstanbul'a gitmişsin gezmeye, benim cevabımı görür müsün bilmem :) Güzel oldu, basit ama bizim çok sevdiğimiz bir tarif. Buharda haşladığım karnıbaharların üzerine 2 diş çentilmiş sarımsak+sızma yağ+limon+ tuz+ kırmızı pul biber ile yaptığım sosu gezdirip servis ediyorum. Ama Asuman'ın fırında yaptığı başka bir tarif vardı, ben de denemiştim, galeta unu ile yapılan bu tarif çakmasını andırıyordu. Detayını unuttum, Asuman görür de yazar belki, o da güzeldiumutcum nasılsın?uzun zamandır sohber edemedik..
hoş benim pek sohbetlere katıldıgım olmuyor artık..sürekli okuyorum ama yazmıyorum..
bugün senin maceralı trüfflerini okudum..yazık olmus emeklerine..
bende ne yapsam diye düşündüm bugün..dolaptaki karnabaharları yapayım dedim.
ben kızartmasını çok severim
bana hemencecik yapacagım lezzetli bir önerin varmı diye soracaktım sonra anne-teyze telefonları girdi araya kaldı.
tam yazmak için geri actım topici ama sende karnabahar salatası yapmaya gitmişsin..
ne tesadüf dedim
nasıl olmustu peki
Aynurcuğum çok matrak kızsın gerçekten, ben de güldüm yazdıklarını okurken :)Ich kann sprechen Deutsch
Lisede 3 yıl Almanca gördüm ülleeyynn hasta etmeyin adamııı
Almanlar abajur cahiliyse biz napalım ayooollll
Tebrikler arkadaşlar gene güzel kilolar verilmiş bu hafta :) Liste için yena'ya, spor listesi için Asuman' teşekkürlerHAFTANIN 1.si ___________ - 1,9 kg. ____________ nimrel
HAFTANIN 2.si __________ - 1,8 kg. ____________ Ceco34:81: :119:
HAFTANIN 3.leri ________ - 1,6 kg. ______ Clutch & Katrem
Canım uğruyorum sık sık aslında ama denk gelemiyoruz bu aralar :) Bak gene denk gelemedik, sen tatile gitmişsin bile.Arkandan uğurlayayım bari. İyi tatiller diliyorum, güle güle git güle güle gel..umutcum bütün mesajlarını okudum canım alıntı yapmamışım .buraları boşladın özledik seni
yenacım pazar sabahı tatile gidiyorum kısmet olursa
girmeye çalışırım ama tartılamam dolayısıyla bildirim yapamazsam izinli yazarsın
gerçi artı olucam ama inşaAllah çok artmaz
Canım, ne zaman doğum günü? Biraz bakınırım bendeki tariflere, gözüme çarpanları yazarım. Bak hemen elimin altında olan iki linki yazayım sana, bunları incele mutlaka sana fikir veren şeyler çıkar...
umutcum cok sinirlenmissin ama haklisin hindistan cevizinden sebeb ugrastigin o kadar el emegi gitti bende dun örümcek kek yaptim icine hindistan cevizi attim ama tadina bakmadim yigenim yag gunune götürcem aslinda mantar kurabiye yapcaktim nisastam yokmus bayadir ne pasta ne börek yapmiyorum
umutum eger kizimin dogum gunune ilginc kek boagca tarrifleri varsa ama kolay olcakyada fikirlerin varsa simdiden tskler
...
Ben genelde bu tip linkleri inceleyip zaten yaptığım tariflere uyguluyorum, oradan sadece fikir alıyorum yani. Örneğin bir kirpi pasta görüyorum, kendi yaptığım mozaik pastaya onu uyguluyorum. Herkesin yaptığı mozaik tarifi vardır. Onu kirpi şekline getirip, üzerine çikolata sosu döküp, çikolatalı çubuk bisküvilerden saplıyorum. M&M ile de göz ve ağız yapıp dolaba atıyorum. Basit ama herkesin sevdiği bir tarif oluyor. Yani püf noktası her zmaan yaptığımız şeyleri biraz süsleyip püslemek. Güzel bir kurabiye tarifin varsa üzerini bonibonlarla süsleyip pişirirsin rengarenk olur vb. vb. Sen linkleri incele, tarihi de ilet ben ne var ne yok bakrım yine..
Recipes - Food Recipes & Ideas | Spoonful.com
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-...r-resimli.html (Çocuklarımızın Özel Günleri İçin Mönüler (Resimli))
Nursenacım, işin zorkızlarr bi sorunum varrr kaç gündür uyuyamıyorummm taktım yanii öğretmenlerimizin fikirlerini bekliyorumm
....
Okul ya da sınıf değiştirmek zor bir karar. Eğer diğer çözüm yolları tükenir de buna karar verirseniz iyice araştırıp, herkesin tavsiye ettiği ilgili, iyi bir öğretmen bulup onun sınıfına yazdırmaya çalış bence. Yoksa diğer okulda da benzer sorunlar olabilir. Ben öğrencilerdne çok öğretmene, onun bilgi ve ilgi düzeyine göe seçim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sorunlu çocuklar her yerde var, olması bir yandan iyi de aslında. Çocuklarımız bu çocuklarla da anlaşmayı, kendi sorunlarını çözmeyi öğrenmeli. Ama devamlı senin çocuğunu rahatsız ediyor, onun öğrenimine engel oluyorsa o başka tabii.
Belki dönem sonuna kadar bekleyip gelişmeleri görüp, okul değiştirecekseniz ikinci döneme yeni okuld abaşlamayı düşünebilirsiniz. Böylece kızın da tatil döneminde bu fikre alışır. Hatta çevrenizde başka sınıfa giden yaşıtı varsa, öğretmeni de iyiyse onunla yakınlaşmasını sağlarsınız. Sonra seni de falancanın sınıfına gönderelim dersiniz, belki daha istekli olur...
...
umutcum geçmiş olsun prensese yarına daha iyi olur inşallah
...
...umutcum prensesine geçmiş olsun canım geçmiştir inşaAllah.
Umutcum kizina cok cok gecmis olsun, insallah hemen düzelir,
...
...Çok geçmiş olsun canım...Salgın bir durum sanırım...
ablam sınıf öğretmeni, okul da çocuklarla birlikte oda hastalanır bir haftadır mesela onunda geçmeyen ishal ve kusması devam ediyor..
...Canım çok geçmiş olsun
gunaydin hatunlaaartekrardan uyuya kalmazsam bende gune erken basladim diyebilirim kizina cok gecmis olsun canm ins en kisa surede biseycikleri kalmaz:13:
...
geçmiiş olsun inşallah düzelmiştir gül gibi hemen soluyolar çocuklar
...
slm kizlarrr
umutcum gecmis olsun insallah simdi daha iyidir
Çok sağolun arkadaşlarımUmutcum geçmiş olsun kızına. umarım şimdi daha iyidir. insan kıyamıyor onları öyle görmeye.
...
Yenacığım senin de ablana geçmiş olsun.
Son düzenleme: