Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi pazarlar arkadaşlar :) Geç oldu gün bitti gerçi... Eşimin uyumasını fırsat bilip geçmişe göz attım, kızımı yormamak için bugün dışarıda program yapmadık, sakin bir gün geçiriyoruz.

ALO 174 Gıda Hattı var. Bizim akıllı market de çok elektrik yakmasın diye dondurucularını kapatıyor muydu artık napıyordu bilmiyorum. O numara ilgileniyordu galiba.

...
Sağol canım bilgi için. Aradım, hatalı ürünün üretici adresine ve parti numarasına ihtiyaç varmış, öğrenip tekrar arayacağım...
Canım, ilginç bir tesadüf olmuş gerçekten :) Pek acele çıktığım için görmemişim mesajını, sen de İstanbul'a gitmişsin gezmeye, benim cevabımı görür müsün bilmem :) Güzel oldu, basit ama bizim çok sevdiğimiz bir tarif. Buharda haşladığım karnıbaharların üzerine 2 diş çentilmiş sarımsak+sızma yağ+limon+ tuz+ kırmızı pul biber ile yaptığım sosu gezdirip servis ediyorum. Ama Asuman'ın fırında yaptığı başka bir tarif vardı, ben de denemiştim, galeta unu ile yapılan bu tarif çakmasını andırıyordu. Detayını unuttum, Asuman görür de yazar belki, o da güzeldi
Ich kann sprechen Deutsch

Lisede 3 yıl Almanca gördüm ülleeyynn hasta etmeyin adamııı

Almanlar abajur cahiliyse biz napalım ayooollll
Aynurcuğum çok matrak kızsın gerçekten, ben de güldüm yazdıklarını okurken :)
HAFTANIN 1.si ___________ - 1,9 kg. ____________ nimrel

HAFTANIN 2.si __________ - 1,8 kg. ____________ Ceco34 :81: :119:

HAFTANIN 3.leri ________ - 1,6 kg. ______ Clutch & Katrem
Tebrikler arkadaşlar gene güzel kilolar verilmiş bu hafta :) Liste için yena'ya, spor listesi için Asuman' teşekkürler
Canım uğruyorum sık sık aslında ama denk gelemiyoruz bu aralar :) Bak gene denk gelemedik, sen tatile gitmişsin bile.Arkandan uğurlayayım bari. İyi tatiller diliyorum, güle güle git güle güle gel..
Canım, ne zaman doğum günü? Biraz bakınırım bendeki tariflere, gözüme çarpanları yazarım. Bak hemen elimin altında olan iki linki yazayım sana, bunları incele mutlaka sana fikir veren şeyler çıkar.
Ben genelde bu tip linkleri inceleyip zaten yaptığım tariflere uyguluyorum, oradan sadece fikir alıyorum yani. Örneğin bir kirpi pasta görüyorum, kendi yaptığım mozaik pastaya onu uyguluyorum. Herkesin yaptığı mozaik tarifi vardır. Onu kirpi şekline getirip, üzerine çikolata sosu döküp, çikolatalı çubuk bisküvilerden saplıyorum. M&M ile de göz ve ağız yapıp dolaba atıyorum. Basit ama herkesin sevdiği bir tarif oluyor. Yani püf noktası her zmaan yaptığımız şeyleri biraz süsleyip püslemek. Güzel bir kurabiye tarifin varsa üzerini bonibonlarla süsleyip pişirirsin rengarenk olur vb. vb. Sen linkleri incele, tarihi de ilet ben ne var ne yok bakrım yine..

Recipes - Food Recipes & Ideas | Spoonful.com
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-...r-resimli.html (Çocuklarımızın Özel Günleri İçin Mönüler (Resimli))
kızlarr bi sorunum varrr kaç gündür uyuyamıyorummm taktım yanii öğretmenlerimizin fikirlerini bekliyorumm

....
Nursenacım, işin zor Bence öğretmenle özel bir görüşme yap, endişelerini uygun şekilde aktar. Yaklaşımı seni tatmin ediyor mu, bir değişiklik olacak mı ona göre karar verirsin. Okulda rehberlik servisi, rehberlik hocası varsa onunla da bu konuda görüşme yap, öğretmene de onunla da görüşeceğini belirt şeffaf olmak için. Kızına da devamlı destek olursun.
Okul ya da sınıf değiştirmek zor bir karar. Eğer diğer çözüm yolları tükenir de buna karar verirseniz iyice araştırıp, herkesin tavsiye ettiği ilgili, iyi bir öğretmen bulup onun sınıfına yazdırmaya çalış bence. Yoksa diğer okulda da benzer sorunlar olabilir. Ben öğrencilerdne çok öğretmene, onun bilgi ve ilgi düzeyine göe seçim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sorunlu çocuklar her yerde var, olması bir yandan iyi de aslında. Çocuklarımız bu çocuklarla da anlaşmayı, kendi sorunlarını çözmeyi öğrenmeli. Ama devamlı senin çocuğunu rahatsız ediyor, onun öğrenimine engel oluyorsa o başka tabii.
Belki dönem sonuna kadar bekleyip gelişmeleri görüp, okul değiştirecekseniz ikinci döneme yeni okuld abaşlamayı düşünebilirsiniz. Böylece kızın da tatil döneminde bu fikre alışır. Hatta çevrenizde başka sınıfa giden yaşıtı varsa, öğretmeni de iyiyse onunla yakınlaşmasını sağlarsınız. Sonra seni de falancanın sınıfına gönderelim dersiniz, belki daha istekli olur...
...
umutcum geçmiş olsun prensese yarına daha iyi olur inşallah
...

...umutcum prensesine geçmiş olsun canım geçmiştir inşaAllah.

Umutcum kizina cok cok gecmis olsun, insallah hemen düzelir,

...

...Çok geçmiş olsun canım...Salgın bir durum sanırım...
ablam sınıf öğretmeni, okul da çocuklarla birlikte oda hastalanır bir haftadır mesela onunda geçmeyen ishal ve kusması devam ediyor..

...Canım çok geçmiş olsun

gunaydin hatunlaaar tekrardan uyuya kalmazsam bende gune erken basladim diyebilirim kizina cok gecmis olsun canm ins en kisa surede biseycikleri kalmaz:13:
...

geçmiiş olsun inşallah düzelmiştir gül gibi hemen soluyolar çocuklar
...

slm kizlarrr
umutcum gecmis olsun insallah simdi daha iyidir
Umutcum geçmiş olsun kızına. umarım şimdi daha iyidir. insan kıyamıyor onları öyle görmeye.
Çok sağolun arkadaşlarım Sabahtan beri bir şeyi yok maşallah. Gece çok derin uyudu. Bu saatten sonra bir vaka olmazsa yarın okula göndereceğim :)

...

Yenacığım senin de ablana geçmiş olsun.

Son düzenleme:

kızlar masalllaahh kılo verenlere yerınde kalanlara tebrıkler...bende 85 i görmek ıstıyorummmmm artık....

umutcum sevindim kizinin iyi olmasina
benim kiz 24nisanda dogdu ben simdiden ilginc biseyler bakiyom
konseptimiz hello kitty cok seviyor yengesi yapcak pastasini seker hamuruyla cok guzel yapiyor yigenimkinide eltim yapmis sunger bob cok guzeldi
bende kurabiyeler yapcam cicek seklinde ortasinada bonibon cok guzel rengarenk gozukuyordu birde hello kitty kurabiye kalibi alcam onlada kurabiye yapacam renkli olsun masamiz he birde hello kitty tabagi bardagi pecetesinide alicam o gun icin hello kitty li bir kiyafette almayi dusunuyorum
ha lolipop kek yapicam biri cikolatali digeride kirmizi yapmayi dusunuyorum simdilik nette geziyorum bakalim
yolladigin link icin tskler kadinlar kulubunda ariyordum bulamamistim

malzemeler:

orta boy karnıbahar(bizim karnıbahar çok büyük olduğu için yarısı orta boya denk geliyor)
2 yumurta(3 de kullanılabilir)
2y.k silme galeta unu(ben kurutulmuş rondodan geçirilmiş ekmeklerden hazırladım)
1/2ç.b dan 1parmak fazla sıvı yağ
tuz ,karabiber
sarımsaklı yoğurt
kırmızı biber
hazırlanışı:

karnıbaharları varsa buharlı pişiricinizde pişirin.yoksa benim gibi bir tencerenin üzerine süzgeç yerleştirip,üzerine tam gelecek bir kapak kapatıp suya değmeden pişirebilirsiniz.yaklaşık 15 dk kadar sürüyor.buharda piştiği için besin değerlerinden hiç birşey kaybetmiyor.
yumurta,galeta unu,yağ,karabiber ve tuzu bir kaba alıp karıştırın.yoğun kıvamlı bir karışım oluyor.
çiçeklere ayrılmış karnıbaharları bu karışıma iyice bulayıp yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine alın.
185dr.de üzerleri kızarana kadar pişirin(yaklaşık 40 dk sürüyor)
fırından çıkınca servis tabağınıza alıp hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu üzerine dökün.dilersiniz tereyağla hazırladığınız dilerseniz sade kırmızı biberi üzerine dökün.
netten buldum tarifi ben denemiştim gayet güzel olmuştu yağdaki kadar olmasa da pek aratmamıştı bana
en yakın zamanda yapayım ben de

daha yeni aklıma geldi cok özür dilerim. kilo veren butun arkadaslarımı tebrik ederim yenacım ve asucum sizinde eline saglık
bugunku menum
sabah 1 yumurta 1 tost
öglen 1 kase mercimek corbası ve salata
arada elma
akşamda azsonra sogumasını bekledigim kabagı yogurt ve sarımsakla hazırlayıp 2 dilimkızarmıs ekmekle yiycem

Son düzenleme:

allah yardımcınız olsun. hersey gonlunuze gore olur ins.

canım çok zor bir durum Allah kolaylık versin öğretmenler daha iyi bilir belki ama bence okul değiştirmek en mantıklısı kızın şimdi itiraz etsede belki orda daha mutlu olacak

canım çok geçmiş olsun kızına insan çocuğu hasta olunca hiçbir şeyden zevk almıyo inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

nasıl zor bir ameliyetmı? nerde yaptırdın ? bende çok istedim ama kimseden izin çıkmadı neyse böyle vermeye devam

kızlar ben geldim geçmişi okudum kaçıyorum buğün hafta sonu fazla kişiler yok neyse günüm güzel geçti sirke götürdüm oğlumu gezdim tozdum buğün
ben kaçtım kızlar bebemi uyutup uğrarım tekrar

eeffffeemmmmm bu saatte aklıma geldin kız..bak girmişsin listeye
hadi gazan mubarek olsun

diger bir yeni arkadaşımız MİYOP ta listede..

tebrikler kızlar

canım benim sagol. bana dikkat etmissin. insallah devamı gelecek.

bgn yediklerimi de yazayım. bir heveslendim. gerci yine fazla. ama buraya takılmasam belki temelli kopacaktım. diyetisyenden daha etkili.

sabah ekmek. kasar peyniri, domates
1,5 tabak pilav, biraz yogurt, tavada biftek(ben pek aramam da esim etcıl)
kucuk bir tobleroncuk(185 kalori), bir mandalina

herkeslere selamlar. Allaha emanet olun.

Lİsteye giriyorlarda umarım devamı gelir..
1-2 haftadan sonra habersizce ortadan yok oluyor çoğu...

teessuf ederim yaniii. lutfen onyargılı olmayalımm. iki kucuk cocukla calısan bayan olarak cok aktif olamayabiliriz belki ama bastan ben bunu soylemıstım.

Lİsteye giriyorlarda umarım devamı gelir..
1-2 haftadan sonra habersizce ortadan yok oluyor çoğu...

surda biz cekine cekine giriyoz foruma. konulara cok mu fransız kaldık diye, sen de iyice hevesimizi kır, hıh. kustum sana.

Son düzenleme:
Ne ameliyati oldunuz acaba? Ben yeniyimde :))

nasıl zor bir ameliyetmı? nerde yaptırdın ? bende çok istedim ama kimseden izin çıkmadı neyse böyle vermeye devam

midemin büyük kısmını kesip kapalı ameliyatla çıkardılar. banada kuş kadar m,de kaldı cnm anlıcan. herkesn bünyesi farklı ben kolay atlattım şükür

inşallah canım onun için burdayız
öğlen 1.5 tabak pilav biraz fazla olmuş sanki günde 2 kaşık pilav öneriliyo hatta 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav değerinde nacizane bu benim fikrim sadece tebiki sen daha iyisini bilirsin canım
midemin büyük kısmını kesip kapalı ameliyatla çıkardılar. banada kuş kadar m,de kaldı cnm anlıcan. herkesn bünyesi farklı ben kolay atlattım şükür

banada izin verseler valla hemen yatarım bıçak altına napalım hayırlısı herşeyin

İyi aksamlar:) 25kasım olmuş yahu ne çabuk, yılbaşına 1 ay kalmış, ben hala 80e düşemedim, hedefim yılbaşına kadar 80 olmaktı, gerçi daha zaman var ama 1 ayda 10 kilo zor veririm en fazla 6 veririm neyse o da bi şey spor yapmıyorum 1 haftadır, ondan önceki hafta da düzenli yapmamıştım, yarından itibaren günde 2 saatime başlıyorum tekrar, spor yapmaya alışıp bırakınca kilo alıyor insan, hep yapmak lazım. Yazmadan edemicem, okula başladığımdan beri herkes değişikliği farkediyor çok hoş olmuşsun diyorlar, zayıfladıkça havam değişiyormuş ışık saçıyormuşum ahh bi de neler çektiğimi, nasıl uğraştığımı bilseler:26:

Ben hayatım boyunca zayıflamak konusunda bu kadar inatçı ve hırslı olmadım, hep başlayıp; sıkıldım, uğraşamadım, sabırsızlandım ve bitirdim. Sanıyordum ki diyete ve spora başlayınca 2 haftada 30 kilo vericem, sanki o 30 kiloyu 2 haftada almışım gibi. Beynim algılayamadı bi türlü işin mantığını. Ama şimdi kendime bakıyorum da sadece görüntümü değil kafa yapımı da bir o kadar değiştirmişim, daha farklı bakıyorum hayata. 20 kilom kaldı hedefime, sonra da tadını çıkarmaya bakıcam :)

Yine bu topicte yazılan ama hangi üyenin yazdığını unuttuğum bir söz ilham vermişti bana ilk başladığımda: " Hiçbir yiyeceğin tadı, zayıflamaktan güzel değildir." hayat felsefem bu oldu artık:) Bakın gördünüz mü yine kk bana yardımcı olmuş, boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye:)

Ben geldim yavruşlarr

bugün sabah saat 10 da maraşa gittik arkadaşımla , kızlarla buluştuk , kakara kikiri hahaha , baya eğlendikk

saat 9da geldim ancak , bildiğiniz sokak çocuuu stayla Aynur oldum

dün akşamda arkadaşlarla dışarı çıktı , örtmenler günü yemeği olsun dedikk , onun haricinde hayat aynen devaammm

sizler naptınız cücüşler , öperim herkesi

eheheh efenime söyliimm övünmek gibi olmasın o üye benimm , ever battal gaziii benniiimmm

reca ederim bebeem , sana bi faydam olduysa ne mutlu bana , hakkaten o söz benimde felsefem , inşAllahh güzel günler hepimizin olcak kkuzuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…