Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok sağol tşk ederim

U utcugum kuzularina cok gecmis olsun
Insallah bir an once ikiside iyilesir

Canım senin icin neresi hayirlisiysa orası olsun ızmir çok güzel ama

Canım senin icin neresi hayirlisiysa orası olsun ızmir çok güzel ama

Ben ızmırde 1 sene okumustum canım bornovada. sonra bırakmıstım okulu. Gercekten cok guzel sehır ama dedıgım gıbı ben acaba orda bi iş yapabılecekmıyım. Sımdılık oncelık esımın mutlulugu, orda daha mutlu olacagına ınanıyorum ben. Zaten bir kaç ay ıcınde bellı olacak akıbetimiz. Burdakı beledıyeden ordakı beledıyeye gecmeye çalışacak bakalım. Ama burda ıstedıgı bölüme gecebılırse gitmeyebılırız de ızmıre

Gözün aydın canım. Hangi hastaneye gidiyosun sen. Bak herşey yolundaymış, umarım en yakın zamanda cinsiyetini de öğrenirsin

sağol tatlım allah razı olsun hepinizden

normalde pıhtılaşma sorunumu takip eden doktorum dewlet hastasinde
ama ikili test için özele gittim canım

hmm anladım canım kuşhanın diyetine yakın bu biraz oda proteinle başlıyor sonra yavaş yavaş sebzeye geçiyor..

Umuuuttt geçmiş olsun .. Tez zamanda iyileşirler inşaallah...

Son düzenleme:

maşallah Nurgülcüm, Allah nazardan saklasın ikinizi de . inşallah hep böyle gider hamileliğin.

Bel 83 basen yani 3 numaradakı kısım 104 çıktı yanlış değilse. Mezura olsa kesin sonucu söylerdim

canım sen tartıyı hiç takma kafaya bu ölçülerle. hamilelik düşünüyorsun ama eğer vaktin varsa bölgesel çalıştır vücudunu. basen ölçün çok iyi. bel belki biraz azalabilir. kilona göre çok çok iyi ölçülerin, maşallah .

mehmet öz basenleri eritmek için kötü yağları bırakmak gerektiğini, göbek için de basit karbonhidratlar yerine bileşik karbonhidratları tercih etmek gerektiğini söylüyor. gerçi senin bunlara ihtiyacın yok ama meyveyi biraz azaltsan belin incelir.

Merhaba güzeller
kaç gündür giremiyorum nete yoğunlukdan benim 3 gün sonra 1 haftam olucak yeni başladım malumunuz çok birşey farketmedi ama midem baya baya küçüldü artık tabağımı yarıda bırakıyorum :) süper bir duygu. birde ani tatlı krizini çözersem tam olcak birde eliptik bisikletim geldi kurduk dün akşam onunla ilgili deneyimlerimide yazıcam size inşallah hedeflediğm değişimi gerçekleştiricem.
hepnizi öpüyorum
mutlu olun çokcana

Neyse kizlar bana musaade

Bir saat so ra kombici gelecekmis biraz oyuncaklari toplayAyim
Aksam ugramaya calisirim olmadi yarin sabah gorusuruz

Kocaman opuldunuz

Umutcum geçmiş olsun oğluna da. kıyamam ya, nasıl etkilenmiş. hastayken bile çok sevimli maşallah. inşallah en kötü günü bu olur sadece.

neden kendini, özelliklerini pazarlamaktan çekiniyorsun canım? tecrübesiz olsan kendine güvenin olmadığı için böyle düşündüğünü düşünücem ama senin belirli bir kariyerin var. gerçekten hiç kimse o iş için aranan yeteneklere sahip olmuyor işe girdiğinde. yetkinlik biraz da zamanla kazanılıyor. iş dünyasındaki herkes de bunun farkında. elinde olanları parlatarak bence istediğin oysa, o yönde adım atmalısın. tabi kesin kararını verdiğinde :)

Canım çok tesekkur ederım moral verdın valla. Ben de bel ve göbek insülin direncinden hediye kaldı. Önceden belim incecikti benim. Basen dediğin gibi fazla yok ama üst bacak çok kalın benim. Aslına bakarsan tam fit olabilmek için bi 10kilom var

Meyveyi çok yemiyorum aslında. Mesela bugün meyve olarak 2 mandalina yedim, akşama da 1 elma ya da 1 armut bir de mandalina yerim gene. İşte leslie baya bi şekle sokuyodu beni. Tekrar başlıycam ona. Hamilelik olsa da sanırım 2 mile kadar leslie yapabilirim. Düşük tehlikesi felan yoksa zararı olmaz gibime geldi. Bende şu anda göbek çok var. Bir de bağırsak tembelliği olduğu için çoğu zaman göbekli göbekli geziyorum.

Sağol canım :) Asında hiç öyle çalışkan değilim Özlemcim, mütevazılık yapayım diye demiyorum hakikaten tembelimdir ben. Ama çocuklar için yapılıyor tabii. Bütün özenli annelere yapıyor. Bir de yapmayıp ne yapacaksın? Bekleyecek bir şey değil ki... İki defa halıya, bir defa yorgana ve yatağa kustu bir defa da benim yatağıma çişini kaçırdı. "hadi bu dursun, sabah temizlerim" diyebileceğin şeyler değil :)) Kızımda ben de oturup ağlardım çoğu zaman. ağlaya ağlaya yapardım. Ama oğlumda tecrübe mi ,kabullenme mi bilmiyorum daha sabırlı oldum :)
İş konusunda dediğin gibi asıl para her zama satışta oluyor. O da kolay değil. Çevren varsa, azmin varsa sonuç güzel olur. Şimdilik eşe dostaçevrene satarsın, o zmana ileride fazla efor sarf etmeden devam edebilirsin belki? Akmasa da damlar en azından. Evden çalışma imkanlarını da iyi araştırmak lazım. Ben müşteri ile evden iletişim kurduğun tarzdaki işleri iyi bilmiyorum, tele marketing gibi işler mi acaba?

Evet ablası, biz de çok güldük bugün söyleyip söyleyip gülüyoruz bir yandan da acıyoruz. Zaten kaşık gibi bir şey, iyice süzüldü hemen :) sana da çok geçmiş olsun, bulantı ve kusma insanı çok sarsıyor gerçekten.
U utcugum kuzularina cok gecmis olsun
Insallah bir an once ikiside iyilesir

hmm anladım canım kuşhanın diyetine yakın bu biraz oda proteinle başlıyor sonra yavaş yavaş sebzeye geçiyor..

Umuuuttt geçmiş olsun .. Tez zamanda iyileşirler inşaallah...

Çok sağolun arkadaşlarım. Aslında çok etkili bir virüs değil sanırım, sadece 1 gün fena yapıyor, ertesi gün de hafif halsizlik dışında bir şey kalmıyor. Yani kızımda öyle oldu. İki gündür okula da gidiyor, iyileşti yani maşallah. Umarım oğlum da yarına iyileşir...

herkeslere selamlar.....
işlerim var yapılıcak gidicem birazdan ama yinede hasretinize dayanamadım bi girip bakıyım dedim kısada olsa.....
heppinizi öpüyorum.....
tüm hasta olanlarada geçmiş olsun diyorum......

dinlemek isteyenlere; yorumu ve sesi süper bence;
Gökmen- Ask Öyle Bir Ates'ki - YouTube

hürremcim ilahi bana parka kelimesinin anlamını arattırdın googledenD
hiç duymamıştım ben parka kelimesini, neyse öğrendim artık, mont gibi bişey demekmiş işte parka:))))
çok yakışmış sana, güle güle kullan canım, hayırlı olsun parkan.....

Eki Görüntüle 563252 çok hoşuma gitti kızlar bu...

anathema hani marketlerde satılıyor ya şişede felan canım...

ben bu sözü daha önce hiç duymamıştım, bayıldım yaaa söze, teşekkürler paylaşımın için....

hayırlı olsun kanepeleriniz canım, güle güle kullanın inşaallah.....

geçmiş olsun tatlım, bende dün akşamdan beri hastayım, ateşim var dün akşamdan beri......

I-LOVE-YOU

iki yavrunada çok geçmiş olsun canım.....

Sağol canım :) En tatlı zamanları gerçekten, olmayacak cümleler kurup bayıltıyor hepimizi :)
Oturup Ağaoğlu gibi "o olmaz, bu hiç olmaz, bunu da isstemiyorummm" demekle olmuyor tabi bu işler :) Bakalım bir şeylerin ucundan tutacağım eninde sonunda. Ama her işin bir gereği var, onu yerine getirebiliyor olmak lazım. Bir hevesle başlayıp yarıda bırakmak istemiyorum, önceden böyle tecrübelerim oldu çünkü

Kanepelerini iyi günlerde kullan. Ben kaçırmışım o iletiyi? Evde renovasyon mu var? :))

Seninki de göbek mi canım? Benim 89 çıktı o da benim hatırıma :)) Kıyafetimi filan çıkardım, iyice sıkı tuttum öyle :) Yalnız yürüyüş gerçekten çok etkiliymiş, basenlerimi epeydir ölçmüyordum. Yanılmıyorsam 116 idi son ölçtüğümde. Şimdi 105 çıktı
...
iki yavrunada çok geçmiş olsun canım.....
Sağol Meyracım. :) Sana da çok geçmiş olsun.

...

Herkese iyi akşamlar dileyeyim ben. Kızım okuldan gelmek üzere, onu da alıp annemlere gideceğim :)

Son düzenleme:
Selam cücüşlerr ben geldiimm

az gezdimm tozdumm bankaya gittim , markete gittim , sonrada geldim , o sırada arkadaşım aradı kaynanasıgil evdeydi , çok bunalmış , benim anahtarım vardı onda bende ben gelene kadar bizim eve git dedim , o da gelmiş , geldiğimde zile bastım ülenn varya aylardır evde tek yaşayınca zile basıp birinin açması ne güzzel bi duygu oldu benim için yaaa

Nurgülcümm herşeyin yolunda olmasına sevindim kuşumm , iyi bak kendine ve cücüşüne , öperiiimm

Umutcuumm geçmiş olsun yavruşlarına , Rabbim şifa versin ...

Alemsin Umutcum. seninki olmasa da benimki hakikaten ağaoğlunun beğenmezliği çok bilmek, çok bildiğini sanmak benim derdim :)) çok güldüm valla.

ay sen de ölçmüşsün kendini. valla senin ölçüler de süper. 89 bel değil de göbek anladığım kadarıyla; o da çok iyi bence.

mezura aldın mı mezura, gezgin cücüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…