Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de kaçayım yavaş yavaş..

akşama mesai var nasılsa diye gündüz salladım işleri
...
görüşürüz öpüyorum hepiniziii

kayın validedeyim bende mezura yetmez benim kalçalara ölçtürücem birazdan kapasın telefonunu... Bu kilo verme işinde en büyük destekçim

Birde kızlar dukan olayı nedir ???

suanda, yulaf kepegi, peynir, sarımsak, 1ad karnison turusuyu, yoğurt ile karıştırıp yemek demek

Fransız bir amca, kendi adıyla anılana bir diyet sistemi bulmuş ve kitap yazmış. Kıtabını okumadan biraz kafa yorulmadan yapılacak bir iş değil..

Son düzenleme:
slm kızlar2Lİ TEST kontrolünden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyo tahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane
foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....

kızıl kim var bilemedim ki :)) sen de julianne moore ol :))

Olabilir :) Yok müjde ar olcam ben karar verdim

Bel 96 Kalça 119 Basen 120 kocamanım ben yaa

Demin ölçtüm
Bel:91 Kalça:114 Basen:117

Ama 2 haftada belden 5 cm incelmişim

Birde kızlar dukan olayı nedir ???

Dukan amcamın diyeti, protein ağırlıklı besleniyorsun. Sonra sebzelere geçiyorsun falan böyle söyleyince karışık gibi gelebilir ama okumak lazım kitabını, kalori sayılan diyetlerden daha kolay bence.
İletimde yazan site benim bloğum, oraya yazmaya da başladım diyetle ilgili

Selamun Aleykum kizlarrrr

Sukur kavusturana
Maalesef esim laptob icin gerekli Cdyi getirmedi dun aksam bende hasretinize dayanamadim tabletten geldim
Biraz once esimi aradim laptobu bizim buradaki bilgisayarciya gondereyimmi kizla demek icin ama mesguldu cebi
Neyse birdaha ararim birazdan en azindan aksama kadar yaparsa esim gelirken getirir olmadi yarin kiz almaya gider

Artik mecbur idare edecegim olmazsa
Bu ara dun baya bir yogundum hatta spor salonuna giderken aceleden bone ve gozlugumu unutmusum Neyseki yedek bone varmis hocada
Tam 100 dakika yuzme ve spor surdu donustede bir guzel makyajimi yapip bizimkileri evden alip gezmeye gittik
Aksam 11e geliyordu eve girdigimizde tabi o saatten sonrada yok mayoyla havlu yika, yok cimcimeyle ilgilen derken cok yorgun olunca kendimi direk yataga attim

Aklim sizde kaldi o ayri

Canim yine sen bilirsin ama sirf pirinc ununa dadanma Maalesef ben o hatayi buyuk kizimda yaptim sonradan doktoru dedi pirinc unuyla cok fazla beslersen kof sislik olur cocukta ve mide genislerse ilerde kilolu olur diye Sonucta seneler sonrada olsa dedigi cikti benim buyuk kiz yasitlarina nazaran daha iri ve doyma hissi cok daha gec devreye giriyor :26: simdi ben frenlemesem daha beter kilo alacak o yuzden pirinc unundan tedirgin oluyorum ben ve inan ufagina hic yedirmedim ve gayet iyi
Insallah hep oyle zayif ve saglikli olur kuzularimiz insallah....Aminnnnn

Cecooo nerelerdesin bugun görünmedin hicc :)) ??

Sorma kusum benim kucuk Cadinin komplosuna maruz kaldim zar zorda olsa giriyorum Alismisim 10 parmak yazmaya tablette iki parmakla yazmak zor geliyor Insallah bir an once laptobuma kavusurum rahat rahat sohbet etmek istiyorum yaaazz

Bel 83 basen yani 3 numaradakı kısım 104 çıktı yanlış değilse. Mezura olsa kesin sonucu söylerdim

gozde_m
bloguna baktım...güzel görünüyor. Ben henüz özel mesaj yazamiyormusum....google ekmesi yapan benim kedili hatun...

Gözün aydın canım. Hangi hastaneye gidiyosun sen. Bak herşey yolundaymış, umarım en yakın zamanda cinsiyetini de öğrenirsin

Akşama etli kuru fasülye yaptım. Ne zamandır yapmamıştım, eşim de içerde tez yazıyo, zavallı çocuk çok yoruldu, yarın teslim etmesi lazım tezini. Eğer yetersiz görürlerse de 1 ay felan uzatma vericekler. Evde ama yüzünü görmüyorum valla, zaten bu aralar işyerindeki durumlardan dolayı başka müdürlüğe atadılar. Aslında bu konuya canımız çok sıkıldı, yemi müdürlüğünde inşaat mühendisin yapacağı iş yok, o da hem tez yazarım hem de bu arada belki başka müdürlüğe geçerim düşüncesiyle yıllık iznini kullandı. Bana izmire gidelim diyip duruyo, izmirdeki belediyede çalışmak istiyo. Benim iş durumum muallak olduğu için şimdilik beklemedeyiz.

Canim cok sagol ya cok güldüm yazdigina arkadas gezmelerinide azaltsam iyi olcak demi haklisin, zaten orda kendimi serbest birakip yiyorum cogu zaman pastayi böregi :)))

bu arada yeni kanepen hayirli olsun güle güle kullan

emine resim eklemişsin, gerçekten de hiç 97 kilo gibi durmuyorsun bence bir 10 kg. versen ipincecik bile görünebilirsin..
parkan da güzelmiş güle güle giy..

..

Cok sagol canim bence kilomu gösteriyorum üc asagi bes yukari, ama avantajim $u yöndeki kilolarim cok dagilik vucudumda,
yani kollarimdada var bacaklarimdada var göbekdede var, biyere birikmis degil kilolarim, öyle malesef daha kötü duruyor
10 kilo versem fistiginda fistigi olacagimi biliyorum ama iste ah verebilsem :)
sagol kizlar motive oluyorum valla, süperim suan

Aleykumselam ceco hosgeldin :))
demek laptopun hala calismiyor, söyle esine yapsin ne yapacaksa :)) özledik valla,
tablette uzun uzun yazmasi cok zor olur haklisin 2 parmakla kolay olmuyor,
bende telefonumda 2 parmak yaziyom uzun sürüyor :))

Nurgucum hosgeldin sende, bebek iyimis cok sevindim :)
benim arkadasim var cansu, onun cok az kaldi, Araligin 9u dendi dogum tarih icin ama bakalim nezaman gelcek kücük pasa,
az kaldi vallahi heycalnaniyor insan
Kizkardesiminde göbegi kocaman oldu bu arada

Kedisinin biyigi yanan arkadasim senin kedisine de cok üzüldümmm, hem güldüm hem üzüldüm
fena kedi herseye burnunu sokar tabi, merakli oluyorlar cok,
benim kizkardesiminde ufak bir kedisi vardi bebekti daha, sonra biraz büyümüstü tabi,
bi ara kimse evde yokken, sen git pencereye sIkis orda kal öyle,
pencere yarim acikmis, oraya cikacam diyemi artik niye bilmiyom sIkisip kalmis,
sakat kalmisti biraz ama sonra iyilesmis galiba,
kardesim hamile kalinca zaten vermisti kediyi hayvan yerine (adini bilemedim simdi)

Günlük süt derken pastörizdemi yoksa inek sütümü canım
ya bi uzun ömürlü süt var bide günlük canım ben öle yapıyodum canım

sağol canım tşk ederim

Selam Arkadaşlar :)

Dün oğlum da hastalandığı için giremedim akşam. Ablası ile aynı belirtiler var, kusma-karın ağrısı-halsizlik... Demek virütikmiş, herhalde kızım okuldan getirdi, kardeşine de bulaştırdı. Yavrum daha minik olduğu için daha fazla soldu tabii. Gece uyanıp kustu 1-2 kere. Son kusması iyice zorladı onu, boğaz d atahriş olmuş herhalde. Kusarken kafasını kaldırdı "Bu benim halatımın en tötü günü" dedi. Daha kötü gün görmesin, yavrum ya.. İnsan hiç kıyamıyor. Gece de hiç uyuyamadım, yanına kıvrıldım, sık sık uyandı, onunla ilgilendim. Halı sil, yorgan yıka, yatak sil, kusmuk temizle, çiş yıka, duş aldır gibi işler de bütün gece bana baktığı için yoğun geçirdim akşamı.

Şimdi dedesine gitti, babam muayene edecek, annem de çorbasını yapmış, orada bakılacak biraz da Bizde de detaylı temizlik olacak o esnada, halılar iyice kurusun, bir kaç kere silindi çünkü.

umutcum yeğenimi yemeye çağırdığım gün çayla birlikte ikram etmek için senin truf undan yaptım süper oldu
Afiyet olsun canım.Çok basit ama çok da sevilen bir çeşit oluyor değil mi?
Mesajından tam sormak istediğini anlayamadım, klavye hataları olmuş sanırım :) Ama azdan başlayıp çoğaltın genelde şu anlama geliyor: Bebek katı gıdalara alışırken çok azdan başlayıp yavaş artırılarak tam porsiyona getirilmesi gerekir. Genelde bebeğin ilk gıdası elma püresi (mevsimine göre şeftali püresi) olur. Normal porsiyon bir çay bardağı dolusu diyelim. İlk gün sadece 1-2 çay kaşığı elma suyu verilir, sonraki gün 2-3 çay kaşığı elma suyu yanı sıra yarım çay kaşığı kadar da püresinde katılarak verilir, ertesi gün 4-5 kaşık elmanın suyuna 1 çay kaşığı kadar püresinden katılıp verilir, püre miktarı her gün biraz daha artırılarak 7-10 gün sonunda tam porsiyona yakın elma püresi verilir.
Bu bir örnek tabii elma püresi (cam rende ile yaptığımız püreden bahsediyorum) bir ara öğündür. Katı gıdalara aşamalı alışması, taneleri reddedip öğürmemesi için çok azdan ve sulu kıvamdan başlayıp böyle böyle alıştırılması gerekir. Sebze çorbası/püresi için de aynı şey geçerlidir. İlk andan püresini verirsen yutmakta zorlanabilir, reddebilir. Önce suyu+çok az püresi, sonra oranları yavaş yavaş artırarak tam porsiyona geçilmesi uygun olur. Yeni bir gıda verildiğinde 2-3 gün izlenip sonra ilave gıdaya geçilmesi uygun olur. Muhallebiyi 3 gün kadar verip sonra ara öğünde elma suyuna başlamak, muhallebi+elma suyu+anne sütü öğününlerine 4-5 gün devam edip sonra sebze püresini de eklemek gibi..
Hayırlı olsun canım yeni işin. Umarım her şey yolunda gider...
Asucuğum aslında sodasız önce çok koyu oldu, yumurtalar büyükçe olunca ve ilave bir tane daha kırınca güzel oldu. Karnıbahar mücveri gibi Trüf çok basit Dafiye de yzdığım gibi ama kurtarıyor insanı, 2 dakikada ahzırlanmış, güzel görünen sevilen bir çeşit işte. Senin canını ne sıktı bilmiyorum ama bence hevesini kaçırma, aşureni yap gene sen
Sen de sağol canım Emine'yi de seni de öperim, ben de sizleri çok seviyorum.
İş konusunda benim de aklıma geldi aslında eğitmenlik. Çalıştığım bir kurumda 1 sene belli departmanlara "beden dili ve imagoloji" dersleri vermiştim haftada 2 saat. Keyifli bir işti. Ama donanımımı yeterli görmüyorum, zamanında daha fazla sertifika alsaydım, bu işlere eğilseydim iyi bir seçenek olurdu. Aslında çoğu ders verenden iyi olduğumu da düşünüyorum laf aramızda. Ama ortaya çıkıp ben eğitmenim diyecek kadar da değil Aklımdan geçen farklı alternatifler oldu bu sıralar, ama hiç birind eyeterli ve donanımlı hissetmedim kendimi.
Linkedin'e üye olur gibi oldum, sonra ilgilenmedim. İlişkimi sıkılaştırıp biraz daha eğileyim aslında ben. Bakalım farklı fikirler çıkacak mı karşıma?
Canım çok haklısın. Ben de çalışıyorken evde olmanın hayallerini kurardım şimdi çalışmaya can atıyorum. Aslında işe başlasam eminim alışma evresi geçene kadar 1-2 ay çok da pişman olurum, zorlanırım. Ama alışınca bırakası gelmiyor insanın :)) Bir de senin işin meşakkatli, stresli bir iş. Kısır döngüye de müsait galiba. O zmaan insan devamlı arayışta oluyor.
Ben de senin gibi evden ya da yarı zamanlı yürütebileceğim bir işi çok isterdim. Aslında farklı dallarda da kendimi deneyebilirim. İletişim fak. mezunu olduğum için metin yazarlığı-gazetecilik-radyo tv-reklam tasarım vb. her yol mevcut bizde :))) Bunların birinin ucundan tutsam diyorum. Farklı bir şey denesem diyorum. Bu hafta bir iki fikir geçirdim aklımdan. Yazarlık gibi, farklı tasarım ürünleri sunmak-e ticaretini yapmak gibi. Sonra düşününce hayalperestlik gibi geldi bu fikirler. Esra'ya da yazdığım gibi donanımımı yeterli bulmuyorum ya da para getirir mi bu işler ondan emin olamıyorum. Az ya da çok düzenli gelir olmazsa uğraşmak da saçma geliyor. O zaman STK ile çalışırım hiç olmazsa toplum yararına bir şey yaparım...

Günaydın kızlar
Dün gece kedim mumla bıyığını yaktı, moralim çok bozuk

...
Geçmiş olsun kediciğine

Çok sevindim, gözün aydın. Test sonuçların da güzel çıkar eminim, sonuna kadar böyle sorunsuz devam edersin inşallah.

canım çok sağol allah razı olsun

Çook geçmiş olsun 2 yavruna da. Kıyamam yaa demekki hayatının en kötü günü gelmiş ona. Sen yazarken bile bana fenalık geldi, sen nasıl becerikli bir insansın. Bir yandan oğlanla ilgilenip bir yandan yatak, halı mı sildin. Valla ben o durumda oturup ağlardım sinirden. Gerçekten çok çalışkan ve beceriklisin. Umarım en yakın zamanda iyileşir iki yavrunda. İş konusunda ben de farklı bişeyler arıyorum. Şöyle hamileyken de çalışabileceğim, hem zevk veren hem de ihtiyaçlarımı az-çok karşılayabileceğim bir iş mesela. İnternetten çalıştıran bazı firmalar varmış, müşteriyle felan da evden iletişim kuruyormuşsun, o tarz işler de olabilir mesela. Benim can sıkıntısından çok para da kazanmam lazım zaten. İlla kendi bitirdiğim bölümle ilgili çalışıcam diye de birşey yok. Şimdilik annemin ürünlerini satıyorum ama o da kapı kapı dolaşıp satılacak tarzda değil. Önce çevreme, arkadaşlarıma vs veriyorumki ürün tanınsın. Zaten onu bi tuttursam gerçekten iyi para var o işte.

Ay kiyamammmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa yavrum nasilda üzülmüs, halatinin en tötü günüymüs
ay allahim nasil tatlidir kim bilir yavrucun,
cok cok gecmis olsun bu arada, o cümlesine güldüm baya cok tatli geldi
ablasindan kapmis belliki,
malesef bende bugun antibiyotigimi yutamadim kocaman hap bi görsen,
yutamadigim icinde agzimda zehir gibi oldu,
ve istrifa ettim benimde halatimin en kötü günlerinden biri
oglunu cok iyi anliyorum yani, cok gecmis olsun canim, insallah daha iyi olur öperim senide onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…