Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gozde_m bloguna baktım...güzel görünüyor. Ben henüz özel mesaj yazamiyormusum....google ekmesi yapan benim kedili hatun...

Teşekkür ederim canım. İşsizliğin verdiği can sıkıntısıyla başladım işte amatör bişey :)

Kedisinin biyigi yanan arkadasim senin kedisine de cok üzüldümmm, hem güldüm hem üzüldüm

Çok güldüm yorumuna :) kedisinin bıyığı yanan arkadaş benim :)

Geçmiş olsun kediciğine

Teşekkür ederim canımm. Senin de oğlun rahatsızlanmış geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah

Basenlerimiz aynıymış desene. Gerçi benimkinde biraz yanılma payı olabilir. İp ve cetvel yardımıyla ölçtüm:)) Ben göbekten değilki belden ölçtüm valla, azıcık aşağıya inince göbek felaket. Hani belin inceldiği yer var ya ordan ölçtüm. Belkide yanlış ölçmüş olabilirim. Keşke 115 kilodayken de alsaymışım ölçülerimi. O insan sanki başka biriymiş yaa. Üniversite mezuniyetimde 110 küsürdüm, resimlerde o kadar kötü çıkmışımki anlatamam. Resmen vuducum 40 yaşında yüzüm 25. Şimdiki aklım olsa alırmıydım o kadar kiloyu

ay ne güzel maşallah allah devamını getirsin inşallah tatlım benim doktorumda söylememişti 20. hafta öğrendim sağlıklı olsunda nasıl olsa öğrenirsin tatlım

canım benim ya hakkatten zor olur öle yazmakta umarım en kısa sürede blg.düzelir aramıza dönersin tatlım

sağol canım çok tşk ederim umarım öle olur

MERYEEEMMM gelmedinmi cücüş daha,yoksa sosyete pazarlarında alışveriş yapmaktan kendinimi kaybetttiinn kuzuuummm

Asumancım ben dün iyice korktum. haftada 4 güne çıkaracaktım ama dizim zorluyor. 3 e razıyım 80e inene kadar. hakikaten dikkat etmek lazım. spora ağırlık verirsen verirsin kiloları kolaylıkla.

ben yürüyüşe ağırlık vereceğim sanırım canım arada yaparım leslieyi artık belim ve dizim zorluyor beni bu ara

iyi akşamlar
aşureyi yaptık bir kase de yedim arkadaşımda yarın misafirleri gelecekmiş hazırlıklarında da yardımcı oldum
umutcum oğuna geçmiş olsun canım
esracım kanepelerini güle güle kullan
ölçüler de yazılmış ne güzel bir ara ölçü bildirimi de yapıyorduk
ben de ölçeyim de yazarım size ama azcık kalınlaştım bu ara farkındayım
ilk ölçülerimi de bulup yazarım hem

Ama olmazkibu ablacım. Aşure dedin canım çekti valla. Nar da var mı içinde:)) Üzerine de tarçın off

aldım cücüşüm hemide 1 TLye aldım ,sudan ucuzzz ggeeell ggeellll

ölçtüm cücüüümm ;

Göğüs : 105

Bel : 89

Basen : 103

nasıllarr ?
:44::44::44:

Süpersin kızz. Bazen aynı ikimizin. Nerdeyse kilomuz da aynı. 1-2 kilodan bişey olmaz demi. Ben kaç aydır yerimde sayıyorum ama gene de pişman değilim:)) Geç olsun güç olmasın demi. Neyi farkettim biliyomusun, eskiden sınırım yoktu,sevdiğim şeyi yedimmi sonuna kadar yerdim, şimdi 2 gün yediysem diğer günler dikkat ediyorum. Demekki insanlar bu şekilde kilo almıyomuş. Gene de vucüt çok direniyo, yani kilo korumak bizim için daha zor. Umarım başarırız hepimiz

sağolasın canım benimm , o senin süperliğin
sevindim senle aynı olmama ,o halde hay MAŞALLAH diyorum ikimizede bende senin gibiyim canım, artık sevdiğim şeylere hayır diyebilmeyi biliyorumm , mesela aşureye deli olurum ama daha 1 kaşık bile sürmedim ağzıma , belki canım çok isterse atarım bi kaşık

evet Özlemcim yaa bende 85-90 aralığına resmen demir atmıştım ama kurtuldum çook şükürr , darısı kurtulmayı bekleyen herkeslerin başına olsunn

bebeem sen zaten harika yol katettin geri kalanınıda yapacağına inanıyorum

Canım yaa o kadar da sıkma kendini. Biliyorum hedefinden sapmak istemiyosun ama bak ben diyetisyene giderken de haftada 1 kere tatlı veriyordu. Aşure zaten çok sağlıklı bir tatlı.Sen bu gidişle kocacığın gelene kadar 60 bile olursun

mwrhaba kızlar kaç gundur gıremıyorum. oruç borçlarımı tutuyorum. kaldı 22 :) 38 den 22 ye düştüm. o yuzden ıftar sonrası bebekle uğras evle uğras derken zaman geçiyor. bazen hıç nete gıremıyorum. bu arada ölçüler yazılmış. bende en ksa zamanda ölçüp yazacağım.
kedısının bıyığı yanmış arkadsımızın. geçmiş olsun yaramaza. çocuklar rahatsız olmuş arkadsımızın çoooooooooooooook geçmişl olsun.
2 li tarama testı temız çıkan arkadasım senınde gözun aydın olsun. aklımda kalanlar bunlar oldu.

benımde kızım öncekı gece hıç uyumadı. zavallımın altı pişmış. organı kırmızı olmuş bırde şişmış. gece anlayamadım ama sabah farkettım. okula gıttım. 10 kadar uyumuş. sonra aradım aglıyor. mudur beyden ızın aldım. yavrumu hastahaneye göturdum. ılaç verdı doktor.dun altını hıç bağlamadık. evdekı kılotlarımızı kullandık... bugun çoook daha ıyı...

kılo verme işine gelınce oruç benı bıraz yavaslattı. bu haftakı sonuçlarıma göre ızın ısteyebılırım... ınsan ıster ıstemez yemek yıyor akşama kadar ac kalınca.bırde süt olmazsa kızım benı resmen yıyor ısırıyor. bu süreçte bırakın vermeyı ınş kılo almam...

hepinize mutlu bır akşam dılıyorum.. malum bugun hürrem ar.. ban musade. hurreme kadar bıraz uyuyayım...

yok kuzum yaa canım isterse bikaç lokma yiyorum ama fazlasını değil , artık herşey çook tatlı gelmeye başladı , şekeri sevmemeye başladım sanırımm

yok kuzum ben 60 zor olurum , kas kemik 53.5 kiloydu benim , diyetisyen 70 kilo ideal dedi , altına inmek için biraz zorlanırsın demişti , hem bişi kalmadı kocacımın gelmesine SOONN 50 günn :118::118::118::118:

70 bile çok süper olur senin için. Zaten şurda 8 kilon kalmış. 50 günde bu gidişle çok rahat verirsin. Banada herşey çok tatlı geliyodu ama tekrar yemeye başlayınca o geçti

kedısının bıyığı yanmış arkadsımızın. geçmiş olsun yaramaza.

Sağol canım teşekkür ederim. Kızının bişeyi yoktur inşallah..

kocacımın gelmesine SOONN 50 günn :118::118::118::118:

Hadi yer değişelim yaa seninki 5 gün sonra gelsin benimki 50
Benim vermem gereken çoook kilo var daha, zamana ihtiyacım var :18:

Sağol canım teşekkür ederim. Kızının bişeyi yoktur inşallah..

Hadi yer değişelim yaa seninki 5 gün sonra gelsin benimki 50
Benim vermem gereken çoook kilo var daha, zamana ihtiyacım var :18:

değişelim şekerim canıma minnet olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…