Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mesajımı yazdığım süre içerisinde
bir de ne göreyim YENA aplaa beni listeden atmış
ama kadın da ne yapsın haklı

tatlım merhaba,
atmadım hayatım sen gönlümün liste başısın :)

İzinlileri ayrı listede tutyorum çok kalabalık olunca zorlanıyorum malum ehtiyar oldum..
Gelmek istediğin de hooop izinli listeden aktif listeye aktarır seni YENA aplan..:)

Cokk geçmiş olsun bu arada listeye girmiştim teşekkür ederim şimdi dahada motive oldum eşim 20 kilo verdi ve şu an benden zayıf oda diyo seni incecik yapicam dediklerine uyarsan iyice gaza geldim

sultan,

parkan acaip yakışmı yaa...
Oldum olası parkayı çok sevmiş ama hiiç giyememiş biri olarak çok özendim sana..

Bir de parka görünce direk aklıma Deniz Gezmiş gelir benim..

ablama gurban olurum :)))
takılayım dedim. gücenmiş falan değilim. döneceğim hatta sağlamından döneceğim.
az daha kafam sakinleşsin. babannem pet taramasından geçsin o zaman
ak mı kara mı her şey daha da netleşecek ben de koşa koşa geleceğim

sana da çok geçmiş olsun canım. söylemek nafile ama yormamalısın kendini.
sen olmazsan olur mu hayat!!! lütfen dikkat et kendine.

@zeynep957 canım çokk geçmiş olsun. üzüldüm valla. iyi ki aramışsın sen de.

Esracığım,ölçü listesi çok iyi olmuş eline sağlık..
bir ara lunaazul adlı arkadaşımızda yapıyordu,bayağı faydası oluyor...

Ben de medeni cesaretimi toplayınca ölçülerimi iletirim sana...
Ama o kadar korkuncumki sizin de ödünüzü koparmak istemiyorum :)

Bir ara 130-130-130 olarak tam han kapısıydım :)

haftaya tam gaz başlarsın canım inşallah ama annenler gidene kadar gram dahi almak yok artık
4 cm de az değil kız 1 ayda ancak 4 cm incelirsin
inşallah asuuu allah duysuunnnnn şu boğazım iştahım az kapansınnn yeterkii
verirsin canım, yitirme inancını. 4 cm de az değil. hemen düzeltiyorum. çizelgem ilerlemiyor diye gıcık olmuştum ama ekleyeyim yeniden.
teşekkürederim zahmet verdikkkk sanada
bir tanede soru sorayim?
Regl günlerinde kilo verilemiyor mu?
aslında reglide metobolizma hızlı çalışıyomuş daha çok kilo veriliyomuş amma velakin verdiği rahatsızlıktan dolayı pek spor yapmak zor oluyo bide vücut su tuttuğu için fazla çıkılıyo tartıda regli sonrası 2 kilo farkediyooo
geçmiş olsun elinde hazırladığın eşyalarla zor olur bence ankaraaya uğra hem bi dinlen 2 gün sonra gidersin ablacımm aman annem geçen diyoki emekli olunca rahatlarım sandıydımm
emekli olduk torun bak anneme yaşlılara bakkkk kafamı kaldıramıyorum ki gezeyim tozayım diyooo oda haklı her yaşın güzelliği var en güzel yaşlar sanırım çocuklar yanımızdaykenki yaşlar değerini bilelimmmm
HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. __________ alessandra79

HAFTANIN 2. si __________ - 1,4 kg. ______________ gözd_m :81: :119:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1 kg. ___________ efeeeeeeeem :122:
tebrikk ediyorummmmm hepiniziiii
geçmiş olsun yenaaa yordun kendinii çocuklara çalıştığında evi ihmal ediyomuş gibi görünmemek için helak ettin yavruu az bencil olsak keşke demiii sana bişey olursa napar yavrucuklar boşver ev işini falan yorma görmezden gel herşey 4 dörtlük olunca madalya vermiyolar hakkaten dediğin gibiiii üzüldüm bakkk yakın olsak ıhlamurlarımı otları kapıp gelirdim kapınaaa

han kapısı gibi lafna çookk güldümm ilahhiii

mmm bayılırım köri soslu tavuğa
ben de atak ilk 2-3 gün birer kg verdim ama son 2 gündür 200 gr falan veriyorum. ztn bitti atak çok şükür...

ben de öyle duymuştum ama baktım bi değişiklik yok

Canlarım yarın itibariyle dukana başlıyorum yulaf kepegini tüketmek konusunda tavsiyesi olan varmı krep yapmayı düşünüyorum ama ben

hayırlı olsun canım. internette çok tarif var ben geçen ıslak hamburger ve lahmacun yaptım mesela lahmacunu şiddetle tavsiye ederim!

Bir de parka görünce direk aklıma Deniz Gezmiş gelir benim..

benim de... istanbul ünideyim bide ben, bol bol yeşil parka görüyorum :)
çemberimde gül oya geldi şimdi aklıma, ne güzel diziydi...

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar adamı mahvediyo valla

kardeşim geldi, yemek yaptı sağolsun yedim kendime geldim biraz. ilaç da iyi geldi ateşim düştü. ay dün gece o kdr kötüydü ki titriyodum, gözüm karardı bayılıyodum... dukan amca affetsin gözüm hiçbişey görmedi bugün mantı yedim bide puding

aman da aman listeye de girmişim
yenacım eline sağlık canım, hasta hasta yorduk seni..

kızlar tebrik ediyorum, her haftamız böyle olsun inşallah...

canım sanırım ablamsın zeynep abla üzme canını inşallah anneciğin iyileşir rabbim şifalar versin

uyudum uyandım fıstıklar ama kendime gelemedim sankim

tamam bebeem sen bana sorma bende sana sormayayımm

kızlarrr kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi çoook tebrik ediyorumm

dereceye giremediğime göre kendime öpücük yok malesef , bütün öpücükler size gitsinn

YENAcım & ASUcum ellerinize emeğinize sağlık canlarım , öpüyorum sizide birde seviyorum

canım benim çoook geçmiş olsun , onca işinin arasında birde bizimle uğraşıyorsun , hakkını helal et

yyaaaaaa bende bayılırdım o diziyee nerde şimdi öle dizilerrr büyük kızıma hamileydimmm hamileleiğim fuul o diziye ağlayarak geçmişti 8 yıl olmuşş vayy bbeeee:))

ayy bende bayılırdımm , Çemberimde Gül Oya dizisine , Mehmet ile Yurdanurun aşkı

ne kadar kıskancım birinci olanlarlarıda kutlamamışım puu bana

Kızlar kilo veren arkadaşlarım tebrik ederim hepinizi devamını dilerim :)))

yenacım eline koluna yüreğine sağlık
he he kendimi kutluyorum ilk 3e girmişim inşallah hep böle devam eder arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…