Günaydın kızlar,
hepinize güzel bildirimler diliyorum. ben geçen hafta 85.9 kgdım. bu hafta 85.0 kgmım. sporum da 135 dakika.
Yenacım görünmüyorsun, umarım yoğunluktandır. şimdiden eline sağlık canım. Asumancım senin de ellerine sağlık.
Eki Görüntüle 564923
herkese kocamannn günaydınn
kilom 97...demir attım 90 lara şarkısı geldi aklıma Aynurcum güzel söylerdi...
hepiniz öpüyorum ve ben üretime geçiyorum
Günadinlar,
Bende kilo bilidirimi yapiyorum.
Geçen haftaki kilo: 90.6
Bugunkü kilo: 89.7 (sali günüden buyana aynıyım.)
Bu hatfa yapılan toplam spor 1800 dakika
Gunaydin
dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yokusuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var
yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.
Kilom: 89,2 kg
Ben geldim fıstıklar
YENACIM 99,5 kıloyum
offff canım sıkılıyor,havada bozuk benim moralimde....
Gunaydin
dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yokusuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var
yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.
Kilom: 89,2 kg
kilo bildirimi yaptıktan sonra o kadar şey oldu ki.hayatım yine tepetaklak..annemi aradım.adres teyiti için.
dikiş makinası ve birşeyler koliledim.konuşma güçlüğü çekiyordu.3 telofon ve ısrar sonucu hastaneye gönderttim.
sağ kısmında kısmi felç varmış.gözetim altına alınmış.ardından burda bir fırtına,bir yağmur.elekrikler gitti.birkaç gün evvel
perşembe günü ege de fırtına ve yağmur alarmı veriliyordu.edremit balıkesir.daha fena.
ne zaman yola çıksam aynı şey.şimdi ben ankarayamı gideyim antalyaya mı.öncelik sağlık.diğer kardeşim önce ankaraya git.hastane çıkışı gelirsin dedi.
dualarınızı eksik etmeyin..hepinize sağlık ve huzur dilerim..
kilo bildirimi yaptıktan sonra o kadar şey oldu ki.hayatım yine tepetaklak..annemi aradım.adres teyiti için.
dikiş makinası ve birşeyler koliledim.konuşma güçlüğü çekiyordu.3 telofon ve ısrar sonucu hastaneye gönderttim.
sağ kısmında kısmi felç varmış.gözetim altına alınmış.ardından burda bir fırtına,bir yağmur.elekrikler gitti.birkaç gün evvel
perşembe günü ege de fırtına ve yağmur alarmı veriliyordu.edremit balıkesir.daha fena.
ne zaman yola çıksam aynı şey.şimdi ben ankarayamı gideyim antalyaya mı.öncelik sağlık.diğer kardeşim önce ankaraya git.hastane çıkışı gelirsin dedi.
ayyy temizlik miigel meryemim gel temizlige yardim et cok is var, can sIkintisinada iyi gelir
bak sonra makarna salatasinida sen yapabilirsin ama bize yok haa hepsi misafirlere
giz ikili rakamlara düsmüssün verdin yani sonucta dimi ne diye morelin bozuluyor ohohhhhhhhh
hem sen burdaki havayi görme ozaman :)))
aynı duyguları yasıoruz sanırsam..hoşgeldin bebeemm , benimde canım çok sıkkın , moralim bozukk , ama sorma neden diye tamammı ,yok nedeni falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?