HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. __________ alessandra79
HAFTANIN 2. si __________ - 1,4 kg. ______________ gözd_m:81: :119:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1 kg. ___________ efeeeeeeeem:122:
Gozde bolumun ne merak ettim, senle ayni yaslardayiz sanirim:)
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın tabi önce ailene lazımsın iyice yat dinlen biran önce iyileşKilo verenleri dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum.
Darısı hepimize inşallah...
Günlerdir üzerim de bir kırıklık var dı..nihayet dün patlak verdi...Korkunç bir boğaz ağrısı,yanması yutkunurken resmen alevler çıkıyor.
Kronik faranjitim var ama hiç böyle şiddetli olduğumu hatırlamıyorum burnumun içinden bile ateş çıkıyor...
2 gün raporluyum..
Bir de kendimi aşırı yoruyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum,illa ben yapacağım diye...
Hiiç birşeyin eksik olmamasına dikkat ediyorum,yoğun çaba sarfediyorum..Çok yanlış biliyorum hiç kimse bana madalya takmayacak..
Sonuçta demir den değilim ben de,yine iyi dayandım..
ÖZetle çok hastayım,çok keyifsizim..Gittiğim doktor tam teşekküllü kadın doğum hastanesine gidip detaylı hormon testi vb.yaptırmamı ailede menopoz gçmişi araştırması yapılmasını önerdi..Önümüzdeki hafta gitmek için kendimi zorlayacağım...
ufff bugun dıyete basladım ama yesıl elma yedıgım halde karnım ac bıseyler yemek ıstıorummmmmmmmmmmm,,,uffff
soyle yogurt soslu uzerınde de kıymaları olan koca bı tabak makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese merhaba ;
baktım fırsat var koştum geldim bakınıyorum öyle geçmişe falan
nasılsınız bakalım??
birde farkettim ki bugün cuma imiş ama ben unutmuşum
bunadım bunadım valla (sadece b12 eksikliği değil ki iğnelere başladım artık kanımda
düşmüş yerlerde onun için de ilaca başladım....) alzeimer oldum kesin
dediğim geçmişi kurcalıyorum ama alıntı falan yapmadım. babaannem için iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
allah tüm darda olanlara hayır kapıları açsın maddi manevi hastalık sağlık ne olursa.
kilo bildirimi yapamıyorum diye kızmıyorsunuz umarım. bu süre içinde aynı deyin gitsin
olur mu YENA ablaa
söz fırsat buldukça geleceğim
Kilo verenleri dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum.
Günlerdir üzerim de bir kırıklık var dı..nihayet dün patlak verdi...Korkunç bir boğaz ağrısı,yanması yutkunurken resmen alevler çıkıyor.
Kronik faranjitim var ama hiç böyle şiddetli olduğumu hatırlamıyorum burnumun içinden bile ateş çıkıyor...
2 gün raporluyum..
Bir de kendimi aşırı yoruyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum,illa ben yapacağım diye...
Hiiç birşeyin eksik olmamasına dikkat ediyorum,yoğun çaba sarfediyorum..Çok yanlış biliyorum hiç kimse bana madalya takmayacak..
ÖZetle çok hastayım,çok keyifsizim..Gittiğim doktor tam teşekküllü kadın doğum hastanesine gidip detaylı hormon testi vb.yaptırmamı ailede menopoz gçmişi araştırması yapılmasını önerdi..Önümüzdeki hafta gitmek için kendimi zorlayacağım...
kardeşim geldi, yemek yaptı sağolsun yedim kendime geldim biraz. ilaç da iyi geldi ateşim düştü. ay dün gece o kdr kötüydü ki titriyodum, gözüm karardı bayılıyodum... dukan amca affetsin gözüm hiçbişey görmedi bugün mantı yedim bide puding
aman da aman listeye de girmişim
yenacım eline sağlık canım, hasta hasta yorduk seni..
kızlar tebrik ediyorum, her haftamız böyle olsun inşallah...
geçmiş olsun yenaaa yordun kendinii çocuklara çalıştığında evi ihmal ediyomuş gibi görünmemek için helak ettin yavruu az bencil olsak keşke demiii sana bişey olursa napar yavrucuklar boşver ev işini falan yorma görmezden gel herşey 4 dörtlük olunca madalya vermiyolar hakkaten dediğin gibiiii üzüldüm bakkk yakın olsak ıhlamurlarımı otları kapıp gelirdim kapınaaa
han kapısı gibi lafna çookk güldümm ilahhiii
benim de... istanbul ünideyim bide ben, bol bol yeşil parka görüyorum :)
çemberimde gül oya geldi şimdi aklıma, ne güzel diziydi...
Ben geldim fıstıklar
YENACIM 99,5 kıloyum
offff canım sıkılıyor,havada bozuk benim moralimde....
kilo bildirimi yaptıktan sonra o kadar şey oldu ki.hayatım yine tepetaklak..annemi aradım.adres teyiti için.
dikiş makinası ve birşeyler koliledim.konuşma güçlüğü çekiyordu.3 telofon ve ısrar sonucu hastaneye gönderttim.
sağ kısmında kısmi felç varmış.gözetim altına alınmış.ardından burda bir fırtına,bir yağmur.elekrikler gitti.birkaç gün evvel
perşembe günü ege de fırtına ve yağmur alarmı veriliyordu.edremit balıkesir.daha fena.
ne zaman yola çıksam aynı şey.şimdi ben ankarayamı gideyim antalyaya mı.öncelik sağlık.diğer kardeşim önce ankaraya git.hastane çıkışı gelirsin dedi.
dualarınızı eksik etmeyin..hepinize sağlık ve huzur dilerim..
Kilo verenleri dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum.
2 gün raporluyum..
1.dafi.............................480dk
2.ceco34........................260dk
3.eriny...........................240dk
4.asumanzeynep..............220dk
5.nuhan.........................180dk
6.clutch.........................135dk
7.kavusmak_hayal.............20dk
spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
daha kalabalık ve daha güzel listelerimiz de olur inşallah:))
canum benimmmm annenin yerini tutamayız tabisi ama sanal dostubenimher zaman yanındayım arkadaşımÇok duygulandım nursena yaaa..Gözlerim doldu yutkundum ağlamayacağım dedim.
Hasta olduğumda çok yoğun bir şekil de sadece annemi isterim ben.
Ihlamur içiyorum kızım hazırladı benim söylememle...
Anne süt hazırlıyayımmı sana diyo :) KEndisi sütü çok seviyo :)
Bu arada tespitin çok doğru..
yine akıllanmıyorum ki..eşim telefon da ısrarla yat dinlen yemek falan düşünme ben gelince hallederiz dedi..Ona tamam dedim..
Dün kıymalı karnabahar yapmıştım kızım hiiç sevmediği için yememiş..
İçime sinmedi dünden beri onu düşündüm sanki kızım aç kaldı gibi..
Fırın makarna çok sever..KAlktım ben de zoraki onu hazırladım..HAdi fırın sıcakken ve müsaitken kek te yapıvereyim iki dakka ne olacak diye tarçınlı,mozaik kek çırpıp sürdüm fırına..
Lahana salatası yaptım şimdi ıhlamuru içip eşim gelmeden uzanacğım tekrar :)
Harikaydı gerçekten.. ben hatırla sevgiliyide severek izlerdim..
---
aynurcuğum, umarım seni sıkan olay bir an önce yoluna girer,düzelir...
1.dafi.............................480dk
2.ceco34........................260dk
3.eriny...........................240dk
4.asumanzeynep..............220dk
5.nuhan.........................180dk
6.clutch.........................135dk
7.kavusmak_hayal.............20dk
spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
daha kalabalık ve daha güzel listelerimiz de olur inşallah:))
siyasaldayım cnm bn uluslararası ilişkiler. 2 yıl önce mezun olmalıydım aslında
kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?