Selam kızlarr , bol eksili hayırlı bir cuma güün olsun inşAllah
ben geldimm , çoook kötü birgün geçirdim okuda , ama anlatmayayım çünkü anlatmamam lazım
dün bazı sıkıntılar vardı , onları çzömeye çalıştık , sonra arkadaşlarla bize geldik , burda kaldılar kızlar , şimdide eve geldim , uykusuzum yorgunum , bi mutsuzluk halim var , Rabbim sonumu hayır etsin inşAllahhh ..
ESRACIM , ASUCUM merak etmişsiniz kuzular ,teşekkür ederim , sıkıntı etmeyin , bi problem yok
Kilo verenleri dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum.
Darısı hepimize inşallah...
Günlerdir üzerim de bir kırıklık var dı..nihayet dün patlak verdi...Korkunç bir boğaz ağrısı,yanması yutkunurken resmen alevler çıkıyor.
Kronik faranjitim var ama hiç böyle şiddetli olduğumu hatırlamıyorum burnumun içinden bile ateş çıkıyor...
2 gün raporluyum..
Bir de kendimi aşırı yoruyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum,illa ben yapacağım diye...
Hiiç birşeyin eksik olmamasına dikkat ediyorum,yoğun çaba sarfediyorum..Çok yanlış biliyorum hiç kimse bana madalya takmayacak..
Sonuçta demir den değilim ben de,yine iyi dayandım..
ÖZetle çok hastayım,çok keyifsizim..Gittiğim doktor tam teşekküllü kadın doğum hastanesine gidip detaylı hormon testi vb.yaptırmamı ailede menopoz gçmişi araştırması yapılmasını önerdi..Önümüzdeki hafta gitmek için kendimi zorlayacağım...
Esracığım,ölçü listesi çok iyi olmuş eline sağlık..
bir ara lunaazul adlı arkadaşımızda yapıyordu,bayağı faydası oluyor...
Ben de medeni cesaretimi toplayınca ölçülerimi iletirim sana...
Ama o kadar korkuncumki sizin de ödünüzü koparmak istemiyorum :)
Bir ara 130-130-130 olarak tam han kapısıydım :)
ceco bu hafta senden baya ümütliydim neden yavaşladı okadar harekete
Kilo verenleri dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum.
Darısı hepimize inşallah...
Günlerdir üzerim de bir kırıklık var dı..nihayet dün patlak verdi...Korkunç bir boğaz ağrısı,yanması yutkunurken resmen alevler çıkıyor.
Kronik faranjitim var ama hiç böyle şiddetli olduğumu hatırlamıyorum burnumun içinden bile ateş çıkıyor...
2 gün raporluyum..
Bir de kendimi aşırı yoruyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum,illa ben yapacağım diye...
Hiiç birşeyin eksik olmamasına dikkat ediyorum,yoğun çaba sarfediyorum..Çok yanlış biliyorum hiç kimse bana madalya takmayacak..
Sonuçta demir den değilim ben de,yine iyi dayandım..
ÖZetle çok hastayım,çok keyifsizim..Gittiğim doktor tam teşekküllü kadın doğum hastanesine gidip detaylı hormon testi vb.yaptırmamı ailede menopoz gçmişi araştırması yapılmasını önerdi..Önümüzdeki hafta gitmek için kendimi zorlayacağım...
tüm geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkürler.rabbim hepinizi esirgesin.
arkadaşlar fazla zamanım yok.sabah erken yola çıkacağım.annem yoğun bakımda.sağ tarafı kalıcı felç.
oğlum sabah burda olacak.sonra antalyaya gideceğiz.bugün telofon trafiğinden işlerim yarımm kaldı.banyo yapıp dua edeceğim.
ben bir kaç zaman giremiyebilirim.Yenayı arar kilo bildirimi yaparım.işin acısı eşimle aynı ay,aynı hastane ve aynı yoğun bakım.
allahım beterinden korusun..
aynurcuğum, umarım seni sıkan olay bir an önce yoluna girer,düzelir...
Kuzucuğum neyin var diye sormaya korkuyorum. Umarım iyisindir. kendine çok dikkat et canım.
aynurrrcanun sıkkın az kaldı kocişine kavuşmana canını sıkan her neyse boşverrr allaha havale et sabır dileee
Ben 21 yasindayim, ingiliz dili ve edebiyati okuyorum ben deaslinda 3. sinif olmam lazim ama hala 2.siniftayim, bolum cok zor, sene tekrari yaptim birinci sinifi, kismet napalim
zeynep957
Geçmiş olsun. Herşey inşallah bir an önce yoluna girer.
gozde_m
geçmis olsun...
miyop, cevap için çok tesekürler. Regl evet biraz şiginilik yapiyor ama bende daha önce bu konuya hiç dikkat etmemiştim...
tatlantıcı ile pasta yapmayi denedin mi? dün ben ilk kez, dukan tarifi olan pancake yaptım. 10 günlük çikolata-şeker istegimi aldı.
Benimde 2 tatli bayan müşterim vardı. Yeni gittiler şimdi çalışmaya dönüyorum... sevgiler...
Banucum aldente usulü yap canım 1 kaşık ye olmadı kepekli yap canım :)))
Ben sana güveniyorum... :)::)
Sağ ol canım zaten sizler olmasaydınız inan belkide defalarca bu işi bırakıp makarna tenceresinin başına oturmuştum
Çok severim hatta severdim diyeyim çünkü bizim evde artık pişmiyor bir dün yemekler azdı diye kvye bir çeşit daha olsun diye kızıma dedim kendinize ben yokken yapıp yiyin yemeğinizi diyeKızım sebzeli makarnalardan vardı onu yapmış hatta bitirmişler şükür kalmamış bana
Yarında inşallah yemeyeceğimBende yaptığım dönemlerde hep aldente yapıyordum sevmiyorum hamur gibi makarnayı. Yemesemde o şekilde olucak inşallah
Sağ ol canım zaten sizler olmasaydınız inan belkide defalarca bu işi bırakıp makarna tenceresinin başına oturmuştum
Çok severim hatta severdim diyeyim çünkü bizim evde artık pişmiyor bir dün yemekler azdı diye kvye bir çeşit daha olsun diye kızıma dedim kendinize ben yokken yapıp yiyin yemeğinizi diyeKızım sebzeli makarnalardan vardı onu yapmış hatta bitirmişler şükür kalmamış bana
Yarında inşallah yemeyeceğimBende yaptığım dönemlerde hep aldente yapıyordum sevmiyorum hamur gibi makarnayı. Yemesemde o şekilde olucak inşallah
makarna kepekli yiyorum ben bazen yani yemesemde olur aslında oda 2 kaşık gbi bişiBanuşşş 2 aydır boğazımdan makarnaya yada pilava dair bişey geçmiyor , normalde olsa hergün yiyebilirim makarnayı çünkü çook seviyorum keratayı ama ayırdık yollarımızı , şiddetli geçimsizliğimiz vart artıkk
Banuşşş 2 aydır boğazımdan makarnaya yada pilava dair bişey geçmiyor , normalde olsa hergün yiyebilirim makarnayı çünkü çook seviyorum keratayı ama ayırdık yollarımızı , şiddetli geçimsizliğimiz vart artıkk
kız tebriklerini fışkırt ama sen de yap da ben de sana fıştırtayım :)canum benimmmm annenin yerini tutamayız tabisi ama sanal dostubenimher zaman yanındayım arkadaşım
sevüyoruz senüüüü:123:
valla azimle spor yapanlara tebriklerimi fışkırtıyorummm
tüm geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkürler.rabbim hepinizi esirgesin.
arkadaşlar fazla zamanım yok.sabah erken yola çıkacağım.annem yoğun bakımda.sağ tarafı kalıcı felç.
oğlum sabah burda olacak.sonra antalyaya gideceğiz.bugün telofon trafiğinden işlerim yarımm kaldı.banyo yapıp dua edeceğim.
ben bir kaç zaman giremiyebilirim.Yenayı arar kilo bildirimi yaparım.işin acısı eşimle aynı ay,aynı hastane ve aynı yoğun bakım.
allahım beterinden korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?