Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar,

geçmişe göz attım şöyle bir. Asuman ve Yena listeleri yayınlamışsınız. ellerinize sağlık kuzular. hepinizi tebrik ediyorum bu arada kızlar. dereceye girenleri, girmeyenleri...

Zeynep abla annen için çok üzüldüm. inşallah iyileşir bir an önce. Allah yardımcın olsun ablacım.

Gözdecim sen de rahatsızlanmışsın, geçmiş olsun. Aynurun da dediği gibi suyuna falan dikkat et canım.

Meryemcim hoşgeldin canım. can sıkmak yok, diyet yapıp kilo verip mutlu hissetmek var.

Kuzucuğum neyin var diye sormaya korkuyorum. Umarım iyisindir. kendine çok dikkat et canım.

Yenacım sen ne atom karınca bir kadınsın. kendini harap etmişsin resmen. geçmiş olsun canım. çok dikkat et kendine. bol bol dinlenmelisin. kadın doğumu da ihmal etme canım. bu ara önceliği kendine ver, emin ol daha çok kıymetini bilecektir ailen.

ne demek Yenacım, inşallah zamanla azalır ölçülerimiz. kuzum ilet ne çekiniyosun, benim basen 125, bir ara 141di. ben de çin seddiyim valla

aynurrrcanun sıkkın az kaldı kocişine kavuşmana canını sıkan her neyse boşverrr allaha havale et sabır dileee

ceco bu hafta senden baya ümütliydim neden yavaşladı okadar harekete

Canım ya bu ara koşuşturmaktan inan su içmeyi kaç kere unuttum :26: Eee tabi aşurede yaptım ilk gün bir kase birde 3.cü gün bir kase etkilenmiştir sonuçta hiç denecek kadar az tuz ve şeker tüketiyorum
Neyse inşallah bir sonraki hafta az da olsa veririm de şu 111 lanetinden kurtulurum
Banada uzun zamandır fenalık geldi ama işte gitmeyince gitmiyor. Bakalım nette biraz araştırma yapayım diyorum şu metabolizmayı hızlandıracak bir kaç günlük bir diyet bulabilecekmiyim olmadı ayran detoksu yapayım diyorum motivasyon için tabi spora gitmediğim günlerde ancak yapabilirim onuda

Bırak yarında yemeğe misafirim var :26: Çorba, buğlama balık, bol salata var menüde bir tek yoğun istek üzerine eşimin eniştesine biraz domates soslu makarna yapacağım Tabi ben ağzıma sürmem makarnayı o ayrı
Hadi bir de ortaya çerez niyetine sarma sardım işte orada dananın kuyruğu koğma kıvamına geliyor tek dayanamadığım şey ama tabağa en uzak noktaya oturup durumu kurtarmaya çalışacağım
Menü sağlıklıda işte yarın misafir yüzünden spora da gidemeyeceğim :26: Neyse pazar acısını çıkartırım inşallah

tüm geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkürler.rabbim hepinizi esirgesin.
arkadaşlar fazla zamanım yok.sabah erken yola çıkacağım.annem yoğun bakımda.sağ tarafı kalıcı felç.
oğlum sabah burda olacak.sonra antalyaya gideceğiz.bugün telofon trafiğinden işlerim yarımm kaldı.banyo yapıp dua edeceğim.
ben bir kaç zaman giremiyebilirim.Yenayı arar kilo bildirimi yaparım.işin acısı eşimle aynı ay,aynı hastane ve aynı yoğun bakım.

allahım beterinden korusun..

Çok geçmiş olsun Yenacığım. Seni çok iyi anlıyorum bende de kronik faranjit var.Hatta 4 sene önce Ankaradayken dışarı çıktığımda öksürmekten istifar ettiğim olmuştu. 2 senedir olmadım ama soğuk almamaya çok dikkat ediyorum. Bol bol dinlen canım,faranjitin en iyi ilacı dinlenmek

Ablacığım tekrar geçmiş olsun
Aklına kötü şeyler getirm Rabbim inşallah şifa verecektir. Sana şimdiden hayırlı yolculuklar Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder inşallah Aminnnnnnnn
İyi haberlerini bekleyeceğiz sen şu an bildirimi kafana takma Annenin iyi olsun bize yeter

aynurcuğum, umarım seni sıkan olay bir an önce yoluna girer,düzelir...

Kuzucuğum neyin var diye sormaya korkuyorum. Umarım iyisindir. kendine çok dikkat et canım.

aynurrrcanun sıkkın az kaldı kocişine kavuşmana canını sıkan her neyse boşverrr allaha havale et sabır dileee

canlarım üzüldüğüm konunun benle bi alakası yok, ama duyduğum şey kanımı dondurdu resmen , o kadar kötü oldumki anlatama , sıkıntı etmeyin , buaralar biraz doluyum belki azcık ağlasam falan açılırım ama , ağlamıyorum , neyse kuzuşlar seviyorum sizi meraklanmayın taamammı ??

Ben 21 yasindayim, ingiliz dili ve edebiyati okuyorum ben de aslinda 3. sinif olmam lazim ama hala 2.siniftayim, bolum cok zor, sene tekrari yaptim birinci sinifi, kismet napalim

şekerim bende ingilizce öğretmeniyim , biliyomusun ? zümremciiiimmm

Ne demek, aslinda herkeze bir cevap geciyor icimden ama yazamadan kaliyor. Yazayimmi okuyummu bilemiyorum. Ya ben pratik yapamiyorum bu isi.

Once bende tebrik edeyim kilo verenleri. Biran once saglikli 38 bedenlere kavusuruz ins. Bende haziranda esimin kuzeninin dugunu var onunla motive oluyim bari

Allahima cook sukurler olsun benim bebis daha iyi. Simdi o cizirtisi huzursuzlugu yok, demek hastaliktan yavrum , yada simdi evde misafir cocuklar var diye boyle. Hasta olanlara cok gecmis olsun. Zeynep arkadas annene dua edcem , ins en yqkin zamanda atlatir.
Oturup kalkip yazdigim icin unuttum birkac seyi. Chicpeas moralin bozuk gibi bieseyler okudum hemen duzelir ins, sen bu topigin nese kaynagisin. Sen bizi gulduruyorsun, Allah da seni guldursun.

Banucum aldente usulü yap canım 1 kaşık ye olmadı kepekli yap canım :)))
Ben sana güveniyorum... :)::)

Sağ ol canım zaten sizler olmasaydınız inan belkide defalarca bu işi bırakıp makarna tenceresinin başına oturmuştum
Çok severim hatta severdim diyeyim çünkü bizim evde artık pişmiyor bir dün yemekler azdı diye kvye bir çeşit daha olsun diye kızıma dedim kendinize ben yokken yapıp yiyin yemeğinizi diye Kızım sebzeli makarnalardan vardı onu yapmış hatta bitirmişler şükür kalmamış bana

Yarında inşallah yemeyeceğim Bende yaptığım dönemlerde hep aldente yapıyordum sevmiyorum hamur gibi makarnayı. Yemesemde o şekilde olucak inşallah

Banuşşş 2 aydır boğazımdan makarnaya yada pilava dair bişey geçmiyor , normalde olsa hergün yiyebilirim makarnayı çünkü çook seviyorum keratayı ama ayırdık yollarımızı , şiddetli geçimsizliğimiz vart artıkk

seni mutsuz edeceğini bildiğin şeyleri yemezsen iradenede hakim olursun.. Bende bu gruba katıldığımdan beri çok daha mutluyum... yalnız olmadığnı bilmek iyi geliyor... eşiminde desteklemesi daha da iyi geliyor...

Neyse kızlar size doyum olmaz bana müsaade

Eşim kahve yap içelim birde tavla oynayalım dedi ihmal etmim herifimi fazla sonra maazallah başka hatunlarla tavla atayım demesin şaka şaka yuttururum o pulları valla bir bir

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın hazırlıklarım biterse uğrarım inşallah olmadı artık misafirler giderde kuzenler kalmazsa
Kocaman öpüyorum sizleri

makarna kepekli yiyorum ben bazen yani yemesemde olur aslında oda 2 kaşık gbi bişi pilav olmasa da olurmuş biliyormusunuzz ...

Cücüşüm ben de avatarıma bebe resmi koyucam. yavaş yavaş çağıralım, evrene mesaj yollayalım değil mi

canum benimmmm annenin yerini tutamayız tabisi ama sanal dostubenimher zaman yanındayım arkadaşım
sevüyoruz senüüüü:123:

valla azimle spor yapanlara tebriklerimi fışkırtıyorummm
kız tebriklerini fışkırt ama sen de yap da ben de sana fıştırtayım :)

ablacım büyük geçimş olsun Allah hayırlı şifalar versin inşallah

aynurcum yarın eşim dukana başlıyor galiba ben de:)
şimdi kahvaltıda ne yesek acaba azcık yardım etsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…