Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de canım Ayran içtik ayrı düştük bu aralar Sen iyi ol, keyfin yerinde olsun özlemeye razıyım ama ben...

Bir de sen karayiplerdesin ya :)

Senin bebeler iyileştiler tamamen değilmi.?

geldim geldim geldiiim hatunlar arkadas dukan amcadan almis bana cok heyecanliyim simdi kitabin tamamini okuyuncami basliyoruz diyete nasil olucak

Bel ölçüsü - kalça ölçüsü tablosu yapıyoruz ya... orda beden ölçüsü de yazsak olur mu sizce? ben sürekli beden düşmeyi hayal ediyorum da?

nuhan,kaç beden giyiyorsun.?

Ben kutup ayusu gibiyim yaaa.

---

Umuttt, eşin o boya benden 200gr. daha zayıf..

Bel ölçüsü - kalça ölçüsü tablosu yapıyoruz ya... orda beden ölçüsü de yazsak olur mu sizce? ben sürekli beden düşmeyi hayal ediyorum da?
nedne olmasın? eğer Esra'ya ekstra yük getiröeyecekse mantıklı bence :)
Ben de canım Ayran içtik ayrı düştük bu aralar Sen iyi ol, keyfin yerinde olsun özlemeye razıyım ama ben...
Ay, yeniden okuyunca fark ettim, ayran içip ayrı düşünce biraz sitemkarlık, dargınlık oluyor gibi değil mi? Yani o durumlarda kullanılır daha çok bu söz diye hatırladım. Dur düzelteyim Yenacığım; "kefir içtik, içe güce daldık gittik" Pek de uyumlu olmadı ama anladın sen onu

eveeettt. Sanki bu ayrılığın tüm suçu bendeymiş gibi bir izlenim oldu..
anladım canım

geldim geldim geldiiim hatunlar arkadas dukan amcadan almis bana cok heyecanliyim simdi kitabin tamamini okuyuncami basliyoruz diyete nasil olucak

Ben kitap konusunda söyle bir yöntem uyguladım.

Aktak kisimina kadar okudum ve atağa başladım. Atağı yaparken seyir evresini okudum. Simdi güçlendirmeyi okuyorum.

Önemli bir nokta var. dukan testi yapmadan başlamayın...

Son düzenleme:
nuhan,kaç beden giyiyorsun.?

Ben kutup ayusu gibiyim yaaa.

---

Umuttt, eşin o boya benden 200gr. daha zayıf..

İyileştiler canım sağol :) Dün gene biraz nane mollaydı oğlan, bugün tamamen iyiydi ama maşallah.

Sen bir de beni düşün, eşimle aynı kilodaydım hatta daha fazlaydım (o aralar o 90 filandı), onun pantolonları-şortları bana olmuyordu. Amaaa kadın vücudu daha müsait kiloları saklamaya bence. Ya da onlar hep göbekten aldıkları için bana öyle geliyor. Eh, 8-9 ay içinde yetişmekle kalmadım solladım da onu, şimdi yakşalık 20 kg var aramızda. O da kilo aldığı için bu fark açıldı ama olsun Yaz sonu güzel hava atıyordum ama şimdilerde forsum söndü. Dün tartıldım 1 kilo daha almışım bu arada, canım çook sıkıldı, bu hafta az yemiş ve yürümüştüm halbüse...

Beterin beteri var siz birde beni düsünün. Nişanlımdan 9 kilo fazlayım / 4 cm uzunum. / 4 yas büyügüm. en çok zayulamak benim hakkım zayiflarsam da evleneceğim..

Halbüse..
O zaman iznin bitsin zaten çoğu yer de 2 hafta izin :)
--

Umutt bu arada ben kalıcı iş arayışındayım :) bur da işler henüz bitmedi ama elbet bitecek..
Esnek çalışma saatleri olan,cumartesi çalışılmayan, iyi maaş olursa ben de beğenirsem iş değiştireceğim.

asuuu,yarın kahvaltıda ne yiyeceksiniz.?

Bugün ne yediniz mesela :)

selam nuhancım,

eklerseniz tabi ekleyebilirim ben de beden ölçülerinizi. son halini yayınlayacağım birazdan. birkaç güne bedenlerle tekrar yayınlarız toparlayınca.

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 375"]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] kasım (bel-basen-beden)
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] aralık (bel-basen-beden)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] clutch
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 90-125 46
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] chickpeas
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 89-103
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] gozde_m
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 91-114
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] alessandra79
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 88-116
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Nimrel
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 96-120
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] ozka82
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 83-104
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] umutttt
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 89-105
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] asumanzeynep
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 85-108
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] nursena
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 95-110
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] fadime02
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 101-114
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] eriny
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 96-122
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] ceco34
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 111-132
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] y.o.l.c.u
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 105-124
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] nevzamansız
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 106-123
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Miyop
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 107-117
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] anathema8
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 96-124
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Yena
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 114-120
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Dafi
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 93-105
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"] Nuhan
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"] 101-120 46
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Beterin beteri var siz birde beni düsünün. Nişanlımdan 9 kilo fazlayım / 4 cm uzunum. / 4 yas büyügüm. en çok zayulamak benim hakkım zayiflarsam da evleneceğim..
Çok güzel bir motivasyonun var, kesin zayıflarsın bence. Hem de herkesin ağzı açık kalır... İşin sırrı sadece disiplin. Onu yakaladığımızda bırakmamak lazım, biraz zorladıkça baktın oluyor, dhaa şevk geliyor zaten. Ben epey hafifledim, yetmiyor tabii, son zamanlarda da çok saldım ama 50 beden giyiyorken 44'ü beğenmiyorum şimdi. Ben yaptıysam herkes yapar. O kadar yap boz yapmış, tembel ve umursamazdım ki... Hiç bir zaman zayıflayamam gibi gelirdi.
Şimdi tam tersini düşünüyorum: "Herkes zayıflayabilir. Ben de daha fazla zayıflayabilirim. Sadece daha fazla çaba göstermem gerekiyor "

Hımmm yoksa maaştan keseceksin demek Bu hafta sağa sola saçılan motivasyon kırıntılarını toparlayayım bari o zaman :) Yoksa gitti izim maaş.

Senin güzel gidişt da gözümden kaçmıyor bu arada canımm. Çok yakınd ailk hedefe merhaba diyeceksin, sonraki hedef 85 mi?

Sen işi de diyeti de hepsini de halledersin evvelallah. Bence de mantıklı olur iş değiştirmen, evde çalışma fikrini benimsemişlerken, sen de bu düzene ayak uydurmuşken hiç ara vermeden bir işe girersin inşallah. Gönlündeki gibi bir işi çalışırken aramak, bulmak çok daha rahat olur sanki...

ben eşimden 20 kg fazlayım canım. önceden 30 kgdı fark.

ama ben sana inanıyorum, evet en önce ve en çok zayıflamak senin hakkın :) düğününü görcez inşallah :)

asuuu,yarın kahvaltıda ne yiyeceksiniz.?

Bugün ne yediniz mesela :)

ne sen sor ne ben söyleyim :))
bugün omlet yaptım yulaf kepekli ve peynirli yanında da jambon yedim
eşim kızların haşlanmış yumurtasından da yedi ayrıca
kızlara da fırında kaşarlı sucuklu ekmek kızartmıştım mis gibi de kokuyordu
eşim omleti zorla yuttu ben zorlanmadım
yarın da ne yesek bilmiyorum yine yulafkepeğinden ürünler sunarım herhalde

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 375"]
...
Eline sağlık canım :) Ölçülere bakınca topiğimizin ennn ince belli çay bardağının Özlem (özka) olduğunu fark ettim. Bu tabloya 70'li ve ardından 60'lı rakamların (bel ölçüsü olarak) bildirildiği zamanları da görürüz dilerim Ben de bedenimi yazayım; bir kenarda bulunsun; 42'den 44'e çıktım. Hatta 44 tam oluyor, az daha alsam 46 olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…