Vaaay Yena'ma bak sen :)) 55 demek? yakışır ama hepsini yaparsın sen, yaz başında 75 altında olacağına emin gibiyim. Demişti dersinben de aynı şeyi yapayım aslında ya, ilk hedefim 75 olsun mesela, sonra 72 filan böyle ilerleyeyim. Bak gece gece bana da ilham verdin.
Şansın rast gider dilerim iş konusunda. Daha bir süre buradasın nasıl olsa
Aynen, bir de güçlü tahlilleri var ki Esra'nın...
inşallah canım kolay olurAsumancım ilk günü atlattınız ya gerisi daha kolay gelir inşallah. bir de yulafın işe yaraması için bol su içmek lazım, sen de bilirsin. aksine beni de acıktırıyordu yulaf kepeği yaf :)
bir de düşün gevrekli,rokalı,tereli,tulum peynirli,zeytinli,kayısı reçelli (en sevdiğim reçel türü)kahvaltı olacaktıki.))
nıhahaha..
Umarım öyle olur canım. Mantık olarak, kilo meselesine bakış olarak epey yol aldım. O nedenle ben de eskisi gibi olmayacağıma inanıyorum. Ama kafamın diğer bir tarafında kötü beslenmenin, tıpkı madde bağımlılığı gibi olduğunu her an geriye dönme riski olduğunu da unutmuyorum. çaba göstermeyi bırakmamak gerekiyorevet, özlemin ölçüleri çok iyi maşallah
hepimiz dediğin gibi inceliriz umarım. sağlığımızı da olumlu etkileyecek bu durum.
sen şu an çok güzel bir ara verdin. bazen birkaç kilo alarak da olsa kiloyu sabitlemek önemli. inşallah bundan sonra 80leri hiç görmezsin bu sabitleme arasından sonra. hem başladığında metabolizman yine çok çabuk tepki verip hızlıca yok edecek bence yağları. ben 46 olacağını hiç sanmıyorum artık senin.
Askerlik gibi kısa bir süre dişinizi sıkıp katlanacaksınız demek Asu :) Bu da bir tecrübe. Merak ediyorum nasıl olacak hal ve gidiş?hiç sorma canım yaptığım en zevksiz kahvaltıydı ben hemen yedim de eşim yutmakta zorlandı bir dah senle kahvaltı yapmam diyerek kalktım kahvaltıdan düşün artık ama gerçekten pek acıktımıyor bu bir gerçek
sitesinden hemen programimi cikarttim hatunlar ilk adimim atak surem 6 gun olucakmis.. simdi kitaba goz atayimda yarin sabah basliyayim bi an once..
Yulaf kepeğini benim gibi kullanan varmı bilmiyorum. Atak döneminde yulaflı tariler yapmıştım. o yumurtalı tarifleri sevmiyorum. Herseyi karistirmadan sade yemeği seviyorum.
2 çorba kasigi yulafi ağzima atiyorum ve üzerine 1 litre kadar su içiyorum.... Zor gibi gözüksede ben kolay yapıyorum. yemekle yemegi sevmedim. Bu benim yaptığımı dukan amcaya sormak lazım?
ben de aslında yoğurtla karıştırıp yiyebilirim de eşim için ekmek türü tarifleri deneyeceğimYulaf kepeğini benim gibi kullanan varmı bilmiyorum. Atak döneminde yulaflı tariler yapmıştım. o yumurtalı tarifleri sevmiyorum. Herseyi karistirmadan sade yemeği seviyorum.
2 çorba kasigi yulafi ağzima atiyorum ve üzerine 1 litre kadar su içiyorum.... Zor gibi gözüksede ben kolay yapıyorum. yemekle yemegi sevmedim. Bu benim yaptığımı dukan amcaya sormak lazım?
Ayy inşallah umuttçuğum çok heyecanlandım şimdi..
Olur değilmi.??
Bu konuda o kadar özgüvensizim ki en son 4 yıl önce 87-89 görmüştüm.
..
Bu saatte epey kalabalığız, aşağıya bakınca piyanist şantörler gibi "oooo çıstak çıstak kimler gelmiş" diyesim geldi :) Ama benim artık çıkmam gerek. Mutfakta yarım saatimi alacak işlerim var. Geriye kalan 30 dakikalık enerjimi de onlara harcayayım bari :))
Umarım öyle olur canım. Mantık olarak, kilo meselesine bakış olarak epey yol aldım. O nedenle ben de eskisi gibi olmayacağıma inanıyorum. Ama kafamın diğer bir tarafında kötü beslenmenin, tıpkı madde bağımlılığı gibi olduğunu her an geriye dönme riski olduğunu da unutmuyorum. çaba göstermeyi bırakmamak gerekiyor
Askerlik gibi kısa bir süre dişinizi sıkıp katlanacaksınız demek Asu :) Bu da bir tecrübe. Merak ediyorum nasıl olacak hal ve gidiş?
Yani Dukan devam etsin etmesin sonuç çok iyi olur ondan eminim, 5-10 kilo elinden kaçamaz da senin, bu atak evresi nasıl gidecek onu merak ediyorum :)
..
Bu saatte epey kalabalığız, aşağıya bakınca piyanist şantörler gibi "oooo çıstak çıstak kimler gelmiş" diyesim geldi :) Ama benim artık çıkmam gerek. Mutfakta yarım saatimi alacak işlerim var. Geriye kalan 30 dakikalık enerjimi de onlara harcayayım bari :))
ben de aslında yoğurtla karıştırıp yiyebilirim de eşim için ekmek türü tarifleri deneyeceğim
ben de 1 aya kadar 8li rakamlara ineceğine inanıyorum canım yılbaşına sen 8lerle ben de 7lerle girelim inşallah nursena da gelsin benle yoksa gitmem :))
Kesinlikle olur. Haziran ayında demişti dersinAyy inşallah umuttçuğum çok heyecanlandım şimdi..
Olur değilmi.??
Bu konuda o kadar özgüvensizim ki en son 4 yıl önce 87-89 görmüştüm.
Ben öyle düşünmüyorum Esracığım, tecrübe artıp yaş ilerledikçe muhakemen daha da artacaktır. Zaten çok güçlü. Nadir bulunan bir özelliktir bu, çevrendekiler kıymetini bilir umarım.benimki kuru kalabalık canım ya. kitaptan okuyarak yüzmeyi öğrenmeye çalışmak gibi. hiç havuza girmeyince bol bol işkembe-i kübradan sallıyorum aslında. ben de merak ediyorum hayata karşı da bu kadar bilmiş olucam mı diye :)
Çocuklarının neye alerjisi var.?
Benim de oğlum 4,5 yaşın da geçen iki kış çok çektik..
5-6 kez acillik olduk tıkandığı için hava veriliyordu..
Bayağı bir araştırması yapıldı testler yapıldı vb.
''ev akarlarına'' alerjisi varmış oğlumun çok dikkat etmemiz gerekiyor..
astım hastası adayı oğlum şu an..
Bir de ben oğluma organik keçi boynuzu pekmezi ve kendi mayaladığım kefir den veriyorum..
Öylesine inanarak ve iyi geleceğini düşünerek içiriyorum ki çok şükür bu yıl henüz bir şikayetimiz olmadı,inşallahta olmaz..
ben birazdan çıkıcam ve kesin Emine, Meryem, Aynur sabaha kadar eğlenecek. geçen hafta öyle olmuştu
gözlerim kapanıyor. hepinize iyi geceler diliyorum kızlar. kendinize iyi bakın.
esracım iyi geceler canım
benim de uykum geldi gibi aslında sabah da dersane var 7.30 da kalkacağım malesef
yena benim evi görme yarına birsürü iş bekliyor beni(
asucuğum keşke öyle olsa ama çok zor görünüyor..artık hızlı kilo veremiyorum..
zaten acelem de yok. önemli olan almamam ve tekrar manyak gibi yemek yememem...
Kesinlikle olur. Haziran ayında demişti dersinBen kendime benzetiyorum seni bu konuda, o yüzden olacağına eminim :) İş 85'i görmekte onu gördükten sonra tutabilene aşkolsun
Ben öyle düşünmüyorum Esracığım, tecrübe artıp yaş ilerledikçe muhakemen daha da artacaktır. Zaten çok güçlü. Nadir bulunan bir özelliktir bu, çevrendekiler kıymetini bilir umarım.
..
Eveeet tekrar iyi geceler dilerken, huzurdan çekiliyor, mutfakta beni bekleyen 8 lt süt ile haşır neşit olmaya gidiyorum. Şen ve esen kalın arkadaşlarım...
ben de aslında yoğurtla karıştırıp yiyebilirim de eşim için ekmek türü tarifleri deneyeceğim
ben de 1 aya kadar 8li rakamlara ineceğine inanıyorum canım yılbaşına sen 8lerle ben de 7lerle girelim inşallah nursena da gelsin benle yoksa gitmem :))
ben birazdan çıkıcam ve kesin Emine, Meryem, Aynur sabaha kadar eğlenecek. geçen hafta öyle olmuştu
gözlerim kapanıyor. hepinize iyi geceler diliyorum kızlar. kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?