Asucuğum,demek sen de dukancan oldun haaa,hayırlı olsun..
Aynur virüs gibi yaydı topiğe..
Bişi diyeceğim Fransa'da Pierre Dukan'ın doktorluk lisansı iptal edilmiş diye söyleniyor...
Belki iftiradır :)
Allahım kütük kraliçesi benim..
Ne kalın belim varmış.Ön sıradan şeker hastası adayıyım..
Ama benim en zayıf hallerim de bile öyle oyuntulu ince bir belim olmadı tamamen yapısal diyerek azıcık ta olsa kendimi rahatlatayım.:)
Teşekkür ederim canım...düne göre biraz daha iyiyim şükür..
Sen de hoşgeldin..
of ya çocuklarım iyileşemediler bir türlü doktora gidiyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz faydası yok gibi anlamadım gitti.hiç keyfim yok oyüzden.mutfağımı bir görseniz eczane gibi oldu resmen.ama nafile.gece uykuları yok.durmadan ağlıyolar küçüğüm dişte çıkarıyo onunda sıkıntısı bitmek bilmedi.iş güçte yapamıyorum doğal olarak hiç içimdende gelmiyo zaten uğraşmak.buarada bende yemek yiyemiyorum diyet spor bu günlerde iptal malesef.çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum.bi iyileşseler başka bişeyde istemiyorum zaten.dua edin kızlar
Günaydıııınnn kızlar!
Bugün çok daha iyiyim, iyileştim sayılır. Saçımı da boyattım foto da eklerim sonra.
Ay çok mutluyum bugün :118:
Şafak: DOĞAN GÜNEŞ
.
of ya çocuklarım iyileşemediler bir türlü doktora gidiyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz faydası yok gibi anlamadım gitti.hiç keyfim yok oyüzden.mutfağımı bir görseniz eczane gibi oldu resmen.ama nafile.gece uykuları yok.durmadan ağlıyolar küçüğüm dişte çıkarıyo onunda sıkıntısı bitmek bilmedi.iş güçte yapamıyorum doğal olarak hiç içimdende gelmiyo zaten uğraşmak.buarada bende yemek yiyemiyorum diyet spor bu günlerde iptal malesef.çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum.bi iyileşseler başka bişeyde istemiyorum zaten.dua edin kızlar
Hih, aynen benim cocuklarin durumu. İnan bebegim 6 haftadir daha yeni iyilesmeye basladi. Basta 1 antibiyotik bitirdik iyilesiyor derken tekrarladi. Tekrar antibiyotik kullanmak istemedik. Aynen bende uykusuz kaldim. Burnu tikandikca uyuyamadi yavrum. Arada ateslendi. Buyukte sokturerek oksuruyor ama onun durumu daha iyi. Sabret canim. Doktora goturdunuzse sirtini dinleyip zaturre gibi birsey yoksa korkma. Cok akintiliysa peditus surup grip icin iyi geldl. Salgiyi azaltiyor cunku. Allah sifa versin canim en yakin zamanda.
yaparım canım hemen başlarım sen yeterki iste bebişimDaficiiimm istersen bi benim sevgilime birde bana yapabilirsin cannıımmm
montunu güle güle giy canım. insanın beğendiği üzerine olunca onu almanın zevkide bir başka oluyorsen varya seenn ne Tikican bişeysin öylleee , snood mnood hiçbişeyden eksik kalmıyon haa cücüşşş
kızlarr perşembe akşam yemeğe gitmiştik , alt kata inerken bi mont gördüm , ayy çok beğendim , giydim , aldım , görmem giymem ve almam 3 dakikayı bulmadı haaaa
bende ne sipidi gonzalesmişimm
geçmiş olsun bebişlerinize Allah şifalar versinHih, aynen benim cocuklarin durumu. İnan bebegim 6 haftadir daha yeni iyilesmeye basladi. Basta 1 antibiyotik bitirdik iyilesiyor derken tekrarladi. Tekrar antibiyotik kullanmak istemedik. Aynen bende uykusuz kaldim. Burnu tikandikca uyuyamadi yavrum. Arada ateslendi. Buyukte sokturerek oksuruyor ama onun durumu daha iyi. Sabret canim. Doktora goturdunuzse sirtini dinleyip zaturre gibi birsey yoksa korkma. Cok akintiliysa peditus surup grip icin iyi geldl. Salgiyi azaltiyor cunku. Allah sifa versin canim en yakin zamanda.
Dukan gerçekten zor bir diyet ama bana en uygun olanı.İlk kez beyin olarak zayıflamaya hazır bir döneme girdim. Hayatın takvimleri vardır ya. Bende dukan takvimindeyim.Dukancanım nasıl gidiyor Dukan amcaamm ?? sıkıntı etme bi anda dehşet incelme olacak sende , yağlar patır patır yollara düşecekler
gunaydin hatunlar bol su icmeli, sporlu bir gun olsun ins1:gunaydin canm kapismaya baslamamizin ilk gununu unutmayalim aralik 1de baslamis bulunuyoruz ona gore :13:
zukunft canm seninle baslangic kilolarimizla su anki kilolarimiz ayni neredeyse senide alalim efeeeemle kapismamizin arasina
selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım ,nasılsınız kilolar veriliyormu az kaldı 4 ay sonra aranızdayım inşallah yine ben daha hiç kilo almadım çok şükür bundan sonra ne kadar alırım bilemiyorum..bu arada ikinci kızım geliyor onu haber vereyim dedim ..hepinizi kocaman öpüyorum
selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım ,nasılsınız kilolar veriliyormu az kaldı 4 ay sonra aranızdayım inşallah yine ben daha hiç kilo almadım çok şükür bundan sonra ne kadar alırım bilemiyorum..bu arada ikinci kızım geliyor onu haber vereyim dedim ..hepinizi kocaman öpüyorum
yenacım eş durumundan dukancı oldum hayırlı olur inşallah ama zor gerçekten
bilirsiniz ben liste felan yapamam normalde
aslında açlık gibi bir sorunum olmadı bugün ama midem çok bulandı gün boyu bir de herşeyde gözü kalıyor insanın protein protein protein
Sırf protein mide bulantısı ve baş ağrısı yapar evet..
Yıllar yıllar önce ben de 2-3 günlük protein diyeti yaptığımda bile başım acaip ağrırdı..
bir de ağızda acımtırak bir tat oluşurdu benim...
ama iyi gelecek sana en azından 70 lere demir atarsın...
asumancım çok sağol canım...sağlıkla kavuş kızına inşallah derincim çok sevindim bizi de haberdar etmene
Derinciğim hemşocuğum,iyi olmanıza çok sevindim bir gittin pir gittin..
MErak ettiydik seni..
nazımız nasıl,okşuyormu kardeşini.??
hemşom aklımdan çıkmıyorsunuz zaten ,az kaldı dönüyorum artık 4 ay sonra aranızdayım...naz bayılıyor çok seviniyor sürekli karnımı öpüp duruyor konuşuyor onunla ...çok hevesli bakalım hayırlısı ile doğunca ne yapacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?