Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yine kendi çocuğumdan örnek vereceğim..
Kızım 14 yaşında.. 5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı..son zamanlarda artık uyurken tıkanıp kalıyordu,ağzından köpükler çıkıyordu resmen..ameliyat şarttı..bir kaç farklı KBB doktoruna götürdük. hepsi ağız birliği yapmışçasına ameliyat demişti..
Yılda 5 defaydı galiba antibiyotik kullanınca ameliyat gerekiyormuş sanırım.. emin değilim ama yanıltmıyayım seni..Araştır istersen...

Test etmeden alerjisi varmış demek yanlış gibi geldi bana...
İstersen araştırma hastanesine götürün..
Bir de arka arkaya antibiyotik vermek te iyi değil..

Ben koca insanım bana bile doktor ateşin 38 olursa başla demişti düşün...
Allah hayırlı şifalar versin ben de yaşadığımdan zorluğunu yıpratıcılığını çok iyi bilirim...

Son düzenleme:
ohh muhabbet koyu maaşallah allah bozmasın:) bende kızlarımı uyuttum sonunda çok yorgunum ama uykum yok biraz daha takılayım bare:)zaten geçmişi okumaya yetişemiyorum.ben 98 de takıldım ya napcaz böyle gitmiyo sinir ediyo beni.bide beden ölçüsü demişsiniz ben enson 56beden hatta kalıba göre 58 beden giyiyordum ama şuan bilmiyorum aynı eteklerim dört dönüyo etrafımda :) yeni bişeyde almadım bilmiyorum yani napcaz şimdik

nursena geç kaldın sen..Bir ara göründn sonra yok oldun..İşinmi vardı.?ben senin başaracağına inanıyorum da..Tek mesele yine gebe kalmaman..
Zayıflayıp zayıflayıp öyle oluyorda..

ameliyat ettirdinmi peki?nasıl düzeldimi yada sonrasında farklı hastalıklar oluştumu?bizde bikaç farklı kbb ye götürdük hepsi ameliyat dedi.bendede var aynı sorun küçükken banada demişler ameliyat yaptırmamış babam ama hala çekiyorum senede iki yada üç sefer antibiyotik tedavisi yapıyo doktorum.sanırım genetik aynı sıkıntıyı kızım ileridede yaşasın istemiyorum.hani büyüyünce geçer olayı hikaye gibi geldi bana.bende geçmedi çünkü he tabi belki geçenlerde olmuştur genellememek lazım.

nursena geç kaldın sen..Bir ara göründn sonra yok oldun..İşinmi vardı.?ben senin başaracağına inanıyorum da..Tek mesele yine gebe kalmaman..
Zayıflayıp zayıflayıp öyle oluyorda..

gece gece güldürdün yena benii arkadaşlarda takılır bana her tain yerinde doğuruyon bide egede efe yap oğlun yok diyolar:))
aman allah korusun allah olmayanlara versin
tabiii kazara hamiş falan kalmazsam büyük sölemiyimm

kapışkan aynurdan sonra doğurgan nursena :))))))))))))

annemlar varya zor oturuyorum sıra gelmiyo pc de bana annem okey oynar babam tavlaa puanları düşmesinmişş:))
emekliler ne yapacak başka işte öle stres atıyolar

5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı,ameliyat edildi diye yazdım canım..
Çünkü şart..rahat nefes alamadığı için kalbini zorlar..
benim de hep problemliydi bademciklerim hala öyle

Doğurgan nursena..

Dediğin gibi Allah isteyenleri bir an önce sağlıklı bir şekil de anneliği tattırsın...

--

İyi geceler diliyorum.
ben uyumadan kızım da uyumuyor,model olmalıyım çoocuumaa :) tatil diye geç yatmanın cılkını çıkarıyor resmen...

kutup ayısı sen degil benim yenacım

Değilsin tatlım..Benim gibi olamazsın,olmamalısın...bel ölçümü görmedinmi.?
Boyum 160..Nerdeyse boyumla eş değer biraz daha alsam kare olacağım..

Değilsin tatlım..Benim gibi olamazsın,olmamalısın...bel ölçümü görmedinmi.?
Boyum 160..Nerdeyse boyumla eş değer biraz daha alsam kare olacağım..

benim boy 1.70 ama bişey farketmiyo canım ben heryerden esit aldıgım için yakında kare olcak olan benim görüntü en kötüsüde hani 100 gr alsa bile gösteren yapılar varya işte onlardanım ben malesef

herksese iyi geceler şimdi hepiniz uyuyosunuzdur ya da çoğunuz... bu hafta internetim yoktu abim ve hanımının geldiğini yazmıştım ya annem resmen döktürüyor hamur işleri tatlılar yemekler havada uçuşuyor ben bazen dayanamıyor yiyorum ama geri moralim bozuluyor hele ki şu hafta ne spor var elimde ne de sağlıklı yemek :26::26::26::26: birazcık da pes etmenin eşiğindeyim yardımınıza çok ihtiyacım var :5: bundan böyle su bile içsem yazacağım ben ne yapacağııımmmmmm

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…