benimki 4 yaşında bademcikleri büyük ve geniz eti var aldırmalıymışız.kontrole gittiğimizde şu varmı bu varmı diye sordu anlatınca alerjiside var dedi ama özellikle bir alerji testi istemedi. ama ben temizlik yaparken yanımdaysa eğer hemen tıkanıyor.ilacın adını şuan hatırlamıyorum bi toz vermişti bir sene kullan demişti yemeklerine falan katıp kullanmıştık.faydasını nekadar gördük bilemiyorum çünkü boğazlarından dolayı hep hasta çocuk öksürüğüde kronikleşti.ameliyattan sonra rahatlıcak diyor ama karar veremedik bi türlü.hepsi bir yana çocuk doktorlardan çok korkuyo acillerden çıkamadığımız için iğneler falan bide damar yolu bulamıyolar herşeyimiz sıkıntılı yani oyüzden atamadı korkusunu haklı olarak.nasıl anlatıcaz ameliyat olayını nasıl ikna edicez bizi ençok o endişelendiriyo.
gelcem asu gelcem annemler cumaya kadar burda bende bu aralar kendimden nefret etmeye başladım ipin ucunu kaçırdım ama akıllaanamıyorum malesefff hep yedikten sonra pişmalık duyuyorumm pis boğazın tekiyim işteeeee
inşallahhh yılbaşına 80 olsam yetecek bana
umutttt inşallahhh yılbaşından sonraaaa yaza kadar boba oluruzzz
derinnnn sağlıklı olduğunuza sevindim ara ara uğra ne güzel kiloda almamışsınnnn maşşallah
yenaa biraz daha iysinn yazduklarını okuyunca sana en uygun parçayıı yolluyorummm
''yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayımmm:)))
allah sağlık sıhat versin dinlen uyuda kendine gel arkadaşım
amin canım sağolasınyolcu geçmiş olsun kuzularına canım Allah şifa versin
Yine kendi çocuğumdan örnek vereceğim..
Kızım 14 yaşında.. 5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı..son zamanlarda artık uyurken tıkanıp kalıyordu,ağzından köpükler çıkıyordu resmen..ameliyat şarttı..bir kaç farklı KBB doktoruna götürdük. hepsi ağız birliği yapmışçasına ameliyat demişti..
Yılda 5 defaydı galiba antibiyotik kullanınca ameliyat gerekiyormuş sanırım.. emin değilim ama yanıltmıyayım seni..Araştır istersen...
Test etmeden alerjisi varmış demek yanlış gibi geldi bana...
İstersen araştırma hastanesine götürün..
Bir de arka arkaya antibiyotik vermek te iyi değil..
Ben koca insanım bana bile doktor ateşin 38 olursa başla demişti düşün...
Allah hayırlı şifalar versin ben de yaşadığımdan zorluğunu yıpratıcılığını çok iyi bilirim...
nursena geç kaldın sen..Bir ara göründn sonra yok oldun..İşinmi vardı.?ben senin başaracağına inanıyorum da..Tek mesele yine gebe kalmaman..
Zayıflayıp zayıflayıp öyle oluyorda..
nuhan,kaç beden giyiyorsun.?
Ben kutup ayusu gibiyim yaaa.
:
ameliyat ettirdinmi peki?nasıl düzeldimi yada sonrasında farklı hastalıklar oluştumu?bizde bikaç farklı kbb ye götürdük hepsi ameliyat dedi.bendede var aynı sorun küçükken banada demişler ameliyat yaptırmamış babam ama hala çekiyorum senede iki yada üç sefer antibiyotik tedavisi yapıyo doktorum.sanırım genetik aynı sıkıntıyı kızım ileridede yaşasın istemiyorum.hani büyüyünce geçer olayı hikaye gibi geldi bana.bende geçmedi çünkü he tabi belki geçenlerde olmuştur genellememek lazım.
gece gece güldürdün yena benii arkadaşlarda takılır bana her tain yerinde doğuruyon bide egede efe yap oğlun yok diyolar:))
aman allah korusun allah olmayanlara versin
tabiii kazara hamiş falan kalmazsam büyük sölemiyimm
kapışkan aynurdan sonra doğurgan nursena :))))))))))))
annemlar varya zor oturuyorum sıra gelmiyo pc de bana annem okey oynar babam tavlaa puanları düşmesinmişş:))
emekliler ne yapacak başka işte öle stres atıyolar
kutup ayısı sen degil benim yenacım
toksin nirelerde acepppp:??????
Değilsin tatlım..Benim gibi olamazsın,olmamalısın...bel ölçümü görmedinmi.?
Boyum 160..Nerdeyse boyumla eş değer biraz daha alsam kare olacağım..
Doğurgan nursena..
Dediğin gibi Allah isteyenleri bir an önce sağlıklı bir şekil de anneliği tattırsın...
--
İyi geceler diliyorum.
ben uyumadan kızım da uyumuyor,model olmalıyım çoocuumaa :) tatil diye geç yatmanın cılkını çıkarıyor resmen...
selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım ,nasılsınız kilolar veriliyormu az kaldı 4 ay sonra aranızdayım inşallah yine ben daha hiç kilo almadım çok şükür bundan sonra ne kadar alırım bilemiyorum..bu arada ikinci kızım geliyor onu haber vereyim dedim ..hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?