Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli günler kizlaaaaaaaaar
nasilsiniz? Insallah hepiniz iyisinizdir ben iyiyim cok sükür,
burasi bu sabah bemmmmmmmbeyazmis, kar yagmis bütün gece :))))))
pencereden bi baktim heryer beyaz :)) cok hosss

bende dinleniyorum bugun, dün cok yorulmusum,
bakalim cikmicam sanirim biyere,
zaten hava asiri sogukkkkkkkk
-3 olduk

bu arada Aynurcum harikasin ya sen idölümüz gibi oldun artik

afiyet olsun aynurcum sana da
sen nasıl yapıyorsun dukan ekmeğini ben bir sürü değişik tarif buldum hangisini yapacağımı bilemedim
yapsam şöyle 2 gün yetse bize iyi olur

Asuşş şuanda 1.5 kaşık kepek hakkınız var günlük seyirde 2 kaşık oluyo ben , 6 günlük ekmek yapıyorum , yani sizin için 3 günlük ekmek olur cücüümm

- 12 kaşık kepek
- 12 kaşık light süt
- 3 kaşık süttozu
- 1 paket kabartma tozu
- 1 yumurta
- 1 tatlı kaşığından az tatlandırıcı (atmasanda olur )
- ben içine birazda light beyaz peynir rendeliyorum

süt , yoğurt , yumurta , kabartma tozunu ,süttozunu bir kapta karıştırıyorum , sonra kepeği ekliyorum , karıştırıp , yağlı kağıtl serdiğim fırın tepsisine döküyorum , üzerinede biraz çörek otu atıyorum , 180-200 dercede kızarana kadar pişiriyorum , çıkardıktan sonra 6 eşit parçaya bölüp , günde 1 parça tüketiyorumm

eğer atakta yiceksen bu ölçü 2 kişinin 4 günlük ekmeği olurr

sağol cücüüüm darısı başına olsun inşAllahh

buarayada yakındır kar yağması ,cuma sabah okula giderken -3tü ,brrrrr

sağol aynurcum ilk fırsatta yapayım ben de ekmeği de bikaç gün rahat edeyim
süt tozu ve tatlandırı almayı düşünüyorum bugün
eşimle gidip hem yürüyüş yapar hem de eksiklerimizi alır geliriz

Son düzenleme:

Asucum pınarın süttozu var piyasada , başkada ögrmedim migrostan alabilirsin , tatlandırıcıyı ben stevya aldım bitkisel diye ama yorumlar splendanın daha iyi olduğunu gösteriyor , yani splenda almanı tavsiye ederim ,hem bunları pişirebiliyorsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122:

Herkese Merhabalarrrrrrr

Hele şükür gelebildim sabahtan beri 3 kere giriş yaptım ama hep bir aksilik oldu ya eşim birşeyler istedi başından kalktım, ya kuzenler bilgisayardan birşey bakmak istedi yada en sonunda komşu kahve içmeye geldi
Anam dünden beri aklım buralarda kaldı ama malum misafir vardı
Dün gece çok güzel geçti
Herkes bayıldı yaptıklarıma ve şükür fazla kaçırmadım bu sefer
Bir ara mutfakta çorbayı ısıtırken eşimin büyük halası arkama gelip kız maşallah baya bir totoşun ufalmış spor kendini baya bir belli etmeye başlamış dedi :122: inanılmaz hoşuma gitti tabi anında şımarıp totoşumu sallayarak anammmm erisin erisin daha çok var nasılsa dedim nasıl gülüyor o halime
Biz sana güveniyoruz bu işi gerçekten başaracaksın fıstık gibisin zaten çok daha güzel olucaksın diye
Bugün o gazla daha erken spora gitmeye karar verdim
Demekki bir şeyi düzenli yapınca faydasıda oluyormuş

Salı günüde hem epilasyona gidiceğim gündüz hemde spor salonunda tartıalcağım
Bakalım ne çıkacak sonuç kas ne kadar yapmışım, yağ ne kadar yakmışım belli olucak sonuçta tartıda değişim olmasada fark görülmeye başladı demekki değişiklik var içerlerde

Canım gözünüz aydın
Bu mesajımı görürmüsün bilmiyorum ama çok sevindim senin adına Kız olsun çamurdan olsun demiyorlar boşuna benimkiler ne kadar kapışsada arada yinede ablamız iyiki kız olmuş diyor
RAbbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip eder inşallah ve uzun zamandır bebek yolu gözleyen tüm arkadaşlarımıza da nasip eder inşallahh...... Aminnnnnnnnnnn

İYi geceler arkadaşlarım benim :)

ben akşam üzeri az kestirdiğim için cin gibiyim..
Ceco gelmedi bu gece..:26:

Sorma ceco gelmedi ama aklı buralardaydı
Şükür atlattım misafirleri RAbbim eksikliklerini göstermesin baya yoruldum ama çok huzurluyum ve mutluyum

5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı,ameliyat edildi diye yazdım canım..
Çünkü şart..rahat nefes alamadığı için kalbini zorlar..
benim de hep problemliydi bademciklerim hala öyle

evet canım sonradan tekrar okuyunca farkettim başta hızlı okuduğum için anlamamışım

Aynurcuğum maşallah..Kilo vermen çok ideal olmuş ayda 2 kilo olarak düşünürsek..
Yükünü epey azalttın darısı bize..

Neyse kızlar baya sakin burası şu anda bende ancak hazırlanır cıkarım yarım saat içinde

Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun
Kocaman öpüldünüz

Mutlu,hafif ve hareketli pazar diliyorum.

Bugün 12 ye geliyor du uyandığımda..Kahvaltı hazırlanmış benim uyanmamı bekliyordu ev halkı..
Bir an gözümü açtım kapıdan eşim bakıyor. sonra dönüp işaret çaktı çocuklar bağırarak üstüme bir atladılar..altta kalanın canı çıksın misali :)

Birazdan alışverişe çıkmamız gerek ordan abime geçeceğiz..Bayramdan beri görmüyorum çok özledim..
Salı günü beslenme sırası ben de onun alınacakları var...

Son düzenleme:

cevabın icin cok tesekkurler canım

ayy bende bırgun boyle dıyebilecekmiyim. suan 50 52 bedenim. Etrafımdakiler alısverıse n kadar duskun olduklarını soylediklerinde sessiz kalıyorum. Su an kendime birsey almayı sevmiyorum. mecburiyetten alıyorum. dikkat ettim. kızlarıma alıyorum hep, onlar icin bakınıyorum. ee onlara ne alsak yakısıyor. buyuk zayıf bile hatta. bbekken aaa n kadar zayıf derlerdi tanaımadıgım insanlar bile. iri bir anne, zayıf bebek...

canım çooook geçmiş olsun. rabım tez zamanda saglık nasıp etsın. ınş buyuklerımız hep basımızda sağlıklı olsunlar...

yenA SANA NAZAR DEGDI. HERSEYE YETIŞIYORSUN ÇALIŞIYORSUN VS DERKEN GÖZUMUZ GELDI SANA. ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. BU ARADA SABAH KAHVALTISI SURPRIZINE BAYILDIM. EŞİM ÖYLE SURPRIZLERI BILMEZ. KIZIM BUYUSUNDE O DA BANA YAPSINN:)

KIZLAR ARANIZDA EMINEVIM SISTEMINI BILEN YADA İÇİNDE OLAN VAR MI. BİZ LLAH İZİN VERIRISE EV SAHIBI OLMAK İÇİN BIR YOLA ÇIKTIK. NİSANDAN ITIBAREN HER AY MAASIMI EMINEVIM SİSTEMINE YATIRACAĞIM. 6 YILLIK GIRDIK SİSTEME. 3. YILINDA BIZE EVIN TUM PARASINI VERECEKLER. 3 YIL SONRA TAYIN İSTEMEYI DÜŞÜNÜYORUZ. GİTTİĞİMİZ YERDEN ALIRIZ EVIMIZI DİYE DÜŞÜNDÜK. 150.000 LİRA YA GRDIK. 6 YILDA SADECE 9 000 LİRA SİSTEME ORGANIZASYON ÜCRETI ÖDEYECEĞİZ. 150 000 BİZE 159 000 NE GELECEK. BANKALARDAN FAZİ İŞİNE BULAŞMAK İSTEMEDIK. O KADAR ÇOK FAZİ KOYUYORLAR KI IKI EV PARASI GIDIYOR. BAKALIM.BİZMİLLAH DEYIP GİRDİK. RABBIM EVI OLMAYANLARA EV NASIP ETSIN. KIRADAN KURTARSIN INŞ...

Allah hayirli ets'n insallah/ daha once hic duymamistim/

Ben geldimmm

Oku oku bitmedi sayfalar. Bugün sabah kahvaltısından sonra eşimle dışarı çıktık. Fikir olsun diye 3,4 farklı projeden ev baktık. İnternetten baktığımız çoğu ilanda verilen fiyatlar yalanmış, 1+1 için 75bintl denen eve bakmaya gittiğimizde o evin satıldığını ama 1+1 başka katta 95bintl'ye ev olduğunu gördük. Resmen internette verilen fiyatlar insanları çekmek için yazılan fiyatlar. 1+1 evlerde hayal kırıklığına uğradım çünkü çoğunda evin biçimi eşyalar yerleştirmeye müsait değil. Mesela bi tanesinde salondan 2 kapı açılıyo. biri yatak odasu biri mutfak. Eşyaları koyacak boş duvar yok nereseyse. Başka bir projedeki 1+1'i beğendik fakat onun da yatak odası çok küçüktü. Eşyalarımız asla sığmazdı. Hani 3,4 sene oturur sonra satıp daha büyük bir ev alırız diyoduk ama içleri inanılmaz küçük

Şimdilik beklemedeyiz bakalım. Benim iş olayım olursa beğendiğimiz bir ev var onu alıcaz. 2+1 145bintl fiyatı. Beylikdüzü-esenyurt arasında ev. En çok hoşuma giden yanı mutfağın bitiminde kare şeklinde bir boşluk yapmışlar. Bu boşluğun önünde boydan boya cam var. Mutfağa dahil değil ama mutfakla salon arasında. Oraya masanı atıp akşama kadar oturup kitap okuyabilirsin. Mutfağın o şekline hayran kaldım resmen. Benim işim de olursa ben maaşımla peşinatı çekerim, eşim de ev kredisi çeker. Şimdilik hayal ama hiç belli olmaz

Bugün ev dolaşma maceramızın bitiminde avcılara gittik, balık aldık, balıktan sonra yılbaşı için piyango bileti alayım dedim. Çeyrek bilet 10tlmiş Sadece bir bilet aldım. Balık alırken eşim bana küstü. Neymiş kızartma balık istiyormuş. Ev kokuyo kusura bakma kızartma yapamam ayrıca sağlıklı da değil dedim. Gene benim dediğim oldu ve ızgaralık balık aldım

Son düzenleme:

Uvvv istanbulda ev fiyatları çok pahalı. Umarım gönlünce iş bulursun ve istediğin evi alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…