Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm bayanlaarr
ne zaman netbuku elime alsam uyuklamaya başlıyorum alıntılarım gidiyor geçmişi okumaya başladım birkaç sayfa okudum uykum geldi yine şimdi uyuyayım kaldığım yerden tekrar okumaya başlarım.

sağol canım

oy oy oy oy yürü be yena kim tutar seni

ben çok mu geç kaldım bu liste içn... mezuram yok cetvelimi de bulamadım ( yarın alsam ve ölçsem girsem olmaz mııı??

geç kalmadın canım. kasım sonu dememizin nedeni ay sonunda 1 aylık farkı görebilmemiz içindi. 1,2 günün farkı olmaz. ilk fırsatta eklersen ölçülerini, ben de eklerim listeye. bu arada arkadaşlar dün isteyenin bedenini de ekleyebileceğimizi söyledik. isterseniz beden numaralarınızı da yazabilirsiniz. ayrıca Hürrem Eminesi, sen niye ölçülerini yazdırmadın bakalım. bir de Meryem var öyle :) motive edici olabilirdi kızlar sizin için.

Yok illaha kızartma olsun diyor bizimki

Benim yaşadigim bölgedeki balıkçılarda söyle bir sistem var. Kilo ile balık alıyorsun, pisirilmesini isitiyorsan 4-5 tl daha veriyorsun pişirip eve gönderiyorlar. Ben diyete baslamadan önce tavada hamsi istiyordum çok güzel yapıyorlardı. Bak aklıma geldi bir kezde çok güzel buğulama yaptırmıştım. Ben gidip bi başlarında bekliyimbakalim dukana uygun mu yapiyorlar

ben geldim fıstıklar

geçmişi okudum , herkesi öpücükledim , kaçsam iyi olur heralde

internetime ek paket alayım dedim 12 gün için 4GB 25tl diyor , bende hösst dedimm

idare edecez artıkın cücüşleriiimmm , hepinizi özlicem anacıımmm

yarın 3 Aralık sevgilimin soyadını taşımaya başlayalı tam 2 yıl oldu , yani nikahımızın yıldönümü kutlu ve mutlu olsuunnn

iyi geceler kızlar

bugün fırsat buldukça girip okudum yazılanları. diyete ara vermek zorunda kalmıştım, yarın tekrar başlıyorum

pek keyfim yok bugün, size iyi geceler demek için uğradım. aslında uykum da yok

içimde bi sıkıntı var nedense. off daraldım sizi de darlamıyım hadi öpüyorum hepinizi

selam kızlar,

geçmişe şöyle bir göz attım. bebekleriniz daha iyilerdir inşallah. dukan kadromuz da artmış iyice. inşallah sağlıkla istediğiniz kgma inersiniz hepiniz. hepimiz ineriz inşallah

kutlu olsun bu güzel gününüzün sene-i devriyesi Aynur kuzusu

boşver kuzum, değmez o kadar para vermeye. hem dediğin gibi özlemiş olursun bizi :)

Canım nice senelere
RAbbim inşallah sağlıkla, mutlulukla ve huzurla nice seneler nice yıldönümleri kutlamayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bir sonraki yıldönümünde fıstık gibi bir hatun olarak eşinle dışarda baş başa yemek yersin
Bu arada özliyeceğiz hepimiz seni inşallah şu 12 gün çabuk geçer

Neyse kızlar sıze doyum olmaz
Bana müsaade küçük cadıyı uyutayım bende uzanayım her yerim ağrıyor ama ben yinede ohhh diyorum
Yarın inşallah görüşene kadar Allaha emanet olun

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

arnazarcığım hayırlı olsun girşiminiz..
Ben de hiiç duymadım öyle birşey..
senden sonra internetten gözucuyla inceledim..
güvenilir bir durummu.? sağlam referansları varmı eliniz de.? Sonra paranıza yazık olmasın...

Allah yardımcınız olsun canım...birikim ve destek olmayınca çok zor ev sahibi olmak...
Bir şekil de gözünü karartıp borç harç girişilmeden de olmuyor...
Biz de hala ödüyoruz kredi...

sağol canım inşallah dediğin gibi olur

hamsiyi de fırında pişirebilirsin ben öyle yapıyorum hem kokmuyor fazla hem de yağsız
yarın alabilirsem hamsi yapmak istiyorum ben de

asucuğum ben de balık tavası var on da yapıyorum hamsiyi,1 kaşık yağla çok güzel oluyor çıtır çıtır..

Aynurcuğum nice 2 yıllara, çoluklu çocuklu cümbür cemaatli :))

Son düzenleme:
kutlu olsun bu güzel gününüzün sene-i devriyesi Aynur kuzusu

boşver kuzum, değmez o kadar para vermeye. hem dediğin gibi özlemiş olursun bizi :)

Aynurcuğum nice 2 yıllara, çoluklu çocuklu cümbür cemaatli :))

teşeşkkürler cücüşleriimm , keşke kocişimle birlikte olabilseydimm ama napalım sağlık olsunn ...

15 Aralıktada aşkımızın 7. yılı dolacak , allahtan bi mani çıkmassa Ankarada olacağım o vakit ,inşallah herşey yolunda giderr

Ne güzel hep kış gelinleri olmuşsunuz...

Allah sizleri mesut etsin hiç bir ayrılık göstermesin. Nazarden kem gözlerden korusun...

Ne güzel hep kış gelinleri olmuşsunuz...

Allah sizleri mesut etsin hiç bir ayrılık göstermesin. Nazarden kem gözlerden korusun...

ben yaz gelini oldum cücüüm , hemde mersin adana gibi 2 yerde temmuz ayında düğün yaparak , tam yaz gelini oldum ama nikahımız aralıkta kıyılmıştı , eşimle nişanlıydık yanıma atanınca yaptık nikahı 5 ay birlikte yaşadık

iyi geceler
2 günlük dukan maceramda öğrendim ki bizi acıktıran şekerli gıdalarmış uzak durmakta fayda var her daim malesef
yenacım ben de alsam iyi olur o kızartma tavalarından aslında ilk fırsatta edineyim ben de

sağol canım...
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım. ay ne heyecanlı. hamile olmak cok guzl bır duygu. Allah isteyen herkeze nasip etsin.

çok sağol canım sende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim....

canım çok tşk iki kız her zaman birbirine destek olacaklar inşallah ..eşim için biraz istiyordum erkek olmasını ama allahtan oda hiç sorun etmedi sağlıklı hayırlı evlat olsun dedi...

umutcum zaten haftaya yani 22 haftada drda olmam gerekiyor .zaten amniyosentezi hiç düşünmüyorum yaptırmayı....korkuyorum çünki canım...

nursena sağol canım kilo almadım herkez şaşırıyor hay allah nasıl olur 5 aylık hamile gibi değilsin diyorlkar ..birde zaten 124 kilo ile hamile kaldım yeterince kilom vardı....

Asumancım ben de olabildiğince kısmaya çalışıyorum şekeri. henüz kepekli de olsa ekmeği kesmedim ama şekerden uzak duracağım bir süre. siz karbonhidratı toptan kestiniz. çok da iyi ettiniz. daha çabuk sonuç alacağınıza eminim ben. bu arada bizi yaşlandıran şeylerin başında şeker geliyor, cilde de en çok meyve şekeri zarar veriryormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…