Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1000 kalorılık dıyette basladım onunla bu uzun maratona devam etmeyı dusunuyorum bı sure yarından baslarım artık yedıklerımı yazmaya

suan 98 kıloyum 40 yasındayım 2 kız annesıyım kk eskı uyelerındenım kılo vermek ısteyen arkadaslara basarılar dılerım

Memnun oldum
Benimde adım banu, 33 yaşında 12 ve 2.5 yaşında iki kız annesiyim istanbuldayım ve evhanımıyım.
İnşallah çok güzel kilolar veririz
Bu arada 1000 kalorilik diyet yapacağım demişsin ama az değilmi :44:
Burada diyetisyen eşliğinde kilo veren arkadaşların coğu 1800 kaloriyle başlayıp kilo vermeleri durdukca kaloriyi yavaş yavaş azalttıyorlardı genelde
Yanlış anlama ama yarın öbür gün biraz kilo verdikten sonra kilo verme durursa daha ne kadar kısabilirsin diye düşündüm bir an

Ben diyetisyene gitmiyorum genel olarak hepsine gıcık olurum para tuzağı olarak görüyorum hatta geçmişte burada gidenlerin çoğu gitmekten vazgeçti sonuçta işin özünü öğrendik ve diyetisyen bütün gün bizi kontrol etmiyor herşey bizim irademize bağlı
Kalori hesabı da yapmıyorum ama genel olarak protein ağırlıklı besleniyorum

Neyse çok şükür benim küçük cadı uyudu sonunda

Onu yatağına yatırayımda bende uyuyayım geç oldu
Sizlere ( gelen olursa diye ) hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yarına kadar Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

İnşallah yarın sabah erken kalkmaz cadıda bende biraz keyif yaparım

cokta guzel acıklamıssın konuyu ben bu hafta akapuktura basladım dr onerısı 1000 kalorılık dıyet ama dedıgınde cokta haklısın ben gıdım gıdım hesaplıyorum yedıklerımı bakalım sonu nasıl olurr

arnazar çok üzüldüm canım başınız sağolsun
görümcene de Allah acil şifalar versin inşallah
kızın için de iyi güvenilir biri çıkar inşallah karşınıza

arnazar, geçmiş olsun, acil şifalar. Ben kuzenimi 38 yaşında bu hastalıktan kaybettim. Artik tıp daha ileri eminim iyi olacaktır...

oyyy allah şifasını versin görümcenin
ölenede allah rahmet eylesinnn
çok zor allah geride kalanlara yardım etsin
inşallah karşına iyi biri çıkar

amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin

canım rabbim sana sabır ve kolaylıklar versin çok zor bişey olsa gerek ne denilir bilmemki rabbim bundan büyük dert göstermesin inşallah

kızlar hepinize çoooook tsk ederım.izmirde tanıdıklarımız var çok şükür. yardım talebınde bulunan arkadsları a da tsk edıyorum. doktorumuz 9 eylülde. ancak once yazahanesıne gıdeceğiz. alsancaktaymış.halam izmirde. esımı ve kardesını onlar karşılayacak.allahın izni ile ınş hıç bırsey çıkmaz.

dune göre daha ıyıyım. kızıma bakıcı buldum. kapıcımızın hanımı bakmak ıstedı. kadın mulayım sakın bırıne benzıyor. zaten kapıcımız çooook temızı ve duzenlı. evlerıne gıttım tertemız evlerı. ınş kızıma da ıyı bakarlar. dun akşam benı yedı bıtırdı. çocuk resmen agzı ıle saldırıyordu bana. sankı benı neden bırakıyorsun baskalrına dıye öç alıyordu. oturdum bır saat agladım. ev hanımı olanlar en azından kendı çocuklarını kendılerı buyutuyor. bızımkıler elden ele sürünuyor... insanda sans olacak. annem gıttı ablamın kızına baktı. ıkı senedır de kardesımı gonderıyor. aradım anne gel kızıma bak dedım. öff pöff dedı. gelse mınnet yapacak. sonra aradım gelme bakıcı bulcam dedım...dun buldum dıye aradım. ıyı ışte daha ıyı oldu dıyor. beeen kaynanamı annemden çok sevıyorum. esımın ailesının bana verdiği degerın on da bırını ailem vermıyor. yanımdakı görumcem gıdecek dıye ne kadar üzülüyorum. o da aynı sekılde. dun ıkımız bır agladık. yenge çok alıştım zor gelıyor bana da gıtmek dıyor... görumcelerım kardeşlerımden ıyı. evlendığımden berı ıkı gun benı yalnız bırakmadıler. yuku hıç tek basıma göğüslemedım. kardeşlerım bı doğumda geldıler. sonra da yok evını temızledık. yok iş yaptık evınde... yaz tatınde kavga ettım onlarla bu yuzden ve 6 aydır konuşmuyorum.... ayyy kızlar yukum öyle kı boynumda ....çooooooooooooook yorgu ve mutsuzum allah daha buyuk dert vermesın.cumlenızden allah razı olsun. dualerınızı eksık etmeyın bızlerden....

canım hayırlı ugurlu olsun evınız. rabbım saglık ve mutluluk içince yasamanızı nasıp etsın..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve en kısa zamanda bi doktora görün bence inşallah en kısa zamanda düzelirsin:2::2:

banu abla geçmiş olsun inşallah buğün parmağın iyileşmiş olarak uyanırsın

nursena nasıl gitti bugün beslenmen
ben bikaç gündür reglden dolayı zor anlar yaşasam da kaçamak yapmadım şükür
ASU GÖRMEMİŞİM KUSURA bakma cadıyla uğraşıyodum uyumak bilmiyooo bu aralar dışarı çıkamadığımız için bunalıyo çocuk
dil zaten pabuç gibi olduu bitirimmm ortalığı dağıtcağı zaman bana diyo ki anne sen faysine gir tamam ben içerdeyimm nereleri karıştırceksa beni oyolıcak pc başında
dünde mutfağa gitmiştim açık kalmış kk oturmuş bıdı bıdı okuyo güya neler sayıyo neler anlatamam tam cadı kızlar ya çok şükür asiliği kalmadı fazla
yalnızca ayağı baya kıvrak maşşallah
kızına sevindim aman hasta olmasın yavrucak perişan oluyosun hastanelerde
bi akrabanla iddaya girmiştin hanii ne oldu yılbaşına kadar kıss sen böle deildin şeker seneye yaza sana ne dicekler biliyormusun belliydi zaten alacağın çok zayıflamıştın dicekler toksinn
milleti utandır lütfennn (gaza getireyim bari seni yoksa aşureler gidiyo kase kase)
ağız yarası kötüdür karadut suyu iyi gelir diye biliyorum
bide bakliyatlar kuru fasulye nohut ağız yaralarına kaarşı vitaminliymiş belki solisyon işe yarar
ayyyy ne fana ne kıskanç gelinsin kızzz kadın hastalandı diye sendemi hastalandınnn kötü gelin

geçmiş olsun ikinizede dinlemiyolarki benim annemde aynıı tansiyon var o sıcaklarda kafasında buz torbasıyla tuttu orucunu
özledik merak ettik aradı gözler seni

sanada geçmiş olsun bence mikrop kaptı antibiyotikli bi krem sür rahatlarsın ceco

benim cadıda uyumuyo ananesi geldi geleli sapıttııı uyumaz oldu akşam oldumuda kuduruyo fingirdek kızlar

canım çok geçmiş olsun kızına rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah bence biraz ara ver antibiyotiğe sonuçta oda çok yararlı bişey değil:44::44:

canım hoşgeldin
sana ve kv çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir

günaydın kızlar nasılsınız..

pazar günü evime döndüm ...dün evi toparladım... kv ye trabzondan misafir geldi ona gittim... şimdi geçmişi okuyayım ... :))

asu bu arada beslenmemi sormuşsun ben neler anatmışım:)))
iyi az yedim kepek ekmeği 2 şer dlm yedim yalnızca öğünlerde azaltmam lazım dünki karım 90 dk yürümem oldu
sabah yeşil çay içtim bademciğim şişmiş artmasın daha fazla diye ev temizlenecek klima ile ısınıyoruz eşim soba kuralım diyo ben yanaşmıyorum sıfır daire batar heryer ya bide cadı ufak ya yapışır falan diye korkuyorum salonda topluca çekyatları açıp yatıyoruz şimdilik gelen yok nasıl olsa soba beni daha çok hasta ediyo oda hamam gibi dışarı buz gibi oluyo gir çık hasta oluruz daha çok

canım sıkma canını herşeyin hayırlısı kızın bakıcısına alışınca bakarsın seni bile unutur benim sıpa hiç umursamadı bile akşam ben eve gidince kapıyı açıyo beni görüyo arkasını dönüp içeri gidiyo gerçi sonrada peşimi bırakmıyo ama yani diyeceğim nasıl olsa alışır allah görümcene sağlık sıhat vesin oda biran önce iyileşir döner tekrar aranıza inşallah

Kızlar okudum geçmişi ne çok şey olmuş..

Hasta olanlara hastası olanlara geçmiş olsun... Allah yardımcınız olsun....

Doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler çok sağolun kızlarr...

Dün eşimle sabah dans ede ede bir hal oldum... hamile kaldığım kiloya inmek üzereyimm :))) Çok severek aldığım bir kotum vardı onun içine giremiyordum ağlıyordum sinirimden... Şimdi onun içindeyim resmen yatağa bile o kotla girecektim.. Eşim bile çok mutlu oldu halime...

Kızlar bende gelinim bir yanda da görümce ama abilerime o kadar kırgınım ki... biz kardeşiz küseriz barışırız .. Ama evlendiklerinden beri çok değiştiler.. Biz değişmedik mi evet değiştik.. Hayat herkesi farklı yönlere gönderiyor.Herkes kapısını kapatıncaya kadar ortak alanda yaşıyor... Hiç görümce olmadım ya da görümcelik yapmadım ama insan bir şeyleri gördüğünde üzülüyor..

Bir abimin eşi yabancı uyruklu paraya aşırı tamah eden birisidir.. Hep bana hep bana der .. İlk çocukları özürlü açıkçası onun gelişmesini sağlamak yerine kendime yeni bir buzdolabı alırdım diyebilecek kadar cahil... Gerçi biraz biraz toparlanıyor gibi...

Diğer abimin eşi ise acayip ya nasıl anlatsam herşeyi biliyor herşeyi amaa...anneme babama saygıları yok..herkesi kınıyorlarr...

gelelim kırgınlık sebebine ya ben kızkardeşleriyim internet üstünden paylaşım sitesnden doğum günü kutlamak nedir.. telefon var zor mudur açıp iyi ki doğmuşsun demek ..

Büyük abimin eşi ile 5 gün ara ile doğum yaptık .. Önce o doğum yapacaktı benim gebelik zehirlenmesi başladığı için doktor acil aldı çocuğu söylediği laf ağrıma gitti hemen niye doğurdun nedir bu ilgi isteyişin arkadaş bu nasıl bir cümledir ben zar zor bir hamilelik geçirdim çok şükür bebeğine kavuştun sağlıkla demek yerine bu nasıl bir kalp kırmaktır..

Dedemin yedisinde mevlüt sırasında yine bizim büyük gelin ettiği lafa bak ( cenazein olduğu gün gelememiş çocuklatr gripmiş)annem bana dargındır belki gelmedim diye ..Valla ilk defa bağırdım dedim sen ne saçmalıyorsun annemin canı yanmış senin neden gelmediğinimi sorgulayacak annemi tanımıyormusun sen dedim.. Bana bile bebeğini bırakıp gelme dedi .. Sürekli böyleler vsss ...

İlk defa bu kadar kızgınlığımı dile getiriyorum ben .. Abilerim uzak değillerdi bu kadar bende bu kadar içten görümce değildim.... Biz hep kalabalık olarak büyüdük abiler kardeşler kuzenler.. Bebeğiminde ailesi kalabalık olsun istiyorum .. Abilerimle onların eşleri ile hatta ve hatta eşimin abisi yengesi ile de aynı şekilde olsun istiyorum zor değildir dimi ama insanlar hayatları zorlaştırıyor...

Ay ne uzun yazdım...

Basit yaşamayı neden beceremiyoruz benim içinde geçerli bu...

selamlar hanımlarr..

giremedim dün.. sizi habersiz bırakmayayım dedim.

bu sayfadan anladığım kadarıyla arnazar görümcende bir hastalıktan şüphelenmişler galiba.. inşallah şüpheler doğru çıkmaz canım, sağlığına kavuşur tez zamanda..

özlem, siz de ev alıyorsunuz galiba.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kolaylıkla ödemek nasip olsun inşallah. biz de geçen sene girdik ev kredisine. hoş, ev hala inşaat halinde ama 1 senemiz bitti bile kredi borcunda. sorsan 1 senede o ödediğin kadar tasarruf yapabilecek mydiniz diye.. yoo asla yapamazdık.. demem o ki borçlanmadan olmuyor bazı şeyler, iyi yapmışsınız canım..

bizde de annem rahatsız belki hatırlarsınız kalp rahatsızlığı var. geçen perşembe doktora gitti ve kalp pili takılması gerektiğini söylemiş doktoru. çok üzüldük.
araştırdık kötü bişi diil elbet ama neticede kalp ve operasyon yani, insan endişeleniyor. bir doktora daha görünmeye karar verdi. bu hafta gidicek nasipse.. inşallah gerek olmadığını söyler bu doktor ...

bende de haberler , muhasebecilerin makus kaderi şeklinde ilerliyor. yıl sonu geldi ve deli gibi işlem var.
yetiştiremiyoruz, bir arkadaş istifa etti gidicek ay sonunda onun işlerini de üstlenicez, kolay kolay yeni birini almıyorlar burda, çok prosedür gerekiyor. bakalım neler olucak.

....
geçmişe biraz daha bakınayım...
...

hayat herkezi farklı yerlere savuruyor abilerin arayabilirlermiş telle ayıp etmişler bazn sorunlar oluyo kafaya taktığım annemi koruma iç güdüsüyle ama seslenmiyorum çünkii kötü arada laf söyleyen oluo malesef adımız görümce sonuçta onlar anneleriyle barışıyolar anneleriinnin lafları batmıyo ama bizim söylediğimiz batıyoo

gelin olarakta hep sabretmişimdir çok kıskanç bi kaynanam ve görümcem var allahtan uzak olduğum için rahatım senede 20 gün idare ediyorum gittimmii
telllede yeter yetecek olan ama onu duymuyor kulağım nasıl olsa ee şimdi bide elti geldi az onla uğraşsın 10 yıl benle uğraştılar
bekarlalra tavsiye ilk oğlanla evlenmicen kıymetin bilinmiyo malesef
görümcem kızım doğana kadar sizi ayırırım zannetmiştim ama beceremedim dedi
o kadar yane kaynanamda yanında konuşmadan duruyo onaylar gibi
sevgi herşeyi yeniyo eşimle olan sevgimiz hepsini yıktı geçti şimdi eşimde anladı da o kadar ezdirtmiyo laf söyletmiyo bana
bende sefamı sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…