selamlar hanımlarr..
giremedim dün.. sizi habersiz bırakmayayım dedim.
bu sayfadan anladığım kadarıyla arnazar görümcende bir hastalıktan şüphelenmişler galiba.. inşallah şüpheler doğru çıkmaz canım, sağlığına kavuşur tez zamanda..
özlem, siz de ev alıyorsunuz galiba.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kolaylıkla ödemek nasip olsun inşallah. biz de geçen sene girdik ev kredisine. hoş, ev hala inşaat halinde ama 1 senemiz bitti bile kredi borcunda. sorsan 1 senede o ödediğin kadar tasarruf yapabilecek mydiniz diye.. yoo asla yapamazdık.. demem o ki borçlanmadan olmuyor bazı şeyler, iyi yapmışsınız canım..
bizde de annem rahatsız belki hatırlarsınız kalp rahatsızlığı var. geçen perşembe doktora gitti ve kalp pili takılması gerektiğini söylemiş doktoru. çok üzüldük.
araştırdık kötü bişi diil elbet ama neticede kalp ve operasyon yani, insan endişeleniyor. bir doktora daha görünmeye karar verdi. bu hafta gidicek nasipse.. inşallah gerek olmadığını söyler bu doktor ...
bende de haberler , muhasebecilerin makus kaderi şeklinde ilerliyor. yıl sonu geldi ve deli gibi işlem var.
yetiştiremiyoruz, bir arkadaş istifa etti gidicek ay sonunda onun işlerini de üstlenicez, kolay kolay yeni birini almıyorlar burda, çok prosedür gerekiyor. bakalım neler olucak.
....
geçmişe biraz daha bakınayım...
...
Canım çok çok geçmiş olsun
Bilmiyorum belki buradaki Annelerin bazıları karşı çıkacaktır ama ben çok fazla ilaçın bağışıklık sistemini çökelttiğine inananlardanım
Benim kız kardeşimde de ağızda yaralar çıkmıştı bir ara ve uzun süre hiç geçmedi. En sonunda benim tavsiyem üzere gittiğim devlet hastanesindeki iç hastalıkları uzmanına gitti ve oda benim söylediğimin aynını söylemiş.
Neler yediğini falan sormuş ve sonuç olarak Yeşil çaya karşı bünye tepki vermiş meğer :26:
Tabi önceki doktorlar hep antibiyotik dayamışlardı ve ben ısrarla içme demiştim ikinci doktorda antibiyotik yazınca.
Kuzucuğun acaba yediği yada içtiği birşeye tepki veriyor olabilirmi :44:
Sen söyleyince direk o geldi aklıma
İnan benim kızıma da önceki hafta grip oldu diye doktoru antibiyotik yazmıştı ki daha yeni başlıyordu. İki gün verdim sonra kestim ve hep ıhlamur, bol su, meyve ve sıcak çorbalarla az az da olsa besledim
Gece sağlam giydirdim terlesin diye ve inan bir sonraki hafta kontrole götürdüğümde doktor güzel ciğerlerinde hiç bir hırıltı yok dediğinde itiraf etmiştim antibiyotiğe karşı olduğum için vermediğimi
Baktım doktorumuzda aynını söyledi ( aile hekimi ) çoğu anne antibiyotik diye ısrar ediyor ama bence çok yanlış tabiki bize getirip gösterin ama çok çok ilerlemeden gelirseniz antibiyotike gerek kalmaz.
Bağışıklık sistemini zamanla zayıflatır en güzeli baştan kollayıp doğal yollara baş vurmak demişti
İnşallah senin kuzucuğununda yaraları bir an önce geçer
he birde ağızda yara varken asit içeren şeylerden uzak durursa daha az canı yanarLimon gibi
selamlar hanımlarr..
bu sayfadan anladığım kadarıyla arnazar görümcende bir hastalıktan şüphelenmişler galiba.. inşallah şüpheler doğru çıkmaz canım, sağlığına kavuşur tez zamanda..
özlem, siz de ev alıyorsunuz galiba.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kolaylıkla ödemek nasip olsun inşallah. biz de geçen sene girdik ev kredisine. hoş, ev hala inşaat halinde ama 1 senemiz bitti bile kredi borcunda. sorsan 1 senede o ödediğin kadar tasarruf yapabilecek mydiniz diye.. yoo asla yapamazdık.. demem o ki borçlanmadan olmuyor bazı şeyler, iyi yapmışsınız canım..
bizde de annem rahatsız belki hatırlarsınız kalp rahatsızlığı var. geçen perşembe doktora gitti ve kalp pili takılması gerektiğini söylemiş doktoru. çok üzüldük.
araştırdık kötü bişi diil elbet ama neticede kalp ve operasyon yani, insan endişeleniyor. bir doktora daha görünmeye karar verdi. bu hafta gidicek nasipse.. inşallah gerek olmadığını söyler bu doktor ...
bende de haberler , muhasebecilerin makus kaderi şeklinde ilerliyor. yıl sonu geldi ve deli gibi işlem var.
yetiştiremiyoruz, bir arkadaş istifa etti gidicek ay sonunda onun işlerini de üstlenicez, kolay kolay yeni birini almıyorlar burda, çok prosedür gerekiyor. bakalım neler olucak.
....
...
kızlar hepinize çoooook tsk ederım.izmirde tanıdıklarımız var çok şükür. yardım talebınde bulunan arkadsları a da tsk edıyorum. doktorumuz 9 eylülde. ancak once yazahanesıne gıdeceğiz. alsancaktaymış.halam izmirde. esımı ve kardesını onlar karşılayacak.allahın izni ile ınş hıç bırsey çıkmaz.
dune göre daha ıyıyım. kızıma bakıcı buldum. kapıcımızın hanımı bakmak ıstedı. kadın mulayım sakın bırıne benzıyor. zaten kapıcımız çooook temızı ve duzenlı. evlerıne gıttım tertemız evlerı. ınş kızıma da ıyı bakarlar. dun akşam benı yedı bıtırdı. çocuk resmen agzı ıle saldırıyordu bana. sankı benı neden bırakıyorsun baskalrına dıye öç alıyordu. oturdum bır saat agladım. ev hanımı olanlar en azından kendı çocuklarını kendılerı buyutuyor. bızımkıler elden ele sürünuyor... insanda sans olacak. annem gıttı ablamın kızına baktı. ıkı senedır de kardesımı gonderıyor. aradım anne gel kızıma bak dedım. öff pöff dedı. gelse mınnet yapacak. sonra aradım gelme bakıcı bulcam dedım...dun buldum dıye aradım. ıyı ışte daha ıyı oldu dıyor. beeen kaynanamı annemden çok sevıyorum. esımın ailesının bana verdiği degerın on da bırını ailem vermıyor. yanımdakı görumcem gıdecek dıye ne kadar üzülüyorum. o da aynı sekılde. dun ıkımız bır agladık. yenge çok alıştım zor gelıyor bana da gıtmek dıyor... görumcelerım kardeşlerımden ıyı. evlendığımden berı ıkı gun benı yalnız bırakmadıler. yuku hıç tek basıma göğüslemedım. kardeşlerım bı doğumda geldıler. sonra da yok evını temızledık. yok iş yaptık evınde... yaz tatınde kavga ettım onlarla bu yuzden ve 6 aydır konuşmuyorum.... ayyy kızlar yukum öyle kı boynumda ....çooooooooooooook yorgu ve mutsuzumallah daha buyuk dert vermesın.cumlenızden allah razı olsun. dualerınızı eksık etmeyın bızlerden....
canım hayırlı ugurlu olsun evınız. rabbım saglık ve mutluluk içince yasamanızı nasıp etsın..
asu bu arada beslenmemi sormuşsun ben neler anatmışım:)))
iyi az yedim kepek ekmeği 2 şer dlm yedim yalnızca öğünlerde azaltmam lazım dünki karım 90 dk yürümem oldu
sabah yeşil çay içtim bademciğim şişmiş artmasın daha fazla diye ev temizlenecek klima ile ısınıyoruz eşim soba kuralım diyo ben yanaşmıyorum sıfır daire batar heryer ya bide cadı ufak ya yapışır falan diye korkuyorum salonda topluca çekyatları açıp yatıyoruz şimdilik gelen yok nasıl olsa soba beni daha çok hasta ediyo oda hamam gibi dışarı buz gibi oluyo gir çık hasta oluruz daha çok
Kızlar okudum geçmişi ne çok şey olmuş..
Hasta olanlara hastası olanlara geçmiş olsun... Allah yardımcınız olsun....
Doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler çok sağolun kızlarr...
Dün eşimle sabah dans ede ede bir hal oldum... hamile kaldığım kiloya inmek üzereyimm :))) Çok severek aldığım bir kotum vardı onun içine giremiyordum ağlıyordum sinirimden... Şimdi onun içindeyim resmen yatağa bile o kotla girecektim.. Eşim bile çok mutlu oldu halime...
Kızlar bende gelinim bir yanda da görümce ama abilerime o kadar kırgınım ki... biz kardeşiz küseriz barışırız .. Ama evlendiklerinden beri çok değiştiler.. Biz değişmedik mi evet değiştik.. Hayat herkesi farklı yönlere gönderiyor.Herkes kapısını kapatıncaya kadar ortak alanda yaşıyor... Hiç görümce olmadım ya da görümcelik yapmadım ama insan bir şeyleri gördüğünde üzülüyor..
Bir abimin eşi yabancı uyruklu paraya aşırı tamah eden birisidir.. Hep bana hep bana der .. İlk çocukları özürlü açıkçası onun gelişmesini sağlamak yerine kendime yeni bir buzdolabı alırdım diyebilecek kadar cahil... Gerçi biraz biraz toparlanıyor gibi...
Diğer abimin eşi ise acayip ya nasıl anlatsam herşeyi biliyor herşeyi amaa...anneme babama saygıları yok..herkesi kınıyorlarr...
gelelim kırgınlık sebebine ya ben kızkardeşleriyim internet üstünden paylaşım sitesnden doğum günü kutlamak nedir.. telefon var zor mudur açıp iyi ki doğmuşsun demek ..
Büyük abimin eşi ile 5 gün ara ile doğum yaptık .. Önce o doğum yapacaktı benim gebelik zehirlenmesi başladığı için doktor acil aldı çocuğu söylediği laf ağrıma gitti hemen niye doğurdun nedir bu ilgi isteyişin arkadaş bu nasıl bir cümledir ben zar zor bir hamilelik geçirdim çok şükür bebeğine kavuştun sağlıkla demek yerine bu nasıl bir kalp kırmaktır..
Dedemin yedisinde mevlüt sırasında yine bizim büyük gelin ettiği lafa bak ( cenazein olduğu gün gelememiş çocuklatr gripmiş)annem bana dargındır belki gelmedim diye ..Valla ilk defa bağırdım dedim sen ne saçmalıyorsun annemin canı yanmış senin neden gelmediğinimi sorgulayacak annemi tanımıyormusun sen dedim.. Bana bile bebeğini bırakıp gelme dedi .. Sürekli böyleler vsss ...
İlk defa bu kadar kızgınlığımı dile getiriyorum ben .. Abilerim uzak değillerdi bu kadar bende bu kadar içten görümce değildim.... Biz hep kalabalık olarak büyüdük abiler kardeşler kuzenler.. Bebeğiminde ailesi kalabalık olsun istiyorum .. Abilerimle onların eşleri ile hatta ve hatta eşimin abisi yengesi ile de aynı şekilde olsun istiyorum zor değildir dimi ama insanlar hayatları zorlaştırıyor...
Ay ne uzun yazdım...
Basit yaşamayı neden beceremiyoruz benim içinde geçerli bu...
selamlar hanımlarr..
....
...
hayat herkezi farklı yerlere savuruyor abilerin arayabilirlermiş telle ayıp etmişler bazn sorunlar oluyo kafaya taktığım annemi koruma iç güdüsüyle ama seslenmiyorum çünkii kötü arada laf söyleyen oluo malesef adımız görümce sonuçta onlar anneleriyle barışıyolar anneleriinnin lafları batmıyo ama bizim söylediğimiz batıyoo
gelin olarakta hep sabretmişimdir çok kıskanç bi kaynanam ve görümcem var allahtan uzak olduğum için rahatım senede 20 gün idare ediyorum gittimmii
telllede yeter yetecek olan ama onu duymuyor kulağım nasıl olsa ee şimdi bide elti geldi az onla uğraşsın 10 yıl benle uğraştılar
bekarlalra tavsiye ilk oğlanla evlenmicen kıymetin bilinmiyo malesef
görümcem kızım doğana kadar sizi ayırırım zannetmiştim ama beceremedim dedi
o kadar yane kaynanamda yanında konuşmadan duruyo onaylar gibi
sevgi herşeyi yeniyo eşimle olan sevgimiz hepsini yıktı geçti şimdi eşimde anladı da o kadar ezdirtmiyo laf söyletmiyo bana
bende sefamı sürüyorum
bende istemiyorum antibiyotik kullanmak ama doktorların hepsi ağız birliği yapmış sankişu süreçte kaç tane farklı doktora hastaneye gittik..değişen hiç bişey yok.tek umudum ameliyat ondan sonra bu sıkıntıları bitmesse kuzumun ne yapıcaz bilmiyorum yani..:18:inanmıcaksın canım ama kaç gündür yemek yemiyo yediği bişey dokunamaz yani.canı acıyo diye su bile içmiyo.akşam küçük kıza muhallebi yaptım oda istedi ay yaşasın bişey yicek dedim bir kaşık aldı ikinciyi istemedi sonra ben zorlayınca iki kaşık daha yedirebildim.hepsi bu.şimdide yanımda yatıyo okulada götürmicem bugün hiç hali yok..antibiyotiğe gelince kullanmıyorum.yeter artıkın dedimm.
buarada ilginize teşekkürederim arkadaşlar
canlarım herkes iyidir inşallah dünden beri geçmişi bitirdim çok şükür...
herkesi özledim üzücü haberler varmış..
Arnazar inşallah kötü değildir rahatsızlığı canım hemen kötü düşünmeyin benim babamda lenf kanseri idi hatta tamamen iyileşmiş değil 3 kere az dozda kematerapi aldı ama şuan iyi yani hiçbir zaman hamd olsun düşürmedi onu türlü türlü çeşitleri var Allahım şifa versin bütün hastalara...
Nimrel geçmiş doğum günün kutlu olsun canım erkek kardeşler malesef biraz oduncan oluyor bende de 1 tane var ben aramasam hiç aklına gelmem beni sevdiğini biliyorum ama düşüncesiz işte eşiyle de kanka değilim zaten ama insan özlüyor gurbette olunca..
Özlemcim ev işiniz olur inşallah rahat rahat ödersiniz...
Ceco valla pozitif enerjin herkese yansıyor çok seviniyorum adına...hatta düşündüm arabamı satmamış olsaydım bende giderdim yeniden spora ama akşam işten geç dönünce eee eşimede sürekli getir götür zor olur...hakkımızda hayırlısı...
Aynurum sınavı kazanmışsın hayırlı olsun tatlım...
Waw ve Aslıhan sizi hatırladım hoşgeldiniz tekrardan...
Meryemcim kv cine çok geçmiş olsun...
Yolcu seninde yavrularına geçmiş olsun..
Toksincim kızın iyidir inşallah...
aklımda kalanlar bunlar oldu kaçırdıklarım varsa affola kızlar..alıntı yapamıyorum malum...bu sırada müdür masa dolap filan yaptırdı kesinlikle yerleşti odaya uff ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun...
Nevincim babana geçmiş olsun canım. Allah verdiği derdin dermanını da versin inşallah.
Müdüre de kafanı takma. sen bizi oku ve motive ol yeter bence :)
selamlar hanımlarr..
....
...
saol canım Allah razı olsun..
sizden uzaklaştıkça iyice saldım kendimi son aldığım kilolar iyice yerleşti başlangıçtayım yine olsun vazgeçmek yok..müdür fena ya çok sinirli bende cevaını verrim susmam herzaman bişey buluyor sürekli hata kolluyor çokta takmıyorum...
Canım insan saldımı salıuyor yaa. Bende de 2,3 gündür acayip iştah açılması var. Mesela dün 6da yemek yedim, 8.30da bir avuç fındık+ az siyah üzüm yanında 1/2 elma 1 mandalina yedim ama gece nasıl kurt gibi acıktım. Resmen hiçbişey yememiş gibiydim. Gecenin 11inde 4 kaşık pırasa yemeği ve yarım dilim ekmek yedim. Sonra pişman olduğum için gece 3'e kadar uyumadım bari birazı erisin de öyle uyuyayım dedimArtık mevsimsel mi bilmiyorum ama bazen insanın iştahı çok açılıyor. Müdürünğü kafana takma, sen kaç yıllık deneyimli mühendissin, içinden sürekli onlar bana muhtaçlar de ve gayet kendinden emin ol.İş hayatı böyle işte, normalde adam yerine koymayacağın insalar senin üst'ün olabiliyo
canım bende iştahtan ziyade bitmek bilmeyen tatlı isteği o tamam regl olurum1 güne ama su hiç içemiyoru vücudum resmen şişti ve hiç yemezdim bu sıra zeytine dadandım...bizde birde akşam oturmaları filan oluyor bu sıra yeni elti alt katta ya çay faslında görüşüyoruz orda kaçırıyorum evde yemek yapmaya pek takatim yok bu sıra dışardada yedim yada hep aperatif külliyedn hala dolu olsamda ne olursam olayım yine topikimdeyim
müdür konusuna gelince benim fikrimce adam aşırı zekilikten artık sıyırmış durumda malesef utanarak söylüyorum ama öyle..bazen hiç anlamıyorum ama ondan çok şeyde öğrendim bu 2 yılda eziyeti cabası ama tebrüce önemli...sağlık olsun...bu kadar emek verdim az daha katlanmalıyım işi iyice öğrenmek için. hatta 2-3 ay sonra ustabaşı işyerinde mesai saatleri dışında pastacılık kursuda verecek bende katılırım büyük ihtimalle...ilgilenenlere duyrulur yerimiz maltepe de...
uzak durmaya çalışıyorum tabiki benim elti çöp gibi maşallah...ne anlar şişmanın halinden...bende işten gitmeden sürekli plan yapıyorum eve gidince yapıcam işleri kendime hasreti yani hiç vakit ayıramıyorum..Canım vallahi o akşam oturmaları mahveder insanı. Ben yoğun çalıştığımda şöyle yapardım. Yatmadan 2 saat önce sebze yemeğimi pişirirdim, sabah işe gitmeden de dolaba kaldırırdım. Tatlı çok canın çektiğin de az da olsa ye ama hamurişlerinden uzak durmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?