nursena nasıl gitti bugün beslenmen
ben bikaç gündür reglden dolayı zor anlar yaşasam da kaçamak yapmadım şükür
Asuuu harikasın canım benimm , nasıl ama insan isteyince dizginleyebiliyormuş kendini ,tebrik ederim kuzumm , aynen devam
buarada ne kadar oldu giden kilocuklar , son durum nedir ?
merhaba topikdaşlarım sonunda gelebildim..
gecen hafta kvde kaldık seker hastası kendisi ve yalnız yasıyor..
yazın orus tutturmadık zorlanırsın diye hoş doktora göre hiç tutmaması gerekıyor ama dinlemıyor
şimdi günler kısaldı diye dşünmş 2 gün oruc tutmus ve seker yine tavannnn
yalnız da yasıyor off off
evinden de cıkmaz öle olunca biz gitmek zorunda kaldık
pazar gününe kadar ordaydım
ah birde cumartesi gecesi dısardan bişeler getirttik ben tavuk salata yedim ama gece 3gibi öle fena oldumki
ishal,kusma,sancı... kendimi hastaneye zor attım
serumlar ilaçlar falan derken yeni yeni kendime geliyorum..
sizler nasılsınız?
listeye de yetişemedim kv de internet yokYena cım senden özür dilerim...
yazın orus tutturmadık zorlanırsın diye hoş doktora göre hiç tutmaması gerekıyor ama dinlemıyor
ah birde cumartesi gecesi dısardan bişeler getirttik ben tavuk salata yedim ama gece 3gibi öle fena oldumki
sizler nasılsınız?
canım aslında bikaç gündür fazla bir hareket yok ama şuregl gelse sanki gidecekmiş gibime geliyor sabrediyorum
cecoşum geçmiş olsun...aynura da herkes hayırlı olsun demiş ama daha ne için oldugunu anlayamadım:)
şimdi uzunnnca bir geçmiş var önümde neredeyse 1 haftalık..
çenesi düşük irikemikliler sizi
bakalım atlaya atlaya gececegim...benim için meraklanıp özleyenler olmus mu bir görelimmm
of ya kızım gene kötü ağzında yaralar çıkmaya başladı. çok canı acıyo ağlamaktan ateşi çıktı. akşam akşam gene acile gittik.antibiyotiğimiz dün bitti şimdi gene verdi.delircem sonunda bir buçuk aydır antibiyotik kullanıyoz mahfoldu çocuğum ya.işin garibi ilaçları almak için gittiğimiz eczacı ağızdaki yaraların çok antibiyotik kullandığımız için olduğunu söyledi çok şaşırdı yara için tekrar antibiyotik verdiğine ağızdaki bitakım mukozayı yokmu ne ediyomuş ve ağızın çok daha çabuk mikrop kapmasına sebep oluyomuş.neyse sonuç olarak ilaca başlıyayımmı başlamıyayımmı bilemedim.biraz ara vereyim diyorum.bi fikri olan varmı?he bide yaralar için bi solisyon aldım inş yarar.gerçi tuzlu suyla sildim falan ama bilmiyorum nekadar işe yarar.yemek yemiyo canı acıyo diye su bile içmiyo.çok iştahlı bi çocuktu yaşıtlarına göre tombiş tombişti hastalıklar perişan etti çocuğu acayip zayıfladı bembeyaz oldu yüzü gözü hep hasta bakıyo.af allahım aff.
sizler nasılsınız?
cecoşum geçmiş olsun...aynura da herkes hayırlı olsun demiş ama daha ne için oldugunu anlayamadım:)
şimdi uzunnnca bir geçmiş var önümde neredeyse 1 haftalık..
çenesi düşük irikemikliler sizi
bakalım atlaya atlaya gececegim...benim için meraklanıp özleyenler olmus mu bir görelimmm
benim regl bittikten 1 hafta 10 gün sonra gitti mevcut bekleyenlerr , sıkıntı etme bi şekilde gidyolar kuzumm
cnm hayirli olsun
merryy gecmis olsun cnm kvalidene sanada
yolcu gecmis olsun baska dr goster birde eczacinin dedigi dogru olabilir yazin kizim
zature olmustu ve kortuson ilaci kullandi antibiotikde kullandi SIK SIK ve sirtinda yaralar cikmaya baslamisti sonra ilacimizi baska yontemle verdi dr yaralarimizada crem gecti
herkese iyi gecelerr ,küstüm benn , uyumaya gidiyommm , taammmııı:26::26::26::26:
Offffff offfffff bu saat oldu benim kücük cadı hala uyanık :26:
Öğlende okadar uğraştım uyumadı en sonunda ben geç oldu uyumasın diye uğraşırken saat akşam 6da koltuğa yatıp üzerini örttü uyudukız uyuma sakın diyene kadar horlamaya bile başladı
Tabi doğal olarak şimdi cin gibi
Ana kız sabahlıyacağız herhalde
slm kızlar bende 90 ustuyum aranıza katılmak ıstıyorum ama sayfa hakkında bılgım yokk benı bılgılendırırmısın
senin kiz masallah nerde ne yapacagini iyi biliyorcimcimeee,
pek tatlidir o bi ara resimlerini atda görelim büyümüsmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?