Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bu geçici bir süreç. Mutsuz olacak birşey yok aslında. Güzel bir işin ve mutlu bir evliliğin var ve sağlığın yerinde. Daha ne olsun. Şimdilik kilo almamaya çalış ama diyet yapmak önemli bir iş. Kendini hazır hissetmiyorsan başlama bence. Eltin yapıyo ama yemiyo sanırım. Nasıl dayanıyo anlamak zor ama bazı insanlar böyle. Mecbur uzak durmak lazım

aynennn

Canim ben o ilkine cok bayildim yaaa cicekli böcekli mis gibi cok güzel görünüyoorrrr

Selam kizlaaaaar güzelcene kahvaltimi ettim geldim,
bi kahve ictim bi kasik sekerle, hep öyle iciyorum,
2 tane ekmek yedim, normalde bazen 1 de yiyorum ama bugun yedim iste acikiyom bu aralar cok,
1 parca peynir ve malesef 1 parca salam, baska ne yiyim bilemedim de :18:

neyse simdi kizkardesime gitcem ama sadece kahve icmeyi düsünüyorum, dicem sakin cikulata cips filan cikarmasin,
asil önemli olan yarinnn
yarin nikah var arkadasimin 1 saat uzaga gitcez,
aksaminada erkek evinde oturcaz, kesin bissürü hazirlik yapmislardir,
napacam bilemiyorum, sanirim salataya agirlik vercem:18:

öperim herke$leri

amaniiiiinnn amma birikmiş, amma konuşulmuş
2günlük geçmişi okudum geldim şimdi:111::111::111:
geçmiş bitince "ohhhhh çok şükür demişim"
ben biraz sabırsızımdırda ondan birazda aslında, hayatımda sadece bir kitabı baştan sona kadar okudum....
çok kitap okurum ama tamamını asla değil...
çok sabırsızım ben yaaaa... aceleciyimde...
şaka bi yana bol bol konuşalım, Allah muhabbetimizi daim etsin inşaallah....

tüm hasta olanlarada çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşaallah....

ha haaaayytt tam kedilere göre bi iş

Kİmse yok ama olsun. kendi kendime laflar, sonrada alır başımı giderim :)

benim genelde yaptığım gibi

güzelmiş tatlım, güle güle kullan....

siz almanyanın hangi semtindesiniz canım???

arkadaşın için başınsağolsun canım....
görümceninde inşaallah önemli bişeyi yoktur canım, hem sadece şüphelenmiş doktor, olmayadabilir inşaallah....
Allahım tez zamanda şifa nasip eder inşaallah canım....
ve hayırlı bakıcıda nasip eder inşaallah sanada canım...
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah...

ben çayı baştan beri hiç şekerli içemedim:))
benim için avantaj oldu çayın şekeri:)

sen işlerini naaptın nuhan ablacım?? kolayladınmı epey???

tanıdımmmm:)))
hoşgeldin tekrardan canım

Tatlım yarın 14:00 e randevu aldım..O saate kadar cesaretimi kaybetmezsem gideceğim :)
OĞlumu okula bıraktıktan sonra daha rahat olur diye öğleden sonrayı seçtim...

Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:

canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam

hayırlı olsun canım benim......

geçmiş olsun canım...

evet güzel bir parçaymış
bende dinledim şimdi....

geçmiş olsun canım.....

sanada geçmiş olsun canım....

canım senin annenede çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah....

mutlu bir ailede olmazsa olmazlarının ilki zaten sevgi.....
sevgi nelere kadir.....

canım sizede çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah.....

benim KVde bana bi laf söylemişti, onu hala unutamam....
neyse içimde kalsın...

sende ben gibi uykucusun

Selam kuzucuklar,

ben de Emineden görmüşken menümü yazayım. bu arada dün menümün dışına çıktım alışveriş yapıp anneme gidince. öğleden sonraki ara öğüne iki minik kurabiye ve biraz çubuk kraker ekledim. ama çok yorulmuş, acıkmıştım. akşam yemeğini çok yememe engel oldu onlar. yediğim son tatlı şeylerin o kurabiyeler olmasını umuyorum.

Sabah;
çavdar ekmeğine tost, 10 antep fıstığı, bir demlik yeşil çay.

Öğle;
4 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt.

Ara;
5 kavrulmamış badem, 2 kuru erik, 1 hurma.

Akşam;
tavuklu salata, 1 dilim çavdar ekmeği.

Ara;
tek şekerli türk kahvesi ve yarım armut.

selam canım:)

menün için koca bir alkış sana
bende çıkcaktım yavaştan yavaştan....

Meyracım sen ne bıcırık bir insansın ya :) tatlı tatlı anlatmışsın olanları. gözümde sevimli sevimli kocasına karışmayan birisi canlandı valla :) bu arada sabah sen gelmişsin ben gitmişim.

Nevincim canının sürekli tatlı istemesi hiç hayra alamet değil. şeker eğilimi, pko vs.. olabildiğince ara öğün yapmaya çalışsan ve meyveyle tatlı ihtiyacını karşılasan... biliyorum işin nedeniyle çok zor tatmaman ama kilo neyse verilir de sağlık çok daha önemli canım.

Özlem istediğin tarzda dolaplar ikeada bolca mevcut. mutfağına uyan bulabilirsin bence orada. gayet toparlayıcı oluyor bu tarz dolaplar. mutfakla uymasına dikkat edersen çok da şık durabilir.

Emine hiç stres olma bence. kimse senden ilk günden Ebru Şallı gibi beslenmeni beklemiyor. bir davette çıkan yemeklerin başta 1/3ünü yemesen yine farkedecektir. ufak ufak değişikler bile o kadar işe yarıyor ki. senin zaten bu hafta yatağa aç girmene bile gerek yok, sadece tok olmayan bir şekilde girsen 1 kgdan fazla kilo verirsin. sıkılma hiç tatlım.

münih ve frankurt zaten şehir değillermiydi canım??:44:

bu arada almanyayı görmeyi çok istiyorum, geçen eşime birgün almanyaya gidermiyizki acaba seninle dedim, o dediki
ben afrikaya gidicem
bi kaç afrikalı arkadaşı varda, ondandır belki

ayy çok teşekkür ederim:) utandım
tahminlerin tam isabet....:)

evet sabah öyle oldu canım...
ama sonunda denk geldik

Ebru Salli
Yok hayatim biliyorum zaten, ama hamurisinede fazla bulasmak istemiyorum, zaten bana ne kilo yaptiysa hepsini hamurisi ve tatli yapti,
özelliklede tatli yapti, göbegimi bi görsen, gecenlerde göbegin sekerden dolayi oldugunu ögrendikten sonra zaten kafama dank etti,
hepsini bana tatlilar pastalar yapti, o yüzden uzak durmaliyim, bir catal bandirirsam bandiririm hepsi bu olmali,
neyse bakalim yarin ola hayrola :)

senin menünde cok güzel bu arada

Hayatim münih ve frankfurt sehir tabi evet ama kolay anla diye, Nürnbergin bu iki sehrin ortasinda kaldigini tarif etmek istedim :)

yani mesela Konyada otursam, Konya asagi yukari Bursa ve adananin ortasina düsmüyormu :) iste mesela böyle anlatmak istedim.

Bayern diye dedigim yerde hani mesela, icanadolu, yada karadeniz,marmara gibi bir BÖLGE yani tam türkcesini bilemiyorum simdi

Nürnbergte Bayernin icinde oluyor yani,
mesela Münihte Bayernin icinde,

Münihe 1bucuk saatiz zaten biz

Buyrun gelin bebeeeeeeeeeem :))) agirliyalim

ayy çok teşekkür ederim:) utandım
tahminlerin tam isabet....:)

evet sabah öyle oldu canım...
ama sonunda denk geldik

benim babam da sinirli bir adamdır. annem de her şeyine çen çen cevap verirdi. eşim babam kadar sinirli olmasa da annemin o huyu bana da geçmiş ama susmaya çalışıyorum en azından o an. malesef o anlarda senin gibi olmak gerekiyor. masum kedi yavrusu gibi uzaktan uzaktan bakacaksın böyle :) zaten sakinleşildiğinde çözülüyor her şey.

2 gündür zorluyorum kendimi spor yaparken dizim ağrıyor. şimdi de üşenmesem de yapsam lesliemi. sonra duş, yemek. off of :) ben yine kaçmak zorunda kalıcam yani canım :)

sen de işlerini yap, belki biraz spor yaparsın ha :)

canım şimdi baktım da benim mutfağa ayaklı dolap sığmaz. Dolabı koyacağım yerde kalorifer peteği varmış(( Acaba diyorum o peteğin üstüne köşeye(camla duvar arasına) kapaklı beyaz bir dolap mı yaptırsam. Resmini ekliyemedim ama linki ekliyorum ordan bakarmısın canım.

Emlak Ofisinden Satılık Daire 143.000 TL m2 2+1 odalı İstanbul Beylikdüzü Merkez - 101863270

hımmm:))) tamam anladım canım....

saolasın canım benimmm:)))
bende beklerimmm...........

ben genelde susarımda, bazende susamam, laf yetiştiririm bende o zamanDD
ve çok haklısın canım....

bugünde güzel güzel yap leslieni canım benim, kolay gelsin:))

ben spor yapmam galiba:))
işimi hallediyimde kafi dermişim bana bugün için:))

Özlemcim tam köşeye asma dolap yaptırabilirsin ama o da kullanışlı olur mu küçük olursa, onu bilmiyorum. sanırım peteğin yanına yemek masası düşünüyorsun. ikeada senin dolaplarına çok benzeyen, kapakları değişebilen mutfak dolapları var. yemek masasının falan üstünü dolaştırırsan baya kullanışlı olur aslında. ama kilerin falan varsa mutfağın o kadar da küçük gözükmüyor. baya eşya alır.

Bu ardaa ev çok güzelmiş, olur da güle güle oturursunuz inşallah.

Gözüm üstünde tembel kedici :) Aynurla denk gelemiyoruz bu ara, ilk denk geldiğimizde seni de köşeye sıkıştırıp ikna edicez diyete :))

bu arada benim babamda öyle :)))
mutfagi kurdu ama nasil kurdu bide bize sorun
sayar söver hahahahaaaaaa
bende kacarim hemen, cünkü o an yoruluyorlar olmayinca sinirleniyorlar cok fena olabiliyorlar :) gerci bende öyleyimdir,
sinirli oldgum zaman fena oluyorum,

canım kilr yok malesef. Aslında dolabın üstü kırık beyaz renkte. O renkte bir dolap olur diyosun anladığım kadarıyla. Şimdilik bişey yapmayayım da eşyalarımı yerleştirdikten sonra ihtiyaç doğrultusunda düşünürüm artık. Aslında 2 sene sonra felan senin dediğin gibi hem karşı karşıya dolap olan mutfak yaptırmak istiyorum ama şimdi çok masraf yapamam. Olmadı masayı koyduktan sonra kapı arkasında boşluk varsa oraya bi dolap bakarım ikea'dan falan. Ev güzel de tek tedirgin eden giriş katı olması. Gerçi apartman girişi değil, evin kapısı apartmandan girdikten sonra bir koridorun sonunda. Gelen gidenin çok sesi olmaz bence biliyosun hırsız korkusu var Site olduğu için sorun olmaz sanırım. Bir de seneye pirim yapacak bir yerde. Bakalım canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur

canım inşallah geçer...eltim akşama kadar hiçbişey yemiyormuş eşi 8 de geliyor unutuyorum diyor kız yahu biizmde aklımızda hep yemek...
evet canım bende farkındayım sürekli şeker eğilimi bağımlıyım aslında 1 ay ağzıma sürmesem kurtulucam evde kolayda işte çok zor...

keşke yakın olsaydık kp re yaptırırdık marangoz kendisi özel ölçü çalışıyor...bence caım asma yaparsan bir daha duvarı delmen gerekecek...yine yerden olsa daha iyi..

bence de içinde biraz yaşadıktan sonra karar ver ne eksiği var diye canım. başta heyecanla yapmak istiyor her şeyi ama çok daha acil bir ihtiyacı çıkabilir evin. bir de bazı mutfaklara hakikaten yerleşince anlıyor insan eksiklerini. şu an oturduğumuz evin mutfağı çok küçük gelmişti, hayatta sığamam diyordum. sonra yerleştiriken bir baktım her şeye yer var.

senin de umarım sığar her şeyin.

Canım mutfak küçük derken dolap içleri çok kullanışsız yapılmış. Mesela benim şu an oturduğum evin mutfagı bu yenı evden bıraz daha küçük ama dolap boydan boya oldugu ıcın daha cok sey sıgıyo. Tabak canak bı sekılde sıgar da ıvır zıvır ıcın yer yok. Aslında baslangıcta daha guzel bı mutfak olacakmıs ama bu fırmanın yaptıgı sıtenın 2 blogu ıptal oldugu ıcın masraftan kısmıslar. Ilerde sıyah kırmızı ya da kırmızı beyaz bı mutfak ıstıyorum. Sımdı dedıgın gıbı basla ıhtıyaclar var. Bı gomme dolap, kıtaplık, 3lu ankastre set mecbur alıcam zaten. Ivır zıvır da derken baya bısey cıkacak. Bakalım yava yavas tamamlarız onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…