uzak durmaya çalışıyorum tabiki benim elti çöp gibi maşallah...ne anlar şişmanın halinden...bende işten gitmeden sürekli plan yapıyorum eve gidince yapıcam işleri kendime hasreti yani hiç vakit ayıramıyorum..
çok mutsuzum bı sıra bunalım takılıyorum eşimde nasibini alıyor...
Günaydın kızlar,
yeşilçayımı içip, forum keyfi yapıyorum. sizler nasılsınız? bu arada bu sabah 84.0 kg geldim. kayınvalidemler de biletlerini almış. gelmelerine 43 gün var. onlar gelene kadar 7 kg versem 77 kg olarak karşılayabilirim onları. yani son görüşmemizden sonra 16 kg daha az olucam. inşallah başarabilirim :) kendimde o istek ve azmi görüyorum :)
Cecoş parmağın için geçmiş olsun. anladığım kadarıyla çok acıyor
Yolcucum dün sana cevap yazamadım. komşu demişiz ama yine biraz uzağız :) kızına geçmiş olsun bu arada canım. bence antibiyotiği kullanma. zaten sürekli kullanıyormuşsun. yazık çocuğun çok zarar görüyor antibiyotikten. ağız florasının normale dönmesi lazım. koyu kırmızı böğürtlen, ahududu falan iyi gelebilir.
Meryemcim hoşgeldin. merak ediyorduk seni. artık diyete başla sen de, bi sen kaldın yavrum ya :) son diyet bozucu Emineyi bile ikna ettik :)
hatırlamıyorum ama hasta olan diğer arkadaşlara da geçmiş olsun. dikkat edin kendinize kızlar.
Son bir sorum daha var. Mutfak dolapları baya küçük benim. Yani ıvır zıvırımı koyacak yer yok mutfakta. Şu anda mutfak yaptırma imkanım da yok. Diyorumki şöyle 4,5 katlı ayaklı dolaplardan alayım(pilastik değil). En azından bir katına pirinç, bulgur vs. Bir katına patates soğan diğer 3 katına da sığmayan bardak çanak koyarım. Hoş mutfakta yer yok da mutfak camının olduğu yere köşeye koyarım diyorum
Birkaç örnek ekledim ama ben aslında beyaz renkli ayaklı bişey arıyorum(tahta). Daha şık bişey nerde bulabilirim
Eki Görüntüle 571800 kedisi olan bayanlara özellll
Kİmse yok ama olsun. kendi kendime laflar, sonrada alır başımı giderim :)
Product Detail | H&M DE
bunu aldim, ve aslinda cok güzel bir kazak almistim, böyle yumusacik bir seysi var (anladiniz siz onu)
rengide böyle turkuaz gibi ama MINZ renginin adi,
ama bulamadim internette cünkü bitmis, en sonuncusunu benmi aldim nee yuppiiiiiiiiii
asagi yukari 8b ucuk ayim var canim, agustosun basinda gitcez sanirim,3ü felan,
haklisin kiyafet konusunda kendimi costurcam zaten cok seviyorum giyinmeyi felan,
bu arada karar verdim bundan sonra yediklermi paylascam hemde yarindan itibaren,
ozaman daha iyi olur cünkü utanirim artik bi saatten kacamak yapmaya :)))
hesap vermem benim icin daha iyi olur, kontrol etcem kendimi,
tatlidan vazgecmem gercekten cok zor ama basarcam hayir dicem artik, kendimde yapmiyim bi süre, cünkü dayanamayip yiyorum,
ha bu arada size bi resim gösterim suan inanilmaz güzel lapa lapa kar yagiyor yine :)))
odamdan pencereyi acip cektim, tabi kar yagdigi cok iyi gözükmüyor ama lapa lapa vlala :)))
Eki Görüntüle 572280
slm kızlar. gunlerdır turlu turlu dertlerle uğrasıyorum. diyet felan yalan oldu artık
geçen hafta çarsdamba gunu acı bır haber aldım. ilkokul arkadsım vardı benım. kızın abısı 1.5 buçuk yasında kızz daannesının karnında 2 aylıkkken babalrı traktorun altında kalarak rahmet eylemıiştı. aynı zamanda aile dostumuzdular. çarşamba gunu annem aradı dedı kı hedıyenın abısı tarktor fırmasında çalışıyormuş. traktor teslım etmeye gıderken trafık kazası yapmış ve ölmuş. resmen beynımden kaynar sular dokuldu. zavallı çocuk babasının kaderını yasadı ve kendısı de arkasında 1.5 yasında bır erkek evlat bırakarak toprağa verıldı.
daha bunun sokunu yasarken; ıkı görumcem var bekar. bırı benım yanımda kalıyor kızıma bakıyor. bırıde kayınvalıdemın yanında onlra yardım edıyor. kayonvalıdemın yanındakı görumcem 2 senedır kaşıntı ıle gıtmdığımız doktor kalmadı. herhalde koy ortamındakı vuruslerden oluyor dıyorduk. gecen hafta öksurukle doktora gıttık. persembe gunu de doktor bızı lenf kanserı süphesiyle ızmıre sevk ettı. esım bu hafta onu götürecek. zavallı oksurmekten yataktan kalkmıyor. durum oyle olunca benım yanımdakı kız köye gıdecek. veeeeeee kızım ortada kaldı. bakacak kımse yok
ıkı gundur aglıyorum. hangı derdıme yanayımmüdürüm sagolsun kınzı getır okula. okulda bak bırsey olmaz anasınıfındasın dedı ama çocuk rezıl olacak... allah su süreçte yar ve yardımcımız olsun. ınş görumcem ıyıleşır daha 23 yasında. inş kızımı emanet edeceğim hayırlı bırını bulurum ne olur bana dua edın. bu dertlerle uğrasırken hıç topığe giremıyorum ... herkesten bol bol dua beklıyorum...[/B][/B]
Benim sekersiz çaya geçme mecaram asağıdaki gibi oldu.
Bir yıl kadar önce akapunktura gitmistim. Dr. çay için, Stevya kullan dedi. İlk günler çay stevya ile güzel geldi. Sonra kötü gelmeye basladi ve bir gün hiç birsey koymadan içim. Çay o kadar güzelmiski. Biz sekerle tadını bozuyomuşuz... akapunktur ile zayıflayamadım ama şekersiz çay içmeyi başardım:)))
Ciddetle tavsiye ederim. Önce tatlandiciya geç sonra sekersiz içeceksin....
arnazar, geçmiş olsun, acil şifalar. Ben kuzenimi 38 yaşında bu hastalıktan kaybettim. Artik tıp daha ileri eminim iyi olacaktır...
SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmııııkaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....
bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)
hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm
Tatlım yarın 14:00 e randevu aldım..O saate kadar cesaretimi kaybetmezsem gideceğim :)
OĞlumu okula bıraktıktan sonra daha rahat olur diye öğleden sonrayı seçtim...
Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:
canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam
insallah cnm oksijeni dusmuyor normal sinirinda ama kalpbin atisi 160oluyor oksijeni acinca 109dustu kalp zorlanmasin diye azcik actim rahat uyusunda iyilessin diye
arnazar cnm uzuldum rabbim gorumcene sifa versin insallah kanser deildir arladasinin kardesinede geride kalanlara sabir versin rabbim
kizin icinde hayirli bir bakici bulursunuz insallah
kızlar ölüyorum agrıdan onun yuzunden sınavıma giremedim ve cok mutsuzumsabah bi agrıyla uyandım sormayın karnımın altıyla sag böbrek kısmımın agrısından ölüyodum 2 agrı kesici içmeme ragmen dayanmadım yarı yoldan döndum sonrada kendime kızdım belliydi dayanmayacagın o yarı yolu niye gittin die suan hareketsiz durudugum için hafif bir sızı var doktora nasıl gitcem onu dusunuyorum
Ya kızlar bir kaç gün önce parmağımı bulaşık makinesini boşaltırken üst kısmına sürtmüştüm ve tam orta parmağımın üzeri yara olmuştu. Kaç gündür geçmiyordu ve etrafı sararmıştı :26:
Bugün eşime gösterdim dolama olmuş dedi
İrini sıkıp biraz rahatlattı ama inanılmaz acıyor şu andaaranızda dolamaya iyi gelen birşeyi bilen varmı :44::44:
selamlar hanımlarr..
giremedim dün.. sizi habersiz bırakmayayım dedim.
bu sayfadan anladığım kadarıyla arnazar görümcende bir hastalıktan şüphelenmişler galiba.. inşallah şüpheler doğru çıkmaz canım, sağlığına kavuşur tez zamanda..
özlem, siz de ev alıyorsunuz galiba.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kolaylıkla ödemek nasip olsun inşallah. biz de geçen sene girdik ev kredisine. hoş, ev hala inşaat halinde ama 1 senemiz bitti bile kredi borcunda. sorsan 1 senede o ödediğin kadar tasarruf yapabilecek mydiniz diye.. yoo asla yapamazdık.. demem o ki borçlanmadan olmuyor bazı şeyler, iyi yapmışsınız canım..
bizde de annem rahatsız belki hatırlarsınız kalp rahatsızlığı var. geçen perşembe doktora gitti ve kalp pili takılması gerektiğini söylemiş doktoru. çok üzüldük.
araştırdık kötü bişi diil elbet ama neticede kalp ve operasyon yani, insan endişeleniyor. bir doktora daha görünmeye karar verdi. bu hafta gidicek nasipse.. inşallah gerek olmadığını söyler bu doktor ...
bende de haberler , muhasebecilerin makus kaderi şeklinde ilerliyor. yıl sonu geldi ve deli gibi işlem var.
yetiştiremiyoruz, bir arkadaş istifa etti gidicek ay sonunda onun işlerini de üstlenicez, kolay kolay yeni birini almıyorlar burda, çok prosedür gerekiyor. bakalım neler olucak.
....
geçmişe biraz daha bakınayım...
...
hayat herkezi farklı yerlere savuruyor abilerin arayabilirlermiş telle ayıp etmişler bazn sorunlar oluyo kafaya taktığım annemi koruma iç güdüsüyle ama seslenmiyorum çünkii kötü arada laf söyleyen oluo malesef adımız görümce sonuçta onlar anneleriyle barışıyolar anneleriinnin lafları batmıyo ama bizim söylediğimiz batıyoo
gelin olarakta hep sabretmişimdir çok kıskanç bi kaynanam ve görümcem var allahtan uzak olduğum için rahatım senede 20 gün idare ediyorum gittimmii
telllede yeter yetecek olan ama onu duymuyor kulağım nasıl olsa ee şimdi bide elti geldi az onla uğraşsın 10 yıl benle uğraştılar
bekarlalra tavsiye ilk oğlanla evlenmicen kıymetin bilinmiyo malesef
görümcem kızım doğana kadar sizi ayırırım zannetmiştim ama beceremedim dedi
o kadar yane kaynanamda yanında konuşmadan duruyo onaylar gibi
sevgi herşeyi yeniyo eşimle olan sevgimiz hepsini yıktı geçti şimdi eşimde anladı da o kadar ezdirtmiyo laf söyletmiyo bana
bende sefamı sürüyorum
bende istemiyorum antibiyotik kullanmak ama doktorların hepsi ağız birliği yapmış sankişu süreçte kaç tane farklı doktora hastaneye gittik..değişen hiç bişey yok.tek umudum ameliyat ondan sonra bu sıkıntıları bitmesse kuzumun ne yapıcaz bilmiyorum yani..:18:inanmıcaksın canım ama kaç gündür yemek yemiyo yediği bişey dokunamaz yani.canı acıyo diye su bile içmiyo.akşam küçük kıza muhallebi yaptım oda istedi ay yaşasın bişey yicek dedim bir kaşık aldı ikinciyi istemedi sonra ben zorlayınca iki kaşık daha yedirebildim.hepsi bu.şimdide yanımda yatıyo okulada götürmicem bugün hiç hali yok..antibiyotiğe gelince kullanmıyorum.yeter artıkın dedimm.
buarada ilginize teşekkürederim arkadaşlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gününüz aydın olsunnnnnnnnnnnnnnn
Kalorileriniz az olsunnnnnnnnnnnnnnn
Kilolarınız yok olsunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...... Aminnnnnnnnnnnnnnn
Sabahdan beri yine bir sürü iş vardıhala da bitmedi de ufak bir mola vereyim dedim
Eşimi işe uğurladıktan sonra önce kızın geceden kalma bütün oyuncaklarını topladım sonra mutfakta biraz işim vardı onları hallettim. Sonrada Çamaşır Makinesine beyazları attım oturup kahvaltımı yaptım
Bugün yine Spor günüm :122: :122: :122:
Öksürüğüm baya azaldığı için yüzmeyede başlıyorum Allahın izniyle yine
Sabah gözünü açar açmaz aman öğleden sonra olsunda spora gitsem diyen bir tek ben varımdır herhalde
Çok merak ediyorum acaba bir sonraki tartı gününde ( yılbaşından 4 gün sonra salonda tartılacağım yine) ne çıkacağım acaba :122: :122: :122:
Eşime bile her fırsatta söylüyorum bak 1 ay ondan sonra senle aynı kiloya geliceğim inşallah diye ve bir sonraki ay senden zayıf olacağım diyeondan sonra başlıyacağım ona koca totoşlu demeye o bana asla demedi bir kerede olsa ama olsun ben diyeceğim vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı
Canım kuzucuğun için güvenebileceğin birini bulmana sevindim
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Gerçekten çok zor ama ne olursa olsun senin Ailen emin ol birinin tırnağına birşey olsa en çok senin canın yanaro yüzden sen bol bol dua et Rabbim islah etsin diye.
Eşinin Ailesiyle olan ilişkinede ben hayran kaldıminan hep öyle bir ilişkim olsun istiyordum hatta bana kötülük yaptıkları zaman bile geceleri niye öyle değiller diye sabahlara kadar ağlardım çünkü ben asla onlara ne terbiyesizlik nede saygısızlık yapmamıştım hatta yapmadım da.
Benim küçük görümcem ( benden 2 yaş ufak ) inan biz evlendikten 1 hafta sonra bizim eve yerleşti. Asla bir gün bile yaw biz yeni evliyiz bunun ne işi var bizde demedim aksine eşim şakayla karışık ulen evlendik haftasına çocuk sahibi olduk diye dalga geçiyordu. Biz evlendik anasını satayım KV ve KP balayı yaptılar
Gezmeye gittiğimizde kuruş parasız gelirdi ve yinede bir sürü şey isterdi bende itiraz etmeden aman genç kız heves ediyor diye alırdım ( ikimiz bir yere gittiğimizde abim yengende para var o alacak sana dedi o yüzden ben bunu istiyorum diye isterdi)
En ufak şeyde beni abisine şikayet ederdi ama yinede bizim evde kalırdı sanki kasten huzursuz etmek için.
En son ben büyük kızıma hamileyken ( parasızlıktan o dönem kendime çeket bile alamamıştım ve havalar baya soğuk olduğu için görümcemin hırkasını giymiştim ) Abisiyle gezmeye gittiğimizde kendisine istediği bir şeyi alamayız paramız yok dedik diye hatun kızdı ve abisiyle kavga etti karına olsa alırsın diye ( asla yenge demedi bana ) ve en sonunda dönüp bana üzerindeki hırka benim çıkar onu demişti resmen
İnan o gün bir daha birşeylerin düzeleceğine olan inancım yok oldu ve ben akşamın ayazında hırkayı yolda çıkartıp ona vermiştim. İnan eve dönene kadar soğuktan içim titremişti ve o elinde hırkasıyla önden önden yürümüştü.
Bir daha o oldu onunla mecbur kallmadığım sürece hiç birşekilde muhattap olmamaya çalışıyorum.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın ....Aminnnnnnnnnnnn
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırsın. Aslında bende bayılırım sobalara ama dediğin gibi evde kuzucuk olunca insanın tedirgin olması çok doğalUmarım iyi bir çözüm bulursunuzda daha fazla hasta olmaktan kurtulursunuz
Canım hadi gözün aydın ne güzel bak eskilerde olmaya başlamış
Abinlere kırılmakta çok haklısın canım. Zaten şu paylaşım siteleri çıktığından beri kimse kimseyi aramaz oldu
İnan eskiden bayramlarda bile telefonumuz saniye susmazdı ya aranırdık ya biz arardık ama son iki senedir herkes genel bir Mesaj yayınlıyor paylaşım sitesinde olup bitiyor
Bende Görümceyim ve seninde dediğin gibi asla görümcelik yapmadım aksine gelinimiz benden 12 yaş ufak olduğu için daha nişanlıyken sohbet ettiğimizde hep güzel yönde fikir veriyordum. Bir keresinde Annemin nasıl bir karaktere sahip olduğunu çözmeye çalıştığını söyleyince bende saftirik ay güzelim için rahat olsun annem asla kaynanalık yapacak biri değil, sana arkadaş olur ve emin ol her konuda yardımcı olur. İyiliğine çok çok iyidir ama damarına bastığın an kaçacak yer ara dedim şakayla karışıkSonrada üzerine basa basa şaka şaka sonuçta Annem seni kızı olarak kabul etti kalkıp sizin hayatına karışacak değil ya, siz gönlünüzce yaşayacaksınız kimseye hesap vermeden sizin huzurlu olmanız annem için en önemli olan şey demiştim.
Bizim yelloz gitmiş kardeşime ve anneme ay Banu abla çok tuhaf işte beni uyardı aman sakın anneme yüz verme yoksa hayatını sana zehir eder, her adımını kontrol eder, çok yüz verirsen evinin anahtarını alıp evini dahi karıştırır falan diye bir sürü yalan söylemiş
Benim saftirik Anamda baktım telefonda bir tuhaf en sonunda sıkıştırınca anlatıyor inan neye uğradığımı şaşırdım ve resmen küfürü bastım o gün ulen O... neresinden uyduruyor ben manyakmıyım kendi annemi kötüleyeceğim diye. Daha nişanlıyken böyle yapan ilerde ne yapar diye kalaylayacaktım da Annem ölümü gör ses etme en azından nasıl biri olduğunu öğrendik bırak ona göre davranırsın artık demişti. Kadıncağız mecbur aldı onu gelin diye ve inan 4 sene olucak onlar evleneli senede bir ay türkiyeye geldiklerinde bile mecbur kalmadığım sürece konuşmuyorum konuşursamda mutlaka yanımda biri oluyor hani yarın öbür gün yine iftira atmasın diye
Deminde dedim ya Allah iyilerle karşılaştırsın.
İnan şimdiden hep dua ediyorum kızlarım için; hayırlı, viçdanlı ve Allah korkusu olan birilerine Evlat olmayı nasip etsin Rabbim diye ( Gelin değil Evlat olarak görmelerini çok isterim ) he ben nikahtan 1 saat öncede bir yanlışını görürsem karşı tarafın inan kızımın ölüyorum dese bile evlenmesine engel olurum. Sonradan senelerce ağlayacağına bir kere ağlasın
Eşimi çok seviyorum ama inanın Ailesinin böyle olduğunu o dönem anlayabilseydim nikah masasından da olsa hiç tereddüt etmeden kalkar giderdimHatta eşim bile aynı şeyi söylüyor senin bugünki aklın olsa beni almazdın diye yok diyorum evlenirdim ama çok şeyi farklı yapardım
Anammm benimde çenem düştüGelin kaynana ve görümce ilişkisi denince ben makinalıya bağlıyorum nasıl dolduysam senelerdir he çok şükür artık sadece eşim ve çocuklarım için yaşadığımdan onların ne dediği ne düşündüğü umurum değil arada laf sokmayıda öğrendim beni rahatsız eden birşey olunca anında gereken cevabı veriyorum ve kendimi hiç sinir etmiyorum
cANIM aNNENE tekrar geçmiş olsun
İnşallah Rabbimin izniyle Ameliyatı çok başarılı geçecek ve Annen en kısa zamanda inşallah şifa bulacaktır
Bütün dualarımız sizlerle
Bu arada sanada kolay gelsin dediğin gibi sene sonu işiniz zorAllah yardımcın olsun canım artık yeni yılda inşallah biraz rahat olursun aminnnnnnnnnnn
Anam sırf o yüzden birkaç tane eltim olsun isterdim ama maalesef ailenin tek oğluşunu aldım
Kendi anneme bile diyorum birkaç elti olsaydık en azından Kv sırayla hepimizle uğraşsa senede bir yada iki kere sıra bana gelirdiama bendeki şansa bakılırsa herhalde Kv eltilerle bir olup yolardıda
Benim Kv malum evime gelip bana hakaretlerde bulunmuş oğlumu boşa diye bağırmıştıinan bugün elinde olsa 2 çocuğa rağmen hiç tereddüt etmeden benin boşatmak ister ama tabi oğlu ona uymaz
Kadın oğluma artık ne yaptıysan gözü senden başkasını görmüyor diyordu o dönembende hatta diyorum şimdi vahşi cazibeme dayanamadı herhalde oğluşu
Dediğin gibi artık bende sefa sürüyorum umurum değil kim ne demişOhhh kafam rahat
İyi yapmışsın canım inşallah bir an önce toparlar
Belkide hava değişiminden de olmuş olabilir
merhaba güzel bayanlar
sabah kızları gönderip uyudum bugün:)iyi geldi valla
az önce de kahvaltımı yaptım yulaf kepekli krebimin içine lor peyniri sürüp dürüm yaptım yedim yanında da çay:)
kızımla arkadaşı gelir şimdi öğle yemeği için onları da doyurup gönderdikten sonra yürüyüşümü de halledeceğim hem gidip ip almam lazım işlerim yarım kaldı
regl de geldi sonunda inşallah iştah problemim de azalır yavaştan
yoksa dün akşam çok fena düşüncelerle mücadele ettim
siz almanyanın hangi semtindesiniz canım???
Selam kuzucuklar,
ben de Emineden görmüşken menümü yazayım. bu arada dün menümün dışına çıktım alışveriş yapıp anneme gidince. öğleden sonraki ara öğüne iki minik kurabiye ve biraz çubuk kraker ekledim. ama çok yorulmuş, acıkmıştım. akşam yemeğini çok yememe engel oldu onlar. yediğim son tatlı şeylerin o kurabiyeler olmasını umuyorum.
Sabah;
çavdar ekmeğine tost, 10 antep fıstığı, bir demlik yeşil çay.
Öğle;
4 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt.
Ara;
5 kavrulmamış badem, 2 kuru erik, 1 hurma.
Akşam;
tavuklu salata, 1 dilim çavdar ekmeği.
Ara;
tek şekerli türk kahvesi ve yarım armut.
Hayatim biz Bayern de kaliyoruz,
Sehride söylimmi
Nürnbergte oturuyorum
daha iyi anlatmak gerekirse, Münih ve Frankfurtun tam ortasi oluyor, Nürnberg deninen sehir
Hitlerin en sevdigi sehirmis bu arada
ikinci memleketide diyebiliriz
Meyracım sen ne bıcırık bir insansın ya :) tatlı tatlı anlatmışsın olanları. gözümde sevimli sevimli kocasına karışmayan birisi canlandı valla :) bu arada sabah sen gelmişsin ben gitmişim.
Nevincim canının sürekli tatlı istemesi hiç hayra alamet değil. şeker eğilimi, pko vs.. olabildiğince ara öğün yapmaya çalışsan ve meyveyle tatlı ihtiyacını karşılasan... biliyorum işin nedeniyle çok zor tatmaman ama kilo neyse verilir de sağlık çok daha önemli canım.
Özlem istediğin tarzda dolaplar ikeada bolca mevcut. mutfağına uyan bulabilirsin bence orada. gayet toparlayıcı oluyor bu tarz dolaplar. mutfakla uymasına dikkat edersen çok da şık durabilir.
Emine hiç stres olma bence. kimse senden ilk günden Ebru Şallı gibi beslenmeni beklemiyor. bir davette çıkan yemeklerin başta 1/3ünü yemesen yine farkedecektir. ufak ufak değişikler bile o kadar işe yarıyor ki. senin zaten bu hafta yatağa aç girmene bile gerek yok, sadece tok olmayan bir şekilde girsen 1 kgdan fazla kilo verirsin. sıkılma hiç tatlım.
Emine hiç stres olma bence. kimse senden ilk günden Ebru Şallı gibi beslenmeni beklemiyor. bir davette çıkan yemeklerin başta 1/3ünü yemesen yine farkedecektir. ufak ufak değişikler bile o kadar işe yarıyor ki. senin zaten bu hafta yatağa aç girmene bile gerek yok, sadece tok olmayan bir şekilde girsen 1 kgdan fazla kilo verirsin. sıkılma hiç tatlım.
münih ve frankurt zaten şehir değillermiydi canım??:44:
bu arada almanyayı görmeyi çok istiyorum, geçen eşime birgün almanyaya gidermiyizki acaba seninle dedim, o dediki
ben afrikaya gidicem
bi kaç afrikalı arkadaşı varda, ondandır belki
ayy çok teşekkür ederim:) utandım
tahminlerin tam isabet....:)
evet sabah öyle oldu canım...
ama sonunda denk geldik
Meyracım sen ne bıcırık bir insansın ya :) tatlı tatlı anlatmışsın olanları. gözümde sevimli sevimli kocasına karışmayan birisi canlandı valla :) bu arada sabah sen gelmişsin ben gitmişim.
Nevincim canının sürekli tatlı istemesi hiç hayra alamet değil. şeker eğilimi, pko vs.. olabildiğince ara öğün yapmaya çalışsan ve meyveyle tatlı ihtiyacını karşılasan... biliyorum işin nedeniyle çok zor tatmaman ama kilo neyse verilir de sağlık çok daha önemli canım.
Özlem istediğin tarzda dolaplar ikeada bolca mevcut. mutfağına uyan bulabilirsin bence orada. gayet toparlayıcı oluyor bu tarz dolaplar. mutfakla uymasına dikkat edersen çok da şık durabilir.
Ebru Salli
Yok hayatim biliyorum zaten, ama hamurisinede fazla bulasmak istemiyorum, zaten bana ne kilo yaptiysa hepsini hamurisi ve tatli yapti,
özelliklede tatli yapti, göbegimi bi görsen, gecenlerde göbegin sekerden dolayi oldugunu ögrendikten sonra zaten kafama dank etti,
hepsini bana tatlilar pastalar yapti, o yüzden uzak durmaliyim, bir catal bandirirsam bandiririm hepsi bu olmali,
neyse bakalim yarin ola hayrola :)
senin menünde cok güzel bu arada
Hayatim münih ve frankfurt sehir tabi evet ama kolay anla diye, Nürnbergin bu iki sehrin ortasinda kaldigini tarif etmek istedim :)
yani mesela Konyada otursam, Konya asagi yukari Bursa ve adananin ortasina düsmüyormu :) iste mesela böyle anlatmak istedim.
Bayern diye dedigim yerde hani mesela, icanadolu, yada karadeniz,marmara gibi bir BÖLGE yani tam türkcesini bilemiyorum simdi
Nürnbergte Bayernin icinde oluyor yani,
mesela Münihte Bayernin icinde,
Münihe 1bucuk saatiz zaten biz
Buyrun gelin bebeeeeeeeeeem :))) agirliyalim
benim babam da sinirli bir adamdır. annem de her şeyine çen çen cevap verirdi. eşim babam kadar sinirli olmasa da annemin o huyu bana da geçmişama susmaya çalışıyorum en azından o an. malesef o anlarda senin gibi olmak gerekiyor. masum kedi yavrusu gibi uzaktan uzaktan bakacaksın böyle :) zaten sakinleşildiğinde çözülüyor her şey.
2 gündür zorluyorum kendimi spor yaparken dizim ağrıyor. şimdi de üşenmesem de yapsam lesliemi. sonra duş, yemek. off of :) ben yine kaçmak zorunda kalıcam yani canım :)
sen de işlerini yap, belki biraz spor yaparsın ha :)
canım şimdi baktım da benim mutfağa ayaklı dolap sığmaz. Dolabı koyacağım yerde kalorifer peteği varmış(( Acaba diyorum o peteğin üstüne köşeye(camla duvar arasına) kapaklı beyaz bir dolap mı yaptırsam. Resmini ekliyemedim ama linki ekliyorum ordan bakarmısın canım.
Emlak Ofisinden Satılık Daire 143.000 TL m2 2+1 odalı İstanbul Beylikdüzü Merkez - 101863270
hımmm:))) tamam anladım canım....
saolasın canım benimmm:)))
bende beklerimmm...........
ben genelde susarımda, bazende susamam, laf yetiştiririm bende o zamanDD
ve çok haklısın canım....
bugünde güzel güzel yap leslieni canım benim, kolay gelsin:))
ben spor yapmam galiba:))
işimi hallediyimde kafi dermişim bana bugün için:))
Özlemcim tam köşeye asma dolap yaptırabilirsin ama o da kullanışlı olur mu küçük olursa, onu bilmiyorum. sanırım peteğin yanına yemek masası düşünüyorsun. ikeada senin dolaplarına çok benzeyen, kapakları değişebilen mutfak dolapları var. yemek masasının falan üstünü dolaştırırsan baya kullanışlı olur aslında. ama kilerin falan varsa mutfağın o kadar da küçük gözükmüyor. baya eşya alır.
Bu ardaa ev çok güzelmiş, olur da güle güle oturursunuz inşallah.
canım inşallah geçer...eltim akşama kadar hiçbişey yemiyormuş eşi 8 de geliyor unutuyorum diyor kız yahu biizmde aklımızda hep yemek...Canım bu geçici bir süreç. Mutsuz olacak birşey yok aslında. Güzel bir işin ve mutlu bir evliliğin var ve sağlığın yerinde. Daha ne olsun. Şimdilik kilo almamaya çalış ama diyet yapmak önemli bir iş. Kendini hazır hissetmiyorsan başlama bence. Eltin yapıyo ama yemiyo sanırım. Nasıl dayanıyo anlamak zor ama bazı insanlar böyle. Mecbur uzak durmak lazım
evet canım bende farkındayım sürekli şeker eğilimi bağımlıyım aslında 1 ay ağzıma sürmesem kurtulucam evde kolayda işte çok zor...Meyracım sen ne bıcırık bir insansın ya :) tatlı tatlı anlatmışsın olanları. gözümde sevimli sevimli kocasına karışmayan birisi canlandı valla :) bu arada sabah sen gelmişsin ben gitmişim.
canım şimdi baktım da benim mutfağa ayaklı dolap sığmaz. Dolabı koyacağım yerde kalorifer peteği varmış(( Acaba diyorum o peteğin üstüne köşeye(camla duvar arasına) kapaklı beyaz bir dolap mı yaptırsam. Resmini ekliyemedim ama linki ekliyorum ordan bakarmısın canım.
Emlak Ofisinden Satılık Daire 143.000 TL m2 2+1 odalı İstanbul Beylikdüzü Merkez - 101863270
canım kilr yok malesef. Aslında dolabın üstü kırık beyaz renkte. O renkte bir dolap olur diyosun anladığım kadarıyla. Şimdilik bişey yapmayayım da eşyalarımı yerleştirdikten sonra ihtiyaç doğrultusunda düşünürüm artık. Aslında 2 sene sonra felan senin dediğin gibi hem karşı karşıya dolap olan mutfak yaptırmak istiyorum ama şimdi çok masraf yapamam. Olmadı masayı koyduktan sonra kapı arkasında boşluk varsa oraya bi dolap bakarım ikea'dan falan. Ev güzel de tek tedirgin eden giriş katı olması. Gerçi apartman girişi değil, evin kapısı apartmandan girdikten sonra bir koridorun sonunda. Gelen gidenin çok sesi olmaz bence biliyosun hırsız korkusu varSite olduğu için sorun olmaz sanırım. Bir de seneye pirim yapacak bir yerde. Bakalım canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur
bence de içinde biraz yaşadıktan sonra karar ver ne eksiği var diye canım. başta heyecanla yapmak istiyor her şeyi ama çok daha acil bir ihtiyacı çıkabilir evin. bir de bazı mutfaklara hakikaten yerleşince anlıyor insan eksiklerini. şu an oturduğumuz evin mutfağı çok küçük gelmişti, hayatta sığamam diyordum. sonra yerleştiriken bir baktım her şeye yer var.
senin de umarım sığar her şeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?