hıım anladımm bebiiş hadi bakalım sistem alt üst oldu çık işin içinden çıkabilirsen
yarında istaanbulu fethediyosunuz inşallah az kaldı maşallah son günler bitmk bilmez haa hele son 10.9.8.7.6 ayyy işkence
bilmezmiyim tokat zilede 3 yıl çalıştık yimemmi hamileliğim onu yiyerek geçti
tokattaa yeşil mercimekle sararlar yaprağı helede sobada pişirirler yeme yanında yattt olur ama cısss vallaa
valla bana her türlü gider yaprak pişmiş pişmemiş fark etmez ama eşim için olsada olur olmasada
yane ona hamurişi yap yeter
yaıkn bi karakola geçici göreve gittii 15 gün arada hafta sonları uğruyo işte
senin kzın olcak gibime geliyo benimde lüle lüle saçlı
gün içinde bebiş için meyve,süt,kuru yemiş vss yemekten..... normal yemeğe çok yer kalmıyor aslında kilo almıyorum ii gidiyorum şimdilik
ara öğünler çok olunca bütün gün yemeyle geçiyormuş gibi geliyor, hadi baklım tutturacaısınız öğrenince haber veririm inşallah..
sonra darısı aynurumla sana olsun tabi bütün iisteyenlerede
hıım anladımm bebiiş hadi bakalım sistem alt üst oldu çık işin içinden çıkabilirsen
yarında istaanbulu fethediyosunuz inşallah az kaldı maşallah son günler bitmk bilmez haa hele son 10.9.8.7.6 ayyy işkence
300 - 500 300 - 500 tisko tisko tisko tisko :118::118::118:
ben de çok severim batı. mercimekli baklalı sarmayı (etsiz) da tabi. keşke asma yaprağını salamura etmeden yumuşatmanın bir yolu olsa. lifli lifli çok faydalı aslında tazesi.
Ben bu üçü yanyana gelince kopuyorum. oturup onları izliyorum :) hele üçüncü deli gibi :))
ben kaçayım Cücüşüm. eşim sıkılmış. bir şeyler izleyelim bari.
hepinize iyi geceler kuzular
evet canım yaa sistemin suyu çıktı , benim çalıştığım okul ilkokul oldu ,seneye tamamen dönüşecekti zaten , öyle olsaydı norm fazlası olup yine tayin isteyecektim zorunlu olarak , liseye geçmeyi çook istiyordum , istediğim oldu şükürler olsun , buarada evimle okulumun arası 150 metre ancak , yani 3 dakikada varıyom okula
Ben bu üçü yanyana gelince kopuyorum. oturup onları izliyorum :) hele üçüncü deli gibi :))
canım yaa birkaçyıl öncede başıma geldi bu dr. a gittim verdiği şey kas gevşetici ilaç bende onu pek kullanmak istemiyorum. balık yağı sürdüm biraz rahatlattı sanki geçmezse bakıcaz çaresine.dafi ablacım belin için doktora gitsen....
neden gitmiyorsun??
bel önemsenmesi gereken bir yer
evet canım ziraatten alıyorlarmış , 3 kere mayalamada bile büyüdü baya
kefir neki acep :26:
Selam canlaaaaaaar,
ne güzel sohbet etmissiniz, kiskanimmi hiiiiiiiiiiiii ????
Ise gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)
bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün
Eki Görüntüle 576206
Eki Görüntüle 576207 aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle
Eki Görüntüle 576208 benim kalcalarim kimsede yok
Yinede azcik inceldimmi ne
bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayinP
İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
Sultancım maşallah hiç göstermiyorsun kilonu. ince duruyorsun gayet. biraz dişini sıktığında fıstık gibi olacaksın. boyun kaç bu arada? boyun avantajı mı acaba bu?
Banu, geçmiş olsun canım. Ben geçmişi tam okuyamadım ya, senin parmağa bir zarar gelmiş ama ne olmuş tam anlayamadım. Umarım daha iyidir :)
kızlarr 2 gündür kefir mayalıyorum , içiyorumm , oohh miiiss
ayy yazık onaa , bende canlı olduğunu duyunca dedimki ; bu arada bi kudurup kavanozdan çıkıp bana saldırmasınn
ahah kaynanama "bu mayayı eğitecem , Gökhan gelince onun üstüne saldırtacam, tut oğlum Gökhan abini , tut dicem" dedim , ve bunun üstüne kaynanamın suratındaki ifadeye yarıldımm , yerlere yattımm
sanırım baya inandırıcı oynadım rolümü
bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum
kefir neki acep :26:
Selam canlaaaaaaar,
ne güzel sohbet etmissiniz, kiskanimmi hiiiiiiiiiiiii ????
Ise gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)
bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün
Eki Görüntüle 576206
Eki Görüntüle 576207 aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle
Eki Görüntüle 576208 benim kalcalarim kimsede yok
Yinede azcik inceldimmi ne
bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayinP
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Güzelim enine cizgi giydiğin halde fazla göstermiyor bence
Çok güzel cıkmışsın ha gayret daha güzellerinide paylaşacaksın yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?