günden geldim ve onca baskıya rağmen tatlı tuzlu börek poğaça yemeden geldim bana uygun sadece taze fasüley kurusunu haşlayıp kavurmuş yoğurtlamış belki biraz bana göre yağı fazlaydı ama bir tek ondan yedim bir de van otlu peynirinden azcık
ama neler neler dediler yok manekn mi olacakmışım yüzüm çökecekmiş boyum uzunmuş yetermiş ...............
neyse sonuç olarak aç ama mutluyum pişman değilim
şimdi kendime yoğurtlu kereviz salatası yapıp yerim oh mis
Selamlar Arkadaşlar.
Bildirim yapmasam da bugün ben de tartıldım, sonuç hiç de hoş değil(( Evde olmak sıkıyor beni, hiçbir şeye de hevesim yok. İşe güce, çalışmaya, gezmeye tozmaya vb. Öyle bunalımda filan değilim de miskinleştim iyice... Her bakımdan kendimi toplamam lazım...
Canım, arkadaşların da söylediği gibi kilonu göstermiyorsun, çok da güzelsin. Yaş olarak da avantajın var tabii, gençsin, sadece 10 kg bile versen müthiş fark yaratır. Dişini sıkıp 10 kg versne devamını kendin istersin zaten..
Kefir sütle mayalanan, eski çağlardan beri içilen Orta Asya kökenli bir içecek. Kıvam ve tadı ayranı andırıyor ama canlı maya (bakteri) ile mayalanıyor. Sayosız faydası var, internette detaylı bilgi alabilirsin.
Gözünüz aydın, analı babalı, şanslı bahtlı büyüsün :)
Tekrar geçmiş olsun Banucum, evde varsa Bactroban tipi antibiyotikli pomad sürseydin, iyi gelir...
Ben de öyle canım yaGerçi sen tartılmışsın, kilon gayet güzel ben resmen kilo aldım. Zaten kıyafetlerin duruşundna yağdan aldığımı fark ediyorum. Bugün tartıldığımda düne oranla 600 gr fazla çıktım, bu ödem olabilir, fazla yemedim çünkü. Ama son 3 haftada 1-1.5 kg arasında kilo aldım
Adetlerin ne güzel düzene girmiş, bu ay çok umutlu değilim diyordun zaten, önümüzdeki ay için şansınız daha yüksek olur böyle düzenli gidince. Malum, tarihleri hesaplamak çok daha kolay olur. Her şeyden önce hayırlısı zaten, sağlıklı bir bebek sahibi olmak en önemlisi, 3-5 ay önce 3-5 ay sonra önemi yok. yeter ki hamile kaldığında sonuna kadar sağlıkla devam etsin...
Ev konusunda da hayırlısını diliyorum. Niyetine girmiştiniz, o dairenin olmadığına üzüldüm, diğer daire tam içinize sinmediyse biraz dah abakın çeşitli projelere? Aslında belki böyle olması daha iyi oldu çünkü bu tip evleri satarken de zorlanacaktınız, alacak olan da krediyle almak istede kredisi düşük çıkacak, tapu değeri düşük olacak vb. Ev kadar projeye ve projeyi kimin yaptığına da dikkat edin derim nacizane. Sonuçta önemli bir yatırım yapıyorsun ve satarken -eğer iyi bir inşaat projesiyse- 10 sene sonra bile değer kazanmış olarak kolayca satabilirsin.
Diğer yandan çocuklu evde 2 banyo çok önem kazanıyor, oda küçülse de ebeveyn banyosu olması artı bir şey bence. Gönlünüze göre bir düzenleme yaparsınız umarım.
Hepinize şifa diliyorum canım. Çok geçmiş olsun.
Canım, çok sağol haber getirdiğin için. Semiran'ı özledik gerçekten, uzun zanadır kaçak kendileri. svgilerimizi iletirsen mutlu olurum. Selam vermeye bile olsa uğrasın bir zahmet :)) Umut böyle yazmış dersin, olur mu?
Bakliyat yesen canım? Mercimek hem kolay pişer hem de çok iyi bir prptein kaynağı. Kızım kaç gündür istiyor, ben de onu yapacağım, yoğurtlu çorba ve yeşil salata ile...
çiğden yoğurdun içine rendeleyip yiyorum canım sarımsak ve az da haşlanmış tavuk göğsü ekledim bir deAfiyet bol şeker ama kilo olmasın...
kereviz satasinda kerevizleri çigden mi kullanıyorsun? yoksa tavad çeviriyor musun?
aynen aynurcum ya duyan da sıfır beden oldum sanar 44 e anca girebiliyorum bir de söz alıyor bir daha ki güne yiyeceksin diyeAsucum aynen canım , bende çok duymaya başladım bu tarz konuşmaları okul toplantılarımızda , herkes yiyor ben yemiyom sonrada hepsi birden ağız birliği ile aynı şeyleri söylemeye başlıyo , yemiyom kardeşim yaa , yemiyomm işttee
afferim sana azimkar Asuşumm
canım hiç bişey yemek istemiyoo , kefirimi dolaba koymuştum , şimdi soğuk soğuk içiyomm
@eriny canım geçmiş olsun sabah senin paylaşımını okudum eve misafir geldi. elimden bıraktım. muhabbet arasında birisi senin şikayetinin aynısını dile getirdi. misafirler arasında eltimin annesi vardı. kıza hemen ilaç söyledi bu ilaç birkaç kişinin deneyip fayda bulduğu bir ilaçmış. bir baş sarımsağı ayıkla kevgirin üzerine koy, kevgiride kaynayan suyun üzerine oturt . sarımsaklar suyun buharında iyice pişsin, sıcak sıcak kaşığın arkasıyla ez , bir peçetenin üzerine koy dayanabileceğin sıcaklıkta totoşuna koyup üzerine otur. ben çok kötü durumdaydım hiçbir şeyim kalmadı, birkaç kişiye tavsiye ettim teşekküre geldiler dedi. bende sana yazmak istedim.gunaydin hatunlarkac gundur yokum hemen nedenini bi tekrar ozet geceyim..hastayim dukan bana iyi gelmedi demistim ya..yulaf kepegini kullandigim ilk gun daha migdemde asiri tokluk sislik hissi verdi bir turlu rahat hissedemiyordum kendimi..normalde bn defalarca wc giden biriyim kabızlık nedir bilmem..2.gun oyle bir kabızlık yasadımkı onun sonrasinda bu zorlanma kucuk ama cok agrili dis hemoroide yol acti birde hafif kesik gibi yirtilma olusmus.. gunlerce oturamadim agrisi ayri birde cok halsiz dustum..neyseki cok sukur iyi sayilirim gecti gibi.. diyete ara verdim eskisi gibi olana kadar sporumuda biraktim yuruyuse cikamiyorum agrisi gecmedi tam olarak.. beni bu sure icinde IZINLI YAZARMISIN YENACIM.. boyle hastalaninca sevgilimin yarin geliyor olmasina bile pek sevinemedim Allah izin ederse yarin birlikte olucaz 4 ay oldu gideli.. ins sizin hersey yolundadir firsat buldukca gecmise goz aticam :13:
Allah razı olsun toksincim. sizede geçmiş olsun. boğazların için sanada bir tavsiyede bulunayım buda daha dün yeğenime yaptığım birşey ( şifacı teyzeleremi döndüm neslm kizlarrr
yenacim benim izni uzatirmisin
dafi cim gecmis olsun
hasta arkadaslara gecmis olsun
kayin babam kalp sorunundan hastanede yatiyor kizima antibiotik veriyom minik oksuruyor ben im bademcikler sis antibiotik kullaniyom bole iste
özlemcim Allah ödemek nasip etsin demek ki bu ev daha hayırlıymış sizin için canım
ben de az önce bildirimde geçkalmayayım diye hemen yazdım kaçtım, benim ufaklık şimdi uyudu, şimdi de yemek yapmam lazımdı ama hemen bi girem dedim, geçmişi okudum, hasta olan ve hastası olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.. dukancanlara sizi sıkı takipteyimm.. ceco süper gidiyorsun inş, bence 1 kilodan fazla vermişsindir..
miyop canım ben de senin gibiyim okumak da güzel napalım, ben de kıskanıyorum muhabbeti ama ancak bu kadar yetişebiliyorumm..
bu arada tanıyanlar için söylüyorum, bir SEMİRAN vardı, benim komşumdu, ona geri dön diye söylüyorum tamam demişti ama motivasyonu düşükmüş.. inş döner aramıza.. onu yazdığımı söyleyim de gelsin okusun :))
slm kızlar öncelikle azminizi kutluyorumben daha önce üye olmuştum ama iş güç derken devamını getıremedim (ozaman 91 den 83 düşmüştüm ama öyle bi koyverdimki kendimi şuan 97 kiloyum sizlerde kabul ederseniz tekrar sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum 60 düşsem yeter bana
1.gulma..............................................330dk
2.ceco34............................................310dk
3.asumanzeynep..................................300dk
4.nuhan.............................................210dk
5.clutch.............................................180dk
6.fadime02..........................................120dk
7.y.o.l.c.u............................................80dk
8.kavusmak_hayal..................................50dk
sporunu azimle yapan tüm topikdaşlarımı kutlarım
özlemcim ev gayet güzel mutfağı büyük ne güzel yatak odası küçük görünüyor gerçekten ama 4-4 lük bulmak zor canım
ama genel olarak geniş sanırım 110metrekareymiş
çiğden yoğurdun içine rendeleyip yiyorum canım sarımsak ve az da haşlanmış tavuk göğsü ekledim bir de
aynen aynurcum ya duyan da sıfır beden oldum sanar 44 e anca girebiliyorum bir de söz alıyor bir daha ki güne yiyeceksin diye
afiyet olsun canım
bugün senin canını sıkmışlar biraz takma kafana ye sen mamalarını aç kalma korkma sana yetişemem daha
Yıllar var çılbir yememiştim.. yaptim yiyomm...
Selam yavrukuşlarr
herkes için bol eksili , hayırlı bir cuma olmuştur inşAllaahh
ben okuldan sonra çarşıya gittim , işlerim vardı biraz , öğlen yemeğinde dışardaydım , 4 gibi eve geldim ama pek tadım yok , okuldaki arkadaşlar benim için süpriz organizasyon yapmak istemişler , kendi aralarında birbirlerine girmişler , kırıcı sözler kullanmışlarr , benimde çok canım sıkıldı , yined eyapacaklardı ben istemedim , çoook mutsuz oldum , enerjim çok düştü
alıntı yapmıştımda gittiler malesef
DİNBUMCUM yeğenin hayırlı uğurlu olsun , Rabbim sağlıklı, uzun yıllar nasip etsin inşAllahh
EMİNE resimlerini gördüm ,bu halin bile güzel bebeem ama zayıflayınca süpper olacaksıınn
ESRAM süpersin cücüüümm aynen devvammm , olacakk olacaakk
ASUCUM , ANATHEMACIM harikasınız Dukancanlarımm , tütütü MAŞALLAAHHAnathema bu arada Dukan nasıl bebeem ? bak sanada sordumm
KAVUŞMAK HAYAL , SEMİRANdan bahsetmişsinn , biz çoookk özledik SEMİRANıııı dönsün artık yuvaya dönssüüünnn
YENAcım 95.5 gözümden kaçmadı
hepinizi öpücüklediimm
GEÇEN HAFTA : 77.9
BU HAFTA : 77.2
GİDEN : 700 gram
Bugünden itibaren 5 haftalık sıkı yönetim başlasıınnn
Afiyet olsun canım
Özlemciğim bu arada evde değişiklik olmuşHayırlı canım Allah ödeyebileceğin hayırlı olan evi nasip eder inşallah
Buda güzel oda güzel ama dediğin gibi birde bu tür sitelerin aidatları var
Bütcenize uygun bir yerdir umarım
Tekrar hayırlı uğurlu olsun hangisi olursa olsun Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah ....Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?