Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucum aynen canım , bende çok duymaya başladım bu tarz konuşmaları okul toplantılarımızda , herkes yiyor ben yemiyom sonrada hepsi birden ağız birliği ile aynı şeyleri söylemeye başlıyo , yemiyom kardeşim yaa , yemiyomm işttee

afferim sana azimkar Asuşumm

canım hiç bişey yemek istemiyoo , kefirimi dolaba koymuştum , şimdi soğuk soğuk içiyomm

Umutcuğum ben de kilo aldığımı düşünüyordum ama galiba ödemmiş. Bugün adetin ilk günü olmasına rağmen tok karnına 76.7 cıktım çünkü. ama çok almasam da yağdan 500gram 1kg kadar almışım, kıyafetlerden hemen belli oluyo. Canım insan bazen böyle miskinleşiyo. Benim de hiç içimden gelmiyo spor yapmak. Allahtan kilo vermenin çok zor olduğunu biliyoruz da dikkat ediyoruz. Sen de almazsın merak etme. aldığın 1-2 kiloyu da 2 haftada verirsin zaten. Umarım ikimiz de kendimize geliriz

Ev içime sinmedi değil de biraz pahalı. Eşim, sen merak etme zaten ek iş de yapıcaz öderiz diyo ama araba kredisi de olunca yetiremeyiz diye korkuyorum. Bu yeni başvurdğumuz proje Regnum towers diye geçiyo. Zaten diğer alamadığımız evin de hemen yanında. yalnız bu 3 yıllık bir proje, diğerinde daha yeni oturum başlamıştı. Site olarak çok güzel ve de oturmuş ama aidat pahalı biraz. Salonu felan daha geniş. Birtek yatak odasu küçük ama onun da ebeveyn banyosu yaptıkları için küçülmüş. Banyo olmasaymış sığarmış eşyalar. Yani evin odaları felan güzel. Biz aslında 130bintl'ye kadar olan yerlere bakıyoduk ama bu ev bize tapu ve emlakçı parası dahil 168e gelicek. İnternette de insanlar 165-185 arasına satıyor evini. Masraflar dahil bu fiyata olması iyi aslında. 10 sene sonra değer kaybetmez aksine değer kazanır. Metrobüse direk yürümek için esenyurt belediyesi yol yapıyo bu sitelere özel. birkaç seneye değeri artar. Bakalım canım pazartesi salı belli olur

Afiyet bol şeker ama kilo olmasın...

kereviz satasinda kerevizleri çigden mi kullanıyorsun? yoksa tavad çeviriyor musun?
çiğden yoğurdun içine rendeleyip yiyorum canım sarımsak ve az da haşlanmış tavuk göğsü ekledim bir de
aynen aynurcum ya duyan da sıfır beden oldum sanar 44 e anca girebiliyorum bir de söz alıyor bir daha ki güne yiyeceksin diye
canım hiç bişey yemek istemiyoo , kefirimi dolaba koymuştum , şimdi soğuk soğuk içiyomm

afiyet olsun canım
bugün senin canını sıkmışlar biraz takma kafana ye sen mamalarını aç kalma korkma sana yetişemem daha

1.gulma..............................................330dk
2.ceco34............................................310dk
3.asumanzeynep..................................300dk
4.nuhan.............................................210dk
5.clutch.............................................180dk
6.fadime02..........................................120dk
7.y.o.l.c.u............................................80dk
8.kavusmak_hayal..................................50dk

sporunu azimle yapan tüm topikdaşlarımı kutlarım

Hafif bir baş agirim var. Sanırım yoruldum ama biraz daha çalışmam lazim...bugun yaptigim tasarimlari profilme koyalim arkadasim olanlar bakalim hangisini begenecekler...mini anket yapalim... oy vermek isteyenler beni eklesin. biraz sonra ekliyorum..
sevgiler.

@eriny canım geçmiş olsun sabah senin paylaşımını okudum eve misafir geldi. elimden bıraktım. muhabbet arasında birisi senin şikayetinin aynısını dile getirdi. misafirler arasında eltimin annesi vardı. kıza hemen ilaç söyledi bu ilaç birkaç kişinin deneyip fayda bulduğu bir ilaçmış. bir baş sarımsağı ayıkla kevgirin üzerine koy, kevgiride kaynayan suyun üzerine oturt . sarımsaklar suyun buharında iyice pişsin, sıcak sıcak kaşığın arkasıyla ez , bir peçetenin üzerine koy dayanabileceğin sıcaklıkta totoşuna koyup üzerine otur. ben çok kötü durumdaydım hiçbir şeyim kalmadı, birkaç kişiye tavsiye ettim teşekküre geldiler dedi. bende sana yazmak istedim.

Allah razı olsun toksincim. sizede geçmiş olsun. boğazların için sanada bir tavsiyede bulunayım buda daha dün yeğenime yaptığım birşey ( şifacı teyzeleremi döndüm ne ) iki çorba kaşığı hakiki elma sirkesini bir bardağa koy, içine bir çay kaşığının ucuyla zencefil koy, bir tatlı kaşığıda hakiki bal, varsa bir çay kaşığı çörekotu yağıda koyabilirsin, üzerine kaynamış su doldur, gece yatmadan önce yudum yudum iç. denenmiştir hemde defalarca. ben boğazım iyide olsa haftada birkaç defa içiyorum.

özlemcim Allah ödemek nasip etsin demek ki bu ev daha hayırlıymış sizin için canım

Asumancığım doğru söylüyosun. Sonuçta diğer evi ilerde satarken de sorun yaşardım. Bu evin en azından o sorunu yok ama balkonsuz.
Ev bu canım
İnşaat Firmasından Satılık Daire 180.000 TL m2 2+1 odalı İstanbul Esenyurt Güzelyurt Mah. - 107970323

10. resimdeki banyolu oda yatak odası. İşte o resimdeki banyo kapısından başlayan duvardan itibaren köşe dolap yaptırıcam mecbur. Yatak odası allahtan çok pahalıya almamıştım. 2009 yılında istikbalden bir dolap, bir bazalı yatak, 2 komidin ve 1 şifonyeri 2bintl'ye almıştım. Onu satıcam artık. Şifonyer de sığmaz buraya ama yaptıracağım dolabı kullanışlı yaptırırsam ıvır zıvırımı da koyarım.

evet canım napalım. ben de soyle yandan yandan koca totosumu sıkıstırıyorum topıge.Allahtan herkes zayıflıyor bana da yer acılıyor,

Son düzenleme:
Tasarimları koydum...Yarın ögleden sonra sunumumun var. Henüz müsteriye sunulmadigi için buraya eklemek istemedim. Malum silinemiyor. Bakalim sizler begenecek misiniz?

Son düzenleme:
özlemcim ev gayet güzel mutfağı büyük ne güzel yatak odası küçük görünüyor gerçekten ama 4-4 lük bulmak zor canım
ama genel olarak geniş sanırım 110metrekareymiş

Umarım bundan sonra kalıcı olursunda el birliği ile kurtuluruz şu kilolardan
Gazan mübarek olsun canım inşallah yeni aldığın kilolar çabucak gider de kaldığın yerden devam edersin

Asucuğum ellerine ve emeğine sağlık Hakkını helal et

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr harikasınız inşallah haftadan haftaya çoğalır sporcu listesi

özlemcim ev gayet güzel mutfağı büyük ne güzel yatak odası küçük görünüyor gerçekten ama 4-4 lük bulmak zor canım
ama genel olarak geniş sanırım 110metrekareymiş

Asumancığım evet melasef bi yeri geniş tutayım derken bir yerden kısmışlar. Benim şuanki salonum 19m2 eşyalar sıkış tıkış koydum mecburen. Yatak odasına artık bi mobilyacı getiricem. YA köşe dolap yaptırıcam ya da yatak başından itibaren başlayan dolap ama yatk başının üzerinden dolap olması deprem açısından pek sağlıklı olmayabilir. Ebeveyn banyosunu maşallah geniş tutmuşlar, sığmayan eşyalarımı banyoya atarım artık

evet Asuşum çok sıkıldı canımm , bütün pozitifliğim uçtuuu gittiii , öööff keşke hiç bişey yapmasalardıda herşey yolunda olsaydıı , onlar birbirlerini kırdıklarıyla kaldılar , bense onlara üzüldüğümle kalakaldım ortada

Yıllar var çılbir yememiştim.. yaptim yiyomm...

Afiyet olsun canım

Özlemciğim bu arada evde değişiklik olmuş Hayırlı canım Allah ödeyebileceğin hayırlı olan evi nasip eder inşallah
Buda güzel oda güzel ama dediğin gibi birde bu tür sitelerin aidatları var
Bütcenize uygun bir yerdir umarım
Tekrar hayırlı uğurlu olsun hangisi olursa olsun Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah ....Aminnn

annemler bize geldi, cay iciyoruz. oh ne guzel bgn cuma. kızımı yarın dısney lıve e goturucem. kenan dogulu cakkıdı soylıcek .heyecanlıyım. herkese iyi aksamlar.

Aynurcum, sıkma canını cücüş. konuşup dursun milllet. sen dert etme. üzüldüm canının sıkılmasına.

bu arada süpersin kuzum, 700 gr müthiş bir rakam. inşallah kurtulucaz kalanlardan da.

çizelgeme bak bi ne yaptım

Banucugum evet aidat yüksek bu tarz sitelerde. Ama merkezi ısıtma sistemi olduğundan kışın ısınma parası 40-50tlyi geçmiyormuş.Bu aidatın pahalı olduğu gerçeğini örtmez tabii. Umarım eşimin kuzeniyle yeni başlayacağımız iş tutar da en azından 2,3 sene sonra da olsa bi gelirimiz olur. Bu devirde tek maaş olmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…