Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anathema8 , ben dün yerimde yoktum. Hiç farketmedim. Özür.
Benim dukanım nasıl gidiyor; biraz zor gidiyor. Söyleki herseyin çok lightini yemekten çok sıkıldım ve herseyi tane tane okuyup, milim milim hesaplamaktan yoruldum. Bu yüzden bugünden itibaren biraz kendime göre ufak tefek revizlere yapmayi düşünüyorum ve ilkini yaptım. (Kahvaltida 2ad. sosis, peynir, 4ad. çeri domates ve şekersiz çay içtim...Sosisin dukana uygun olduğunu sanmiyorum. ) Ama güzel olan birşey var. Şeker ve unlu gidalarsiz yaşamaya alıştım...Dukana başlıyalı bu ayın 20sinde 1 ay olacak. Suana kadar toplamda 4 kilo verdim ve bu 4 kilonunda 3 kilosunu atakta verdim. Ataktan sonra bende çok yavaşma oldu. Sürekli hatami yapiyorum diye kitabi tekar tekrar okuyorum ama bir şu ana kadar bir hata bulamadim.
Fakat sporu artirmayi planliyorum. İnsallah bu hafta günde 45 dakikaya çikabilirim. Hürremin sayesinde Leslie Sansone ile tanistim ve sevdim. Suan en kolay yaptigim bu.

eriny, ben artik söle düsünüyorum. kişi kendi vucudu çok iyi taniyip deneyerek doğru yöntemi bulmalı. yoksa diyetler ve ismelri isimleri araç... önemli olan sonuç...ve şu anda benim gerçeğim aşağidaki 7 madde....
1- Şeker yok.
2- Beyaz un yok..
3- Esmer unlu gidalar çok çok çok az. (suanda ben kullanmiyorum)
4- Tuz minicik..
5- Sadece zeyin yağ oda çok az. Nadiren tereyağ minicik...
6- Bol spor
7- Günde 3 bardak yeşil çay,

İŞTE BOŞLUK BULDUKÇA OKUMAYA ÇALIŞIYORUM. buyuk harf olmuş. Kızlar sizin sohbetlere özeniyorum. ben fazla yazamıyorum, idere edin beni de artkın. sizi okumak da guzel oluyor. hurremsultan, sana özeniyorum. boyle bekar, ne guzel fotlar cekiyorsun, canım,ailenin yanındasın. Allah daha guzel gunler gostersin inşallah,huzurunu bozmasın. ne biliyim,ben de ailemin yanında olduğum günlerin kıymetini sonradan anladım. sen de iyice tadını çıkar.
özka yeni evin hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı versin inş.
herkese selamlar

geçen hafta 97

bu hafta 97 (

anlaşılan birazda burda takılıcam....

spor da 80 dakika onu bile küçük yamyamla beraber nelerle yaptım halimi bir görseniz gülmekten kırılırsınız:))

ben de az önce bildirimde geçkalmayayım diye hemen yazdım kaçtım, benim ufaklık şimdi uyudu, şimdi de yemek yapmam lazımdı ama hemen bi girem dedim, geçmişi okudum, hasta olan ve hastası olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.. dukancanlara sizi sıkı takipteyimm.. ceco süper gidiyorsun inş, bence 1 kilodan fazla vermişsindir..

miyop canım ben de senin gibiyim okumak da güzel napalım, ben de kıskanıyorum muhabbeti ama ancak bu kadar yetişebiliyorumm..

bu arada tanıyanlar için söylüyorum, bir SEMİRAN vardı, benim komşumdu, ona geri dön diye söylüyorum tamam demişti ama motivasyonu düşükmüş.. inş döner aramıza.. onu yazdığımı söyleyim de gelsin okusun :))

geçen hafta 82
bu hafta 80.1
fark 1.9kg yenacım
sporum da 300dk yürüyüş
ben dimedimmiii hadii hayırlı olsunn o sekizin yanında 0 ı görmrk bile güzel haftaya 7 lerdesin darısı bana
geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşım

oly budurrr çözmüşsün sen sıra hayatımıza uygulamaya geldi ayda 4 kilo bende süper ve ideal yalnız sosis yerine ne bileyim menemen, yumrta haşla o tür gıdalar hem vücuda zararlı hemde çok kalorili hemde tok tutmaz

sağol canım inşallah görürüz beraber

selamunaleyküm kızlaarr
kimse gelmeden bildirim yapayım

kilo : 86.3

spor yok

önceki bildirime göre pek vermiş görünmüyorum ama tatilde aldığım üç kiloyu vermişim

Merhaba arkadaşlar,

Bugün oğlumu okula bıraktıktan sonra hastaneye kan sonucumu alıp doktora göstermeye gideceğim...
gelince 1-1,5 saat zamanım kalacak onu da yemek yaparak harcayacağım..
Dolayısyla kilo listesini gece döndüğüm de güncelleyeceğim bilginize.

Bu arada benim kilom 95,5
Regl dönemimde olmama rağmen, benim gibi başarısız,disiplinsiz,beslenme konusunda tu kaka biri için sevindirici bir rakam :)

--

toksinciğim geçmiş olsun hastalarına,Allah sana güç kuvvet versin canım...

Sultancığım,fotoda çok hoş görünüyorsun..Bir de ben abartı basen göbek görmedim pek...
Kİlona rağmen gayet orantılı ve seksü görünüyorsun :)

Aynen canım bak benim esimde kendine göre diyet yaptı oda 20 kilo verdi 5 ayda sen kendine göre ayarla canım eminim daha fazla kilo verirsin

Kızlar hepinize merhaba ben yoğun iş nedeniyle giremiyorum nete öğle arasında geleyim malum cuma raporunu vereyi dedim yazamdığım için çıkarıldmı topikten bilmiyorum ama geçen hafta da yazamamıştım toplu yaıyorum şmdi

7/12/12 94kg
14/12/12 93,2kg

gr larla veriyorum amaöyle yada böyle veriyorum diye motve olmaya çalışıyorm burda bir amaç için birleşmemiz ve varlığınız bile bana güç veriyor iyiki varsınız

geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize acil şifalar diliyorum

canım keyfine bak sen sonuçta okadar emek harcıyosun bizim için allah razı olsun bide sana saatmi vercez şu zaman hazırla diye sen ne zaman hazırlansan kabulümüz (nacizane benim fikrim tabi) inşallah sonuçlarındada bişey çıkmaz kolay gelsin canım

kızlar ben geldim geçmişi okudum kaçıyorum tekrar işler beni bekliyo malum maşallah baktımda ne güzel kilolar verilmiş maşallah ya rabbim nazarlardan saklasın topiğimizi gr'da olsa gidiyoya gitsin aman gitsinde bi daha geri gelmesin inşallah lanet kilolar

Yenacım süpersin, maşallah
95in altı psikolojik sınır zaten. inince yukarılarda hiç olmamış gibi hissedip hep altını hedefliyor insan.

akşama ne yemek yapacağımı bulamıyorum. öğlen yoğurtlu kepekli makarna yedim. akşam salata ızgara süper olur ama günlerdir tavuk yiyoruz. evde balık ya da kırmızı et de yok. dışarı çıkmam lazım sanırım. var mı bir fikri olan kızlar?

bencede kendiden stres yapma....

Bugun Prdtein günüm, karnı yarık yarina kaldı...
ögle yemeğim; 1 adet (büyükçe) Tavuk gögsü, firin posetinde kusbası olarak pişirilir... Bir kasede, 3 kasık yoğurt, 1ad. salatalik tursu, 1 çiğ sarımsak rendesi, bir tutam karabiber, azicik tuz, bir iki damla elma sirkesi çırpılır. Pişen tavuk üzerine dökülür. ve son olarakta kirmizi pul biber ile süslenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…