ben dimedimmiii hadii hayırlı olsunn o sekizin yanında 0 ı görmrk bile güzel haftaya 7 lerdesin darısı banageçen hafta 82
bu hafta 80.1
fark 1.9kg yenacım
sporum da 300dk yürüyüş
geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşımslm kizlarrr
yenacim benim izni uzatirmisin
dafi cim gecmis olsun
hasta arkadaslara gecmis olsun
kayin babam kalp sorunundan hastanede yatiyor kizima antibiotik veriyom minik oksuruyor ben im bademcikler sis antibiotik kullaniyom bole iste
anathema8 , ben dün yerimde yoktum. Hiç farketmedim. Özür.
Benim dukanım nasıl gidiyor; biraz zor gidiyor. Söyleki herseyin çok lightini yemekten çok sıkıldım ve herseyi tane tane okuyup, milim milim hesaplamaktan yoruldum. Bu yüzden bugünden itibaren biraz kendime göre ufak tefek revizlere yapmayi düşünüyorum ve ilkini yaptım. (Kahvaltida 2ad. sosis, peynir, 4ad. çeri domates ve şekersiz çay içtim...Sosisin dukana uygun olduğunu sanmiyorum. ) Ama güzel olan birşey var. Şeker ve unlu gidalarsiz yaşamaya alıştım...Dukana başlıyalı bu ayın 20sinde 1 ay olacak. Suana kadar toplamda 4 kilo verdim ve bu 4 kilonunda 3 kilosunu atakta verdim. Ataktan sonra bende çok yavaşma oldu. Sürekli hatami yapiyorum diye kitabi tekar tekrar okuyorum ama bir şu ana kadar bir hata bulamadim.
Fakat sporu artirmayi planliyorum. İnsallah bu hafta günde 45 dakikaya çikabilirim. Hürremin sayesinde Leslie Sansone ile tanistim ve sevdim. Suan en kolay yaptigim bu.
eriny, ben artik söle düsünüyorum. kişi kendi vucudu çok iyi taniyip deneyerek doğru yöntemi bulmalı. yoksa diyetler ve ismelri isimleri araç... önemli olan sonuç...ve şu anda benim gerçeğim aşağidaki 7 madde....
1- Şeker yok.
2- Beyaz un yok..
3- Esmer unlu gidalar çok çok çok az. (suanda ben kullanmiyorum)
4- Tuz minicik..
5- Sadece zeyin yağ oda çok az. Nadiren tereyağ minicik...
6- Bol spor
7- Günde 3 bardak yeşil çay,
ben dimedimmiii hadii hayırlı olsunn o sekizin yanında 0 ı görmrk bile güzel haftaya 7 lerdesin darısı bana
geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşım
oly budurrr çözmüşsün sen sıra hayatımıza uygulamaya geldi ayda 4 kilo bende süper ve ideal yalnız sosis yerine ne bileyim menemen, yumrta haşla o tür gıdalar hem vücuda zararlı hemde çok kalorili hemde tok tutmaz
anathema8 , ben dün yerimde yoktum. Hiç farketmedim. Özür.
Benim dukanım nasıl gidiyor; biraz zor gidiyor. Söyleki herseyin çok lightini yemekten çok sıkıldım ve herseyi tane tane okuyup, milim milim hesaplamaktan yoruldum. Bu yüzden bugünden itibaren biraz kendime göre ufak tefek revizlere yapmayi düşünüyorum ve ilkini yaptım. (Kahvaltida 2ad. sosis, peynir, 4ad. çeri domates ve şekersiz çay içtim...Sosisin dukana uygun olduğunu sanmiyorum. ) Ama güzel olan birşey var. Şeker ve unlu gidalarsiz yaşamaya alıştım...Dukana başlıyalı bu ayın 20sinde 1 ay olacak. Suana kadar toplamda 4 kilo verdim ve bu 4 kilonunda 3 kilosunu atakta verdim. Ataktan sonra bende çok yavaşma oldu. Sürekli hatami yapiyorum diye kitabi tekar tekrar okuyorum ama bir şu ana kadar bir hata bulamadim.
Fakat sporu artirmayi planliyorum. İnsallah bu hafta günde 45 dakikaya çikabilirim. Hürremin sayesinde Leslie Sansone ile tanistim ve sevdim. Suan en kolay yaptigim bu.
eriny, ben artik söle düsünüyorum. kişi kendi vucudu çok iyi taniyip deneyerek doğru yöntemi bulmalı. yoksa diyetler ve ismelri isimleri araç... önemli olan sonuç...ve şu anda benim gerçeğim aşağidaki 7 madde....
1- Şeker yok.
2- Beyaz un yok..
3- Esmer unlu gidalar çok çok çok az. (suanda ben kullanmiyorum)
4- Tuz minicik..
5- Sadece zeyin yağ oda çok az. Nadiren tereyağ minicik...
6- Bol spor
7- Günde 3 bardak yeşil çay,
ben hazırlanıp güne gideceğim akşama görüşürüz
slm kizlarrr
yenacim benim izni uzatirmisin
dafi cim gecmis olsun
hasta arkadaslara gecmis olsun
kayin babam kalp sorunundan hastanede yatiyor kizima antibiotik veriyom minik oksuruyor ben im bademcikler sis antibiotik kullaniyom bole iste
Merhaba arkadaşlar,
Bugün oğlumu okula bıraktıktan sonra hastaneye kan sonucumu alıp doktora göstermeye gideceğim...
gelince 1-1,5 saat zamanım kalacak onu da yemek yaparak harcayacağım..
Dolayısyla kilo listesini gece döndüğüm de güncelleyeceğim bilginize.
Bu arada benim kilom 95,5
Regl dönemimde olmama rağmen, benim gibi başarısız,disiplinsiz,beslenme konusunda tu kaka biri için sevindirici bir rakam :)
--
toksinciğim geçmiş olsun hastalarına,Allah sana güç kuvvet versin canım...
Sultancığım,fotoda çok hoş görünüyorsun..Bir de ben abartı basen göbek görmedim pek...
Kİlona rağmen gayet orantılı ve seksü görünüyorsun :)
Merhaba arkadaşlar,
Bugün oğlumu okula bıraktıktan sonra hastaneye kan sonucumu alıp doktora göstermeye gideceğim...
gelince 1-1,5 saat zamanım kalacak onu da yemek yaparak harcayacağım..
Dolayısyla kilo listesini gece döndüğüm de güncelleyeceğim bilginize.
Bu arada benim kilom 95,5
Regl dönemimde olmama rağmen, benim gibi başarısız,disiplinsiz,beslenme konusunda tu kaka biri için sevindirici bir rakam :)
--
toksinciğim geçmiş olsun hastalarına,Allah sana güç kuvvet versin canım...
Sultancığım,fotoda çok hoş görünüyorsun..Bir de ben abartı basen göbek görmedim pek...
Kİlona rağmen gayet orantılı ve seksü görünüyorsun :)
canım keyfine bak sen sonuçta okadar emek harcıyosun bizim için allah razı olsun bide sana saatmi vercez şu zaman hazırla diye sen ne zaman hazırlansan kabulümüz (nacizane benim fikrim tabi) inşallah sonuçlarındada bişey çıkmaz kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?