İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
sağolsın tatlım inşallah bana hiç farketmez kız bebişleri çok sewiyorum istiyorumda ama nedense hep erkekmiş gibi geliyorcanım sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün olsunda ilk beben nasıl olsa ikiside olur dikkat et kendine
slm kizlarrr
yenacim benim izni uzatirmisin
dafi cim gecmis olsun
hasta arkadaslara gecmis olsun
kayin babam kalp sorunundan hastanede yatiyor kizima antibiotik veriyom minik oksuruyor ben im bademcikler sis antibiotik kullaniyom bole iste
akşama ne yemek yapacağımı bulamıyorum. öğlen yoğurtlu kepekli makarna yedim. akşam salata ızgara süper olur ama günlerdir tavuk yiyoruz. evde balık ya da kırmızı et de yok. dışarı çıkmam lazım sanırım. var mı bir fikri olan kızlar?
been ıspanak yapıcam canım yoğurtlu yoğurtlu oohhh misss
Afiyet olsun canım. ben de bayılıyorum ıspanağa yoğurtlu olarak. akşama protein almam lazım. sanırım gidip balık alcam. bitmeyen işlerim biterse tabi :)
Merhaba arkadaşlar,
Bugün oğlumu okula bıraktıktan sonra hastaneye kan sonucumu alıp doktora göstermeye gideceğim...
gelince 1-1,5 saat zamanım kalacak onu da yemek yaparak harcayacağım..
Dolayısyla kilo listesini gece döndüğüm de güncelleyeceğim bilginize.
Bu arada benim kilom 95,5
Regl dönemimde olmama rağmen, benim gibi başarısız,disiplinsiz,beslenme konusunda tu kaka biri için sevindirici bir rakam :)
--
toksinciğim geçmiş olsun hastalarına,Allah sana güç kuvvet versin canım...
Sultancığım,fotoda çok hoş görünüyorsun..Bir de ben abartı basen göbek görmedim pek...
Kİlona rağmen gayet orantılı ve seksü görünüyorsun :)
slm kizlarrr
dafi cim gecmis olsun
kayin babam kalp sorunundan hastanede yatiyor kizima antibiotik veriyom minik oksuruyor ben im bademcikler sis antibiotik kullaniyom bole iste
ben de az önce bildirimde geçkalmayayım diye hemen yazdım kaçtım, benim ufaklık şimdi uyudu, şimdi de yemek yapmam lazımdı ama hemen bi girem dedim, geçmişi okudum, hasta olan ve hastası olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.. dukancanlara sizi sıkı takipteyimm.. ceco süper gidiyorsun inş, bence 1 kilodan fazla vermişsindir..
miyop canım ben de senin gibiyim okumak da güzel napalım, ben de kıskanıyorum muhabbeti ama ancak bu kadar yetişebiliyorumm..
bu arada tanıyanlar için söylüyorum, bir SEMİRAN vardı, benim komşumdu, ona geri dön diye söylüyorum tamam demişti ama motivasyonu düşükmüş.. inş döner aramıza.. onu yazdığımı söyleyim de gelsin okusun :))
ticker denemeee:)))
sağolsın tatlım inşallah bana hiç farketmez kız bebişleri çok sewiyorum istiyorumda ama nedense hep erkekmiş gibi geliyor
rabbim hakkımızda hangidi hayırlısı ise onu nasip etsin
herkeslere selaaam:))
bugün yine midem ağrıyo((
yine bitki çayı içtim az önce...
dün gündüz toplamıştı kendini baya midem, akşam yine sanki mide perhizinde değilmişim gibi
perhizi baya bozdum(
sen dün akşam mide perhizinde olmana rağmen 1kivi, 2dilim baklava, 1kase yoğurt yedin diye ufff azdı yine midem....
böyle böyle öğrenicem demekki bu gastrit rahatsızlığını.....
henüz tam öğrenmiş değilim....
bu gastrit bende çıkalı 7ay falan oluyo....
ilaç kullanmıyorum ama; bitkisel ve doğal yollarla çaresine bakmaya çalışıyorum, galiba doğru yapıyorum....
hayko cepkin seveniniz varmı aranızda?
ben seviyorum, ama aynı zamandada sevmiyorum
bu nasıl oluyo bilmiyomda öyle ama, adamı hem dinliyorum seviyorum, hemde sevmiyorum ve kızıyorum dinlerken falanda.....
sevdiğimde bi gerçek, sevmediğimde:44:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :122:
TEkrar ben geldimanam ben böyle zıttırı pıttırı mola verdikce işim bitmez ama olsun
Sularım kesildi Allahtan evi süpürdüm sadece silme kaldı
Cumartesi misafirlere çok fazla birşey yapmayacağım yapmayacağım dedim ama huyum kurusun dayanamıyorumille elimden geleni yapacağım gıcıklık olsun diye basit bir sofraya oturtmak istemem kimseyi
Size menümü yazayım bari
Kırmızı Mercimek Çorbası ( içine enginar yaprağıda doğruyorum müthiş bir lezzet oluyor)
Fırında Tavuk Pirzola
Tel şehriyeli Bulgur pilavı ( Antepliler çok kullanıyormuş hazır karışmış satılıyor bakliyatcılarda)
Zeytinyağlı Sarma ( totoşumu kaldırabilirsem saracağım birazdan)
Cevizli Kırmızı Lahana Salatası ( yoğurtlu çok az mayonez ve sarımsaklı )
Karışık Salata ( Mısırlı )
Turşu ( maksat çeşit olsun)
Başkada birşey yapmıyorumKızkardeşim sağ olsun ille ben yapayım birşey dedi ve Tiramisu yapmaya karar vermiş :122: :122: İçinin muhallebisini gram yağ kullanmadan yapıyor kahve yerinede üzerine kakao serpiyor çocuklara acı gelmesin diye
Ne kadar hafifte olsa ben yemeyi düşünmüyorumhe dayanamazsamda ( pek severim kendisini ) ancak incecik bir dilim yerim yada yarım Tabi Pazarda ona göre spor yaparım
Akşam yemeğini 6 en geç 6 bucukta yeriz çünkü sağ olsun Amcamlar genelde saat 2de en geç gelmiş oluyor sonrada 5de hadi yemiyormuyuz biz kahvaltıyla duruyoruz derlerNasılsa biz mutlaka güzel birşeyler yaparız diye yemiyorlarmış cimrilikten değil yani
Canım hepinize çok geçmiş olsun
İnşallah Rabbim bir an önce şifa verirSende artık iyileştikten sonra dön sahalara yeter bu kadar tatil :34 bak yeni yıla da az kaldı şöyle bomba gibi bir giriş yapalım yeni yıla
Sağ ol canım inşallah hepimiz daima eksilerde bildirim yaparız
Ben 1 kilo dedim ama inşallah dediğin gibi daha fazladırŞimdi tartı sorunu olunca aynı bildirim yapmakta istemedim sonuçta az da olsa kesin gidiyordur Yeni yılın ilk haftasıda ( ayın 4de yanılmıyorsam ) tartılacağım salonda :122: :122: keşke her hafta tartsalar Meraktan çatlatacaklar beni ama olsun en azından ay şukadar kaldı ay bukadar kaldı diyip biraz daha hırslı sporlarımı yapıyorum Bari yarım kiloda olsa fazla vermiş olayım diye
Güle güle kullan arkadaşım
İnşallah çabucak eskirde yenisini yaparsın
Canım tabiki ilk önce sağlıklı ve hayırlı olması önemli olan ama ben çok inanırım içine ilk doğanın doğru olduğuna
Ben büyük kızımda da kücük kızımda da ilk hamile olduğumu öğrendiğimde her defasında kız demiştim
Hatta eşimle doktora gittiğimizde büyük kızımda yolda demiştim içimden bir ses kız diyor diyeçıktı
Küçüğünde de zaten daha 3 haftalık hamileyken öğrenmiştim ve o zamanda buda kız kesin demiştim
Senin içinden kız diye geçiyorsa belkide öyledirsonuçta yanılma payın %50
Canım, arkadaşların da söylediği gibi kilonu göstermiyorsun, çok da güzelsin. Yaş olarak da avantajın var tabii, gençsin, sadece 10 kg bile versen müthiş fark yaratır. Dişini sıkıp 10 kg versne devamını kendin istersin zaten..kefir neki acep :26:
...
bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün
...Yinede azcik inceldimmi ne
bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayinP
Gözünüz aydın, analı babalı, şanslı bahtlı büyüsün :)İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
Tekrar geçmiş olsun Banucum, evde varsa Bactroban tipi antibiyotikli pomad sürseydin, iyi gelir...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
...Çok sağ ol canım orta parmağımın üzerinde dolama ( eşimin teşhisi) çıkmıştı ama herhalde eşim biraz kurcalayınca acısı biraz hafifledi sanki ama bir iki güne geçmezse doktora göstericeğim
...
Ben de öyle canım yaCanım sen bir öğün sebze yiyorsan bir öğün et yiyorsun değil mi? eğer öyle yapıyorsan çok doğru yapıyosun. Sen sabah tartıda çıkana bakma, vucut su tutmuştur gider o 400 gram.
Bugün ben de bulgur pilavıyla hindi sote yaptım. Hindi eti öyle kötü koktuki anlatamam. Bi de ağzımda metalik bir tad oldu. Yerken midem bulandı ama yedim.
Ben sanırım kilo aldım. Kendimi davul gibi hissediyorum son günlerde. Ayrıca hiç spor yapmak gelmiyo içimden. Benim kendime gelmem lazım. Böyle giderse 80 olucamyakında
Hepinize şifa diliyorum canım. Çok geçmiş olsun.slm kizlarrr
dafi cim gecmis olsun
Canım, çok sağol haber getirdiğin için. Semiran'ı özledik gerçekten, uzun zanadır kaçak kendileri. svgilerimizi iletirsen mutlu olurum. Selam vermeye bile olsa uğrasın bir zahmet :)) Umut böyle yazmış dersin, olur mu?...bu arada tanıyanlar için söylüyorum, bir SEMİRAN vardı, benim komşumdu, ona geri dön diye söylüyorum tamam demişti ama motivasyonu düşükmüş.. inş döner aramıza.. onu yazdığımı söyleyim de gelsin okusun :))
Bakliyat yesen canım? Mercimek hem kolay pişer hem de çok iyi bir prptein kaynağı. Kızım kaç gündür istiyor, ben de onu yapacağım, yoğurtlu çorba ve yeşil salata ile...akşama ne yemek yapacağımı bulamıyorum. öğlen yoğurtlu kepekli makarna yedim. akşam salata ızgara süper olur ama günlerdir tavuk yiyoruz. evde balık ya da kırmızı et de yok. dışarı çıkmam lazım sanırım. var mı bir fikri olan kızlar?
evet canım yaa sistemin suyu çıktı , benim çalıştığım okul ilkokul oldu ,seneye tamamen dönüşecekti zaten , öyle olsaydı norm fazlası olup yine tayin isteyecektim zorunlu olarak , liseye geçmeyi çook istiyordum , istediğim oldu şükürler olsun , buarada evimle okulumun arası 150 metre ancak , yani 3 dakikada varıyom okula
:44: Hayırdır canım hindi eti niye okadar kötü koktu ki sana :44:
Annemler son 5 senedir sırf hindi eti tüketiyorlar tavuk yerineve inan ilk yaptığında bana tavuk diye kakalamıştı
Acaba fazlamı hormonluydu yoksa tarihiyle ilgili bir sorunmu vardı :26: çünkü diyorum ya hiç kokmuyor annem pişirdiğinde yani kötü kokmuyor
Neyse belkide senin damak zevkine uygun değildirBu arada bir daha duymayalım öyle 80 olucağım falan diye bir cümle Ne güzel hedefine ulaşmak üzereyken tekrar geri almakta neymiş
Aramızdaki en iradelilerden biriydin sen o yüzden hemen silkelenip yine bize güzel örnek olmaya devam
Kocaman öpüldün( motivasyon amaçlı )
gunaydin hatunlarkac gundur yokum hemen nedenini bi tekrar ozet geceyim..hastayim dukan bana iyi gelmedi demistim ya..yulaf kepegini kullandigim ilk gun daha migdemde asiri tokluk sislik hissi verdi bir turlu rahat hissedemiyordum kendimi..normalde bn defalarca wc giden biriyim kabızlık nedir bilmem..2.gun oyle bir kabızlık yasadımkı onun sonrasinda bu zorlanma kucuk ama cok agrili dis hemoroide yol acti birde hafif kesik gibi yirtilma olusmus.. gunlerce oturamadim agrisi ayri birde cok halsiz dustum..neyseki cok sukur iyi sayilirim gecti gibi.. diyete ara verdim eskisi gibi olana kadar sporumuda biraktim yuruyuse cikamiyorum agrisi gecmedi tam olarak.. beni bu sure icinde IZINLI YAZARMISIN YENACIM.. boyle hastalaninca sevgilimin yarin geliyor olmasina bile pek sevinemedim Allah izin ederse yarin birlikte olucaz 4 ay oldu gideli.. ins sizin hersey yolundadir firsat buldukca gecmise goz aticam :13:
Günaydın kızlar,
kilo bildirimimi yapayım öncelikle. geçen hafta 84.5 kgdım, bu hafta 84.2 kgmım. sporum 180 dakika. sağlık olsun, haftaya mens ödemini falan atıcam inşallah :)
Asuman & Yena ellerinize sağlık şimdiden canlar.
Eki Görüntüle 576396
Selamlar kızlar,
nasılsınız bakalım? hepinize güzel bir cuma günü diliyorum. inşallah güzel devam eder haftasonunuz da.
Kilo vermem yavaşlamış gibi geliyor bana. yasmin kullanmaya başladıktan sonra 4 haftalık mens döngüsünde 3.3 kg vermişim. aslında sağlıklı bir rakam ama bana yetmiyor :)) bu ay kaçamağı azalttım ama sıfırlayamamıştım. artık hiç kaçamaksız denicem bakalım. şu rakamı 4 kgmın üzerinde tutmam lazım. Allah başka dert vermesin tabi :))
Özlemcim sağol desteğin için. Ödem dediğin gibi galiba. bir öğün sebze yemeği, bir öğün de protein ızgara ya da haşlama+salata yiyorum. proteinsiz kalmıyorum hiç. hatta sebze yemeklerine de yağsız sotelik koyuyorum protein değeri artsın diye. eşim zaten etsiz yemek yemiyor. beslenmemle ilgili tek sıkıntı ara öğünlerde yediğim bir tane de olsa minik kurabiyeler vs.. onları da kesicem bakalım. Üzülme sen de kilo aldım diye canım. oluyor iniş çıkışlar öyle. istersen sen de bildirimde bulun bizle yine. motivasyonunu arttır. hem birkaç kg kayıpla bebek daha kolay gelir.
Anathemacım tebrikler, çok güzel bir rakammış verdiğin.
canım içine ne doğuyosa büyük ihtimalle o çıkıyo ben hep kızım olsun istedim hemde çok ama rabbim biliyo ya içimdende hep erkek geçiyodu ve erkek oldu hayırlısı olsun tatlım sağlıklı olsundarabbim annesine babasına bağışlasın sağlıklı uzun ömürler basip etsin inşallahcinsiyeti ne bebişin taze teyzoş
sağolsın tatlım inşallah bana hiç farketmez kız bebişleri çok sewiyorum istiyorumda ama nedense hep erkekmiş gibi geliyor
rabbim hakkımızda hangidi hayırlısı ise onu nasip etsin
canım topluca geçmiş olsun dileklerimi gönderiyoruuum hepicinize rabbim şifa versin
been ıspanak yapıcam canım yoğurtlu yoğurtlu oohhh misss
Off kızlar ben adet oldum yaa. Hem de 1 gün önceden. 2 aydır ne hikmetse hiç şaşmıyor adet günlerimNormalde mutlaka 1-15 gün arası sarkar ama bebek işine giriştiğimizden beri adetler düzenli oldu vallahi. Az önce tartıya çıktım 76.7 kilo çıktım. Gözlerime inanamadım. Ben kilo aldım sanıyordum. Sabhatan beri 2 kez yemek yememe ve adet olmama rağmen kilom normal çıktı. Vallahi kilo aldım sanım depresyona girmiştim. Demekki adet olmadan önce vucudum baya su tutmuş. Nerdeyse kendimi yemeye verecektim bunalımdan
Bu arada ev işinde sorun çıktı kızlar. Yazmadım çünkü moralim çok bozuktu. O ev bizim için çok uygundu. Fiyat olarak da bizi zorlamayacaktı ödemesi. Malum hem ev hem araba kredi ödeyecektik. Evde sorun en derseniz. Ev normalde 2+1 net 85m2 ama bu firma projeye aykırı olarak dış kullanım alanlarını da dahil ederek 85m2 yapmıs. Aslında projede gözüken 50m2. Öyle olunca evin kredisi de az çıktı. Malum kredi m2 bazlı çıkıyor ya. Neyse biz emlakçıya gittik bizim 2bintl kaporamızı ve expertiz ücretimizi vermesi için. Emlakçı bunu bilmediğini iddia etti. Neyse bizim alacağımız evin yanında ama 3 sene önce yapılmış Regnum Towers diye siteler var. Orda acil satılık bir ev varmış. yani 3 yıldır oturum olan bir site. Neyse ben çaktırmadan hemen telefonumdan evlerin fiyatlarına baktım. 2+1 tapu masrafları hariç 160 ile 185 arası istiyolar. Eve çıktık baktık. Ev balkonsuz ama salonu önceki alacağımızdan daha büyük. Ayrıca 21. katta ve manzarası da güzel. Tek sorun yatak odası ebevyn banyolu olduğu için küçük kalmış. Banyo olmasaymış baya büyük ama yatak odası 9.5 m2. Aslında bizim esyalar küçük yatak odasına uygun çünkü burdaki kirada oturduğumuz evde de yatak odası 11.5m2. Fakat sorun şu ki dolabı koyacağımız duvarda banyo kapısı olduğu için bizim dolap sığmayacak. Mecburen ya yatak başından itibaren yanlardan başlayan dolap ya da köşe dolap yaptırıcam. Ayrıca şifonyer de sığmaz. Kredi sonucu belli olunca eve gidip ölçü alıcaz ama bu haliyle sığmaz benim oda. Belki dolabım sürgü kapalı olsaydı yatakla solap öpüşse de sorun olmazdı ama benim dolap kapaklı. Ev için kredide sorun olmaz sanırım, burası zaten kat mülkiyet tapulu. Diğer daire kat ittifak tapuluydu ve projeye ayırı yapıldığı için ilerde kat mülkiyet tapusu almak da çok zor olacaktı. Balkonsuz olmasını sorun yaratmadın çünkü ilerde kurutma makinesi alırım diye düşünüyorum. Zira buralardaki siteleri ya fransız balkon yapıyolar ya da balkonsuz. Fransız balkon da zaten balkon sayılmaz. Yatak odasının değişecek olması maddi açıdan zorlayacak ama ben çok pahalı olmayan sırf beyaz bi köşe dolap ve bazalı yatak yaptırıcam. Küçük odaları ferah göstermek için beyaz yapmak lazımmış.
Netten 2 örnek buldum
Eki Görüntüle 576737 Eki Görüntüle 576741
slm kızlar öncelikle azminizi kutluyorumben daha önce üye olmuştum ama iş güç derken devamını getıremedim (ozaman 91 den 83 düşmüştüm ama öyle bi koyverdimki kendimi şuan 97 kiloyum sizlerde kabul ederseniz tekrar sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum 60 düşsem yeter bana
gelince neler yedin yaz....
günden geldim ve onca baskıya rağmen tatlı tuzlu börek poğaça yemeden geldim bana uygun sadece taze fasüley kurusunu haşlayıp kavurmuş yoğurtlamış belki biraz bana göre yağı fazlaydı ama bir tek ondan yedim bir de van otlu peynirinden azcık
ama neler neler dediler yok manekn mi olacakmışım yüzüm çökecekmiş boyum uzunmuş yetermiş ...............
neyse sonuç olarak aç ama mutluyum pişman değilim
şimdi kendime yoğurtlu kereviz salatası yapıp yerim oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?