Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgi önemliii önemlidee diğerleride önemliii...bizde sevgi varr sevgidenn derdim değill...ama ben daralıyorumm artıkk biz olalım istiyorum 2 kişilik bi ailee...herşeyii onlara göre yaşamaktann sıkıldımm....önce onlarrın huzuru sonra bizz....eşim en küçüklerii..büyük abiyle bi derdimiz yokk oda bu ortanca abiden çekiyorr aynı bizz gibi...adam kan emici gibii...ayyyy ayyyyyy cinlendimm yinee...bekarsın sanırımm..aman ha acele etmeee....herşeyi tart bi sevgiyle bitmiyor herşeyyyy...

yaww arkadaşlar geçmişi okumaya çalıştım ama yetiştiremicem galiba niye kendinizi tanıttınız anlıyamadım
buarada bende zeynep 28 yaşında 2 kız çocuk annesi vede evhanımıyım..
arkadaşlara başarılar.
iyi olan kazansın

Canım valla bu bana ıyı ders oldu. Aslında biz çok sıkıntı cektık 3.5 yıldır. Hem fedakarlık yaptık. Baktık kı böyle gıderse bız asla bısye sahıbı olamıycaz, en azında bı ev alalım onu ödeyelım zor da olsa dedık. 3,5 kurus ıcın evı alamamak çok kötü olur. Bakalım arastırıyoruz nasıl tamamlıyabılırız üstünü diye. Ben bebek olana kadar geçici bi işe giricem, hatta bol mesaili olursa daha iyi, en azından mesai parası da alırsam rahatlarız. Gerçekten böyle zamanlarda insan anlıyor, eşim de anlamıştır umarım hayatın gerçeklerini

asuman birde, dukan amca, kabizliga karşı sabahları aç karina 10 ad. kadar kurt üzümü önermis. Fakat bu madde tolere gida. Ben bugun satın aldım ilkkez yarin sabah yiyip test edeceğim...

ben günde 1 yada2 fincan yeşilçay 1 fincan forma yada 7 otlu çay 3lt su içiyorum yürüyüşü de hergün olmasa da haftada ortalama 4 gün civarı yapıyorum
gojiyi de aldım sabahları değil de aklıma gelince yiyorum günde 1yemek kaşığı izin var
neyse hallederiz bu sorunu da kapatayım mevzuyu:)

Canım aslında benden çok daha güzel kilolar veren arkadaşlarımız var
Ben 2 senedir kilo vermeye gerçek anlamda başladım ama motivasyonumu yüksek tutmak için başlangıç kilomu değiştirmedim hiç
İlk 10 kiloyu 8 - 9 ayda verdim spor yapmadan ( baya yavaş yani ) sonrasında belki bir 10 ay kadar sabit kaldım ama yinede yılmadan devam ettim sağlıklı beslenmeye ( çoğu kez yarıda kesmeyi düşündüm, dibe vurduğumu hissettim ama yinede vazgeçmedim)
Son 1.5 aydırda spor salonuna yazıldım ve 1 ayda 7 kilo verdim
Haftanın 4 günü hem yüzmeye hemde fitnese giriyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Hayatımdan şeker ve karbonhidratları çıkardım, tatlı namına çok nadiren birşeyler tüketiyorum oda ancak 1 fincan sahlep oluyor arada. Kızartmaların ne olduğunu bile unuttum diyebilirim

Benim metabolizma aslında çok yavaş çalışıyor Pko ve insülin direnci yüzünden ama spora başladığımdan beri çok daha güzel kilo veriyorum ve inşallah yaza kadar bir okadar daha en azından vermiş olurum diye düşünüyorum
İnşallah hepimiz hedeflerimize yaklaşırız bir an önce

Canım sabret inşallah eşin bir gün anlar hata yaptığını
Dua et canım bizlerde senin için dua ederiz Rabbim islah etsin o abiyide
Bencil insandan korusun Rabbim hepimizi... Aminnnnnnnnnnnnn
Dediğin gibi birbirimize çok benziyoruz yaşadıklarımızda benziyor İnan 14 senedir evliyim ve daha 4 - 5 senedir rahatım şükür ama maalesef ben en son eşime boşanmak istiyorum dediğimde dank etti o günden sonra ailesinin daha önemli olduğunu anladı şükür tabi keşke gerek kalmasaydı öyle bir duruma
İnşallah sen okadar süre sabretmek zorunda kalmazsın... Aminnnnnnnnn
Güzel Allahım inşallah senin yar ve yardımcın olurda bir an önce toparlar eşinde kendini

Canım yarana parmak bastım desene
Büyük çocuklar malesef hep böyle haksızlığa uğruyo. Senin eşin de benimki gibi fedakarmış canım. Siz de tek maaşla geçinmeye çalışıyorsunuz. Hem çocukların masrafı hem araba kredisi hem de geçim derdi. Malesef insanlar bazen çok düşüncesiz oluyo. Senin kaynının eşi de düşünceli değilmiş. Eşine diyebilirdi abinler bizim için arabasını sattı verelim bir kaç bilezik diye. Hatta geri istememeleri lazım onları. Ben olsam kesin verirdim, işte biz çok yufka yürekliyiz canım

Senin dediğin şeylerin aynısı biziö başımıa geldi. Biz iğneden ipliğe herşeyi kendimiz yapmamıza rağmen borç içindeyken hem eşimin ailesine para gönderdik hem kardeşi okuyodu ona gönderdik, sonra kardeşi okulu bitirdi askere gitti gene biz gönderdik. Bu arada bizim altınlar satıldı bitti ve kartlara da borçlandık. Kimse sormadı bunlar nasıl geçinir diye. Durumlarını bildiğimiz için biz hiö masraf yaptırmadık, mesela şimdi eşimin kardeşi evlenirken ona borç harç bilezik taktılar. Eşimin kardeşi illa takacaksınız demiş, e tabi düğün günü de bir sürü masraf yatılar kayınvalidemler. Biz ceplerine para koyup burdan harcayın demiştik. Bilmiyorum ama ben galiba böyle geldim böyle giderim. Herkes bizim gibi değilmiş onu anladım. Beni annem ağzını açıp bir laf etmedi ama gelinin annesi laf sokuo durmuş kayınvalideme. Yani siz kız alıyosunuz elinizi cebinize atın gibisinden konuşmuş. Ev alırken onlardan da 2.5 bin tl borç aldık biz de. ama adı üstünde borç. Eşimin kardeşi okurken ve askerdeyken hep biz gönderdik ama bu verdikleri parayı ödüyecekz kuruşu kuruşuna. Mesela ben olsam derdimki, abi sen bana çok masraf yaptın bu parayı geri ödeme bu da benim katkım olsun derdim.

Ev almak çok zor canım. Annem ğeşinat için kredi çekti ama o da yetmedi. Expertiz evin değerni bi 10-15bintl az gösterdiği için yetmedi para. Anneme çok yüklendik. Ben işe girer girmez annemden aldığımız paranın yarısını ona öüycem. Sonucta deli gibi çalışıyo kadın yıllardır

asucum afyona gittiğimizde arkadaşım zencefil almak istedi birlikte aktara gittik. aktar dükkanında iki adam vardı birisi uzun saçlı birisinin elinde kamera vardı. kendi aralarında konuşuyorlardı. yapalım yapalım dediler. sonra arkadaşıma sizinle ropörtaj yapabilirmiyiz deyip bitkilerle ilgili sorular sormaya başladılar. arkadaşımda ben bitkileri hiç bilmem arkadaşım iyi anlıyor deyip beni işaret etti. sonra bana dönüp siz hiç kullanıyormusunuz dedi mikrofonu uzattı. bende evet özellikle şu kış aylarında zencefil, zerdeçal gibi bitkileri kullanıyorum. özellikle sinameki bağırsak sistemini çalıştırmak için çok faydalı toz haline getirip salatalara yemeklere katıyorum dedim.
teşekkür ederiz dedi kapattı kamerayı. bizimde acelemiz vardı çıktık. keşke sinameki yerine başka bitkileri saysaydım ama o anda aklıma gelmedi dedim. sonrada amaaann boşver mahalli bir televizyondur, ya yayınlanır ya yayınlanmaz dedim. eşlerimizle buluştuk. biz bugün meşhur olduk röportaj bile yaptık dedik gülüştük. geçen gün bir yakınımız seni trt 1 de haberlerde gördüm bitkileri konuşuyordun dedi. biriside yeğenime halanı TRT 1 de gördük Röportaj*yapıyordu demiş. benim sinameki meşhur oldu

tşk ederim canım inşallah gidecek hepsi ....

hb canım burdayım bundan sonra hep beraber vewrcez inşallah...

neyse kızlar geç oldu bana müsaade

Hazır kücük kuzum uyumuşken bende yatayımda sabah çok geçe kalmim
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Kocaman öpüyorum sizleri
Allaha emanet olun arkadaşlar

egedeniizz bir göründün bir kayboldun nerelerdesiinnn

iyi akşamlar herkese..
kimsecikler yok ama..
ben 4 ay sonra evime taşındım... ama ne macera.. bir gece ansızın valizleri toplayıpo geldik.. ev toz toprak... o hengamede evi yerleştirmeye çalıştım. temizlik. cam kapı duvar.. arada nöbetler tabii..tam evin yarısı bal dök yala kıvamındaydı ki.... üst lkatta hala tadilatta olan dairenin suları bir su kesintisi sonrası açık kalmış. bizim lambalardan,kalorifer borularının yanından ve dahi duvarlardan akmaya başlayınca gidip kapattık ama ev şimdi nem içinde.. ve ben temizliğe ara verdim.. ne kladar uğraşsamda bir türlü olmuyor. hep bir aksilik. sonra aynı tas aynı hamam..
ve yokluğumda terazimin pili bitmiş. ancak bu akşam aldım. gördüğüm rakama inanmak istemedim ama yarın sabah göreceğim rakama mecburen inancam artık
evim bir türlü düzene giremedi ama hayatım düzene girsin istiyorum. ne güzel vermiştim kiloları... çoğu geri gelmiş...
,artık topiğimizin de motivasyonu ile bir anda aldığım kilocukları azar azar verme vakti geldi..
bundan sonra düzenli bildirimlere başlıyorum..
hepinizi de özlemiştim..

eee... sizler nasılsınız???

geçmiş olsun canım
bu eve taşındığımda aynı şeyi bende yaşadım hemde iki defa bizim üsttekinin boru patlamıştı tavanlarım olduğu gibi indi. tekrar badana yaptık tam yerleştim bir oh dedim 99 depremi oldu korkuyla eve giremedik arabada yattık. sonu güzel oldu çok şükür.şimdi evimde çok rahatım. Rabbim huzurumuzu bozmasın inşaAllah.sende temizlenir güle güle oturursun inşaAllah. bunllarda anı olarak kalır.

buradayım canım.... yazayım derken internetten düştüm her halde.. buradayım...
nasılsın??
sağol canım hamdolsun Rabbim bu günleri aratmasın.
ben farkında olmadan bayaa vermişim dün kışlık mantomu giyince farkettim. resim ekledim

tam duvarları temizleyip bir oh çekecekken.. kötü oldu gerçekten... bir kaç gün sonra yeniden başlayacağım temizliğe.. hala duvarlar nemli...
allah evimizin huzurunu bozmasın.. kirli oluversin ne yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…