waw, ben senin yazdiklarına çok üzlüdüm. Önce kayitsiz kalamadım birsürü birsey yazdım. Sonra bekara karı boşamak kolay deyip hepsini sildim ama ceco tecrübe sahibi olarak sana güzel fikirler vermis. Sevgi çok önemli.
nerdeyse her gün form çayı içiyorum ama işe yaramıyor sanırım sinamekiyi denemek şart oldu dafinin tavsiyesi giibi salatalara mı katsak acaba
neden modun düşük ne oldu ki canım ben orayı kaçırmışımevet cnm bitti çok şükür şimdi bütün bi azimle çlışıyorz bakalım hayırlısı :)
Özlemcim ev için hakkınızda hayırlısı olsun canım , insan tam bişeylerin planını yapıyorken bi yerden bi aksilik çıkıyor ya , ooff ooff....
zaten böyle günlerde dostunu düşmanını daha iyi tanıyorsun , yani ne var sanki madem paraları var yardım etseler nolcakki , demekki sizin bişeylerin sahibi olmanızı istemiyorlar ben öyle düşündümm ...
üzme canım kendini , nasibinizde varsa zaten olur ama yoksa sağlık olsunn
Bir gün içinde 3 bardak yesil çay içiyorum. Birde 4-5 litre su içmek gerekiyormus. Ben su içmeye baslayinca wcden çikamiyorumspor solonuda 2 saat kaldım 3 kez wcye gittim. Yemeklerimi tavuk çorba, dügün çorbası gibi dukana uygun çorbalara ağırlık verdim. uzun süreden sonra 2 gündür çok rahatım. 10 gündür iki günde bir bir tatlı kaşigi kadar sinameke kullandım. rahatlama bozulmadan yeniden sinameke kulanmayi düsünmüyorum. Ama bu kabizlik mevzusuna en iyi sonuç günde 60dakikayi aşan tempolu spor gibi duruyor.
asuman birde, dukan amca, kabizliga karşı sabahları aç karina 10 ad. kadar kurt üzümü önermis. Fakat bu madde tolere gida. Ben bugun satın aldım ilkkez yarin sabah yiyip test edeceğim...
selamlar öncelikle.senin kilo çizelgeni gördümde sorayım dedim.sen kilolarını ne kadar sürede verdin ögrenebilirmiyim.tabi bu hız herkeste degişiyo ama.sen baya fazla kilo vermişsin sorayım dedim.cevabıniçin şimdiden teşekkürler.ayrıca kolay gelsin
sevgi önemliii önemlidee diğerleride önemliii...bizde sevgi varr sevgidenn derdim değill...ama ben daralıyorumm artıkk biz olalım istiyorum 2 kişilik bi ailee...herşeyii onlara göre yaşamaktann sıkıldımm....önce onlarrın huzuru sonra bizz....eşim en küçüklerii..büyük abiyle bi derdimiz yokk oda bu ortanca abiden çekiyorr aynı bizz gibi...adam kan emici gibii...ayyyy ayyyyyy cinlendimm yinee...bekarsın sanırımm..aman ha acele etmeee....herşeyi tart bi sevgiyle bitmiyor herşeyyyy...
ammaann boşver şekeriimm , sallaa
ahhh özka ahhh hep aynı dertteyiz benim canımda sıkkkınlığı o yüzden bilirsin kaynım evlendi eylülde
kayın babanın para yetmedi eşim arabamızı verdi sat baba dedi kayın babamın evi var sataılamadı gitti oda satılınca verecek bekliyoruz hala
buraya kadar normal ama velakin arabasız olmado kredi ekip araba aldık onun kredisi kiraydı taksitti derken her ay kılı kılına bazende kredi kartında içeri girerekten yetişiyoruz
amma velakin kaynım demediki ya abi sen bizim için sattın arabanı kredi çekme bileziklerden takılardan vereeyim sen bana öde diyemedi
atı alan üsküdarı geçti anlıcan hiç soran yok millet bizden daha çok ağlıyo sorsan
waw benimde eşim hala akıllanmıyo malesef
10 yıl oldu hala ön planda onlar var en basiti babasından daha önceleri arabamızı deiştirirken borç verdi o zaman mark olarak geride kuruşu kuruşuna aldı
benim araba satıldı hiç adı yok ortada genede yaranamıyosun yani nedense evlendiğimizi kabul edip ayrı ev olduğumuzu öğrenemediler en büyük şansım uzakta olmam yakınında olsak başedemezdim valla
sinir oluyorum adam hiç düşünmüyo arabamızı verdik de 2 çocukla napıcaz ortada diye hırsımdan ağlıyorum anca adma söylensem o daha bi ayrı dert çocuklaraa yansıyo
vel hasıl kaynım evlendi ya belki onu görünce akıllanır ailesi onlar yeni evli diye fuul destek geçinmeyi öğrensinler zorlanmasınlar diye faturalarını yatırıyolar
banada kaynanam düğününüzü yaptık 1 yıl faturalarumızı siz yatırıcaksınız demişti her ay arayıp para istemişti
yani yaranazsın millete babam hep der kızım paran kadar adamsın paran yoksa adam yerine konmazsın diye
özka bizimki olmadı ama belki sizinki olur kardeşinden gramına gram ödersin varsa akılarından iste sonuçta 6 ay içinde ödüceksiniz
çok deilmiş
sonuç olrak şuna kanaat getiriyorum biraz birikim olmadan ev almak zormuş
allah kolaylık versin
asucum afyona gittiğimizde arkadaşım zencefil almak istedi birlikte aktara gittik. aktar dükkanında iki adam vardı birisi uzun saçlı birisinin elinde kamera vardı. kendi aralarında konuşuyorlardı. yapalım yapalım dediler. sonra arkadaşıma sizinle ropörtaj yapabilirmiyiz deyip bitkilerle ilgili sorular sormaya başladılar. arkadaşımda ben bitkileri hiç bilmem arkadaşım iyi anlıyor deyip beni işaret etti. sonra bana dönüp siz hiç kullanıyormusunuz dedi mikrofonu uzattı. bende evet özellikle şu kış aylarında zencefil, zerdeçal gibi bitkileri kullanıyorum. özellikle sinameki bağırsak sistemini çalıştırmak için çok faydalı toz haline getirip salatalara yemeklere katıyorum dedim.ben günde 1 yada2 fincan yeşilçay 1 fincan forma yada 7 otlu çay 3lt su içiyorum yürüyüşü de hergün olmasa da haftada ortalama 4 gün civarı yapıyorum
gojiyi de aldım sabahları değil de aklıma gelince yiyorum günde 1yemek kaşığı izin var
neyse hallederiz bu sorunu da kapatayım mevzuyu:)
tşk ederim canım inşallah gidecek hepsi ....benim ruh halim gibi karışıkmışş :26::26::26: hayra çıksın canım benim , inşAllahh
hoşgeldin canım aramızaa , biz burda koccamannn sevimli , sevgi dolu bir aileyiz
kilonu utanarak yazacak bir durum yok , hepimiz aynı dertten muzdaribiz nihayetinde
kilon benim başlangıç kilom ile aynıbişey yapmadan 9 kiloverdiysen bence azcık sıksan yaparsıın bu işi , hadi bakalım kolay gelsiinn
Aramıza hoşgeldin
Üzülme el birliği ile kurtulacağız o kilocuklardanBak ne güzel kendi kendine 9 kilo vermişsin boyunda var maşallah
İnşallah daim olursun ve birbirimiz çok güzel motive ederek hedeflerimize ulaşırız
Valla canım bence çok iyi sabretmişsinben herhalde çoktan isyan bayrağını açmıştım ama ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma
Biraz daha sabret güzelim belki eşin zamanla sana yaptığı haksızlığı fark eder
Eşin izin vermeden çıkamıyorsan Anneni davet et hatta sık sık davet etakşam yemeğine de kalsın hatta belki zamanla eşin rahat edemezse yaw hatun bugünde sen git annene der
Eltinde gerçekten ne rahat hatunmuş hayır madem işi var senle niye gitmiyor hem eşin ona müsaade eder herhalde hemde sen bukadar sinir olmazsın.
Benim ufak bir taktik var işe yarayan ama acaba sen yapabilirmisin diye düşündüm bir an
Acaba diyorum eşine birkaç gün neden bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum hiç birşeyden zevk almıyorum falan numaraları yapsanhatta yemekte yapma kız iyice bunalıma girdiğini düşünsün belki o zaman üzülüp biraz düşünür acaba neden bu hatun böyle oldu diye
Benim eşimde çok işe yaramıştıhatta ben birde üzerine tüy dikip lavaboya hap döküp suyla yarısını eritmiştim başka bir izlenim vermiştim adamın ödü kopmuştu kendime birşey yapacaktım diye ( hayatta işim olmaz o ayrı ) o güne kadar hep ailesi için ölen adam o geceden sonra ne zaman benim biraz gözüm dalsa ( dalar gibi yapsam ) aşkım ne oldu canını sıkan birşeymi var der hatta içim sıkılıyor neden bilmiyorum nefes alamıyorum duvarlar üzerime üzerime geliyor dediğimde ertesi gün aman hiç birşey yapma akşamada dışarda yemek yeriz der yada eve gelince kendim yaparım der
He her kocada işe yararmı bilmem ama benimkinin aklını başına getirmişti bir nebzede olsa
İnşallah eşinin aklı başına gelir çünkü gerçekten senin tepkin haklıtövbe yarabbim kocası kaynınmı senin eşinmi
Kadında da akıl yok ben olsam rahatsız olurum ne münasebep hadi acil bir durum olur eyvallah ama benim kocam gelmeyecekte beni kaynım doktora götürecek yada çocuğumu o alacak okuldan
Anam öyle kocayı ben def ederim be ( eltin için diyorum hee senin için demiyorum)
RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde eşin evliliğinizi daha fazla yıpratmaz
Sen sabır edip dua etmeye devam et canım Allah büyük
Valla bende anlamadım canım pko var diyor ama ayın ortasında mutlaka her ay adet oluyorum 3 gün de olsaki bekarken de hep 3 gün sürerdi. Ya ne bileyim denesemmi diye düşündüm ama dediğim gibi spirale rağmen hamile kalmaktan korkuyorum çünkü nette hamile kalamayanlar içinde mükemmel bir kür olarak geçiyor
Benim hamile kalma riskim 0 gibi birşey çünkü spiral haricinde 2.5 yaşında kocaman bir doğum kontrol hapımız var aramızda yatanyerim ben o hapı
Neyse olmadı denerim ama eşim boşver nasılsa kilo veriyorsun kilo gidince geçer dememişmiydi doktor diyor ama ne bileyim kafama takıldı
egedeniizz bir göründün bir kayboldun nerelerdesiinnn
geçmiş olsun canımiyi akşamlar herkese..
kimsecikler yok ama..
ben 4 ay sonra evime taşındım... ama ne macera.. bir gece ansızın valizleri toplayıpo geldik.. ev toz toprak... o hengamede evi yerleştirmeye çalıştım. temizlik. cam kapı duvar.. arada nöbetler tabii..tam evin yarısı bal dök yala kıvamındaydı ki.... üst lkatta hala tadilatta olan dairenin suları bir su kesintisi sonrası açık kalmış. bizim lambalardan,kalorifer borularının yanından ve dahi duvarlardan akmaya başlayınca gidip kapattık ama ev şimdi nem içinde.. ve ben temizliğe ara verdim.. ne kladar uğraşsamda bir türlü olmuyor. hep bir aksilik. sonra aynı tas aynı hamam..
ve yokluğumda terazimin pili bitmiş. ancak bu akşam aldım. gördüğüm rakama inanmak istemedim ama yarın sabah göreceğim rakama mecburen inancam artık
evim bir türlü düzene giremedi ama hayatım düzene girsin istiyorum. ne güzel vermiştim kiloları... çoğu geri gelmiş...
,artık topiğimizin de motivasyonu ile bir anda aldığım kilocukları azar azar verme vakti geldi..
bundan sonra düzenli bildirimlere başlıyorum..
hepinizi de özlemiştim..
eee... sizler nasılsınız???
sağol canım hamdolsun Rabbim bu günleri aratmasın.buradayım canım.... yazayım derken internetten düştüm her halde.. buradayım...
nasılsın??
bir ara uğradın gördüm sankitopicten çok uzun süre ayrı kaldı. neler oldu ki???
biri anlatıverse...
okuyamicam üç aylık geçmişi
geçmiş olsun canım
bu eve taşındığımda aynı şeyi bende yaşadım hemde iki defa bizim üsttekinin boru patlamıştı tavanlarım olduğu gibi indi. tekrar badana yaptık tam yerleştim bir oh dedim 99 depremi oldu korkuyla eve giremedik arabada yattık. sonu güzel oldu çok şükür.şimdi evimde çok rahatım. Rabbim huzurumuzu bozmasın inşaAllah.sende temizlenir güle güle oturursun inşaAllah. bunllarda anı olarak kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?