asuman ölçülü ve çok az olarak sinameke deneyebilirsin. Ben bende başka çözüm bulamadım...Ama çok düzenli kullanma. Arada büyük aralar ver. Sinameke sindirim siteminin tembelesmesine neden olabilir.nursena regl olunca rahatlamışsın canım ama yerli malında o kadar da rahat olma derim ben
ben bugün 79un ucunu gördüm yine nabeeerinşallah kaybetmem şu kabızlık işini halletmem lazım nerdeyse msihil katacam yemeklerime:))
asuman ölçülü ve çok az olarak sinameke deneyebilirsin. Ben bende başka çözüm bulamadım...
arkadaşlar herkese iyi akşamlar sonunda üye olabildiğim için çok mutluyum :) öncelikle kendimi tanıtayım bu topiğe tesadüfen rastladığımda tam 97 kiloydum iki sene önce burayı her gün takip eder yazılanları okurdumm hemen herkesi tanıyorum diyebilirimacayip motivasyona gelip 27 kilo verdim ve hala rejime devam ediyorumm bu sıralar biraz aldım galiba benide aranıza alırsanız gerçekten çok ama çok mutlu olurumm :)
ayy cnmm çok tşk ederim ben hayatımda ilk kez rejim yaptım ama hiç sağlıklı değildi sabah akşam yürüyş yaparak çok az yiyerek hatta günde bir meyveyle durduğumu bilirim sonuç olarak çok kısa sürede gitti ama saçlarımda mahfoldu çok döküldüşimdi sağlıklı bi şekilde bi on kilo daha vermek istiyorum
ayy cnmm çok tşk ederim ben hayatımda ilk kez rejim yaptım ama hiç sağlıklı değildi sabah akşam yürüyş yaparak çok az yiyerek hatta günde bir meyveyle durduğumu bilirim sonuç olarak çok kısa sürede gitti ama saçlarımda mahfoldu çok döküldüşimdi sağlıklı bi şekilde bi on kilo daha vermek istiyorum
nursena regl olunca rahatlamışsın canım ama yerli malında o kadar da rahat olma derim ben
ben bugün 79un ucunu gördüm yine nabeeerinşallah kaybetmem şu kabızlık işini halletmem lazım nerdeyse msihil katacam yemeklerime:))
ne yalan söyleyim şimdi üzüldüm bile yanlış yapmışsın ama artık olan olmuş bundan sonrasını sağlıklı yap mutlaka sonuçta sağlık için zayıflamamız lazım ilk başta
boyun kaç bu arada ki 10 kg daha vermek istiyorsun valla ben 70 e razı olurum hatta 73 felan da olur:)
Canım aramıza hoşgeldin
Valla sen zaten büyük bir yol kat etmişsinmaşallahın var yani ama dediğin gibi sağlıklı değilmiş neyse bundan sonra sağlıklı birşekilde inşallah kalan kilolarından da kurtulursun
Sanırım az bir yolun kaldı hedefinedarısı bizlerinde başına
Bu arada ben banu, 32.5 yaşında 2 kız Annesi istanbullu bir evhanımıyım
YaRIŞMACI arkadaşlara başarılar dilerim
nerdeyse her gün form çayı içiyorum ama işe yaramıyor sanırım sinamekiyi denemek şart oldu dafinin tavsiyesi giibi salatalara mı katsak acaba
canım çok güzel vermişsin ama keşke sağlığını bu kadar tehlikeye atmasaydın , günde bir meyveyle durulurmuu ??? hani daha sağlıklı bir şekilde daha uzun sürede varseydinn
neyse bi düzene koy şimdi kendini , geri kalan 10 kilonuda ver , geç olsun ama temiz olsunn
işte o an akıl edemedim ki canım tek düşündüğüm şey kilo vermekti hata yaptığımı geç anladım annem demişti ama bn dinlememiştimbu arada snde çok güzel bi kilo vermişsin cnm tebrik ederim hep beraber verelim kurtulalım şunlardan ya :)
boyum 1.65 cnm şu an en son üç kilo alıp 73 olmştm dahada fazla almadıysam tabi ..bnde hep 70 olsam yeter derdim cnm ama yetmio hayatımda ilk kez 6 lı arakamları görmek istiyorum görmüştm yazın ama çok kısa sürdü malesef
banu ablacım(abla demek çok içimden geldide eğer bi mahsuru yoksa tabi ) bnde hemen kendimi tanıtaym bn duygu 23 yaşnda ankaralıyım şu an kpss yle uğraşmaktayım :) çok hırs yapmıştım birden vericem diye oldu ama artık akıllandımm :)
banu ablacım(abla demek çok içimden geldide eğer bi mahsuru yoksa tabi ) bnde hemen kendimi tanıtaym bn duygu 23 yaşnda ankaralıyım şu an kpss yle uğraşmaktayım :) çok hırs yapmıştım birden vericem diye oldu ama artık akıllandımm :)
CAnım ne demek tabiki abla diyebilirsin
Benim boyum senden de kısa be güzelim1.52 boydan fakir kilodan zenginim ( şimdilik tabiki yavaş yavaş kilodan fakir olacağım inşallahhhhhhhh ) Valla ben hep 80i görsem diyordum ama ufak ufak vermeye başladıkca dediğin gibi insan yetinmek istemiyor
İnşallah yaza kadar hepimiz 6lı rakamları görürüzben 7li rakamları bile görsem süper olur Bakalım perşembe günü sağlık ocağına gideceğim hem küçük kızımın boy ve kilo takibi var hemde benim obeziteyle mücadele hesabı kontrolüm var inşallah 99u görürüm yada en azından yeni yıla 2li rakamlarla girerimde bana tam gaz olur
tekrardan hoşgeldin Duygucum , ben Aynur 28 yaşımdayım , ingilizce öğretmeniyim , mersinliyim ama maraşta görev yapıyorum , kocam şuan polatlıda asker , şafak :29
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
banada istediğini diyebilirsin , abla, teyze, anne, hala, anneanne ,elti , bacanak , kuzen ,dayı ....
kpss ye ne için gireceksin ? bölüm nedir tatlım ?
ayy inşallah ablacım ya :) kızının boy ve kilo takibi çok önemli ben bazen anneme niye beni diyetisyene götrmedin diye kızıyorum hoş kadıncağız hep derdi ama bn duymamazlıktan gelirdim ama şimdi keşke zorla götürseydin beni diyorumm en azından çok daha önce ve sağlıklı bi şeklde kurtulmş olurdum o zamanlar diyet rejim lafını duymaktan nefret ederdim :)
Valla canım bence çok iyi sabretmişsinben herhalde çoktan isyan bayrağını açmıştım ama ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma
Biraz daha sabret güzelim belki eşin zamanla sana yaptığı haksızlığı fark eder
Eşin izin vermeden çıkamıyorsan Anneni davet et hatta sık sık davet etakşam yemeğine de kalsın hatta belki zamanla eşin rahat edemezse yaw hatun bugünde sen git annene der
Eltinde gerçekten ne rahat hatunmuş hayır madem işi var senle niye gitmiyor hem eşin ona müsaade eder herhalde hemde sen bukadar sinir olmazsın.
Benim ufak bir taktik var işe yarayan ama acaba sen yapabilirmisin diye düşündüm bir an
Acaba diyorum eşine birkaç gün neden bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum hiç birşeyden zevk almıyorum falan numaraları yapsanhatta yemekte yapma kız iyice bunalıma girdiğini düşünsün belki o zaman üzülüp biraz düşünür acaba neden bu hatun böyle oldu diye
Benim eşimde çok işe yaramıştıhatta ben birde üzerine tüy dikip lavaboya hap döküp suyla yarısını eritmiştim başka bir izlenim vermiştim adamın ödü kopmuştu kendime birşey yapacaktım diye ( hayatta işim olmaz o ayrı ) o güne kadar hep ailesi için ölen adam o geceden sonra ne zaman benim biraz gözüm dalsa ( dalar gibi yapsam ) aşkım ne oldu canını sıkan birşeymi var der hatta içim sıkılıyor neden bilmiyorum nefes alamıyorum duvarlar üzerime üzerime geliyor dediğimde ertesi gün aman hiç birşey yapma akşamada dışarda yemek yeriz der yada eve gelince kendim yaparım der
He her kocada işe yararmı bilmem ama benimkinin aklını başına getirmişti bir nebzede olsa
İnşallah eşinin aklı başına gelir çünkü gerçekten senin tepkin haklıtövbe yarabbim kocası kaynınmı senin eşinmi
Kadında da akıl yok ben olsam rahatsız olurum ne münasebep hadi acil bir durum olur eyvallah ama benim kocam gelmeyecekte beni kaynım doktora götürecek yada çocuğumu o alacak okuldan
Anam öyle kocayı ben def ederim be ( eltin için diyorum hee senin için demiyorum)
RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde eşin evliliğinizi daha fazla yıpratmaz
Sen sabır edip dua etmeye devam et canım Allah büyük
evet eşinin asker olduğunu ve öğretmen olduğunu biliyorum cnm hatta keyifle okuyorum yorumlarını allahım çabucak kavuştursun seni eşine :):) bn kamu yönetimi okudum ama bu sınav mahfediyo beni
Yok güzelim benim küçük kız 2.5 yaşındakaşık suratlı birşey hatta bu aralar yemek yesin diye bin tane takla atıyoruz
Büyük kızımında maşallahı var ama benden az daha uzunonuda frenlemeye çalışıyorum ama banamısın demiyor çok fettandır kesindisi neyse biraz beslenmeye dikkat etmeye başladı şükür oda daha doğrusu evde bulamayınca yiyemiyor
Seneye onu benim gittiğim spor salonuna yazdıracağım olmadıartık o zaman küçük cimcimeye bakacak birini bulmamız lazım ama ayarlarız inşallah o zamana kadar Daha 12.5 yaşında olduğundan almazlar salona birde bu ara baya yoğun dersleri o yüzden pek ilişmiyorum yazın nasıla baya toparlıyor kendini tatilde
aman Allahım ünlü olduummm
yok kızz bu aralar keyifsizim biraz, modum düşük , sen iyi günlerime bi denk gel hele
sağolasın bebeemm, Rabbim herkesi yolunu beklediklerine kavuştursun inşAllahh
canım benim ,okul bitmiş madem , send eotur biraz sınavına yoğunlaş , emin ol yaparsın , hadi bakalım kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?