Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asuman ölçülü ve çok az olarak sinameke deneyebilirsin. Ben bende başka çözüm bulamadım...Ama çok düzenli kullanma. Arada büyük aralar ver. Sinameke sindirim siteminin tembelesmesine neden olabilir.

Son düzenleme:

Canım aramıza hoşgeldin
Valla sen zaten büyük bir yol kat etmişsin maşallahın var yani ama dediğin gibi sağlıklı değilmiş neyse bundan sonra sağlıklı birşekilde inşallah kalan kilolarından da kurtulursun
Sanırım az bir yolun kaldı hedefine darısı bizlerinde başına

Bu arada ben banu, 32.5 yaşında 2 kız Annesi istanbullu bir evhanımıyım
YaRIŞMACI arkadaşlara başarılar dilerim

canım çok güzel vermişsin ama keşke sağlığını bu kadar tehlikeye atmasaydın , günde bir meyveyle durulurmuu ??? hani daha sağlıklı bir şekilde daha uzun sürede varseydinn

neyse bi düzene koy şimdi kendini , geri kalan 10 kilonuda ver , geç olsun ama temiz olsunn

affferim Asuşumaaa

ben bi 76.3 gördüm ama 77-76 arası turluyorum bu aralar , bakalım hayırlısı

boyum 1.65 cnm şu an en son üç kilo alıp 73 olmştm dahada fazla almadıysam tabi ..bnde hep 70 olsam yeter derdim cnm ama yetmio hayatımda ilk kez 6 lı arakamları görmek istiyorum görmüştm yazın ama çok kısa sürdü malesef

banu ablacım(abla demek çok içimden geldide eğer bi mahsuru yoksa tabi ) bnde hemen kendimi tanıtaym bn duygu 23 yaşnda ankaralıyım şu an kpss yle uğraşmaktayım :) çok hırs yapmıştım birden vericem diye oldu ama artık akıllandımm :)

nerdeyse her gün form çayı içiyorum ama işe yaramıyor sanırım sinamekiyi denemek şart oldu dafinin tavsiyesi giibi salatalara mı katsak acaba

Bir gün içinde 3 bardak yesil çay içiyorum. Birde 4-5 litre su içmek gerekiyormus. Ben su içmeye baslayinca wcden çikamiyorum spor solonuda 2 saat kaldım 3 kez wcye gittim. Yemeklerimi tavuk çorba, dügün çorbası gibi dukana uygun çorbalara ağırlık verdim. uzun süreden sonra 2 gündür çok rahatım. 10 gündür iki günde bir bir tatlı kaşigi kadar sinameke kullandım. rahatlama bozulmadan yeniden sinameke kulanmayi düsünmüyorum. Ama bu kabizlik mevzusuna en iyi sonuç günde 60dakikayi aşan tempolu spor gibi duruyor.

CAnım ne demek tabiki abla diyebilirsin
Benim boyum senden de kısa be güzelim 1.52 boydan fakir kilodan zenginim ( şimdilik tabiki yavaş yavaş kilodan fakir olacağım inşallahhhhhhhh ) Valla ben hep 80i görsem diyordum ama ufak ufak vermeye başladıkca dediğin gibi insan yetinmek istemiyor
İnşallah yaza kadar hepimiz 6lı rakamları görürüz ben 7li rakamları bile görsem süper olur Bakalım perşembe günü sağlık ocağına gideceğim hem küçük kızımın boy ve kilo takibi var hemde benim obeziteyle mücadele hesabı kontrolüm var inşallah 99u görürüm yada en azından yeni yıla 2li rakamlarla girerimde bana tam gaz olur

asuman birde, dukan amca, kabizliga karşı sabahları aç karina 10 ad. kadar kurt üzümü önermis. Fakat bu madde tolere gida. Ben bugun satın aldım ilkkez yarin sabah yiyip test edeceğim...

tekrardan hoşgeldin Duygucum , ben Aynur 28 yaşımdayım , ingilizce öğretmeniyim , mersinliyim ama maraşta görev yapıyorum , kocam şuan polatlıda asker , şafak :29

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

banada istediğini diyebilirsin , abla, teyze, anne, hala, anneanne ,elti , bacanak , kuzen ,dayı ....

kpss ye ne için gireceksin ? bölüm nedir tatlım ?

Son düzenleme:

ayy inşallah ablacım ya :) kızının boy ve kilo takibi çok önemli ben bazen anneme niye beni diyetisyene götrmedin diye kızıyorum hoş kadıncağız hep derdi ama bn duymamazlıktan gelirdim ama şimdi keşke zorla götürseydin beni diyorumm en azından çok daha önce ve sağlıklı bi şeklde kurtulmş olurdum o zamanlar diyet rejim lafını duymaktan nefret ederdim :)

evet eşinin asker olduğunu ve öğretmen olduğunu biliyorum cnm hatta keyifle okuyorum yorumlarını allahım çabucak kavuştursun seni eşine :):) bn kamu yönetimi okudum ama bu sınav mahfediyo beni

waw, ben senin yazdiklarına çok üzlüdüm. Önce kayitsiz kalamadım birsürü birsey yazdım. Sonra bekara karı boşamak kolay deyip hepsini sildim ama ceco tecrübe sahibi olarak sana güzel fikirler vermis. Sevgi çok önemli.

Yok güzelim benim küçük kız 2.5 yaşında kaşık suratlı birşey hatta bu aralar yemek yesin diye bin tane takla atıyoruz
Büyük kızımında maşallahı var ama benden az daha uzun onuda frenlemeye çalışıyorum ama banamısın demiyor çok fettandır kesindisi neyse biraz beslenmeye dikkat etmeye başladı şükür oda daha doğrusu evde bulamayınca yiyemiyor
Seneye onu benim gittiğim spor salonuna yazdıracağım olmadı artık o zaman küçük cimcimeye bakacak birini bulmamız lazım ama ayarlarız inşallah o zamana kadar Daha 12.5 yaşında olduğundan almazlar salona birde bu ara baya yoğun dersleri o yüzden pek ilişmiyorum yazın nasıla baya toparlıyor kendini tatilde

cecoooo seni çokk özlemişimm kızz bana böyle akıl vermeleriniii çokk teşekkürlerrrr aynı kafaanızzz benimde mod aynıdırrr...bende izin alacagım zaman bunalımm takılırımm....yada aşırı sinirlii...o dediğin takdiğide yaşadım...biras taktik değildi benimki gerçii çok daralmıştım...ama geçti bizimkindenn.....eltim için bişiler demişsinnn...aşırı rahat biridirr...hayretler içindeyimm..ama benimm kaynımm fena o cevirir eşimi parmagındaa...isterki hayat onun için dönsünn..annesi babası kardeşlerii hep ınun için yaşasınn kaynanam çocuklarına bakar yemek içmekk...herşeylerineee..ama bende sabırr diye birşey kalmadııı...konuşuyorum diyede eşim beni kötü ilan ettii...o yüzden yazdımm akıl istedimm..çaresiz kaldımm......

evet eşinin asker olduğunu ve öğretmen olduğunu biliyorum cnm hatta keyifle okuyorum yorumlarını allahım çabucak kavuştursun seni eşine :):) bn kamu yönetimi okudum ama bu sınav mahfediyo beni

aman Allahım ünlü olduummm

yok kızz bu aralar keyifsizim biraz, modum düşük , sen iyi günlerime bi denk gel hele

sağolasın bebeemm, Rabbim herkesi yolunu beklediklerine kavuştursun inşAllahh

canım benim ,okul bitmiş madem , send eotur biraz sınavına yoğunlaş , emin ol yaparsın , hadi bakalım kolay gelsinn

o zaman iyimiş abla işte ben hep oldum olası tombiştim ama üniversitede iyice abarttım işi :) spor en güzeli off bu aralar öyle çok üşeniyorum ki halbuki evde yürüyüş bandı ama var ama hiç çıkasım yok üstüne

selamlar öncelikle.senin kilo çizelgeni gördümde sorayım dedim.sen kilolarını ne kadar sürede verdin ögrenebilirmiyim.tabi bu hız herkeste degişiyo ama.sen baya fazla kilo vermişsin sorayım dedim.cevabıniçin şimdiden teşekkürler.ayrıca kolay gelsin

neden modun düşük ne oldu ki canım ben orayı kaçırmışım evet cnm bitti çok şükür şimdi bütün bi azimle çlışıyorz bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…