Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tam duvarları temizleyip bir oh çekecekken.. kötü oldu gerçekten... bir kaç gün sonra yeniden başlayacağım temizliğe.. hala duvarlar nemli...
allah evimizin huzurunu bozmasın.. kirli oluversin ne yapalım...
amiinn
eminede geldi siz muhabbet edin ben birazcık kaçayım

sağol canım hamdolsun Rabbim bu günleri aratmasın.
ben farkında olmadan bayaa vermişim dün kışlık mantomu giyince farkettim. resim ekledim

resimlerine baktım... çok güzel vermişsin gerçekten. kutlarım... darısı başıma.. ben de geçen yıl giyemediğim paltomu giyiyorum bu yıl. ama senin verdiğin kilo süper gerçekten...

bir ara uğradın gördüm sanki

bir kaç kez 3-4 dakikalığına uğradım...ama artık buradayım inşallah..

selamunaleyküm kısceleriiiimmm
hayırlı sabahlar.
ben kapatmıştım ben açıyoruuumm
birde genç olucaksınız insan gelip bir silip süpürmezmi
ah ah ne varsa ehtiyarlarda var dermişiimm

ohh sefan olsun hoşgelmiş 70 ler
dün sormuştum kahvaltıya gittin ne oldu geçmedimi diye kabızlık ondan artı çıkıyorsun zaten asu

regl oldum amma her yanım ağrıyo belim felaket dün çok bunaldım çocukları aldığım gibi attım kendimi sokağa 1 saat yürüdük rahatladım
şimdide hazırlanayım 10 de çıkıp kızın okuluna yerli malına gidicem
az yerim giderken evden ayran içip gidicem 2 gündür sofraya ayrn koyuyorum hemen doyuyorum ben tokluk hissi veriyoo

aynı şeker bende evvlendiğimde kaynım babamlara söleme para yolla diye tel ederdi altın bozdurup yollardım yeri geldiğinde aman her şey boş
tırnağın varsa başını kaşı şimdi lafı bile edilmiyoo yaranamıyosun insan oğluna işte benim ailemde memurluktan geldiği için bilir maaşla geçinmenin zorluklarını kirada oturmanın zorluğunu ne demşler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye
güle güle otur sağlık olsun yerleşirsin inşallah vardır bundada bi hayır zaten bi şeye fazla özenmicen nazar değmiştir
selamunaleyküm kısceleriiiimmm
hayırlı sabahlar.
ben kapatmıştım ben açıyoruuumm
birde genç olucaksınız insan gelip bir silip süpürmezmi
ah ah ne varsa ehtiyarlarda var dermişiimm

günaydınnnnn valla ben kaktımda ne yalan söleyim çocuk okula gitmese yatarım 11 e kadar dafi:))))

dün eşimde yoktu gök gürültüsünden uyuyamadım çok korktum valla bide elektirik gittii ege
nin yağmurlarına alışamadım

bende namazdan sonra yatsam dedim . güneş doğmasını beklerim yatmam. güneşten sonrada antibiyotik saatini bekledim. 10 dada hastahaneye gidicem. kulağımda ağrıyıp duruyor pek uyutmuyor beni

Canım yaa siz hemen moralinizi bozmayın. Hemen başka doktora gidin. Umarım öyle birşey yoktur.

canım sağolasın gidicez zaten cuma gününe randevu aldık başka bi hastaneden inşallah iyi sonuçlar çıkar
sende canını sıkma canım inşallah toparlarsınız parayı evine kavuşursun söz konusu para olunca yeri geliyo baba bile oğlunu tanımıyo malesef

bende namazdan sonra yatsam dedim . güneş doğmasını beklerim yatmam. güneşten sonrada antibiyotik saatini bekledim. 10 dada hastahaneye gidicem. kulağımda ağrıyıp duruyor pek uyutmuyor beni

kulak ağrısı zor allah şifasını verir inşşallah annem iç kulak ilthabı geçirmişti ondan biliyorum denge sıvısı varmış iç kulakta elleri ayaklarını kullanamaz olmuştu yürüyemiyordu ben evlendim gurbete gittim çok kafaya taktı hastalandı o sene sende aman anne olmak zormuş sanırım en güzel yıllarım kızlarım yanımda

senin çocukların varmıydı dafi bir kız resmi var profilinde kızınmı o sarı tişörtlü

yok canım
sarı tşörtlü yeğenim
gerçekten çok zormuş benimde ilk defa ağrıdı. diş ağrısını zor sanırdım ama buda ondan geri kalmadı.yanağımın bir tarafına duvar çekilmiş gibi

GÜNAYDIN KIZLAR

geçmişi okudum ve kaçıyorum zaten keyfim yok malesef
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkeslere çok tşk ederim Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri
Rabbim bütün hasta olanlara şifa dertlilere deva versin
herkese mutlu ve huzurlu bi gün diliyorum aranızdan ayrılıyorum kendine iyi bakın

topiki temsilen ben cevap vereyim. kendisi çocukları hasta olanlar var. ama grupta iyi kilo verenlerimiz var. biz de onlarla sevinip motive olmaya çaılışıyoruz canım. erkeleri azdırma bakanı hosuma gitti. :)))

bir de cümleten selam vereyim dedim. bir kac gundur yazamadım. geçmişi tam okuyamadım dun aksam uyuyakalmışım. aklımda kalanları yazayım.
Nuhan su araba temizleme işine gülmekten kırıldım. aynen ben. arabayı ısyerinde mecburen sıkışık parkediyoruz. itiraf edeyim bazen sofor kapısından zar zor geçiyorum(yani normal insanevladının geçebileceği bir aralık) paltoyu falan bir guzel suruyerek inebiliyorum. tespitin süperrrr
Efeemcim sana msj attım.
dafi çok geçmiş olsun. ciddi birsey değildir inş.
diğerlerini unuttum. ciddi unutkanlık var ben de. bazen b12 düşük çıkıyor.
ay haftasonu benim iyi geçti,menuler bakımından. Cumaya iyi bir sonuç bekliyorum. yani kendi çapımda. İnşallah böyle devam eder de 2012 sezonunu iyi kapatırız. 2013 e moralli bir başlangıç yaparız. cecogumun dediği gibi 2013 yaza damgamızı basarız.
herkeze hayırlı günler diliyorumm. Bi de su smileyleri kısa yoldan tarif edebilecek var mı acaba.

herkese günaydın geçmişi okudum biraz allah hasta olanlara acil şifa versin bütün problemler çözülür inşallah

Günaydın kızlar,

dertler yanılmış, sohbetler edilmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aile olmak, olabilmek zor. insan ailesini ve çocuklarını korumak için, böyle durumları görerek uzaklaşıyor en yakınlarından bile. malesef hiçbirimizin çocukluğundaki masumiyet yok. herkes kendini düşünmek zorunda kalıyor ya da bırakılıyor. Nursenanın da dediği gibi tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. sağlık olsun da gerisi boş.

Dün annemdeydim. akşama günü vardı, yardım ettim ben de. sadece salata yedim yaptıklarımızdan. buna rağmen yine 200 gr artıdayım, 85.5 kgmım. kabızlık falan da söz konusu değil. ama pes etmek yok. dün annemin arkadaşlarının hepsi ne kadar zayıflamışsın deyip durdu. çok hoşuma gitti tabi. devam edicem tam gaz. dualar edildi, sadakalar toplandı. Allah hepimizi kazadan, beladan, hastalıklardan korusun. dün Meyranın da dediği gibi zor bir aymış bu ay.

Akşam annemden çıkanca iki adımlık yerde ayağımı burktum. biraz şişti, biraz da ağrıyor. bu haftayı 90 dakika sporla kapadım galiba.

Arnazar senin görümcene, Efemcim senin de annene acil şifalar diliyorum. endişelenmek, o korkuyla gün geçirmek çok zor biliyorum. ama hep dua edin, içinizi ferah tutmaya çalışın. inşallah bir an önce biter korkulu rüyalarınız.

günaydınnn kızlarrrrrrr.....cumaya yaklaşıyoruzz bende hiç kıpırtı yok..gerçii pekde bişi yapmadımm yaaaa...benimm bişilerr yapmam lazım artıkk yaaaa...

Son düzenleme:

aminnn aminnn....ama susmucammm beni kötü ilan ederse etsinn...ben hep ilişkimizz cıvımasın diye sustumm..beyfendii pek nazlıdırr akşam gelmicem ben burda yatıcam dedii ..beklediki gidip onu çağırayımm hiçç tınlamadım gittim yattım yatagıma...yoruldum artıkk yordu benii...

Günaydin, ilk step dersinden geldim. Haraketelirn çoğunu yapamadım. acayip komiktim... sanırım zamanla alışırım. Komik olan başka birşey daha vardı. Derste 6 kişi vardı. 5 kişi ayni siteden çıktık ve ilk ders ilk gündü. Uzaktan biri bizi izlediyse eminim çok eğlenmiştir.

Benim bir e-ticaret sitesi projem var. Bu projeye agırlık verip siteyi yakın zamanda açmayı planlıyorum. Araya hep başka şeyler giriyor ve bu konu öteleniyor. Allah utandırmaz inşallah bu konunun altından kalkmam lazım..

Bende kabizlik sorununu aşmamla birlikte 87.8 i gördüm. ay o 7 rakami yokmu acayip moral oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…