bende de o tanı konulmuştu adet düzensizliği vardı ve aşırı derecede tüylenme vardı 3-4 tane doktora gitmiştim hepsi kilodan veya yaştan demişti düzelir demişti en son bir doktora gitmiştim kendisi değil başka bir doktor vardı benim bacaklarım kalçam falan ince yani göbek kısmım var bir tek bana yağlar göbek kısmında birikmiş ve tüylenme var büyük ihtimal pko demişti ondan sonra tahlil ultrason falan verdi hepsini yaptırdım gittiğimde asıl randevu aldığım doktor vardı mesaisi bitmek üzereydi o yüzden göz ucuyla bir baktı bir tek kilodan oluyor zayıfla geçer demişti o kadar ondan sonrada hiç gitmedim zayıflayım biraz düzelmezse yine gidicem bende
çeşşkee bitseeee...zayıflayınca ilerlemesii duruyorrr...pko ölene dek benle gidiyor aynı şeker hastalığı gibii...arkadaşımm 55 kiloo ama oda pko..1 yıldır tedavi gördü şimdi hamilee..kilo pkoyu dahada inat hale getiriyorr...o yüzden kilo almamalıı verebildiğimiz kadarda vermelliyizzz....
meraklı melahat seniii:):):) pko sahip olduğum hastalığın kısaltılmış haliipolikistikover uzun adı...rahim bozukluğuna sebep oluyor ve yumurtlama düzensiz oluyor..oda bi çok yan etki getiriyor...kilo..tüğlenme gebe kalamama gibii....ve bende şekil a bi pko hastasıyımm...
sanırım bizim ailede genetik benim anneminde tedavi ile olmuş teyzeminde öyle oldu büyük ihtimal benimde tedavi ile olacak öyle demişti doktor
Tesekkürederim. çok geçmis olsun umarim bir an önce düzelir.
Ben a sosyal yasayan bir insanım. Evimde çalistigim için, (eskiden) günlerce dişarı çikmadigim oluyor. Şimdi spor varda çikiyorum. Birde ben aşırı iş koligim gece gündüz çalışıyorum. napayim işler yetişmiyor. İstanbunda çok az arkadaşım var. Onlarlada ay bir kez falan görüyorum. Burası bana süper geldi... hem yeni şeyler öğreniyorum.
çok sağol canım
şimdi geldim hastahaneden, kulağım mantar olmuş yaktı temizledi. acil doktorunun verdiği antibiyotiğide bırak içme hiçbir şeye yaramaz dedi.
geçmiş olsun esracım dikkat et kendine
canım rüyan sana mutluluk vermiş ama biraz dikkatli ol. ağzından çıkan söze, konuştuğun kişilere dikkat et. sıkıntılarınıda hemen annene anlatma. sen unutursun ama anacığın hemen unutamaz, hem onları üzersin hem sonunda sen üzülürsün. Allah sıkıntılarını gidersin inşaAllah
geçmiş olsun ayağını bengayla ovup sar istersen rahatlatır
Pkoya nedir? İnternet e bölük porçük okudum ama sanik herkes lafa ortadan başlamiş gibi?
nasilda çok işim var...ben merakli bir kedi oldum..
Esracim gecmis olsun ayagini burkmussun, hemen gecer insallah dinlenceksin artik, otur oturdugun yerde :))))
Sorma kuzum ne düsünüyor ne ediyor bilmiyorum zaten, bak gece dogum yapmis mesela, hem faceye yazmis, hemde telefondan toplu mesaj atmis sanirim,
bende hayirli olsun dedim, allah anali babali büyütmeyi nasip etsin dedim, e bunu demekte benim boynumun borcu ama gerisi yok,
üzülüyorum ama napalim, kendi istedi, kendi bilir
Kizlar ya topikce nazarami geldik naptik, herkeste bir hastalik herkeste bir dert,
bol bol dua etmeliyiz sanirim..
waw senin eşine ne yapmak lazım bilemedim. Çok abartmış durumu. Sen ona mudale edebiliyor musun? mesala o sana kuralar koyuyor ya. sen de ona oraya gitmeceksin izin vermiyorum diyor musun? bak gene merak ettim..
kızz dememe gerek kalmıyorkiiiii..uyuzz hiçbiyere gitmiyorrrr....ne bi arkadaş ortamı nede başka biyerr...diyorum ben gidiyim sende git..yok diyorr...hele şimdi arada çıkmaya başladım kavga dövüşş...herkezz yeni evlisin gecer diyorrdu 3.5 yıl oldu..eşimle aramızdaa 10 yaş varr bide ondanda olabilir diyorlarr...ama bazen cuvkını çıkarıyorr...bak eşimin facesi yokturr ama her dk benim facededir kim ne demiş ne yapmışş...akşam gelir tele bakar kimle konuşmuşum msjlaşmışım...hep onla ilgileniyipp hep onu fışfışlıyımm ozaman hayat çokk güzelll...ama bende insanımmm....
kızz dememe gerek kalmıyorkiiiii..uyuzz hiçbiyere gitmiyorrrr....ne bi arkadaş ortamı nede başka biyerr...diyorum ben gidiyim sende git..yok diyorr...hele şimdi arada çıkmaya başladım kavga dövüşş...herkezz yeni evlisin gecer diyorrdu 3.5 yıl oldu..eşimle aramızdaa 10 yaş varr bide ondanda olabilir diyorlarr...ama bazen cuvkını çıkarıyorr...bak eşimin facesi yokturr ama her dk benim facededir kim ne demiş ne yapmışş...akşam gelir tele bakar kimle konuşmuşum msjlaşmışım...hep onla ilgileniyipp hep onu fışfışlıyımm ozaman hayat çokk güzelll...ama bende insanımmm....
Sağol Eminecim. dinlenemedim malesef. banyoyu temizledim. şimdi oturdum.
Kuzum sen ne saf bir insansın. madem arkadaşın uzun zamandır saçma sapan davranıyor ne hevesleniyorsun bebeği olacak bilmem ne diye. arkadaşlıklar, dostluklar iyi güzel hoş da malesef herkes birbiriyle aynı şekilde düşünüp yaşamıyor. arkadaşın uzun zamandır sinyaller veriyormuş. sen anlamak istememişsin. anlamış oldun artık. kendi yeğenine heveslen boşver. kendisi kaybetmiş arkadaşın. ama farkında bile değildir muhtemelen. sıkma canını, üzülecek inan hiçbir şey yok. herkes yerinde iyi olsun. Allah kendi bebeğini sevmeyi nasip etsin sana da.
Çok zor bir hayat. Eşinin biran önce değişim göstermesini temenni ediyorum. Ama gerçek sorun sanirim şu, eşin ya sana güvenmiyor ya kendisine. Sen kendine aitsin ve bir özelin var. Ben en büyük aşklarda bile insanların özünde yanlız olduklarına inanlardanım. Facebook sayfanı kendin özel kullanamiyorsan o sayfayi ikinize ait hale getirebilirsin.Sanirim buraya girmenide sana akıl veren olur. Güç kazanırsın diye istemiyor
yok canım benim hiç değişeceğini bekleme...sen değişiyosunda o değişmiyo...9 sene oldu benimki hala aynı...haberi olmadan kapı dışarı çıkamam.çocuğu okuldan almaya gidiyorum mesela eğer markete ugrayacaksam haberi olucak...buraya takılmamada kızıyo...biraz faceye takılam dediydim bir ara onada çok kızıyor..bunlar en basit olanı hemde...bir yerlere gitmek gezmekk nerdeee...kendini kırk yılda bir ikna edebilirsem anca ozaman gidiyoruz biryerlere...sürekli evdeyim bide buarada çocuklar hastalandı falan...çok daralmıştım...artık ne dese batmaya başlamıştı biraz bende aksileşince ters ters konuşmaya başlayınca anca anladı iyiye gitmedğimi ve önceki hafta sonu sahile indik...ama sevgili kocam bu sana bir sene yeter diyede ekledi...sürekli onunla ilgilenmeliyim o evdeyken başka bişeyle uğraşmamalıyım keyfine düşkündür o tv seyredicek ben ona habire çay pasta börek kuruyemiş taşıyacağım...bütün bunları bir zamanlar yapıyodum artık sallamıyorum...yapmam gereken kadarını yapıyorum okadar eskisi gibi üzerine titremiyorum artık...ömrüm gitti aman üzülmesin aman gücenmesin aman aman aman diyerek...hep benden gittii.ailesiyle ilgili konulara hiiiiçççç girmiyorumm sayfalar yetmez...amma uzattım kısacası hiç bekleme değişmesini.olduğundan daha fazla değer vermiceksin hakkaten çok yıpranıyosun....
bu arada çocuklarım iyileşti çok şükür ve ben eski düzenime dönüyorum galiba yavaş yavaş...iki gündür düzenli olarak 75 dakika spor yapıyorum ama bir aydır ara verdiğim için heralde her yanım çok acıyo bacaklarım kalçalarım karnım....ayakta durmayada dayanamıyorum oturmayada..işin ilginç tarafı buna memnunum...bu acılar iyiye işaret gibi geliyo ondan heralde
selamun aleyküm canlar herkese merhaba...yazamıyorum diye sanmayın sakın herşeyi okuyorum...sizden habersiz kalırmıyım hiç
bende bu sıra acayip derecede doyma hissimi kaybettim reglde bitti ama ben ancak kendime gelmeye başladım canımı sıkan konular vardı onlarıda halletim sayılır çok şükür kendime çeki düzen vermenin tam zamanıdır artık...
hastası olanlar hasta olanlara acil şifalar versin Rabbim..
bende bugün uzun zamandır aklımda olan hepatit b aşısı için doktora gittim hazır gitmişken şeker kolesterol troid hepsi için kan verdim 5 tüp.. idrar örneğide verdim ama kolum çok ağrıyor iş yerindeyim ama tümgün oturdum sizi okudum...aşı 3 doz yapılacak 3 ayda bitecek inşallah aslında herkesin yaptırması gerekiyor ama önemsemiyoruz işte..birde benim çalıştığım sektörde daha da önem kazanıyor dikkatinizi çekmek isterim canlarım...
Waw ben eşine çok kızdım eşin bencilce davranmış bu izin vermeme işine de fena derecede takığım gideceğin yer belli sonuçta.Tabi ki bir kadının eşinden habersiz bir yere gitmesi doğru değildir ama bu kadarda kısıtlamak erkeğin hakkımı yani...hatırladığım kadarıyla çalışmana da izin vermiyor. bir evin içinde erkeğe hizmet et nazını çek peki kendimiz ne olacağız...ben de eşime yeni evlendiğimizde bebek gibi davranıyordum herşey önüne geliyordu malesef bizimkide tipik karadeniz ailesinde yetişmiş erkek ...hem de aynı apartmanda oturma işi yokmu kalabalıklar ve de her konuda hep birlik istiyorlar...ben gelemem bunlara eşime anlattım...şimdilik sadece eltim altkatta ama aşırı samimiyete gerek yok...kv 2 km ötede oturuyor en fazla haftada 1 giderim ne yapıyım çalışıyorum vaktimiz yokne demek onun eşi varken benim eşim gidecek..sen sonuna kadar haklısın... ama aynı işide yapıyorlarki tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin sizinde bir yavrunuz olduğunda eminim eşin değişecektir...sabretmek en güzeli..
arkdaşlar 95 kiloyum.önümde kocamaaaaaannnn bi göbüş var.neresinden başlıyım eritmeye.ne tavsiye ediyonuz.zayıflyan varsa nasıl zayıfladı.ilaç kullanan oldumu.en güvenilir ilaç hangisi.yada bitkisel ne yapılabilir.(babam pasta yapmayı nerden öğrendi :)))))
babam pasta yamayi nereden ögrendi? Dr.Oetker reklami kaç yıldır var. Herhalde o ufaklık 20 yaşına varmıştır. Dr.Oetker demişken insan sağlina en zararlı maddelerin katı-toz-karışım gıdalar oluduğunu düşünenlerdenim.
İlaç konusuna gelince ben zayiflamak için tek yöntemin doğru beslenme ve düzenli spor yapmak olduğunu düşünüyorum.
Bu topikte çok güzel zayıflayan arkadşlar var. ben henüz 4.6 kg. verdim. Diyete ve spora başlıyali tam bugun 30 gün oldu..
Hayatta güzel olan herşey çok tatlı. Gerçekler ise çok acı kilo vermekte öyle, ağrısız acısız kolay bir yöntem yok. En büyük sırrı ise sabır olmalı...
Hoşgeldin.
birrr saatt yazdımm cecoşşş şimdi bazen adama acıyorumdaa...ne pısırıklığını bıraktım ne uyuzluğunu..ama acayip relaxxım şuandaaa....
aayyyyyyyyy kızlarr yaaaaaaaaa ben bu gece çok güsel bi rüya gördümmmm.....doğurdugumu görmüştüm çocugumuda görmüştümm...ama hamile lduğumu ilk gördümmm....çok güzeldi öyle güzell göbişimm vardıkiii...kendi kendimi seviyorum ağlıyorumm..ayy diyorum ben hangi ara hamile kaldım ne zaman doğurucamm acaba diyorumm...hiç dr ada gitmedim diyorum o ara uyandımm....rüya sarhoşluğuyla elimi göbişe koyup yine uyuya kaldımmm aynı devam etti rüyaaa...seviyorum aileme haber veriyorumm..ayy çokk güzeldii....inşallah..gerçek olurr şu pko illletinden kurtulurda bebişe kavuşuruzzz...
cecoo...bişi sorucamm..hani sendede pko varyaaaa...gebe kalmakta zorlandınmı tedavi felan gördünmüü....bide kaç kiloydun hamile kaldığındaa....yani ben 85 kiloda bi pkolu olarak hamile olabilme ihtimalimi düşünüyorum daa ondan mrk ettimm...
Canım bende spora giderken hocam bana soğan suyunu önerdi ben tadı çok kötü olduğu için icemedim ama icebiliyosan dene bence
balık kısmet demek rüyada helede tutmuşsun yeni yıl sana kısmetli gelcek kız milli piyangomu alsanki:)))
yok canım benim hiç değişeceğini bekleme...sen değişiyosunda o değişmiyo...9 sene oldu benimki hala aynı...haberi olmadan kapı dışarı çıkamam.çocuğu okuldan almaya gidiyorum mesela eğer markete ugrayacaksam haberi olucak...buraya takılmamada kızıyo...biraz faceye takılam dediydim bir ara onada çok kızıyor..bunlar en basit olanı hemde...bir yerlere gitmek gezmekk nerdeee...kendini kırk yılda bir ikna edebilirsem anca ozaman gidiyoruz biryerlere...sürekli evdeyim bide buarada çocuklar hastalandı falan...çok daralmıştım...artık ne dese batmaya başlamıştı biraz bende aksileşince ters ters konuşmaya başlayınca anca anladı iyiye gitmedğimi ve önceki hafta sonu sahile indik...ama sevgili kocam bu sana bir sene yeter diyede ekledi...sürekli onunla ilgilenmeliyim o evdeyken başka bişeyle uğraşmamalıyım keyfine düşkündür o tv seyredicek ben ona habire çay pasta börek kuruyemiş taşıyacağım...bütün bunları bir zamanlar yapıyodum artık sallamıyorum...yapmam gereken kadarını yapıyorum okadar eskisi gibi üzerine titremiyorum artık...ömrüm gitti aman üzülmesin aman gücenmesin aman aman aman diyerek...hep benden gittii.ailesiyle ilgili konulara hiiiiçççç girmiyorumm sayfalar yetmez...amma uzattım kısacası hiç bekleme değişmesini.olduğundan daha fazla değer vermiceksin hakkaten çok yıpranıyosun....
bu arada çocuklarım iyileşti çok şükür ve ben eski düzenime dönüyorum galiba yavaş yavaş...iki gündür düzenli olarak 75 dakika spor yapıyorum ama bir aydır ara verdiğim için heralde her yanım çok acıyo bacaklarım kalçalarım karnım....ayakta durmayada dayanamıyorum oturmayada..işin ilginç tarafı buna memnunum...bu acılar iyiye işaret gibi geliyo ondan heralde
arkdaşlar 95 kiloyum.önümde kocamaaaaaannnn bi göbüş var.neresinden başlıyım eritmeye.ne tavsiye ediyonuz.zayıflyan varsa nasıl zayıfladı.ilaç kullanan oldumu.en güvenilir ilaç hangisi.yada bitkisel ne yapılabilir.(babam pasta yapmayı nerden öğrendi :)))))
fıstıklarımm merhabaa
ben geldim , kötü bi enerjim var , size bulaştırmak istemiyorum , bugün aramasın gözleriniz beni , hepinizi çok seviyorum , Allaha emanet olunn
bu da kötü enerjimi unutmanız , beni pozitif hatrılamanız için benden size moral olarak gelsin
Yurt dışında kadınlar böyle kilo veriyor - YouTube
inşallah canımm becerebilirim bu sabır işini...evett doğru hatırlıyorsun..işede izin yokk..bide erkek milleti sustukca abartıyorlar heraldeee....hani bu kız sustu bende ileri gitmiyim yok...susana hep susmak düşüyorrr....artıkk susmucammmayyyy bu yazdıklarımı görse ve bana yazılanlarıııı beni bidaha siteyede sokmazz...bi süre sonra başlar zaten senin akıl hocaların kim demeyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?