Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecooşş ne tesadüf bende kuru fasulye koydum pişiyor birde karışık bürüksel lahana,patates,havuç, brokoli koydum ocağa yeytinyağlı salata dışarda karı görünce kabak tatlısı yapasım geldide kabağı alıp geri bıraktım çok yemekten korktum

ah Eminecim öyle deme. İstanbul yokuşlu inişli bir şehir. bir kayıp düşsen bu kiloyla toparlanamayız da. ben geçen senelerde çok korkuyordum bacağım kırılacak diye. ama bugün bankadaki kasa hesabını kapatmam gerekiyor diye zorla gittim. iyi ki de gitmişim kendime güvenim geldi. Almanya kar açısından yaşamını olumsuz etkilemeyen bir ülke. bizim burda bir damla su düşse yola trafik de felç. kaldırımlar zaten Allah'a emanet. yaya için de araç için de hayat çok zorlaşıyor kar yağınca kuzum.

Bakalım hangi hocanın orada olduğuna bağlı 3 tane farklı hoca var ama bir tanesine geçenlerde dediğimde sabret kaldı 2 haftan demişti neyse inşallah ikna ederimde en azından ben rahatlarım yoksa gerçekten iki hafta meraktan şişerim yoksa

Bende öyle heleki spora gittiğimde geç geliyorsam iyice salata yoğurt faslı yapıyorum ızgara ette olsa yememeye çalışıyorum dediğin gibi kurufasulyeyide artık yarın öğlen yerim diyeceğim ama yarın kPnin senesi var küçük görümcemde oda zoraki arayıp davet etti ama olsun eşimin hatırı için gidiceğim hatta akşam gelince kurabiye tarzı birşeyde ben yapayım diyorum iki tepsi sırf akrabalar olucakmış zaten. Büyük görümcede gelmiş yurtdışından bu sabah :26: neyse 3 hafta sonra anasınıda alıp gidecek eşim diyor hadi kurtuluyorsun anamdan dedim ananın bana ne faydası nede zararı var banane ister kalsın ister gitsin he geçmişte çok zararı dokundu ama artık müsaade etmem öyle bir şeye dedim normalde kıyamet eden adam etme zaten dedi

Neyse nerden nereye geldim artık olmadı yarın akşam en kötü ihtimal azda olsa yerim

Bende bayılrım kar'a ama maalesef burada çoğu yer bayır olduğu için ya çıkamıyorsun yada inemiyorsun
Bende bayırda oturduğumdan çıkamıyorum kaydığı için yada inerken düşüp bir yerimi kırmaktan korkuyorum
Yoksa bizde mutlaka her kış ailecek kapı önüne çıkıp kar topu oynar poşetle bayırdan kayarız
Orada kar da yağsa belediye her an çalışıyor yollar tertemiz ama bizde sırf çamur oluyor ve daha beter kayıyor

Ahhh ahhh şimdi Almanyada olmak vardı ne güzel bende kızakla kayardım
Neyse artık bizim yerimize sen kayarsın

Bencede tartı inanılmaz etkiliyor duygularımızı
İnsan bir anda dibede vurabiliyor havalarada uçabiliyor
Rabbim hepimizi hep havaya uçmayı nasip etsin Aminnnnnnnnnnn

Dogru canim istanbula 1 kere gittim hani kaldim 2-3 gün, akrabalarin yaninda,
ve gercekten cok sasirmistim resmen tepe gibi yukari cikiyosun bazi sokaklara, bazilarina iniyorsun felan gercekten degisik,
hic görmedigim biseydi,
almanya da öyle konyada öyle, dümdüz hani,
cok kar elbet buralarida etkiliyor ama türkiye gibi asla degil haklisin,
bide bizim burda kis gelince ( kar yagmasa bile) lastikleri herkes degistirir,
kimse yaz lastigiyle sokaga cikmaz artik 10cu 11ci aydan sonra,
cünkü yagmurdada yaz lastiklerle cikilmaz cok kayar
,
bide türkiyede altyapi kötü sanirim, 10 dakka yagmur yagsa seller götürüyor,
bizim buraya cok yagmur yagdigi icin diyorum, hicbisey olmuyor

Offf bende bayılırım kabak tatlısına iki haftadır alıp yapsammı diye düşünüp duruyorum ve her defasında ucunu kaçırır gelip geçip yerim diye almaktan vazgeçiyorum
Olmadı yılbaşında yaparım diye kendimi kandırıyorum
Şekerini fazla koymuyorum aslında hatta hep KV yaptığımda der bu light olmuş şeker konusunda çimrilik yapıyorsun diye Kendisi ağda kıvamında şeker eklediği için benimkini beğenmez

Sorma canım bende aynıyım
Büyük kızıma hamileyken bir kaydım bayır aşağı inan bizim apartmanın yanındaki binanın kenarında ufak bir duvar vardı o olmasaydı bizim apartmanın önüne ( ki arada 2 metreden fazla yükseklik farkı vardı ) kesin aşağı düşseydim kızıma birşey olurdu Anne karnında Bir daha o oldu kar yağdığında mecbur kalmadıkça çıkmıyordum. Şurada daha bir iki senedir çıkıyorum dönüştede yine o an aklıma geldiği için yere oturup kayarak iniyorum apartman önüne kadar
Bir yerimi kırsam zor kaynar o yüzden önemimi alıyorum

herkeslere selamlaaar

yatılı misafirim olduğu için 2gündür giremedim hiç nete, daha yeni elim değdi nete,
misafirlerim gitti bugün....
görümcem geldi işte oğluyla bize, dün doktora götürdük onu, tıp fak.ne.
dün sabah erken saatlerden akşama kadar hep hastanedeydik, tahlilleri falanda bekledik....
çok şükür bişey çıkmadı, beslenmesine dikkat et dedi sadece doktor....
hem dışarıda koşturma, hemde evde koştırma baya yorulmuşum, neyse sağlık olsun....
evde dandini oldu bayaa, ev toplanıcak, yemek yapılacak daha ve vs vs.....

sizlerde iyisinizdir inşaallah??? henüz geçmişi okumadım, baya birkmişte zaten yine
şimdi geçmişi okumaya çalışcam biraz bakalım....

herkesleri öpüyorum

ah banucum benim almama gerek yok kendi kabaklarım var . köye koydum bir iki tane getiriyorum. pişirmeye korkuyorum. pişirincede layt pişirmem. ravak döker fırınlarım aslında kendime pekmezle pişirebilirim

Neyse kızlar bana müsaade

Ufak ufak hazırlanıp çıkayım yollar baya kalabalıkmış eşim elli kere tembihledi yavaş git gidince haber ver diye
Allahın izniyle güzel güzel gidip gelirim

Gece görüşmek üzere
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

birşey çıkmamasına sevindim meyracım
akşam benimde misafirim vardı.
günlük misafirim zaten var iki haftadır evde 4 kişi yaşıyoruz kardeşimin kızı eltimin oğluyla evli. yani kız benim yeğenim, kocası eşimin yeğeni, havalar soğuyunca'' bizim ev sizinki kadar ısınmıyor,birkaçgün yaktık 120 bin fatura geldi yakarsak geçinemeyiz '' dediler valizi toplayıp gelmişler yani bu kış burdalar
haftada bir gider eve bakar geliriz dediler

Bu arada özet geçeyim bari:

Nişan çok güzeldi! Evlenesim geldi valla

Tabi bu 5 günlük tatil bana 2,5 kiloya patladı
Geçen tartıldım çoğunu vermişim. Şimdi de regl öncesi hiç dikkat etmiyorum artık beni pataklar mısınız kızar mısınız bilmiyorum siz karar verin

Hepiniz merak etmişsiniz teşekkür ederim. Geldi çok şükür sağ salim. Görüştük falan güzel gidiyo şimdilik :)

Ay çok özlemişim sizi

ohh bende sporumu yaptım geldim...ay ne yemek yapsam bilemedim hergün düşünmekten gına geldi..bu hafta pazarada çıkamadım kaldımmı sebzesizz
fena soğuk yaa.. fırtına var geceden beri çatılar falan uçtu...sağolsun kızı bugün eşim götürdü okula az öncede aradı ben alırım diye çok sevindimm....sabah eldivenlerini taktım kızıma yeni almıştık biraz büyük geldi:))annecim ben şimdi canavar olmuşuumm dedi yamyam.kar topu oynamışlardır babasıyla...

merak etme canım yalnız değilsin bende veremiyorum takıldım gene sinir oluyorumm

stresten yedim zaten Cecom kendimi alamadım malesef bu benim net kilom regl yeni bitti..ama hiç su içmiyorum... her şey yanlıştı bende format atıyorum hiç yapmamış gibi baştan başlıyorum
sendeki azim bende yok canım malesef ama şunu anladımki tamamen psikolojik yiyiciyim yedikten sonra midem bulanıyor ama devam ettim kendimi zehirlemeye...bende dar gelen eteğimin içinde öyle bunaldımki bugün etek sıkıyor totomda bir noktada kalıyor...kalın kazak giymek zorunda kaldım malum karı görünce iyice ayı gibi oldum...eşimden uzaklaştım hiçbir kararımı uygulayamadım... herkes için yeterince fedakarlık yaptım şimdi sıra kendimde...
yeğeninizin bişeyi olmamasına çok sevindim canım..geçmiş olsun...
dafi abla sizin aile ilişkilerinize maşallah Sende seviliyorsun gerçekten kendimi düşündümde gidip o şekilde kalamam ben mi huysuzum acaba?? gerçi benim kv yalnız olsaydı belki ilişkilerimiz farklı olurdu oda hala kv ve görümceleri ile alt üst çoğu zaman beraber oturuyor durumu benden vahim...

darısı başına inşallah...

eminecim doğum yapıcak arkadaşınla durum böyleyse o zaman ben şöyle diyorum sana ve hiç üzme sen tatlı canını....

bir insana hakettiği kadar değer ver;
az verirsen onu kaybedersin,
çok verirsende kendini kaybedersin...

saolasın dafi ablacım...

bencede torunun sayılır artık:)))
maşaallah

Eki Görüntüle 581103 hhhooyyyttt haydi azz efkar dağıtalımm alın çaylarınıızı

en güzel çay hangi dağda içilir???

hadi sana bi soru, hatta tüm topike bi soru:))))

geçmiş olsun canım...

hayırlı olsun tekrar sporuuuun:)

geçmiş olsun dafi ablacım....

Pkoya nedir? İnternet e bölük porçük okudum ama sanik herkes lafa ortadan başlamiş gibi?
nasilda çok işim var...ben merakli bir kedi oldum..

bende bende, bende meraklı kediyim:)))

niye kusura bakalım tatlım, sen iyi ol yeter:))))

Ya ben bugun çok mutluyum. Sabah uyanınıca 87.3'ü gördüm insallah yarın sabah yüksek çikmaz...

inşaallah:)

daha bizim buraya hiç kar yağmadııııı

kaymak çok güzel yaaa:)))
geçmişe gittim birden....
ben 1sene kuran kursuna gittim ilkokuldan sonra....
kuran kursundayken, kursun hemen karşında çok yüksek bir tepe vardı, yaklaşık 3katlı apartman yüksekliğinde.....
kışın kar yağdığında orada günlerce bütün arkadaşlarla hep birlikte kaymıştık...
çok süperdi ama, o karda buzda yukarı çıkması çok zordu ama o zevk için çıkmaya değiyordu.....
zorla çıkardık ve 4er kişilik guruplarla altımıza büyükçe bir naylon alıp, ya allaaaah aşağıya, hiç düşmeden
süper kayardık yaaa:))))
en önde oturan naylonun ön kısmını sıkıca tutardı birde direksiyon hesabı:)))
kontrol ondaydı yani, kaptan olurdu o kişi

hey gidi günler....

saolasın dafi ablacım....

he heee çok şirin bir ailesiniz:))))

bizde seni özledik....

kaçağın mazereti neymiş:)) merak ettim doğrusu??

teşekkür ederim canım...

geçmişi biraz hızlı okudum, o yüzden atlamış olabilirim bazı yazıları, hasta olan yada hastası olan arkadaşları atladıysam aff ola;
tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum, Rabbim acil şifalar versin inşaallah......

dün tıp fak.ne gitmişken diyetisyene girebilirsen giriyim dedim, ve gittim diyet bölümüne,
ooo en erken 1,5ay sonraya randevu vericekmiş bana
bende almadım randevuyu, bizim burada 2tane tıp fak. var devlete ait, belki diğerinde bulurum yer diye almadım randevu....
inşaallah yakında gideceğim diyetisyene ve başlicam diyetime....

bende kaçar atık, yoksa işler bana küsecek:))
herkesi öperim

Ben döndümmmmmm

Sıkı sıkı giyinip attım kendimi dışarı, 15 dakika arabanın üzerindeki karları temizlemeyle uğraştım ama ne yaptıysam arabayı çıkaramadım
Araba bir sağa kaydı bir sola kaydı derken baktım balataları yakacağım vazgeçtim meçbur
Trafikte nasıl felaket olmuş minibüsler bile işlemiyormuş anacaddede ( komşu ana cadde tarafından gelirken söyledi )
Mecbur totoşuma baka baka geri döndüm
Neyse artık haftasonu eşim ben seni götürürüm dedi Olmadı mecbur 1 ay donduracağım üyeliğimi ama evde kesinlikle her gün yarım saatte olsa sporumu yapcağım

Bırakın böyle yağmaya devam ederse yarın kimse görümceme gidemeyecektit çünkü hem ters yerde oturuyor hemde ulaşım o tarafa da az

Canım üzülme ödemde olabilir regl öncesi diyorsun
Hem yeni alınan kilolar çok daha çabuk gidiyor nasılsa en kötü ihtimal bir haftada gider onlar

Nişanın güzel geçmesine sevindim Darısı senin başına
İnşallah birkaç pozda olsa resim çekilmişsindir merak ederiz biliyorsun

bizde seni özledik....
kaçağın mazereti neymiş:)) merak ettim doğrusu??

Geç çıkarmışlar o askerlik bittikten sonra bekledikleri şehirden canım. O geldiğinde ben yoktum zaten gelince görüştük

darısı başına inşallah...

Amin canım inşallah :)

Evet tatlım çoğu gitti zaten. Ki ben deliler gibi 7/24 yedim oradayken kesin 5 kg almışımdır diyordum 2,5 kiloyla yırttım valla Kalabalık olunca çok yeniyo işte napim tutamadım kendimi
Hiç sorma fotoğraf hastasıyımdır ben 400 tane foto var toplam, hala pcye atmadım tembellikten. Onlara bir ayıklama yapıp içinden bikaç tane eklerim albüme :)
Darısı başıma yaa dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…