cecooşş ne tesadüf bende kuru fasulye koydum pişiyorBencede kesinlikle tartı bozuktur canım
Daha evvel totoşuma olmuyor diye kenara attığım kotlardan birini bu sabah giyeyim dedim malum hava soğuk üşütmeyeyim totoşuhesabı. Üzerime çok rahat oldu hatta dışarı cıktığımda yine çekelemek zorunda kaldım
Albümdeki emirgan korusunda çektirdiğim kot pantalonlu ve gömlekli bir resim var ya işte o resimdeki pantalonuda denedim onunda bacak kısmı oldu ( düşük bel ) düğmelerinde yarısı kapandıama tabi göbişten iki düğme açık kaldı zaten olsada giyemem artık düşük bel alışmışım normal bele tuhaf geldi ama olsun yinede mutlu oldum
Bakalım bu akşam hocaya söyliyeceğim belki tartıya çıkarır sonuçta baya bir fark var arada
Karşı komşumda biraz evvel kahve içmeye geldiğinde anlatınca kesinlikle onlarında tartısı bozuktur yoksa mümkün değil inanılmaz fark var bence dedioda Spor salonunun tartısının daha güvenilir olduğunu düşünüyor sonuçta yağ, kas ve suyuda ölçüyor
Umarım kadın iki hafta daha bekle demez
Neyse kızlar dünden kuru fasulye ıslatmıştım sabahta haşladımşimdi onu pişirip bir süpürge tutayımda gitmeden sonra yine spora gidene kadar uğrarım sizlere
Tamda kuru fasulye havası var bugün
Tabi ben akşam gelince hayatta yememokadar spordan sonra salata ve yoğurtla akşam yemeği yerim çünkü 8i geçiyor hafta içi eve gelmem Öğlenlikte şimdi bir tarhanacık yaparım kendime birazda dünden kalma yemek vardı maksat karın doyurmak değilmi herşey olur
Selam kizlaaar napiyosunuz :) ben iyiyim ya sabah dayanamayip tartildim,
gecen gün aksam tartildigimda malum 100 cikmstim ve cok sinirlerim bozulmustu,
aynur demisti zaten o kesinlikle dogru olamaz, aksam tartilmak cok yanlis diye, bide adet öncesi olunca,
normal kilomdan 400 gram daha az ciktim,
bu hafta o tatlilari yemeseydim dahada az cikardim :) allahim bana güc versin sabir versin :)) offfffffff
dayanamiyom hic, ama dayancam artik,
iyi geldi eksiyi görmek, herkes veriyor ben kaldim öyle utaniyom valla.
Bu arada ilk kariniz yagmis türkiyede sanirim hayirli olsun :)
kizlar güldüm size ya biraz kar yagdi diye hemen disari cikmamazlik ediyorsunuz ya
siz burda almanlari görseniz kar kis demeden hala bisiklet sürerler :))) cok komikler
ama ben kari severim disari cikmama asla engel degil,
güzelcene salimi eldivenimi takar, kalin mantolarimi giyer cikarim,
ayrica cocuklarinizda karda cikarin sevsinler kari,
ben kücükken cok severdim kar topu oynamayi bayilirdikkkk
hele karda yuvarlanirdik :) ne eglenirdik ya
babamda bize böle kayakmi diyorlar ne diyorlar ondan alirdi,
otururduk onun üstüne, sonrada tepe gibi biyere gidip ordan kayardik ay ne güzeldi
durun resim gösterim
bunun gibi iste
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Davoser_Schlitten.jpg
hakikaten tam kuru fasulye ahavası var. bu akşam hafif beslenip yarın öğlen kuru fasulye yiyebilirsin canım. akşam ben de yemiyorum ağır gelebilecek yemekler. dün akşam koca bir kase ton balıklı roka salatası yedim sadece mesela.
Hoca bekle derse evdeki 110 gösteriyor, sağlık ocağındaki de öyle. moralim bozuluyor dersen inat edemez bence. sen kesin ağzından girer burnundan çıkar yaptırırsın işini bu şirinlikle :)
aynur demisti zaten o kesinlikle dogru olamaz, aksam tartilmak cok yanlis diye, bide adet öncesi olunca,
bu hafta o tatlilari yemeseydim dahada az cikardim :) allahim bana güc versin sabir versin :)) offfffffff
kizlar güldüm size ya biraz kar yagdi diye hemen disari cikmamazlik ediyorsunuz ya
siz burda almanlari görseniz kar kis demeden hala bisiklet sürerler :))) cok komikler
otururduk onun üstüne, sonrada tepe gibi biyere gidip ordan kayardik ay ne güzeldi
durun resim gösterim
bunun gibi iste
Bu arada banucum bencede o tarti yanlis olmali,
ben cok sinirleniyorum böyle seylere ya, düsün sen ugrasip didinip 7 kilo vermisisn, yani spor salonunda öyle cikmissin,
sonrada git doktorda 110 cik,
insanin bütün moreli alt üst olur,
ben 1 kilo farkli cikiyim benimde sinirlerim bozulyor,
bu tartilar duygularimizla oynuyorlar(((
ah Eminecim öyle deme. İstanbul yokuşlu inişli bir şehir. bir kayıp düşsen bu kiloyla toparlanamayız da. ben geçen senelerde çok korkuyordum bacağım kırılacak diye. ama bugün bankadaki kasa hesabını kapatmam gerekiyor diye zorla gittim. iyi ki de gitmişim kendime güvenim geldi. Almanya kar açısından yaşamını olumsuz etkilemeyen bir ülke. bizim burda bir damla su düşse yola trafik de felç. kaldırımlar zaten Allah'a emanet. yaya için de araç için de hayat çok zorlaşıyor kar yağınca kuzum.
Bencede tartı inanılmaz etkiliyor duygularımızı
İnsan bir anda dibede vurabiliyor havalarada uçabiliyor
Rabbim hepimizi hep havaya uçmayı nasip etsinAminnnnnnnnnnn
cecooşş ne tesadüf bende kuru fasulye koydum pişiyorbirde karışık bürüksel lahana,patates,havuç, brokoli koydum ocağa yeytinyağlı salata dışarda karı görünce kabak tatlısı yapasım geldide kabağı alıp geri bıraktım çok yemekten korktum
ah Eminecim öyle deme. İstanbul yokuşlu inişli bir şehir. bir kayıp düşsen bu kiloyla toparlanamayız da. ben geçen senelerde çok korkuyordum bacağım kırılacak diye. ama bugün bankadaki kasa hesabını kapatmam gerekiyor diye zorla gittim. iyi ki de gitmişim kendime güvenim geldi. Almanya kar açısından yaşamını olumsuz etkilemeyen bir ülke. bizim burda bir damla su düşse yola trafik de felç. kaldırımlar zaten Allah'a emanet. yaya için de araç için de hayat çok zorlaşıyor kar yağınca kuzum.
ah banucum benim almama gerek yok kendi kabaklarım var . köye koydum bir iki tane getiriyorum. pişirmeye korkuyorum. pişirincede layt pişirmem. ravak döker fırınlarımOfff bende bayılırım kabak tatlısınaiki haftadır alıp yapsammı diye düşünüp duruyorum ve her defasında ucunu kaçırır gelip geçip yerim diye almaktan vazgeçiyorum
Olmadı yılbaşında yaparım diye kendimi kandırıyorum
Şekerini fazla koymuyorum aslında hatta hep KV yaptığımda der bu light olmuş şeker konusunda çimrilik yapıyorsun diyeKendisi ağda kıvamında şeker eklediği için benimkini beğenmez
birşey çıkmamasına sevindim meyracımherkeslere selamlaaar
yatılı misafirim olduğu için 2gündür giremedim hiç nete, daha yeni elim değdi nete,
misafirlerim gitti bugün....
görümcem geldi işte oğluyla bize, dün doktora götürdük onu, tıp fak.ne.
dün sabah erken saatlerden akşama kadar hep hastanedeydik, tahlilleri falanda bekledik....
çok şükür bişey çıkmadı, beslenmesine dikkat et dedi sadece doktor....
hem dışarıda koşturma, hemde evde koştırma baya yorulmuşum, neyse sağlık olsun....
evde dandini oldu bayaa, ev toplanıcak, yemek yapılacak daha ve vs vs.....
sizlerde iyisinizdir inşaallah??? henüz geçmişi okumadım, baya birkmişte zaten yine
şimdi geçmişi okumaya çalışcam biraz bakalım....
herkesleri öpüyorum
durun resim gösterim
bunun gibi iste
stresten yedim zaten Cecom kendimi alamadım malesef bu benim net kilom regl yeni bitti..ama hiç su içmiyorum... her şey yanlıştı bende format atıyorum hiç yapmamış gibi baştan başlıyorumCanım geçmiş olsunumarım daha beter olmazsın
Kilo yüzünden üzme kendini güzelimbelki ödem vardır yada regl önceside olabilir eminim bir en geç iki hafta sonra çok daha aşağılarını görürsün
Hem unutma stresde kilo yapar
sendeki azim bende yok canım malesef ama şunu anladımki tamamen psikolojik yiyiciyim yedikten sonra midem bulanıyor ama devam ettim kendimi zehirlemeye...bende dar gelen eteğimin içinde öyle bunaldımki bugün etek sıkıyor totomda bir noktada kalıyor...kalın kazak giymek zorunda kaldım malum karı görünce iyice ayı gibi oldum...eşimden uzaklaştım hiçbir kararımı uygulayamadım... herkes için yeterince fedakarlık yaptım şimdi sıra kendimde...Nevincim canım benim ya. hem hasta olmuşsun hem moralin bozulmuş. biz böyleyiz işte. başlamak için dibe vurmayı bekliyoruz. düğünümden sonra kilo almaya başladığımı farkettiğim anda dur diyebilirdim ben de. ama koca bir kış boyunca 90 kilodan 99a çıkana kadar kendimi durdurmadım. psikolojik sınırımdı 99. sanırım senin de öyle canım. yapabileceğine inan önce, psikolojik olarak seni aşağı çeken düşüncelerden kurtul. benim 7 ayım dolmak üzere ve 14 kg verdim. büyük kglar verenlerin yanında az gözükebilir ama bende inanılmaz değişikler yaptı, o yüzden benim için büyük bir rakam. geçen kış karda düşer ayapımı bacağımı kırarım diye kapı dışarı çıkmadım. ama bugün daha güvenli ve hafif hissettim kendimi. ve bu kiloları verirken yemediğim şey kalmadı. pizza, börek, çörek, tatlı vs. aklına ne gelirse. önceden yediğimin yarısını yiyerek ve istediklerimi yiyerek verdim. senin işin zor bu açıdan biliyorum. ama kararında bırakırsan sen de güzel kilolar vereceksin. senin öyle 30-40 kg vermene de gerek yok. temizinden 20 kg seni fıstık yapar.
yeğeninizin bişeyi olmamasına çok sevindim canım..geçmiş olsun...herkeslere selamlaaar
yatılı misafirim olduğu için 2gündür giremedim hiç nete, daha yeni elim değdi nete,
misafirlerim gitti bugün....
görümcem geldi işte oğluyla bize, dün doktora götürdük onu, tıp fak.ne.
dün sabah erken saatlerden akşama kadar hep hastanedeydik, tahlilleri falanda bekledik....
çok şükür bişey çıkmadı, beslenmesine dikkat et dedi sadece doktor....
hem dışarıda koşturma, hemde evde koştırma baya yorulmuşum, neyse sağlık olsun....
evde dandini oldu bayaa, ev toplanıcak, yemek yapılacak daha ve vs vs.....
sizlerde iyisinizdir inşaallah??? henüz geçmişi okumadım, baya birkmişte zaten yine
şimdi geçmişi okumaya çalışcam biraz bakalım....
herkesleri öpüyorum
dafi abla sizin aile ilişkilerinize maşallah Sende seviliyorsun gerçekten kendimi düşündümde gidip o şekilde kalamam ben mi huysuzum acaba?? gerçi benim kv yalnız olsaydı belki ilişkilerimiz farklı olurdu oda hala kv ve görümceleri ile alt üst çoğu zaman beraber oturuyor durumu benden vahim...birşey çıkmamasına sevindim meyracım
akşam benimde misafirim vardı.
günlük misafirim zaten variki haftadır evde 4 kişi yaşıyoruz kardeşimin kızı eltimin oğluyla evli. yani kız benim yeğenim, kocası eşimin yeğeni, havalar soğuyunca'' bizim ev sizinki kadar ısınmıyor,birkaçgün yaktık 120 bin fatura geldi yakarsak geçinemeyiz '' dediler valizi toplayıp gelmişler yani bu kış burdalar
haftada bir gider eve bakar geliriz dediler
Bu arada özet geçeyim bari:
Nişan çok güzeldi! Evlenesim geldi valla
Tabi bu 5 günlük tatil bana 2,5 kiloya patladıGeçen tartıldım çoğunu vermişim. Şimdi de regl öncesi hiç dikkat etmiyorum artık beni pataklar mısınız kızar mısınız bilmiyorum siz karar verin
Hepiniz merak etmişsiniz teşekkür ederim. Geldi çok şükür sağ salim. Görüştük falan güzel gidiyo şimdilik :)
Ay çok özlemişim sizi
çok sağol teşekkür ederim
amiiinn
evet gerçekten basiretimiz bağlandı sanki.kardeşim ve kuzenim aynı hastahanede çalışıyordu. çıkartsak sanki onlara ayıp olacak gibimi düşündük bilmiyorum. sonuçta yaşanacak üzüntülerimiz ve babamın yatağa bağlanması varmış.
meyracım görümcenin oğluna Allah şifalar versin
sefer ayı hatırlatman içinde çok teşekkürler.
Allah razı olsun canım
fotoğrafımdaki maskotta torunum sayılır.
küçük eltimin torunu.
eltim bu miniğin babasını benim evimde dünyaya getirmişti. eltim çok cahildi bebeği nerdeyse ben büyüttüm. okula giderken ben getirip götürdüm, dersleriyle ilgilendim. büyüdü düğününü birlikte yaptık, düğün salonunu bile biz tuttuk, düğünü yemekli yaptık hepsi bizdendi. gelin kaynanasından çok beni kaynana bildi. hamileliği zor geçti kayınvaldesi ilgilenmedi. biraz uzak durmaya çalıştım. eşim üzüldü o gelin orda bakımsızlıktan ölecek dedi. yeğenine demiş yengen evde al karını götür bize o bakar demiş. gelin doğuma kadar bizde durdu. doğuma bizden gitti.doğumdan sonra 15 gün evinde durdu ''yenge evde soba kavgası çıkacak, bebek üşüycek diye ben açıyorum, kaynanam kısıyor bebeği hasta edicez ben size geleyim'' dedi. aldı bebeği geldi. bir ay bizde kaldılar sonra bize yakın ev aldık, gelinin eşyasını taşıdık. yakın oturuyoruz (yürüme 10 dakika ) ne zaman işi olsa bu küçük maskotu bize bırakıp gidiyor.haftanın iki üç günü bizdeler zaten
Eki Görüntüle 581103 hhhooyyyttt haydi azz efkar dağıtalımm alın çaylarınıızı
Günaydın kızlar,
dertler yanılmış, sohbetler edilmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aile olmak, olabilmek zor. insan ailesini ve çocuklarını korumak için, böyle durumları görerek uzaklaşıyor en yakınlarından bile. malesef hiçbirimizin çocukluğundaki masumiyet yok. herkes kendini düşünmek zorunda kalıyor ya da bırakılıyor. Nursenanın da dediği gibi tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. sağlık olsun da gerisi boş.
Dün annemdeydim. akşama günü vardı, yardım ettim ben de. sadece salata yedim yaptıklarımızdan. buna rağmen yine 200 gr artıdayım, 85.5 kgmım. kabızlık falan da söz konusu değil. ama pes etmek yok. dün annemin arkadaşlarının hepsi ne kadar zayıflamışsın deyip durdu. çok hoşuma gitti tabi. devam edicem tam gaz. dualar edildi, sadakalar toplandı. Allah hepimizi kazadan, beladan, hastalıklardan korusun. dün Meyranın da dediği gibi zor bir aymış bu ay.
Akşam annemden çıkanca iki adımlık yerde ayağımı burktum. biraz şişti, biraz da ağrıyor. bu haftayı 90 dakika sporla kapadım galiba.
Arnazar senin görümcene, Efemcim senin de annene acil şifalar diliyorum. endişelenmek, o korkuyla gün geçirmek çok zor biliyorum. ama hep dua edin, içinizi ferah tutmaya çalışın. inşallah bir an önce biter korkulu rüyalarınız.
Günaydin, ilk step dersinden geldim. Haraketelirn çoğunu yapamadım.acayip komiktim... sanırım zamanla alışırım. Komik olan başka birşey daha vardı. Derste 6 kişi vardı. 5 kişi ayni siteden çıktık ve ilk ders ilk gündü. Uzaktan biri bizi izlediyse eminim çok eğlenmiştir.
Benim bir e-ticaret sitesi projem var. Bu projeye agırlık verip siteyi yakın zamanda açmayı planlıyorum. Araya hep başka şeyler giriyor ve bu konu öteleniyor. Allah utandırmaz inşallah bu konunun altından kalkmam lazım..
Bende kabizlik sorununu aşmamla birlikte 87.8 i gördüm. ay o 7 rakami yokmu acayip moral oldu...
çok sağol canım
şimdi geldim hastahaneden, kulağım mantar olmuş yaktı temizledi. acil doktorunun verdiği antibiyotiğide bırak içme hiçbir şeye yaramaz dedi.
geçmiş olsun esracım dikkat et kendine
canım rüyan sana mutluluk vermiş ama biraz dikkatli ol. ağzından çıkan söze, konuştuğun kişilere dikkat et. sıkıntılarınıda hemen annene anlatma. sen unutursun ama anacığın hemen unutamaz, hem onları üzersin hem sonunda sen üzülürsün. Allah sıkıntılarını gidersin inşaAllah
Pkoya nedir? İnternet e bölük porçük okudum ama sanik herkes lafa ortadan başlamiş gibi?
nasilda çok işim var...ben merakli bir kedi oldum..
Kızlar günaydın
geçmişi okudum ama alıntı yapıp yazamıyorum işlerim yoğun hasta olanlara allah şifa versin unuttuklarım vardır kusura bakmayın ne olur bu aralar kafam karışık biliyosunuz
özlemcim ev olayı çözümlenmiş anladığım kadarıyla hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah ağzınızın tadıyla oturmak nasip etsin
Hepinizi öpüyorum geçmiş olsun diyenlere tekrar teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizi seviyorum kızlar
Ya ben bugun çok mutluyum. Sabah uyanınıca 87.3'ü gördüm insallah yarın sabah yüksek çikmaz...
S
durun resim gösterim
bunun gibi iste
birşey çıkmamasına sevindim meyracım
akşam benimde misafirim vardı.
günlük misafirim zaten variki haftadır evde 4 kişi yaşıyoruz kardeşimin kızı eltimin oğluyla evli. yani kız benim yeğenim, kocası eşimin yeğeni, havalar soğuyunca'' bizim ev sizinki kadar ısınmıyor,birkaçgün yaktık 120 bin fatura geldi yakarsak geçinemeyiz '' dediler valizi toplayıp gelmişler yani bu kış burdalar
haftada bir gider eve bakar geliriz dediler
Tabi bu 5 günlük tatil bana 2,5 kiloya patladıGeçen tartıldım çoğunu vermişim. Şimdi de regl öncesi hiç dikkat etmiyorum artık beni pataklar mısınız kızar mısınız bilmiyorum siz karar verin
Hepiniz merak etmişsiniz teşekkür ederim. Geldi çok şükür sağ salim. Görüştük falan güzel gidiyo şimdilik :)
Ay çok özlemişim sizi
stresten yedim zaten Cecom kendimi alamadım malesef bu benim net kilom regl yeni bitti..ama hiç su içmiyorum... her şey yanlıştı bende format atıyorum hiç yapmamış gibi baştan başlıyorum
sendeki azim bende yok canım malesef ama şunu anladımki tamamen psikolojik yiyiciyim yedikten sonra midem bulanıyor ama devam ettim kendimi zehirlemeye...bende dar gelen eteğimin içinde öyle bunaldımki bugün etek sıkıyor totomda bir noktada kalıyor...kalın kazak giymek zorunda kaldım malum karı görünce iyice ayı gibi oldum...eşimden uzaklaştım hiçbir kararımı uygulayamadım... herkes için yeterince fedakarlık yaptım şimdi sıra kendimde...
yeğeninizin bişeyi olmamasına çok sevindim canım..geçmiş olsun...
dafi abla sizin aile ilişkilerinize maşallah Sende seviliyorsun gerçekten kendimi düşündümde gidip o şekilde kalamam ben mi huysuzum acaba?? gerçi benim kv yalnız olsaydı belki ilişkilerimiz farklı olurdu oda hala kv ve görümceleri ile alt üst çoğu zaman beraber oturuyor durumu benden vahim...
darısı başına inşallah...
Ay çok özlemişim sizi
en güzel çay hangi dağda içilir???
hadi sana bi soru, hatta tüm topike bi soru:))))
bizde seni özledik....
kaçağın mazereti neymiş:)) merak ettim doğrusu??
darısı başına inşallah...
Canım üzülme ödemde olabilir regl öncesi diyorsun
Hem yeni alınan kilolar çok daha çabuk gidiyor nasılsaen kötü ihtimal bir haftada gider onlar
Nişanın güzel geçmesine sevindimDarısı senin başına
İnşallah birkaç pozda olsa resim çekilmişsindirmerak ederiz biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?