heeey darisi benimde basimaaaaaa
geçmiş olsun cecoş nazaramı geldinizKimsecikler yok meydanda :26: benimde başım felaket ağrıyor nedense hatta karı koca kafamıza buz kalıpları koydukbiraz uyuşunca ağrı kesiliyor kan dolaşımı hızlanınca
Neyse biraz uzanayımda daha sonra uyuya kalmamış olursam yine gelirim
Kocaman öpüldünüz
asuuu bu yaşlı kadın yanlış okumayada başladııiyi geceler
kimseler yok erken haftasonu havasına girmiş topik
yarın cuma unutmayın haa
kızlar yena hasta değil çok şükür bildiğim kadarıyla ama yanlış anlaşmamı var acaba
esracım bileğin daha iyiymiş şükür geçmiş olsun canım
karlı dağdamı acabaa?
Geç çıkarmışlar o askerlik bittikten sonra bekledikleri şehirden canım. O geldiğinde ben yoktum zaten gelince görüştük
ben seviyorum hepsini, gelinlerimiz benim için özelhepsinin ayrı yeri var. onlar kendi ailelerinden bizim ailemize gelmişler,anne babalarından kardeşlerinden ayrılmışlar, ne kadar gidip gelselerde yanlarında gibi olması mümkün değil. bu aileye ayak uydurabilmeleri, benimseyebilmeleri için kendi ailelerindeki sevgiyi, sıcaklığı burda bulmaları lazım. bizde elimizden geldiğince gönül bağı kurmaya çalışıyoruz. eşimde benimle aynı fikirde, gelinler yeğenlerinin bir adım önünde. bir yere gidicek olsalar eşimi ararlar ''amca falan yere gidicem müsaitsen bırakabilirmisin'' derler. işi olsa bile hemen işini bırakıp gelini gideceği yere bırakır. çok istediği birşeyi alamasalar eşim birşekilde allır.hepsinin kendi evi var şu anda. içlerinide eşim yaptırdı.kartonpiyerinden mutfak dolaplarına kadar. onlara biz bu yakınlığı vermeye çalıştığımız için onlarda çekinmiyorlar.
başka dağları bilmemde bizim uludağda iyi içiliyorama ben soğuk havada dışarı çıkmayı hiç sevmem
sağol canım Allah razı olsun
Sorma canım bende aynıyım
Büyük kızıma hamileyken bir kaydım bayır aşağı inan bizim apartmanın yanındaki binanın kenarında ufak bir duvar vardı o olmasaydı bizim apartmanın önüne ( ki arada 2 metreden fazla yükseklik farkı vardı ) kesin aşağı düşseydim kızıma birşey olurdu Anne karnındaBir daha o oldu kar yağdığında mecbur kalmadıkça çıkmıyordum. Şurada daha bir iki senedir çıkıyorum dönüştede yine o an aklıma geldiği için yere oturup kayarak iniyorum apartman önüne kadar
Bir yerimi kırsam zor kaynar o yüzden önemimi alıyorum
herkeslere selamlaaar
yatılı misafirim olduğu için 2gündür giremedim hiç nete, daha yeni elim değdi nete,
misafirlerim gitti bugün....
görümcem geldi işte oğluyla bize, dün doktora götürdük onu, tıp fak.ne.
dün sabah erken saatlerden akşama kadar hep hastanedeydik, tahlilleri falanda bekledik....
çok şükür bişey çıkmadı, beslenmesine dikkat et dedi sadece doktor....
hem dışarıda koşturma, hemde evde koştırma baya yorulmuşum, neyse sağlık olsun....
evde dandini oldu bayaa, ev toplanıcak, yemek yapılacak daha ve vs vs.....
sizlerde iyisinizdir inşaallah??? henüz geçmişi okumadım, baya birkmişte zaten yine
şimdi geçmişi okumaya çalışcam biraz bakalım....
herkesleri öpüyorum
sendeki azim bende yok canım malesef ama şunu anladımki tamamen psikolojik yiyiciyim yedikten sonra midem bulanıyor ama devam ettim kendimi zehirlemeye...bende dar gelen eteğimin içinde öyle bunaldımki bugün etek sıkıyor totomda bir noktada kalıyor...kalın kazak giymek zorunda kaldım malum karı görünce iyice ayı gibi oldum...eşimden uzaklaştım hiçbir kararımı uygulayamadım... herkes için yeterince fedakarlık yaptım şimdi sıra kendimde...
iyi geceler
kimseler yok erken haftasonu havasına girmiş topik
yarın cuma unutmayın haa
kızlar yena hasta değil çok şükür bildiğim kadarıyla ama yanlış anlaşmamı var acaba
esracım bileğin daha iyiymiş şükür geçmiş olsun canım
valla çay semaverde güzel içilirhaaayıııır:))
bu soruyu bugüne kadar sorduğum hiç kimse bilemedi
haydi bakalım bekliyorum cevaplarııııı
hımmm tamam o zaman canım:)
hıımmm:)
uludağda değil:)))))
Günaydın kızlar,
geçen hafta 84.2 kgdım. bu hafta 85.0 kgmım. neyse ki +500 grdan kurtuldum. sporum da 90 dakika.
Yenacığım & Asumancığım ellerinize sağlık şimdiden. hepinize bol eksili bildirimler diliyorum kızlar.
Eki Görüntüle 583113
Meyracım çok sevindim yeğeninizin kötü bir şeyinin olmamasına. Allah tüm hastalara şifa versin. sağol bu arada geçmiş olsun dileklerin için canım.
)
valla çay semaverde güzel içilir
Bu arada özet geçeyim bari:
Nişan çok güzeldi! Evlenesim geldi valla
Tabi bu 5 günlük tatil bana 2,5 kiloya patladıGeçen tartıldım çoğunu vermişim. Şimdi de regl öncesi hiç dikkat etmiyorum artık beni pataklar mısınız kızar mısınız bilmiyorum siz karar verin
Hepiniz merak etmişsiniz teşekkür ederim. Geldi çok şükür sağ salim. Görüştük falan güzel gidiyo şimdilik :)
Ay çok özlemişim sizi
canım +800 olmuyomu senin bu hafta o zaman?
89.5 yenacım.
+0.1 ile geri döndum...
izin süremde kılo almamışım. aslında almıştım ama bu üç gundur geri verdım.
spor yok.
herkese hayırlı bır cuma dılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?