Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kimsecikler yok meydanda :26: benimde başım felaket ağrıyor nedense hatta karı koca kafamıza buz kalıpları koyduk biraz uyuşunca ağrı kesiliyor kan dolaşımı hızlanınca

Neyse biraz uzanayımda daha sonra uyuya kalmamış olursam yine gelirim
Kocaman öpüldünüz

cecooo geçmiş olsunnnn

yenacımm sanada geçmiş olsunn..

Rabbim hasta olan herkese şifalar versin...

geçmiş olsun cecoş nazaramı geldiniz

iyi geceler
kimseler yok erken haftasonu havasına girmiş topik
yarın cuma unutmayın haa
kızlar yena hasta değil çok şükür bildiğim kadarıyla ama yanlış anlaşmamı var acaba
esracım bileğin daha iyiymiş şükür geçmiş olsun canım

asuuu bu yaşlı kadın yanlış okumayada başladıı
umut girip okuyup çıkıyor yazmış
bende grip diye okudum
grip olmuş zannettim
neyse iyi olmasına sevindim

herkeslere günaydııın:))

günün ilk günaydını benden olsun bugünde:)

bu sabah benimde başım ağrıyo....

YENAAA
bak hayko bunuda söylermiş, bakseeeen:))))
eşine dinlet bence bi bunu, o da seviyormuş ya haykoyu, eğer bunu dinlemediyse;
bence bunu dinlediğinde hem çok hoşuna gidicek mutlu olacak, hemde çok ilgincine gidicek:)))
hayko cepkin ---aşkın içimde yara - YouTube

kilomuda az daha midem boşalsında öyle tartıcam
belkim ikili rakamları bu hafta görürüm diye umut ediyom ööööyle.....

karlı dağdamı acabaa?

haaayıııır:))
bu soruyu bugüne kadar sorduğum hiç kimse bilemedi

haydi bakalım bekliyorum cevaplarııııı

Geç çıkarmışlar o askerlik bittikten sonra bekledikleri şehirden canım. O geldiğinde ben yoktum zaten gelince görüştük

hımmm tamam o zaman canım:)

hıımmm:)

uludağda değil:)))))

YENA
bu hafta: 101.8kg

bu hafta +1.3
yok yok benim kesin diyetisyene gitmem gerek artık

YENA
bu da süper:)))))
Hayko Cepkin - Bağa Gel Bostana Gel - YouTube
bu videoda hayko cepkine diyolarki bağa gel bostana gel varmı sende?
orgla çalabilirmisin diyolar yani?
o da diyoki; bi bakıyım bostana diyo, bi bakıyım alet bostana gelicekmi asıl diyo?
sonra videonun sonunda saçlarını nasıl sallıyo öyle
hayko seni hem seviyom, hemde sevmiyom, hıh
koccaman öpüyorum yenacım seni

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

geçen hafta 84.2 kgdım. bu hafta 85.0 kgmım. neyse ki +500 grdan kurtuldum. sporum da 90 dakika.

Yenacığım & Asumancığım ellerinize sağlık şimdiden. hepinize bol eksili bildirimler diliyorum kızlar.

Ben de bir kere aynısını yaşadım. kar yoktu ama don vardı. ekmek almaya yokuş yukarı çıktım sabahın köründe. aldım dönerken baktım yerler çok kayıyo oturdum direk popo üstü. oturarak indim yokuşu. çok rezil bir gündü. hatırlamak bile istemiyorum

Meyracım çok sevindim yeğeninizin kötü bir şeyinin olmamasına. Allah tüm hastalara şifa versin. sağol bu arada geçmiş olsun dileklerin için canım.

Nevincim öyle deme, niye olmasın sende o azim. en büyük kötülüğü yine kendimize yapıyoruz. sanıyor musun ki burdaki arkadaşların çoğunun kendine güveni tam. hepimiz eşlerimizle zaman zaman o uzaklığı yaşıyoruz kendimize güvensizliğimizden. insanın kendine yapabileceği çok az kötü şey vardır bunun gibi olan. hem kendimize hem eşlerimize huzur vermiyoruz kiloların verdiği kendine güvensizlik yüzünden. çok gençsin, çok güzelsin canım. daha bebeklerimiz olacak Allah izin verirse. lütfen bu kadar umutsuz olma. seni ikna etmek için sayfalarca yazar taciz ederim bak :)

Dafi abla, yazdıklarını okuyunca bir kez daha hayran kaldım sana. genelde senin gibi düşünceli, hassas insanların kıymeti bilinmez. o yüzden de yıldırıldığınız için az bulunuyorsunuz. seni de bu kadar düşünceli olduğun için suistimal edenler olmuştur elbet. ama yüreğindeki iyilik ve sevgi üstün gelmiş. kıymetini de bilmişler az buçuk ki hala seviyorsun onları. daha önce de demiştim, yine diyorum. özenilecek bir aileye sahipsin, özenilecek bir insansın

Sağol Asumancım. bugün daha da iyiyim şükür :)
senin de bugün yine güncü ablalarla imtihanın varmış İnşallah canını sıkmazlar. sana niye yemiyosun dedikçe onlar, askerde ve ameliyat olan çocuklarını sor sen o bayanın. laf çevirince üstüne gelemezler belki :)

Son düzenleme:

canım +800 olmuyomu senin bu hafta o zaman?

Meyracım çok sevindim yeğeninizin kötü bir şeyinin olmamasına. Allah tüm hastalara şifa versin. sağol bu arada geçmiş olsun dileklerin için canım.

)

AMİN

saol canım...

valla çay semaverde güzel içilir

cevap bu da değil:)

canım hayırlı olsun arkadaşın için darısı sana olur inşallah nişan kurdelesinden azızık kesip yutsaydın biliyorum batıl inanç ama benim ortada bişey yokken benden iki ay önce kuzenimin nişanında yutmuştum ondan 2 ay sonra ben nişanlandım tabiki herşeyin hayırlısını versin rabbim sevdiceğinle mutluluklar tatlım

89.5 yenacım.
+0.1 ile geri döndum...

izin süremde kılo almamışım. aslında almıştım ama bu üç gundur geri verdım.

spor yok.

herkese hayırlı bır cuma dılıyorum...

89.5 yenacım.
+0.1 ile geri döndum...

izin süremde kılo almamışım. aslında almıştım ama bu üç gundur geri verdım.

spor yok.

herkese hayırlı bır cuma dılıyorum...

Arnazarcım görümcen inşallah daha iyidir? Teşhis kesinleşti mi? sorup hatırlatmak da istemiyorum ama merak ettim. inşallah yanlış teşhistir de bir şeyi yoktur kızcağızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…