birşey çıkmamasına sevindim meyracım
akşam benimde misafirim vardı.
günlük misafirim zaten variki haftadır evde 4 kişi yaşıyoruz kardeşimin kızı eltimin oğluyla evli. yani kız benim yeğenim, kocası eşimin yeğeni, havalar soğuyunca'' bizim ev sizinki kadar ısınmıyor,birkaçgün yaktık 120 bin fatura geldi yakarsak geçinemeyiz '' dediler valizi toplayıp gelmişler yani bu kış burdalar
haftada bir gider eve bakar geliriz dediler
merak etme canım yalnız değilsin bende veremiyorum takıldım gene sinir oluyorumm
stresten yedim zaten Cecom kendimi alamadım malesef bu benim net kilom regl yeni bitti..ama hiç su içmiyorum... her şey yanlıştı bende format atıyorum hiç yapmamış gibi baştan başlıyorum
eminecim doğum yapıcak arkadaşınla durum böyleyse o zaman ben şöyle diyorum sana ve hiç üzme sen tatlı canını....
bir insana hakettiği kadar değer ver;
az verirsen onu kaybedersin,
çok verirsende kendini kaybedersin...
daha bizim buraya hiç kar yağmadııııı
kaymak çok güzel yaaa:)))
geçmişe gittim birden....
ben 1sene kuran kursuna gittim ilkokuldan sonra....
kuran kursundayken, kursun hemen karşında çok yüksek bir tepe vardı, yaklaşık 3katlı apartman yüksekliğinde.....
kışın kar yağdığında orada günlerce bütün arkadaşlarla hep birlikte kaymıştık...
çok süperdi ama, o karda buzda yukarı çıkması çok zordu ama o zevk için çıkmaya değiyordu.....
zorla çıkardık ve 4er kişilik guruplarla altımıza büyükçe bir naylon alıp, ya allaaaah aşağıya, hiç düşmeden
süper kayardık yaaa:))))
en önde oturan naylonun ön kısmını sıkıca tutardı birde direksiyon hesabı:)))
kontrol ondaydı yani, kaptan olurdu o kişi
hey gidi günler....
Evet tatlım çoğu gitti zaten. Ki ben deliler gibi 7/24 yedim oradayken kesin 5 kg almışımdır diyordum 2,5 kiloyla yırttım vallaKalabalık olunca çok yeniyo işte napim tutamadım kendimi
Hiç sorma fotoğraf hastasıyımdır ben400 tane foto var toplam, hala pcye atmadım tembellikten. Onlara bir ayıklama yapıp içinden bikaç tane eklerim albüme :)
Darısı başıma yaa dimi ama
ben seviyorum hepsini, gelinlerimiz benim için özelstresten yedim zaten Cecom kendimi alamadım malesef bu benim net kilom regl yeni bitti..ama hiç su içmiyorum... her şey yanlıştı bende format atıyorum hiç yapmamış gibi baştan başlıyorum
sendeki azim bende yok canım malesef ama şunu anladımki tamamen psikolojik yiyiciyim yedikten sonra midem bulanıyor ama devam ettim kendimi zehirlemeye...bende dar gelen eteğimin içinde öyle bunaldımki bugün etek sıkıyor totomda bir noktada kalıyor...kalın kazak giymek zorunda kaldım malum karı görünce iyice ayı gibi oldum...eşimden uzaklaştım hiçbir kararımı uygulayamadım... herkes için yeterince fedakarlık yaptım şimdi sıra kendimde...
yeğeninizin bişeyi olmamasına çok sevindim canım..geçmiş olsun...
dafi abla sizin aile ilişkilerinize maşallah Sende seviliyorsun gerçekten kendimi düşündümde gidip o şekilde kalamam ben mi huysuzum acaba?? gerçi benim kv yalnız olsaydı belki ilişkilerimiz farklı olurdu oda hala kv ve görümceleri ile alt üst çoğu zaman beraber oturuyor durumu benden vahim...
darısı başına inşallah...
başka dağları bilmemde bizim uludağda iyi içiliyorsaolasın dafi ablacım...
bencede torunun sayılır artık:)))
maşaallah
en güzel çay hangi dağda içilir???
hadi sana bi soru, hatta tüm topike bi soru:))))..
sağol canım Allah razı olsungeçmiş olsun dafi ablacım.....
ben seviyorum hepsini, gelinlerimiz benim için özelhepsinin ayrı yeri var. onlar kendi ailelerinden bizim ailemize gelmişler,anne babalarından kardeşlerinden ayrılmışlar, ne kadar gidip gelselerde yanlarında gibi olması mümkün değil. bu aileye ayak uydurabilmeleri, benimseyebilmeleri için kendi ailelerindeki sevgiyi, sıcaklığı burda bulmaları lazım. bizde elimizden geldiğince gönül bağı kurmaya çalışıyoruz. eşimde benimle aynı fikirde, gelinler yeğenlerinin bir adım önünde. bir yere gidicek olsalar eşimi ararlar ''amca falan yere gidicem müsaitsen bırakabilirmisin'' derler. işi olsa bile hemen işini bırakıp gelini gideceği yere bırakır. çok istediği birşeyi alamasalar eşim birşekilde allır.hepsinin kendi evi var şu anda. içlerinide eşim yaptırdı.kartonpiyerinden mutfak dolaplarına kadar. onlara biz bu yakınlığı vermeye çalıştığımız için onlarda çekinmiyorlar.
canım yaa benim onlardan tek beklentim sevgi saygıbari biraz yardimlari dokunur insallah abla, valla ne yalan söylim ben yapamazdim herhalde,
bütün yükü sana..
Kuzum nasil toparlicaz biz kendimizi yaaaa, benim en büyük sorunum su icmiyorum ve tatliya dayanamiyorum, bu yani
nevcim artik gercekten kendini düsünmenin zamani geldi dimi, dön aramiza yine beraber savasalim
ah meyracim canim ben herhalde gercekten fazla deger veriyorum herkese,
akillandim diyorum, bundan sonra herkese verdikleri kadar deger vercem diyorum ama sonrada iste yine üzülen ben oluyorum,
insallah bidaha bukadar saf olmam
kari ben genel olarak seviyorum, aslinda kisi sevmiyordum soguk oluyor diye ama kari seviyoruM :))
ooohhh afiyet olsun ben henüz yemedim çocuk gelmedi iştenKuruyuda yedim geldim
Yanınca azda olsa turşu yemiyeydim iyidi ama çok severim ne yapayım
Neyse artık erken olduğu için içim rahat yatana kadar zerresi kalmaz nasılsa
Ammiiinn canımAblacığım ne güzel anlatmışsın
Keşke herkes sizler gibi düşünse ama maalesef çok az insan senin ve eşin gibi düşünüyor
Çok şükür eşimin bazı akrabalarıda aynı fikirde ve benim canım sıkkın olmasa da ara ara eşimi uyarırlarsakın kızımızı üzme diye hatta eşimin 17 yaşındaki kuzeni birkaç hafta önce ortada hiç birşey yokken yengemi sakın üzme he demişti eşime okadar hoşuma gittiki o an zaten beni çok sevdiklerini biliyordum ama o an bir kez daha emin oldum.
Dediğin gibi ailelerimizi birakıp geliyoruz, yeri geldiğinde gurbetlik çekiyoruz ve sadece içtenliğe ihtiyaç duyuyoruz
İnan her gece dua ediyorum Rabbime evlatlarımın karşısına yüreği güzel, Allah korkusu olan ve kızlarımı evlat gibi bağrına basacak insanlar çıkar diyeAminnnnnnnnnnn
Rabbim bütün kızlarımıza hayırlı eş nasip etsin ve eşlerinin aileleriyle güzel geçimler nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnn
canım yaa benim onlardan tek beklentim sevgi saygı
başka bir şeye ihtiyacım yokki benim
maddi yardımmı olucak ? ben onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. eşleriyle birlikte çok dışarı çıkamıyorlarmı ? ben dışarı davet ederim,yazlığamı gidiyorum hangisinin çok ihtiyacı varsa onu götürürüm hiç masraf ettirmeden getiririm.ev işindemi yardımcı olacak ? hiç yapmasalar çağırır bir gündelikci yaptırırım. yemekmi yapacak ? ben yemek yapmayı çok severim. çocuklarda benim yemeklerimi çok sever. birkeresinde küçük bebeği olan gelini aradım yemeğe oturuyoruz kimse yok yemek yapmadıysanız gelin dedim. bende sofrayı kuruyorum dedi. beş dakika sonra kapı çaldı. baktım geldilergelin ''ay yenge bunu tutamadım sen arayınca sofrayı kaldırttı, gidip yengemin yemeğini yiyelim dedi'' diyor. eşimin altı tane erkek yeğeni evli içlerinde birisi pek gelip gitmez diğerleri herzaman gelirler, bazende yatıya kalırlar. hepsinin evide yürüme mesafesinde sadece birisi uzakta oda her tatil gelir. yemekleri ikramlıkları yapar bırakırım sonrada mutfağa girmem. servisi yapar ,toplar, kaldırırlar. canlarının istediğini yiyip içerler ben mutfağa hiç uğramam. onlar gittikten sonra ortada kalan birşey olursa toparlarım. hiç bulaşık yıkatmazlar, makinayı bile boşaltır öyle giderler. evimde herşeyin yerini benim kadar bilirler.
ecmaiinnAllah razı olsun ablacım...
yazdıklarını okudukça annemi görür gibi oldum...
canım yaa benim onlardan tek beklentim sevgi saygı
başka bir şeye ihtiyacım yokki benim
maddi yardımmı olucak ? ben onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. eşleriyle birlikte çok dışarı çıkamıyorlarmı ? ben dışarı davet ederim,yazlığamı gidiyorum hangisinin çok ihtiyacı varsa onu götürürüm hiç masraf ettirmeden getiririm.ev işindemi yardımcı olacak ? hiç yapmasalar çağırır bir gündelikci yaptırırım. yemekmi yapacak ? ben yemek yapmayı çok severim. çocuklarda benim yemeklerimi çok sever. birkeresinde küçük bebeği olan gelini aradım yemeğe oturuyoruz kimse yok yemek yapmadıysanız gelin dedim. bende sofrayı kuruyorum dedi. beş dakika sonra kapı çaldı. baktım geldilergelin ''ay yenge bunu tutamadım sen arayınca sofrayı kaldırttı, gidip yengemin yemeğini yiyelim dedi'' diyor. eşimin altı tane erkek yeğeni evli içlerinde birisi pek gelip gitmez diğerleri herzaman gelirler, bazende yatıya kalırlar. hepsinin evide yürüme mesafesinde sadece birisi uzakta oda her tatil gelir. yemekleri ikramlıkları yapar bırakırım sonrada mutfağa girmem. servisi yapar ,toplar, kaldırırlar. canlarının istediğini yiyip içerler ben mutfağa hiç uğramam. onlar gittikten sonra ortada kalan birşey olursa toparlarım. hiç bulaşık yıkatmazlar, makinayı bile boşaltır öyle giderler. evimde herşeyin yerini benim kadar bilirler.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız burda deli gibi kar yagıyo ama sulu yagdıgı için tutmuyor.ben bugun platese gittim toplarla yaptık hareketler baya kasıyo karın kaslarını özellikle ama hocayı hiç sevmedim nursuzun teki
yookk melek falan değilimAblacim sen melek gibisin, Allah senden razi olsun ne iyi bir insansin,
rabbim senin gibilerle karsilastirsin bizi,
kötülerle karsilastirmasin,
benim ablam olurmusun ??
Allahim sana bu iyiliklerin kat kat karsiligini versin, ki verecek ben buna cooooooooooooook eminim
nursuz
iyiz biz, ne güzel kar yagiyo, bizde yok kar hepsi eridi,
plates nasildi anlatirmisin?
ooohhh afiyet olsun ben henüz yemedim çocuk gelmedi işten
Ammiiinn canım
canabıhak herkesin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
işte aslında herkes kendi yavrusuna yapılmasını istemediği hareketi başkasının yavrusuna yapmasa mesele kalmayacak.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız burda deli gibi kar yagıyo ama sulu yagdıgı için tutmuyor.ben bugun platese gittim toplarla yaptık hareketler baya kasıyo karın kaslarını özellikle ama hocayı hiç sevmedim nursuzun teki
Ablacim sen melek gibisin, Allah senden razi olsun ne iyi bir insansin,
rabbim senin gibilerle karsilastirsin bizi,
kötülerle karsilastirmasin,
benim ablam olurmusun ??
Allahim sana bu iyiliklerin kat kat karsiligini versin, ki verecek ben buna cooooooooooooook eminim
Selam kızlar,
...
Umutcum hoşgeldin, çok özledik seni :) kendin için çok güzel bir zaman ayırmışsın. tadını çıkarmışsın gittiğin yerlerin. nihayet iznini de bitirmişsin :) 21 aralık-21 haziran arası kış gündönümünden yaz gündönümüne kadar da kendine bakar, yazı fisfit geçiririsin :) tarihler konusunda takıntılı biri olarak çok güzel bir zamanda bitirdin iznini bence :)
....
Umutcum yuvana tekrardan hoşgeldin kuzumm , özlemiştik valla , kararlılığın daim olsun inşAllahh
sağol bebeem daha iyiyim çok şükür , ilaç gibi geldin valla
...umutcum hoşgeldin özledik seni bu arada yena da bu hafta kaçaklarda farkına varmadığımızı zannetmesin. onuda özledik
Yarın okullar tatilllllllllllllllll
Milletin çocukları sevinir bizimki beş karış surat oturuyor evdeneymiş niye tatil ilan edilmiş ne güzel okulda hem ders yapıp hemde tenefüslerde arkadaşlarıyla kar topu oynuyorlarmış
Hatta bugün eve kocaman bir kar topuyla geldibirde buzluğa attı onu erimesinmiş sanki yaza oynayacağız
Ne güzel söylüyorsun ablacığım ama bazen insanlar bunu bilse bile uygulamıyor. Benim Kv hep kendi KVsinden çektiğini söyler dururdu ama yinede yapacağını yapardıtabi sonradan öğrendim meğer bizimki KVye etmediğini koymazmış
Bir insan 7sinde neyse 70inde de odur derler ya aynen öyleinsanın yüreği güzel oldumu senin gibi emin ol kıyamaz karşısındakine
Ne güzel ben geri dönmek zorunda kaldım yoğun kardan gidemedim bile spora :26: neyse artık yarın kesin evdeki epileptik bisikletime binerimhaftasonuda eğer mümkün olursa eşim götürecek
Hocaya kanının ısınmamasına üzüldümkeşke güler yüzlü biri olsaydı da sende daha büyük bir zevkle gitseydin platese
Kız ablam olurmusun diyeceğine bekar yeğenin varmı diye sorsanabak gelinlere ne güzel prensesler gibi davranıyorlar
Şaka bir yana ama Rabbim seninde karşına en az Dafi abla kadar yüreği güzel KV ve KP nasip etsin canım ....Aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?