Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçtım ben fıstıklarr , iyi gecelerrr

İyi geceler canım ben de kaçtım...

Koptum ama 29 ile 11 toplamanın bu kadar uzatıldığını bilmiyordum...
Bir de merak ediyorum gülme yetisi varmı ki.Ben hiç görmedim :)

Son düzenleme:
Neyse bende kaçtım

Bizimkiler hala oyun konsolunun başında Artık kahvaltıyı direk hazırlayacaklar gibime geliyor
Bu saaten sonra gelen olmaz ama olursada hayırlı sabahlar ve tatlı rüyalar

İnşallah yarın kahvaltıdan sonra dışarı cıkmadan uğrayabilirim olmadı gece geç saate artık
Gündüz kıza ayakkabı arayışımız sürecek akşam üzerede halamıza gideceğiz

herkeslere günaydııın:)

bir teekkkk dileğim vaarr , mutlu oll yetteeerrrr

hayırdır canım ne tansiyonu , senindemi kociş uff oldu yoğsaam ??

yok canım ben uff oldum:)
bu aralar biraz tansiyon dengesizliği varda, geçer inş....

Selamün Aleykümmmm

Eki Görüntüle 584916
a eniştemiz
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tabi tüm topikteki hastalarımıza

hayırlı olsun bebişimizin PEMPE bisikleti:))) güle güle binsin inş.
çokta güzelmiş....
çok sevinmiş anlattıklarından öyle anladım, maşaallah kuzuma

o kafayla nasıl ütü yaptın?

gerçi hiç bira içmediğimden bilmiyorum, galiba hemen sarhoş eden bişey değil bira....
öyle duymuştum yani....

saolasın canım, inş....

unutulacak gibi değilmiş ama cecoşum:)))

istanbulda böyle şeyler çok oluyodur muhakkak.......
çük büyük ve çok karışık bir şehir olduğundan...
ve resmen gasp yaaaa bu adamın yaptığı, aptal falandır belkide adam....

bir tek püskevit değil , birde hesaplar var unutulmayann

Devlet bahçeli, 2009'dan 40. yıl hesabı - YouTube

ayyy ilahi aynurcum çok güldüm yaaa:)))
bu nasıl bi anlayıştır yaaa:)))
videoda arkadaki adamda gülmemek için kendini tutuyor:)))

aynur birde şu var kız:)))
ben bunada çok gülmüştüm:))
Koruma söğüdü yakaladı! - YouTube

tansiyonum dünde biraz yüksek çıktı, ben ölçmeden önce 10dk oturup öyle ölçtürüyorum, hani daha sağlıklı çıksın diye...
16/11çıktı dün....
memurda dediki sen bekliyon ya o yüzden heycan yapıyosundur, ondan böyle çıkmıştır belkide dedi...
yani gayet iyiydim 16/11 dediğinde....
bugün oturmadan ölçecez bakalım:))

geçer bakalım inş yaaa, stress kökenli galiba benimki, tabi kilonun ve beslenme düzeniminde çok etkisi var galiba....
hayırlısı herşeyin....
inş önemli bişey yoktur ve geçer

belki bugün bilekten ölçen tansiyon aletinden alırız eşimle, bilekten ölçenler pek doğru ölçmüyor biliyorum, ama olsun şimdilik o olsun bakalım...
çünkü koldan olanlar çok pahalı, 200den aşağı iyi bişey yok....
bu koldan olan 25 falan...
şuandada baya taksitlerimiz var, inş geçer gerek kalmazda oldu ya geçmedi o zaman taksitler azalınca alırız koldan olanı diye düşündüm ben kendi kendime....
en azından sıkıntıya girdiğimde bana bi fikir verir bilekten olanı şimdilik...
inş geçer gerek kalmaz, çünkü zor bişeymiş baya tansiyon...
hem sıkıntı veriyo, hemde yüksek durumlarda baya tehlikeli yani
Allahım esirgesin....
bi BRAUN marka, birde SINBO görmüş eşim geçen alışveriş merkezinde....
tecrübesi olan varsa, fikrini yazarsa marka konusunda sevinirim arkadaşlar....
yada tansiyon aletleri hakkında......

aklıma şu söz geldi şimdi;

“Mal da yalan, mülk de yalan,Al biraz da sen oyalan.” Yunus Emre

hayatın özü bu aslında......

filozof meyra

bu arada kedi sevenlerin dikkatine:)))
albüme annemin kedisini koydum, bakmak isteyen olursa bakabilir yaaani:))
haydi öptüm herkesi, ben kaçıyım şimdilik....

bu arada görmeden gitmezsen anathema selaaam:)

ben kaçar

tebrikler tebrikler tebriklerrrr darısı başımızaaa

Canım geçmiş olsun eşine migren için aktardi bir ot vardı onu alnına suruyorsun bir arastir istersen pis kokulu birşeydi ben almıştım macun yapıp suruyorsun

Canım hayırlı olsun bayildim benim kızım ne zaman isteyecek böyle şeyler ben hep ona oyuncak alalım istiyorum esimde dalga geçiyor benimle diyo bir akıl belirtisi goreyim söz alicam ahbu erkekler

günaydın.. yaklaşık 3 saattir işteyim kahvaltıyı erken yapınca acıkmaya başladım ....

hayırlı olsun eviniz ve eşinin sunumu... eğitim de yeni bir ev alıp özenerek döşemek de çok keyifli bence... tadını çıkarın

canım, sonunda başladın güzelce kilo vermeye.. hiç bırakma. bol su içmeyi de ihmal etme. çok güzel zayıf bir hatun olacaksın inşallah..

tansiyonu takma kafana.. tuzu azalt. salçadaki ekmekteki tarhanadaki ekstra tuzu düşün ve yemekleri mümkünse tuzsuz ya. sadece günlük 20 dakikalık yürüyüşlerle bu sorunu çözersin.. birde sana sorun olabilecek şeylerden uzak durmaya çalış.. benim geçen sene hep 160/110 du bu sene kilo verip yürüyüşlere başlayınca vede stres ten uzak durunca 120/80 e düşüverdi...

bira dediysem öyle şişelerle değil.. 3 şişeyi 4 kişi paylaştık.. yanında azıcık patlamış mısır ve çerezle.. çocuklardan konuştuk.. sırf sefasına.. sarhoş etmedi.. azıcık gevşetti sadece evdeki işlere devam edebilmem için.

tansiyon aletini dijital alma.. her şeyden etkilenip yüksek çıkartıyor. ERKA marka manuel aletlerden al.. sağlık ocağından nasıl kullanılacağını da öğren. en sağlıklısı bu bence..

Günaydın kızlar,

nasılsınız? umarım keyifler iyidir. ben biraz kırgın hissediyorum. dün üşüdüm galiba. ama sporumu yaptım en sonunda. ayağım baya toparladı. bu sabah itibariyle de 84.5 kgmı gördüm.

Geçmişe baktım şöyle bi. Özlemcim eviniz hayırlı olsun tekrardan. Allah ödeme kolaylığı versin.

Cecoş kızının bisikleti de, kızının verdiği tepkiler de süpermiş. ne sevimli bir şay o ya. maşallah

Meyracım tansiyonla ilgili önemli hususları Egedeniz söylemiş. bi de tansiyon ölçtürmeye yürüyerek gidiyorsan o da yüksek çıkmasına sebep olabilir. eve tansiyon aleti edinip dinlenme halindeyken ölçsen daha sağlıklı sonuçlar edinirsin. biz de bir tane manuel var, bir tane de bilekten ölçen. şansımıza genelde aynı çıkıyor ikisinin sonuçları. manuel olan erka, bilekten ölçen blue light. ben evdeysem annemin tansiyonunu manuel ölçüyorum, yalnızsa bilekten ölçüyor. ama bilekten olanlar genelde doğru sonuç vermiyor deniyor.

Nursenacım dişin içn geçmişler olsun. soğuklarda da zor olur.

kızlarr uzun süredir istiyordum ama bir türlü alamamıştım , bugün delimano seramik set aldıımm

işte burrdaaa

Delimano - Sağlıklı ve Yağsız Yemekler için

Güle güle kullan, modelini bende beğindim. Sağlıklı yağsız, lezzeti güzel yemekler yap. Afiyetle ye.
Benim uzman sorum var. Bu seramik tencere tavlara bulaşik makinasına koyulmuyor mu? Bired yemek yaptiysan ilk tecrübeni paylaşırmısın?

Banu, tencere maceran süpermiş... geçmiş olsun. hayat tecrübesi , bisikelete muhteşem benim bile binesim geldi:) pembos..

Özlem, güle güle, huzurla otur evinde.

Ben dün bütün gün geçdim tozdum. hava çok soğuktu baya üşümüsüm hasta olacagimi hissettim ve ilaç içip saat: 9da yattım. Bir uyumusum gece 3 de zing kalktım sonra uyumak biraz güç oldu bugun iyim ama hastalıktan yırttım gözüküyor.
Bugun çok işim var. çok çalışmam lazım çok...

sevgiler....

Yazmayı unutmuşum. Aynurum güle güle kullan tencerelerini. ben de bir tane karnıyarık tenceresi ve ızgara tavası istiyorum seramik. ama genelde beyaz teflon oluyormuş bunlar. memnun kalırsan haber versene cücüşüm. ben de alayım bu markadan.

Selamün Aleykümmmm

Herkese Tünaydınlarrrrrrrr

Sabaha karşı yatınca doğal olarak geç kalktık ben yine iyiyim eşim ve kuzeni sabah 6ya kadar oyun oynamışlar eşim hatta parmaklarım ağrıyor artık diye söyleniyordu sabah tabi kahvaltıyı bitirdikten sonra yine başına geçtiler
Kuzen dershaneye gitmeden bir iki maç daha yapalım dedi
Bende o arada sizlere bakayım dedim

Bir kaç saat sonra yine spor ve yüzmeye gideceğim
Eşim bugün gitme dinlen her yerin ağrıyor desede uymayacağım şeytana
Sonuç almak istiyorsam mutlaka benimde enerji sarf etmem şart
Gidecek bu kilolar başka yolu yok

Canım hayırlı olsun bayildim benim kızım ne zaman isteyecek böyle şeyler ben hep ona oyuncak alalım istiyorum esimde dalga geçiyor benimle diyo bir akıl belirtisi goreyim söz alicam ahbu erkekler

Merak etme canım inan çok çabuk büyüyorlar
Bizim cimcime daha ufacıktı ablasından kalma oyuncaklarla oynuyordu. Birde birliktede çok oyun oynuyoruz Mİni mini bir kuş donmuştu şarkısından başlayıp küçük kurbağaya kadar gidiyoruz Aslında bir ara onu kameraya çekmem lazım o şarkıları söylerken ilerde gösteririm cadıya bak böyleydin sen diye
Eşim inanılmaz oyuncak meraklısı hani yüz versem çocuğada kendinede bir sürü şey alacak Eşimin tek bir hayali var oda Rabbim ileride dubleks bir ev almayı nasip ederse ( ben pek istemiyorum temizliği bitmez diye ) bir odaya bilardo masası ve kocaman bir masa üzerine demirraylı elektronik tren alacakmış bir odayada olmazsa olmaz şark odası olarak dekorasyon düşünüyor tabi o iş adı üzerinde hayal sonuçta kenara değil dubleks için 1 + 1 için bile para koyamıyoruz ama tabi Allahın işi belli olmaz yürü ya kulum derse oda olur inşallah

gününüz aydın olsun fıstıklarımm , mutlu haftasonları

geçmiş olsun canım , aman dikkat et kendine

ahahah bunu izlemiştim bende tv de , bahçeli alem adam , eee bu durumda etrafındakilerde uyum sağlıyor ona heralde

Nükhetcim ben daha dün aldım , 2 ocak gibi elimde olacak sanırım

seramik temizliği çok kolay bi malzeme olduğu için bulaşık makinesine koymaya gerek kalmaz diye düşünüyorum , ilk yemek deneyimimi yapayım , tücrübelerimi bildiririm bebeeem

sağol kuşum , darısı başına olsun

delimano en iyi seramik markalarından birisi bebişim , hani özgür şef kullanıyor ya programında , işte ondan

esse ve karacanın seramiklerinin kalınlığı 1.5 mm delimanonunki 3.5 mm , 5 yılda garantisi var

gelsin kullanayım , haber veririm kuşum memnuniyetimi

Son düzenleme:
Selam kizlaaar

Aynurcum tencerelerin hayirli olsun
Banucum
tencere maceren cok komikmis ama ben olsam belki bende tuzaga düserdim ozamanlar, insanlar ne uyanik ya pis sahtekarlar

Meyracim tansiyonun insallah düzene girer canim sIkinti etme..

Kizlar umarim hepiniz iyisindizdir, ben iyiyim sükür ama pazar günü sIkici iste :))

Bu arada dogum yapan arkadasim yazdi bugun bana,
bebege ben türkiyeden bir kiyafet almistim daha önce vermistim arkadasima, onu giydirmis,
bide resim yollamis, emine teyzesini bekliyor diye
sen küstün bana dedi, yok mok dedim,
özür diledi iste felan
gel gibi laflar etti
ama gelemiyecegimi, bebisi benim yerime öpmesini söyledim
öyle iste.. insan ne olursa olsun üzülüyor

Asucum 79u gördünmü bebeem ? bende 2 haftadır çok oynak bi kiloya sahiptim ama şimdi yine inişe geçti , azcık sabret canım , olacak Allahın izniylee

birde kabızlık için , balık yediğinde yanına şalgam iç canım , biraz tuzla ama bişi yapmazz , acaip etki ediyor ama

Son düzenleme:

göremedim yine kuzum yaa
şalgam içiyorum balıkla yarım bardak canım
sabrediyorum canım merak etme bugün protein yapıyorum
tencerelerini güle güle kullan canım güzel sağlıklı mamalar yap inşallah
benim de 2 tane seramik tavam var biri korkmaz biri cem hiçbişey yapışmıyor memnunum ben makineye atmıyorum elimde yıkıyorum zaten kolay temizleniyor
korkmazınki daha iyi sanırsam senin markayı da yazdım aklıma bilmiyordum

mesaim bitmek üzere bu günü de kazasız belasız geçirdim şükürler olsun..
bir iki hastamın sonuçları kaldı. bitse hemen gidicem buradan...
çarşıda kocacımla buluşur biraz soğuk hava alır... bi gezer döneriz eve..

Kizlar öglen yemegimi sunuyorum size
komik görünüyor ama güzeldi :))

dikkatli besleniyorum gördügünüz gibi, kahvaltimda güzeldi bugun (normaldi yani saglikli)

kızlarr uzun süredir istiyordum ama bir türlü alamamıştım , bugün delimano seramik set aldıımm

işte burrdaaa

Delimano - Sağlıklı ve Yağsız Yemekler için

Ayy aynısı benim üniversitede başıma geldi sen yine iyi fırın kazanmissin bana ütü çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…