kaçtım ben fıstıklarr , iyi gecelerrr
bir teekkkk dileğim vaarr , mutlu oll yetteeerrrr
hayırdır canım ne tansiyonu , senindemi kociş uff oldu yoğsaam ??
Selamün Aleykümmmm
Eki Görüntüle 584916
a eniştemiz
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tabi tüm topikteki hastalarımıza
güzeller nasılsınız..
ben bütün gün tembel tembel oturdum. eşimle biraz dolaştık.. sonra benim bira .çime krizim tuttu.. bira ve çerezleri alıp arkadaşlarla buluştuk. sohbet muhabbet derken akşam oldu. yemek faslından sonra ben daha ortalıuğı toplamadan canımın içi çoktaaan uykuya daldı bile.. bende ütü masasını hazırladım... ütü ısınana dek bir merhaba demek istedim..
yarın mesaiye gidicem... pazarları çalışmak hiç hoşuma gitmiyor aslında..
hatta artık emekli olsamda sadece kendi isteğime göre yapsam işşleri. artık koşuşturmasam. hep bir şeylere yetişmeye çalışmasam..
çok yorgun hissediyorum kendimi..
ay canımya maşallah ne tatlılar...inşallah bu söylediklerin dua yerine geçsin...içimdeki umut hiç tükenmesin inşallah...
saol canım sanada geçmiş olsun tansiyonun normale döner inşallah...
saol cecoşum...enişten ancak uyandı tv izliyor yemek yedi az önce uykudan gözünü açamadı ki diazem vurulunca...şimdi tost yaptım yanında çay içiyor...
canım sanada geçmiş olsun dişçiye gitmek büyük cesaret bende çok korkuyorum. geçmiş olsun dileklerin içinde saol evet bu migren süründürüyor resmen adet dönemi gibi ara ara uğruyor illaki... tv de geçen hafta kaynım aldı samsung led tv 1500 civarı imiş oda teknosadan alındı değişik özeliklleri var nete filan bağlanıyormuş ben pek ilgilenmemde teknolojiyle.
ev işiniz olmuş tatlım hadi hayırlı olsun yeni bir ortam yeni bir ev çok heyecan verici.değişiklik iyidir her zaman için...ben yeni bir plastik kap alsam bile mutlu olurum...masraflarınız olur tabi ilk başta kolaylıkla altından kalkmayı nasib etsin Rabbim..
amin..hayırlı olsun...
eşine şimdiden tebrikler..emekleri boşa çıkmaz inşallah...
bende bayıldım o pisiklete...Cecoş bizede pisiklet al
Ben iyi marka alınırdı.
BOşayacağını göze alarak eşimi aradım tabi ağlamaktan anlatamadım bileuyuz görümcem gülerek başladı telefonda abisine anlatmaya tabi oda atladı geldi eve ( babasıyla çalışıyordu o zaman birde bize yakındı dükkan )
Nasıl gülüyordu ama o gün yaw aşkım ağladığına deymez işte ne var burası türkiye bu sana ders oldu artık kapıya gelene kim o demeden açmazsın kapıyı falan diye. Tabi şimdi gülüyorum ama o zaman inanılmaz sinirlerim bozulmuştu.
Eşim sonra kağıttaki numarayı arayıp adres aldı götürüp iade etmek için ama adreste sırf boş bir depo çıkmıştı. Daha sonra tekrar arayıp dükkana çağırmış adamları parayı peşin vereceğim diye. Adamlar geldiğinde parayı ödeyip senedi geri almış birde adamları bir daha buralarda sizi görürsem kötü olur diye tehdit etmiş. Meğer dükkandakilerden biri eski kulağı kesiklerdenmişoda kendini belli edince
Yani anlıyacağın şimdi adama tencere takımı lazım dediğimde her seferinde bu olayı hatırlatıp yerlere yatar gülmekten bekle belki bir çekilişe daha deng gelirsin diye
bir tek püskevit değil , birde hesaplar var unutulmayann
Devlet bahçeli, 2009'dan 40. yıl hesabı - YouTube
tebrikler tebrikler tebriklerrrrdarısı başımızaaa
Canlarım suan hastanedeyım. Esımın mıgrenı tuttu benı almaya geldı ısyerınden ayy o basagrısı ıle bana soıylememıs ılaclar mıdesıne dokuınuyor bende dedım gel serum taktıralım o horluyor bende sızı okudum sıze yazdım...ben alıstım bu duruma mıgren genetık ve sımdılık ılac dısında kesın tedavısı yok hamd olsun bu halımıze. Telefondan yazıyorum ımla hataları ıcın affola...bugun yedıklerımı yazıyım ...
Sabah
Kepeklı beyaz peynırlı sandvıc
Sekersız cay
11 gıbı mıllet kahvaltı edıyordu kı ben 7 de yapmıstım
2 catal beyaz peynır
2 catal menemen
1 ıncecık dılım ekmek
14.30
1 kase mer corba
2 etlı bıber dolması
Yogurt
(Ascı bulgur ve tavuk kıyması ıle bısıler denemıs 3 catal)
Aksam ustu mıde yanmama fayda olur dıye yarım muz...hala gecmıs degıl sabahkı sandvıce buldum kusuru ama bılmıyorum bıber dolmasıda arttırdı zannımca...suan cok acım eve gıttıgımde kahvaltı tarzı bıseler yerım sanırım...yada esım uyanmazsa sadece meyve...sımdılık kactım gorusuruz kuzular...
evet kuzum tedaviye falan gerek kalmadan , olacak bu iş
sil o bilinç altındakileri , at çöpe , takma kafana , bana inan sağlıcakla kucaklicaz minnişlerimizi , annaştıkmı cücüüüümmm
bak şunların güzelliğine baakk
Selamün Aleykümmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dün geceden beri ancak gelebildim
Sabah kahvaltı ettikten sonra kücük kızın o çok istediği 3 tekerlikli bisiklet için saraçhaneye indikDaha doğrusu önce büyük bir alışveriş merkesine bakalım dedi eşim hani pek bir fark yoktur arada nasılsa diye tabi fiyatları görünce benim dediğime geldi
En dandik 3 tekerlikliğe 100 lira istiyorlar hatta bizim beğendiğimiz 200 liraya yakındı bende açıkcası ancak bir iki sene kullanacağı birşey için okadar para vermek istemedim açıkcası
Saraçhaneye gittik ve orada bir çok değişik model vardı hatta Küçük cimcime hangisine saldıracağını şaşırdı
Sonunda pembe Pepeli bir taneye tamam dedi fiyatı da çok uygundu55 liraya aldık hemde şu arkadan annelerin tutabilecekleri demirlilerden
Eki Görüntüle 584916
Ahanda bunun aynısı ama arkada ebebveyn kontrolü var
Şu an çok mutlu cadı hatta erkek olan kuzeni geldi eşimin ( 18 yaşına girecek yakında ) ona bile kanka gel otur bak pempe ( pembe değil pempeee) Babasına bile dururyor duruyor bak baba pempe gel otur sende diyor hatta şu an bile babası ve kuzeniyle tv izliyorlar duruyor duruyor kanka bak bisikletim diyor uzun zamandır istiyorduda biz sallayıp duruyorduk ne gerek var diye şimdide ne yapacağını şaşırdı kuzucuğum
Büyüğünede yarın ayakkabı alacağız birde kışlık montdar geliyor evdeki kışlık çizmesi deseniz hiç yok. Aslında bugün biraz baktık ama yok uzun istiyor onlarda baldırdan olmuyor onada :26: neyse kısa bot bakacağız olmazsa yarın çıktığımızda
Umarım onunda gönlüne göre birşey buluruzda oda mutlu olur
Ablacığım çok sağ ol sende güle güle kullan kapılarınıinşallah tam gönlüne göre olmuştur
Bu arada gelininizin de başı sağ olsunRabbim İkizine sabırlar versin ...Aminnn İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğini sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder Rabbim Aminnnnnnnnnn
Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah en kısa zamandaAmiiiiiinnnnn
Olsun güzelim yazmasansa senin ara ara nikini görmek bile bize iyi geliyor
İnan aynı şeyleri ben her gün düşünüyorum ama şükür burada da olsa bizleri can kulağı ile dinleyen dostlarımız var
Sende kendine çok iyi bak canımÖzletme kendiniiiiiiiiiiiiiiiii ve bizlerle iyi yada kötü ne zaman ne istiyyorsan paylaş emin ol kimse of içimi karartı demez aksine derdine derman olmaya çalışır ancak
Sende iyiki varsın
Bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooookkkk seviyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz
İyiki varsın çüçüşümmmmmm
Nevinim canım çok geçmiş olsun eşineİnşallah biraz daha iyidir şu anda eniştemiz
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tabi tüm topikteki hastalarımıza
Ben geldimmm
Kızlar ne var ne yok. Ben bu aralar pek giremiyorum. Herkesin keyfi yerindedir umarım. 2 gündür katı besleniyorum. O kadar çok iş var ki. Dışarda iş olunca insan hep katı besleniyor. Cuma tapu işlerini hallettik. Bugün de ev için boya aldık koçtaştan. Ayrıca eve bi mobilya ustası getirdik. Daha önce de demiştim gömme dolap yaptırıcaz diye. Ölçü aldı usta. Tanıdık bi abimizin tanıdığıymış, indirim yapıcak bize. Ustaya yatak odasını da gösterdim. Ölçü aldı. Buraya ya köşe dolap ya da yatak başından itibaren başlayan dolap olur dedi. Evde çok masraf yok. Eksiklikleri çıkardım. Ebevyn banyosuna duşakabin alınacak. iki banyonun klozet kapakları değişecek, avizeler alınacak. Mutfaga halı alınacak. Salona, mutfaga ve kucuk odaya perde yaptırılacak. Çok masraf yok dediğin bu mu diyeceksiniz ama gerçekten evde pek masraf yok. Kırık dökük bi yer yok. Zaten evi anladığım kadarıyla günlük ya da aylık kiralamışlar. Sürekli kalan olmamış. Odalarda tek tük eşyalar vardı.İyice heryeri dezenfekte etmem lazım. Boya işi bittikten sonra temizliğe girişicem.
Mutfaga fıstık yeşili, yatak odasına lila, salona ve koridora kum beji, küçük odaya da bambu ağacı rengi seçtim. Belediyede bi işçi abi var o yapacak boyayı. Mutfagın dolapları bugün gündüz gözüyle görünce baya hoşuma gitti. Evi ilk gördüğümüzde muftak dolapları çok renksiz gelmişti ama o kadar da fena değilmiş.en bu koşturmaca içinde biraz kilo alıcam sanırım katı beslenmeden. Neyse taşındıktan sonra sıkı bir rejime giricem zaten. Şimdilik yapacak birşey yok
Bu arada resmen kendi evimize giremedik yaa. Siteye girişler çok sıkı. Bu sitede ilk oturum başladığında millet evini hep günlük kiralamaya vermiyomuş. Giren çıkan belli değilmiş yani. Bunu önlemek için çok sıkı tedbirler almışlar. Mesela benim misafirim ben evde yokken benim özel iznim yoksa asla gelemezmiş. Pazartesi mecburen ikametkahımızı yeni eve aldırıcaz. Aldırmazsak bize siteye giriş kartı vermiyolar.Ayrıca her dairenin otoparkı ayrıymış. Kapıya da ogs koymuşlar. Ogs cihazıyla siteye otomatik giriliyomuş. Bu özellikleri hoşuma gitti ama aidatı duyunca biraz şok geçirdim. Tam tamına 193tl aidatı var 2+1lerin. Dogazgaz, sıcaksu çok az geliyomuş ama aidatla kat kat çıkarıyolar bunu. Bu aidat içinde ne var dedim ama verilen cevap beni tatmin etmedi. Açık havuz, site temizliği, güvenlik için 193tl çok fazla. Yalnız herkes şikayetöiymiş bu durumdan. Onun dışında site gerçekten güvenli. Kesemiz elverdiği ölçüde yavaş yavaş eksiklikleri tamamlıycaz. Yatak odası da sığsaydı iyiydi ama yapacak birşey yok. Bugün boya yapacak abiyle gittik eve, siz 5 sene sonra en az 40-50bintl kar edersiniz bu evden dedi abi. Evin içini de beğendi, umarım pişman olmayız. Şu an bizi tek zora sokan aidat olacak.
Bizim TV istilağ edildieşim ve kuzeni oyun konsolundalar
Neyse en azından bana yatmıyormuyuz demezartık sabaha kadar oyun oynlarlar koca bebekler
Bu arada bugün spor salonunda tartıldım
Hocaya durumu izah ettim valla çok canım sıkılıyor falan dedim dayanamadı banaama 1 saaten fazla spor yaptığım için baştan uyardı şu an kasların çok yorgun rahat 3 hatta 4 kilo fazla çıkarsın dedi dedim razıyım sonuçta 110 nere 103 nere arada 7 kilo var az değil yani Tartıda 104.5 çıktım bak işte dedim ben sana dedi ama spor yapmadan tartılsaydın emin ol çok daha az çıkardı diye de üstüne basa basa ilave etti
İnanılmaz rahatladım ama hoca tembihledi beni sakın her gün tartılma hatta hiç tartılma nasılsa burada her ay tartıyoruz seni dediArtık bizim listeyi nasıl yapacağım onu düşünüyorum :44:
Her ay sadece 500 gr mı garanti diyip düşsekNeyse Yenacığım inşallah bir çare bulur çünkü listeden de çıkmak istemiyorum sonuçta ayda bir de olsa ilk üçe girme ihtimali motive ediyor
Bir iki gündür beslenme aksamıştı ( zararlı şeyler yemedim ama saatlerim hep şaştı ) ama inşallah bir daha kesinlikle yemek saatlerimi bile şaşırtmayacağım
Bu yola baş koydum madem yazada almanyaya çok daha zayıf gitmek istiyorum o zaman iradeli davranmaya devam etmek zorundayım
Diğer spor hocasıda bugün yine örnek verdi gelenlerden birini; hatun 110 kiloyla başlayıp 7 ayda 70 kiloya düşmüşSen bu şekilde devam eder yediklerine de dikkat edersen kesinlikle yaza çok daha güzel kilolar bile verirsin dedi
Aldım çoşkuyu gidiyorum
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz
herkeslere günaydııın:)
yok canım ben uff oldum:)
bu aralar biraz tansiyon dengesizliği varda, geçer inş....
o kafayla nasıl ütü yaptın?
gerçi hiç bira içmediğimden bilmiyorum, galiba hemen sarhoş eden bişey değil bira....
öyle duymuştum yani....
tansiyonum dünde biraz yüksek çıktı, ben ölçmeden önce 10dk oturup öyle ölçtürüyorum, hani daha sağlıklı çıksın diye...
16/11çıktı dün....
memurda dediki sen bekliyon ya o yüzden heycan yapıyosundur, ondan böyle çıkmıştır belkide dedi...
yani gayet iyiydim 16/11 dediğinde....
bugün oturmadan ölçecez bakalım:))
geçer bakalım inş yaaa, stress kökenli galiba benimki, tabi kilonun ve beslenme düzeniminde çok etkisi var galiba....
hayırlısı herşeyin....
inş önemli bişey yoktur ve geçer
belki bugün bilekten ölçen tansiyon aletinden alırız eşimle, bilekten ölçenler pek doğru ölçmüyor biliyorum, ama olsun şimdilik o olsun bakalım...
çünkü koldan olanlar çok pahalı, 200den aşağı iyi bişey yok....
bu koldan olan 25 falan...
şuandada baya taksitlerimiz var, inş geçer gerek kalmazda oldu ya geçmedi o zaman taksitler azalınca alırız koldan olanı diye düşündüm ben kendi kendime....
en azından sıkıntıya girdiğimde bana bi fikir verir bilekten olanı şimdilik...
inş geçer gerek kalmaz, çünkü zor bişeymiş baya tansiyon...
hem sıkıntı veriyo, hemde yüksek durumlarda baya tehlikeli yani
Allahım esirgesin....
bi BRAUN marka, birde SINBO görmüş eşim geçen alışveriş merkezinde....
tecrübesi olan varsa, fikrini yazarsa marka konusunda sevinirim arkadaşlar....
yada tansiyon aletleri hakkında......
aklıma şu söz geldi şimdi;
Mal da yalan, mülk de yalan,Al biraz da sen oyalan. Yunus Emre
hayatın özü bu aslında......
filozof meyra
kızlarr uzun süredir istiyordum ama bir türlü alamamıştım , bugün delimano seramik set aldıımm
işte burrdaaa
Delimano - Sağlıklı ve Yağsız Yemekler için
Canım hayırlı olsun bayildim benim kızım ne zaman isteyecek böyle şeyler ben hep ona oyuncak alalım istiyorum esimde dalga geçiyor benimle diyo bir akıl belirtisi goreyim söz alicamahbu erkekler
herkeslere günaydııın:)
yok canım ben uff oldum:)
bu aralar biraz tansiyon dengesizliği varda, geçer inş....
ayyy ilahi aynurcum çok güldüm yaaa:)))
bu nasıl bi anlayıştır yaaa:)))
videoda arkadaki adamda gülmemek için kendini tutuyor:)))
aynur birde şu var kız:)))
ben bunada çok gülmüştüm:))
Koruma söğüdü yakaladı! - YouTube
Güle güle kullan, modelini bende beğindim. Sağlıklı yağsız, lezzeti güzel yemekler yap. Afiyetle ye.
Benim uzman sorum var. Bu seramik tencere tavlara bulaşik makinasına koyulmuyor mu? Bired yemek yaptiysan ilk tecrübeni paylaşırmısın?
Banu, tencere maceran süpermiş... geçmiş olsun. hayat tecrübesi, bisikelete muhteşem benim bile binesim geldi:) pembos..
Özlem, güle güle, huzurla otur evinde.
Ben dün bütün gün geçdim tozdum. hava çok soğuktu baya üşümüsüm hasta olacagimi hissettim ve ilaç içip saat: 9da yattım. Bir uyumusum gece 3 de zing kalktımsonra uyumak biraz güç oldu bugun iyim ama hastalıktan yırttım gözüküyor.
Bugun çok işim var. çok çalışmam lazım çok...
sevgiler....
Yazmayı unutmuşum. Aynurum güle güle kullan tencerelerini. ben de bir tane karnıyarık tenceresi ve ızgara tavası istiyorum seramik. ama genelde beyaz teflon oluyormuş bunlar. memnun kalırsan haber versene cücüşüm. ben de alayım bu markadan.
Asucum 79u gördünmü bebeem ? bende 2 haftadır çok oynak bi kiloya sahiptim ama şimdi yine inişe geçti , azcık sabret canım , olacak Allahın izniylee
birde kabızlık için , balık yediğinde yanına şalgam iç canım , biraz tuzla ama bişi yapmazz , acaip etki ediyor ama
Selamün Aleykümmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Dün geceden beri ancak gelebildim
Sabah kahvaltı ettikten sonra kücük kızın o çok istediği 3 tekerlikli bisiklet için saraçhaneye indikDaha doğrusu önce büyük bir alışveriş merkesine bakalım dedi eşim hani pek bir fark yoktur arada nasılsa diye tabi fiyatları görünce benim dediğime geldi
En dandik 3 tekerlikliğe 100 lira istiyorlar hatta bizim beğendiğimiz 200 liraya yakındı bende açıkcası ancak bir iki sene kullanacağı birşey için okadar para vermek istemedim açıkcası
Saraçhaneye gittik ve orada bir çok değişik model vardı hatta Küçük cimcime hangisine saldıracağını şaşırdı
Sonunda pembe Pepeli bir taneye tamam dedi fiyatı da çok uygundu55 liraya aldık hemde şu arkadan annelerin tutabilecekleri demirlilerden
Eki Görüntüle 584916
Ahanda bunun aynısı ama arkada ebebveyn kontrolü var
Şu an çok mutlu cadı hatta erkek olan kuzeni geldi eşimin ( 18 yaşına girecek yakında ) ona bile kanka gel otur bak pempe ( pembe değil pempeee) Babasına bile dururyor duruyor bak baba pempe gel otur sende diyor hatta şu an bile babası ve kuzeniyle tv izliyorlar duruyor duruyor kanka bak bisikletim diyor uzun zamandır istiyorduda biz sallayıp duruyorduk ne gerek var diye şimdide ne yapacağını şaşırdı kuzucuğum
Büyüğünede yarın ayakkabı alacağız birde kışlık montdar geliyor evdeki kışlık çizmesi deseniz hiç yok. Aslında bugün biraz baktık ama yok uzun istiyor onlarda baldırdan olmuyor onada :26: neyse kısa bot bakacağız olmazsa yarın çıktığımızda
Umarım onunda gönlüne göre birşey buluruzda oda mutlu olur
Ablacığım çok sağ ol sende güle güle kullan kapılarınıinşallah tam gönlüne göre olmuştur
Bu arada gelininizin de başı sağ olsunRabbim İkizine sabırlar versin ...Aminnn İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğini sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder Rabbim Aminnnnnnnnnn
Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah en kısa zamandaAmiiiiiinnnnn
Olsun güzelim yazmasansa senin ara ara nikini görmek bile bize iyi geliyor
İnan aynı şeyleri ben her gün düşünüyorum ama şükür burada da olsa bizleri can kulağı ile dinleyen dostlarımız var
Sende kendine çok iyi bak canımÖzletme kendiniiiiiiiiiiiiiiiii ve bizlerle iyi yada kötü ne zaman ne istiyyorsan paylaş emin ol kimse of içimi karartı demez aksine derdine derman olmaya çalışır ancak
Sende iyiki varsın
Bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooookkkk seviyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz
İyiki varsın çüçüşümmmmmm
Nevinim canım çok geçmiş olsun eşineİnşallah biraz daha iyidir şu anda eniştemiz
kızlarr uzun süredir istiyordum ama bir türlü alamamıştım , bugün delimano seramik set aldıımm
işte burrdaaa
Belki daha evvel anlatmışımdır ama tencere takımı diyince hep yeni evliyken başıma gelen olay aklıma gelirhatta eşim üzerinden 14 sene geçtiği halde hala dalga geçer benle
Daha 1 aylık evliken eşim bir sabah işe gitti aradan yarım saat geçmedi zil çaldı ve ben uyku sersemi kim o demeden açtım kapıyı
İki tane iyi giyimli adam işte yok hanimefendi çekiliş yapıyoruzda işte her apartmandan bir daireyi seçiyoruz falan diye başladı anlatmaya sonrada bana 5 tane renkli zarf uzattı birini seçeceksiniz içinden ne çıkarsa hediyemiz diye
Bende saftirik tabi seçtim bir zarfı
Tebrikler hanımefendi fırın kazandınız dedi adam bende nasıl sevindimçünkü ev için alışveriş yaptığımızda ben fırın istedim ama KV yine daha o zaman kıllığını yaptı ne gerek var davul işini görür zaten mutfağın ufak dedi aldırmadı ( kız tarafı alır ama işte kafaya aldı anamıda o zaman ne gerek var meloşu )
Ben tabi havalarda uçuyorum ama hala afyonum patlamışeee dedim nasıl alacağız fırını :44: sadece KDVsini ödeyeceksiniz ama çekilişe katıldığınıza dahil bu kağıdı imzalayın diyip bana resmen satış sözleşmesi imzalatmış dandik bir tencere takımı için
Dönüp diğer adama oğlum kap gel tencere takımı dedi :26:
Ulen ne oluyor hani fırındı dediysemde adam beni ilgilendirmez abla tencere takımı için satış sözleşmesini imzaladın diyiverdi
Başladım ağlamaya işte ben daha yeni evliyim eşim beni öldürür ne olur ver kağıdı bana diye ama yok adam beni bağlamaz kapıya bırakırım zamanı gelincede gelir parayı alırım dedi ( 10 taksit yapmış birde herif 70 liraya)
Tencereyi getirip kapıya bıraktı ne dediysem. Korka korka görümceme anlatmıştım abine nasıl söyleyeceğim diye. Tabi o zaman 70 lira çok iyi paraaynı paraya en iyi marka alınırdı.
BOşayacağını göze alarak eşimi aradım tabi ağlamaktan anlatamadım bileuyuz görümcem gülerek başladı telefonda abisine anlatmaya tabi oda atladı geldi eve ( babasıyla çalışıyordu o zaman birde bize yakındı dükkan )
Nasıl gülüyordu ama o gün yaw aşkım ağladığına deymez işte ne var burası türkiye bu sana ders oldu artık kapıya gelene kim o demeden açmazsın kapıyı falan diye. Tabi şimdi gülüyorum ama o zaman inanılmaz sinirlerim bozulmuştu.
Eşim sonra kağıttaki numarayı arayıp adres aldı götürüp iade etmek için ama adreste sırf boş bir depo çıkmıştı. Daha sonra tekrar arayıp dükkana çağırmış adamları parayı peşin vereceğim diye. Adamlar geldiğinde parayı ödeyip senedi geri almış birde adamları bir daha buralarda sizi görürsem kötü olur diye tehdit etmiş. Meğer dükkandakilerden biri eski kulağı kesiklerdenmişoda kendini belli edince dahada korkmuş adamlar. Tabi olay bukadarlada kalmadı biz Allahtan senedi saklamışız ( ki hala saklıyoruz ) adamlar 2 sene sonra tekrar kapıya dayandı ( bu sefer başkaları ) neymiş senet ödenmedi görünüyormuş falan diye. Meğer bu satışı yapan herif paraları alıp tüymüş bunlarda tahsilatı yapmamıştır diye aynı adresleri dolaşıyorlarmış. Elimizde ödendiğine dayir senet olmasa tekrar alacaklar bizden parayı
Yani anlıyacağın şimdi adama tencere takımı lazım dediğimde her seferinde bu olayı hatırlatıp yerlere yatar gülmekten bekle belki bir çekilişe daha deng gelirsin diye
işte burrdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?