Yazmayı unutmuşum. Aynurum güle güle kullan tencerelerini. ben de bir tane karnıyarık tenceresi ve ızgara tavası istiyorum seramik. ama genelde beyaz teflon oluyormuş bunlar. memnun kalırsan haber versene cücüşüm. ben de alayım bu markadan.
tansiyonum dünde biraz yüksek çıktı, ben ölçmeden önce 10dk oturup öyle ölçtürüyorum, hani daha sağlıklı çıksın diye...
16/11çıktı dün....
memurda dediki sen bekliyon ya o yüzden heycan yapıyosundur, ondan böyle çıkmıştır belkide dedi...
yani gayet iyiydim 16/11 dediğinde....
bugün oturmadan ölçecez bakalım:))
geçer bakalım inş yaaa, stress kökenli galiba benimki, tabi kilonun ve beslenme düzeniminde çok etkisi var galiba....
hayırlısı herşeyin....
inş önemli bişey yoktur ve geçer
belki bugün bilekten ölçen tansiyon aletinden alırız eşimle, bilekten ölçenler pek doğru ölçmüyor biliyorum, ama olsun şimdilik o olsun bakalım...
çünkü koldan olanlar çok pahalı, 200den aşağı iyi bişey yok....
bu koldan olan 25 falan...
şuandada baya taksitlerimiz var, inş geçer gerek kalmazda oldu ya geçmedi o zaman taksitler azalınca alırız koldan olanı diye düşündüm ben kendi kendime....
en azından sıkıntıya girdiğimde bana bi fikir verir bilekten olanı şimdilik...
inş geçer gerek kalmaz, çünkü zor bişeymiş baya tansiyon...
hem sıkıntı veriyo, hemde yüksek durumlarda baya tehlikeli yani
Allahım esirgesin....
bi BRAUN marka, birde SINBO görmüş eşim geçen alışveriş merkezinde....
tecrübesi olan varsa, fikrini yazarsa marka konusunda sevinirim arkadaşlar....
yada tansiyon aletleri hakkında......
aklıma şu söz geldi şimdi;
Mal da yalan, mülk de yalan,Al biraz da sen oyalan. Yunus Emre
hayatın özü bu aslında......
filozof meyra
Kizlar öglen yemegimi sunuyorum size
komik görünüyor ama güzeldi :))
dikkatli besleniyorum gördügünüz gibi, kahvaltimda güzeldi bugun (normaldi yani saglikli)
Eki Görüntüle 585337
Ayy aynısı benim üniversitede başıma geldi sen yine iyi fırın kazanmissin bana ütü çıkmıştı
Selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmm :122:
Bakmayın hoplayıp zıpladığımaöğleden sonra spora gittim tabi kahvaltıyı geç edince karnım tok diye birşeyler yemedim öncesinde. 80 dakika ful tempolu fitnesimi yaptım ama öyle böyle değil hatta üzerimde tshirt şırpıslak oldu Allahtan hep deyek tshirtte taşıyorum yanımda
Tam fitnesten çıktım yüzmeye geçecektim bir baktım bende bir tuhaflık varElim ayağım başladı titremeye bende yorgunluktandır diye yüzmeden vazgeçip zar zor eve geldim.
Eve gelir gelmez tansiyonumu bir ölçtüm Büyük 9 küçük 5
Öyle böyle değildi ama bütün içim titriyordu sankiEşim hemen tuzlu bir ayran yaptı ( bende söyleniyorum tuz koyma len ödem yapar diye kızdı bana bir sus gidiceksin öbür tarafa hala tuz ödem yapar diyorsun diye )
Şükür şu an biraz daha iyiyim ama eşim bundan sonra en azından yüzmeyi 2 güne indir fitnesse 4 gün devam et dedi. Bu ara sırf daha fazla kilo vereyim diye kendimi baya zorladım eee tatlı şeylerde yemeyince ya kan şekeri yada tansiyon düşünyor
Neyse bende o zaman hafta içi hem yüzme hem fitnesse giderim haftasonuda sırf fitness yada sırf yüzmeye giderimartık o gün ki durumuma bağlı yoksa adamın dediği gibi yığılıp kalacağım bir yerde Allah korusun
Bakalım akşamda halasına gidiceğiz çaya eğer bir daha bukadar düşerse kaçarı yok hastaneye gidiceğim olmadı( hastane hemen karşı apartmanlarında ) inşallah gerek kalmaz
Süper bir görüntü canım
Aslında bende her gün çeksem ya resmini tabağımınhem fikir olur herkese hemde miktar fazlaysa hemen birileri höyyyt kız yarısını ye onun der
Motivasyon açısından çok hoş bir şey olur
Yolcu canım geçmiş olsun inşallah güzel geçer ameliyat
Herkeslere merhabalarr, gecmiste bir iki sayfa okudum , baktim daha cok var en sona geldim. Alessandra cocugunun dogumgunu kutlu olsun. Birlikte saglikli mutlu yillar dilerim.
yolcu sana da kuzucugun icin sifa dilerim, tonsil ameliyati olucak galiba. Cocuklar cok rahatliyormus. Cabucak atlatirsiniz ins.
Efeem simdi okuyucam ins annesinden iyi haberler vardir
Benim kuzu da cok sukur daha iyi antibiyotikle rahatladi yine . İns bi daha tekrarlamaz. Herkeze iyi aksamlar
iyi geceler yenacım
nasılsın canım barış nasıl
azcık ütüm var yapmam lazım ama canım hiç istemiyor
Selamün Aleykümm kızlaarr
iki gün aradan sonra tekrar aranızdayımm...cuma akşamki doğum gününe gittik kv ye...
hazır gitmişkende kaldık orda ...yediklerime dikkat ettim ama sporumu yapamadımm iki gündür..
yarından itibaren telafi edicem inş.
gerçi çok belim ağrıyodu evdede olsam yapamayabilirdim...
kuzuyu ameliyat ettiricez diye herkes tepkili...kimseye dert anlatamıyoruzz...
sendede vardı aldırmadın bak duruyon güzel güzel diyolar...ama bilmiyolar benim hala boğazlarım şiştimi 15 iğne yemeden arkasındanda ilaçla devam etmeden kendime gelemediğimi...neyse çocuk iyi olduğu zaman anlarlar artık neden ameliyata olur dediğimizi....neyse bende haberler bukadar şimdilik,sizler nasılsınız?
bu arada aynurcum güle güle kullan tencerelerinii..
cecocumm bisiklette güzelmiş gerçekten eminim çok sevinmiştir kuzucun...benimkide istiyo ama bakalım nezaman alırız...bu arada senin tencere hikayenin bir benzerinide babam yaşamış....fırın kazandın demişler kıytırıktan bir uyku seti kakalamışlar..inatla ödemedi oda...tabi imzası var ellerinde 2 sene sonra faiziyle ödemek zorunda kaldı bundan 13 sene önce 170 lira içimize oturmuştu valla...
kuzuma ders çalıştırıcam kaçıyorum....
Allaha emanet olun...
iyi geceler yenacım
nasılsın canım barış nasıl
azcık ütüm var yapmam lazım ama canım hiç istemiyor
İyiyiz asucuğum..barış iyi çok şükür ben de iyiyim gibi acaip yorgunum ama huzurluyum çok iş yaptık bugün..
Asucuğum albüme 87 kiloluk bir resmimi ekledim..Gerçi oturuyorum,şahane endamımla sallınmıyorum amayüzüm bile nasıl farkediyor gıdı diye bişey yok...
İyiyiz asucuğum..barış iyi çok şükür ben de iyiyim gibi acaip yorgunum ama huzurluyum çok iş yaptık bugün..
Asucuğum albüme 87 kiloluk bir resmimi ekledim..Gerçi oturuyorum,şahane endamımla sallınmıyorum amayüzüm bile nasıl farkediyor gıdı diye bişey yok...
aleyküm selam banucum
ben de sadece kızların okul kıyafetlerini ütüleyiverdim onlar acildi diğerlerini yarın halledeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?