Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hepsiburadadan set almıştım kayınvalideme hadiye. Daha saglıklıymıs teflona göre. Ben kullanmıyorum ama kayınvalide memnundu. Bende 2 tane teflon tencere var ama mecbur kalmadıkca kullanmıyorum. Icını de cızmemeye cok dıkkat edıyorum. Bazen gıdıyorum ınsanların evıne, teflonun ıcı mahvolmus ama kullanmaya devam edıyorlar

Canım ben electroworldden aldım geçen sene koldan oluyordu ve 70e aldım bir bak istersen

Selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmm :122:

Bakmayın hoplayıp zıpladığıma öğleden sonra spora gittim tabi kahvaltıyı geç edince karnım tok diye birşeyler yemedim öncesinde. 80 dakika ful tempolu fitnesimi yaptım ama öyle böyle değil hatta üzerimde tshirt şırpıslak oldu Allahtan hep deyek tshirtte taşıyorum yanımda
Tam fitnesten çıktım yüzmeye geçecektim bir baktım bende bir tuhaflık var Elim ayağım başladı titremeye bende yorgunluktandır diye yüzmeden vazgeçip zar zor eve geldim.
Eve gelir gelmez tansiyonumu bir ölçtüm Büyük 9 küçük 5
Öyle böyle değildi ama bütün içim titriyordu sanki Eşim hemen tuzlu bir ayran yaptı ( bende söyleniyorum tuz koyma len ödem yapar diye kızdı bana bir sus gidiceksin öbür tarafa hala tuz ödem yapar diyorsun diye )
Şükür şu an biraz daha iyiyim ama eşim bundan sonra en azından yüzmeyi 2 güne indir fitnesse 4 gün devam et dedi. Bu ara sırf daha fazla kilo vereyim diye kendimi baya zorladım eee tatlı şeylerde yemeyince ya kan şekeri yada tansiyon düşünyor
Neyse bende o zaman hafta içi hem yüzme hem fitnesse giderim haftasonuda sırf fitness yada sırf yüzmeye giderim artık o gün ki durumuma bağlı yoksa adamın dediği gibi yığılıp kalacağım bir yerde Allah korusun

Bakalım akşamda halasına gidiceğiz çaya eğer bir daha bukadar düşerse kaçarı yok hastaneye gidiceğim olmadı ( hastane hemen karşı apartmanlarında ) inşallah gerek kalmaz

Kizlar öglen yemegimi sunuyorum size
komik görünüyor ama güzeldi :))

dikkatli besleniyorum gördügünüz gibi, kahvaltimda güzeldi bugun (normaldi yani saglikli)

Eki Görüntüle 585337

Süper bir görüntü canım
Aslında bende her gün çeksem ya resmini tabağımın hem fikir olur herkese hemde miktar fazlaysa hemen birileri höyyyt kız yarısını ye onun der
Motivasyon açısından çok hoş bir şey olur

Ayy aynısı benim üniversitede başıma geldi sen yine iyi fırın kazanmissin bana ütü çıkmıştı

Anam nerdeee fırın hikayeydi sonuçta He hayali bir yarışmada fırın kazanmışmış gibi olmuşmuşum o ayrı
Mış ve muşlarla kaldı aman uzak olsun öyleleri
Rabbim hepimizi bu tip dolandırıcılardan uzak tutsun ...Aminnnnnnn

selamm kızlarrr dün giremedim çok özür dilerim umarım hepiniz iyisinizdir 12 saatlik dersten sonra yorgunluktan ölüyordum, bugünde öyle ama bir gireyim dedim geçmişi okurken artık gözlerim acımaya başladı bende bugünkü menümü yazayım;
sabah 1 fincan nescafe (06.30)
sonra 1 poğaça ve 1 bardak çay bunu da sanırım 08.00 gibi yedim
aralarda bir tek çay içtim 3 bardak falan içmişimdir
şimdide akşam yemeğimi yiyeceğim oda biraz fırın kurusu peynir domates ve zeytin

Gecmis olsun canim seninde tansiyonun düsmüs,
kendini cok zorlama, eminim zaten bu azimle ve bukadar yaptigin sporla kilo vermeden asla durmassin,
o yüzden kendini fazla zorlama, yoruldugunda birak canim

bu arada bencede herkes tabaklarini cekip koysa, yada isteyenler iste, hem bizede fikir olur hemde porsiyon ayarliyabiliriz

tuhaf duruyor tabagim ama inanilmaz lezzetliydi :)))

Selamün Aleykümm kızlaarr

iki gün aradan sonra tekrar aranızdayımm...cuma akşamki doğum gününe gittik kv ye...
hazır gitmişkende kaldık orda ...yediklerime dikkat ettim ama sporumu yapamadımm iki gündür..
yarından itibaren telafi edicem inş.
gerçi çok belim ağrıyodu evdede olsam yapamayabilirdim...
kuzuyu ameliyat ettiricez diye herkes tepkili...kimseye dert anlatamıyoruzz...
sendede vardı aldırmadın bak duruyon güzel güzel diyolar...ama bilmiyolar benim hala boğazlarım şiştimi 15 iğne yemeden arkasındanda ilaçla devam etmeden kendime gelemediğimi...neyse çocuk iyi olduğu zaman anlarlar artık neden ameliyata olur dediğimizi....neyse bende haberler bukadar şimdilik,sizler nasılsınız?
bu arada aynurcum güle güle kullan tencerelerinii..
cecocumm bisiklette güzelmiş gerçekten eminim çok sevinmiştir kuzucun...benimkide istiyo ama bakalım nezaman alırız...bu arada senin tencere hikayenin bir benzerinide babam yaşamış....fırın kazandın demişler kıytırıktan bir uyku seti kakalamışlar..inatla ödemedi oda...tabi imzası var ellerinde 2 sene sonra faiziyle ödemek zorunda kaldı bundan 13 sene önce 170 lira içimize oturmuştu valla...
kuzuma ders çalıştırıcam kaçıyorum....

Allaha emanet olun...

Herkeslere merhabalarr, gecmiste bir iki sayfa okudum , baktim daha cok var en sona geldim. Alessandra cocugunun dogumgunu kutlu olsun. Birlikte saglikli mutlu yillar dilerim.
yolcu sana da kuzucugun icin sifa dilerim, tonsil ameliyati olucak galiba. Cocuklar cok rahatliyormus. Cabucak atlatirsiniz ins.
Efeem simdi okuyucam ins annesinden iyi haberler vardir
Benim kuzu da cok sukur daha iyi antibiyotikle rahatladi yine . İns bi daha tekrarlamaz. Herkeze iyi aksamlar

Yolcu canım geçmiş olsun inşallah güzel geçer ameliyat

teşekkürederim canım ama şimdi değil okuldan geri kalmasın diye sömestirde yaptırıcazz....biraz uyum problemi var çok çekingen oyüzden iki kere uzun ara olursa bi daha okula gitmesi için ikna edemeyiz...

senin kuzuyada geçmiş olsun...
evet canım tonsil...teşekkürederim rabbim bütün hastalara şifa versin...

iyi geceler yenacım
nasılsın canım barış nasıl
azcık ütüm var yapmam lazım ama canım hiç istemiyor

İyiyiz asucuğum..barış iyi çok şükür ben de iyiyim gibi acaip yorgunum ama huzurluyum çok iş yaptık bugün..
Asucuğum albüme 87 kiloluk bir resmimi ekledim..Gerçi oturuyorum,şahane endamımla sallınmıyorum ama yüzüm bile nasıl farkediyor gıdı diye bişey yok...

Selamün Aleykümmmm

Herkese hayırlı gecelerrrrrrr

Halamızdan ancak döndük ama iyiki gitmişim sağolsun eşimin halaları inanılmaz kafa dengi üstelik çokta makaralar
Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen iyi stres attım valla kendime geldim
Bu arada eşimin küçük halası kız banu birşey diyeceğim ama sakın yanlış anlama senin karnın niye aşağı doğru sivrildi demezmi anam ne güldüm Dedim spor salonunda artık karın kaslarına da çalıştığımız için yukarıdan aşağı doğru daralma başladığı için üstler düzlenince alt hafif pırtlamış gibi görünüyor
Oh oh iyi bari inşallah yakında hiç kalmayacak o göbiş dediler Gerçekten inanılmaz motive ediyorlar beni sen kesinlikle yaza çok güzel kilo vermiş olacaksın diye diye :122: :122:

Bende inanıyorum tabi birde şu su içmeyi ihmal etmesem tam süper olucak
Yine şişem kuçağımda artık hiç elimden düşürmeyeceğim sonuçta okadar spor yapıyorum bari suyuda bol bol içeyimde gitsin yağlar

Bu arada Hürremsultanım Emineciğim ben kendi adıma bundan sonra her gün tabaklarımın resmini çekeceğim en kötü ihtimal o an yükleyemesemde akşamları toptan yüklerim
Sizlerde bana ona göre dersiniz bu eksik bu fazla diye
Dediğin gibi baya bir motive edecektir hepimizi

Canım sen bakma büyükler ne gerek var bıcak altına yatmaya diye düşünebilir fakat doktor gerek olmasa zaten demez aldırın diye İnan benim büyük kızımda ameliyat olana kadar çok çektik her ay hastanelik oluyorduk. Tamam şimdi hastalanınca direk faranjite çeviriyor ama en azından senede en fazla 2 kere hastalanıyoruz
Kücüğünüde 15 tatilde götüreceğim kulak burun boğaza ablamızda evde olursa aman yetişemedik derdi olmayacak birde onuda cildiyeye götürürüm aynı gün malum devlet hastanesinde işler hep biraz uzun sürer artık sabahtan başlarız koşturmacaya

Bu arada babanada çok geçmiş olsun valla eminim evlat acısı gibi oturmuştur içine o 170 lira. Adamlar resmen o senelerde gaspcılardan farksızlar bence. He şimdi gelse inan pişman ederim öylelerini ve ne olursa olsun şikayetçi olurdum ama o zaman ne kanunları biliyordum, ne haklarımı nede türkiyede dönen dolapları
Komşu ablamın her zaman dediği gibi herkese anlayacağı dilden konuşacaksın gerekirse edepsizle edepsiz olucaksın diye
Hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış işte o hesap

iyi geceler yenacım
nasılsın canım barış nasıl
azcık ütüm var yapmam lazım ama canım hiç istemiyor

Valla benimde kaç gündür ütüler bekliyor ama bu gecede canım istemiyor
Artık en kötü ihtimalle yarın akşam halletmem lazım çünkü yarında çamaşır yıkadığımda onlar iki günde kurur ve ütü daha beter olur bari diğerleri kuruyana kadar onlar aradan çıksın

ellerinize sağlık ben bugün boş boş oturdum çok işim de var halbuki inşallah yarın daha enerjik olurum
resmini de gördüm bile gerçekten çok farkediyor 87 e bişey kalmadı zaten canım emin adımlarla ilerliyorsun maşallah

aleyküm selam banucum
ben de sadece kızların okul kıyafetlerini ütüleyiverdim onlar acildi diğerlerini yarın halledeyim

Canım valla hiç göstermiyorsun o resimde kilonu
Daha güzel hallerinide göreceğiz inşallah en geç yaza
Bu arada bende bugün eski resimlerime yine baktım ve bir kere daha kendi yüzüme tüküresim geldi
Yaw ne totoş varmış ne göbiş
İnan o kadar olmayı bırak 80 olsam bile benim için büyük bir başarı olucak inşallah Kim bilir belki okadara kadar inmeyi 3 sene sonrada olsa başarırım

aleyküm selam banucum
ben de sadece kızların okul kıyafetlerini ütüleyiverdim onlar acildi diğerlerini yarın halledeyim

Ay ben bugün okul kıyafetini yıkamayıda unuttum değil ütülemek
Hatta eşim söylendi yaw bana söyleseydin spora giderken ben bile atardım makinaya diye dedim bir sus hafta içi zaten bir ara yıkadım bir gün bekleyiversin ne olucak diye
Artık yarın kız okuldan gelince hemen atarım sabaha kadar peteğin üzerinde kurur nasılsa

Banucuğum, eşinin halalarıyla anlaşmanız ne güzel bişi maşallah...
Kayınvalden dışında genelde hepsiyle iyi anlaşıyorsun gibi değilmi.?
Demek sorun hakikaten onda :)
Bu arada benim karnımda çok yumuşadı ve uzadı Mekik neyin çekeydim iyi olurdu..
Kocaman bir kağıda yazıp dolaba yapıştırdım işten gelince mekik çek diye ama yorgun oluyorum veya başka işlere dalıp unutuyorum...

asucuğum yarın yaparsın ütünü canın istemiyorsa...

Sizin de okulda serbest kıyafete geçildimi.?
ben hiiç memnun değilim bu durumdan..böyle öğrencilikmi olur Allahaşkına..
Kızım 2 saat kıyafet seçimi yaptı yarın ilk günleri onların serbest kıyafette...
Mesajlaştı kankasıyla ne giyeceklerine dair :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…