Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nevinim geçmiş olsun canım eşine,Allah şifa versin

Tamam ortmenım sızler olmasanız ben kendımı hıc toplayamazdım...once kendımız sonrada bebıslerımız ıcın azım versın allahım.tedavıler vs zaten bı suru kılo yapıyor benı neler bekllıyor bılmıyorum daha...zaten kafamdakılerın bılıncaltıma yaptıkları benı boyle ıradesız yapan...saol canım hepınız ıyıkı varsınız...

evet kuzum tedaviye falan gerek kalmadan , olacak bu iş

sil o bilinç altındakileri , at çöpe , takma kafana , bana inan sağlıcakla kucaklicaz minnişlerimizi , annaştıkmı cücüüüümmm

bak şunların güzelliğine baakk

Eklentiler

• $bebeeee.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35

bizlik bişey yok canım, sen kendini mutlu hissettikten sonra canın sıkkende bizimle ol hiç farketmezki yani canım:))
sen mutlu ol yeter dermişim:)))

çok geçmiş olsun canım....

hadi kızlar ben kaçıyım, birazdan eşim gelir, tansiyona gidicez biliyonuz, görüşürüüüz.

bir teekkkk dileğim vaarr , mutlu oll yetteeerrrr

hayırdır canım ne tansiyonu , senindemi kociş uff oldu yoğsaam ??

Selamün Aleykümmmm

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Dün geceden beri ancak gelebildim
Sabah kahvaltı ettikten sonra kücük kızın o çok istediği 3 tekerlikli bisiklet için saraçhaneye indik Daha doğrusu önce büyük bir alışveriş merkesine bakalım dedi eşim hani pek bir fark yoktur arada nasılsa diye tabi fiyatları görünce benim dediğime geldi
En dandik 3 tekerlikliğe 100 lira istiyorlar hatta bizim beğendiğimiz 200 liraya yakındı bende açıkcası ancak bir iki sene kullanacağı birşey için okadar para vermek istemedim açıkcası
Saraçhaneye gittik ve orada bir çok değişik model vardı hatta Küçük cimcime hangisine saldıracağını şaşırdı
Sonunda pembe Pepeli bir taneye tamam dedi fiyatı da çok uygundu 55 liraya aldık hemde şu arkadan annelerin tutabilecekleri demirlilerden

Ahanda bunun aynısı ama arkada ebebveyn kontrolü var

Şu an çok mutlu cadı hatta erkek olan kuzeni geldi eşimin ( 18 yaşına girecek yakında ) ona bile kanka gel otur bak pempe ( pembe değil pempeee ) Babasına bile dururyor duruyor bak baba pempe gel otur sende diyor hatta şu an bile babası ve kuzeniyle tv izliyorlar duruyor duruyor kanka bak bisikletim diyor uzun zamandır istiyorduda biz sallayıp duruyorduk ne gerek var diye şimdide ne yapacağını şaşırdı kuzucuğum

Büyüğünede yarın ayakkabı alacağız birde kışlık mont dar geliyor evdeki kışlık çizmesi deseniz hiç yok. Aslında bugün biraz baktık ama yok uzun istiyor onlarda baldırdan olmuyor onada :26: neyse kısa bot bakacağız olmazsa yarın çıktığımızda
Umarım onunda gönlüne göre birşey buluruzda oda mutlu olur

Ablacığım çok sağ ol sende güle güle kullan kapılarını inşallah tam gönlüne göre olmuştur

Bu arada gelininizin de başı sağ olsun Rabbim İkizine sabırlar versin ...Aminnn İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğini sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder Rabbim Aminnnnnnnnnn
Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda Amiiiiiinnnnn

Olsun güzelim yazmasansa senin ara ara nikini görmek bile bize iyi geliyor
İnan aynı şeyleri ben her gün düşünüyorum ama şükür burada da olsa bizleri can kulağı ile dinleyen dostlarımız var
Sende kendine çok iyi bak canım Özletme kendiniiiiiiiiiiiiiiiii ve bizlerle iyi yada kötü ne zaman ne istiyyorsan paylaş emin ol kimse of içimi karartı demez aksine derdine derman olmaya çalışır ancak
Sende iyiki varsın

Bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooookkkk seviyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz
İyiki varsın çüçüşümmmmmm

Nevinim canım çok geçmiş olsun eşine İnşallah biraz daha iyidir şu anda eniştemiz
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tabi tüm topikteki hastalarımıza

çook beğendm güccük cadının piskiletinii
cecomm sende iyiki varsın balımm

güzeller nasılsınız..
ben bütün gün tembel tembel oturdum. eşimle biraz dolaştık.. sonra benim bira .çime krizim tuttu.. bira ve çerezleri alıp arkadaşlarla buluştuk. sohbet muhabbet derken akşam oldu. yemek faslından sonra ben daha ortalıuğı toplamadan canımın içi çoktaaan uykuya daldı bile.. bende ütü masasını hazırladım... ütü ısınana dek bir merhaba demek istedim..
yarın mesaiye gidicem... pazarları çalışmak hiç hoşuma gitmiyor aslında..
hatta artık emekli olsamda sadece kendi isteğime göre yapsam işşleri. artık koşuşturmasam. hep bir şeylere yetişmeye çalışmasam..
çok yorgun hissediyorum kendimi..

Kimseler yokmuuuuuuuuuu dafi abla iyi gezmeler,
nursenacim gecmis olsun insallah acimaz cok, dis agrisi cok kötü oluyor

bizede misafir geliyor, hazirlik temizlik felan iste,
herkese iyi haftasonlari mucuk mucuk
teşekkür ederimmmm allaha şükür şimdilik hallettik iğnenin uyuşukluğu geçti amma başıma ağrı girdi çok sıktım kendimi heralde bi dahaki ayın 15 ine kadar rahatım
ohhh halletmişsindir heralde temizliği kolay gelsin
nası bu kadar doluyo koltuk altları hayret valla
salı günü bana miso gelecek pazartesi büyük temizlik beni bekliyo valla
annemin bi lafı var
gözüm bakıp gövdem eriyo derdi işlere çalışırken haftasonları fuul temizlikle geçerdi kadının hafta içi anne olmayınca anasını ağlatırdık kardeşimle evin
biz sıkılmıyoruz dertlerinden moral çok önemli zayıflamak içinde içini dök rahatla
üzme canını
geçmiş olsunn baş ağrısı ne kötü benim de şuan çatlıcakmış gibi oluyo valla allah şifa versin

hayırlı olsun minikin velespiti:))))))))(anne annem bisiklete velespit derdi)
çocukların masrafları bitmiyo vallahii

dişçiden çıktık ayakkabıcı kapanıyomuş kış günü yazlık ayakkabı terlik aldım 5 liradan yazın sormuştum 50 tl demiştii nasıda denk geldi valla hayret
tv alcaz eve akşama kadar beyaz eşyacı gezdik
led tv 1750 ye karar kıldık vestelin bakalım pazartesi eşim bidaha bakıcak nette indirim faalan oluyo dahada inermiki diye beklesekmi karar veremedik yılbaşı indirimi var beyaz eşyalarda hayırlısı olsun bakalım

Ben geldimmm

Kızlar ne var ne yok. Ben bu aralar pek giremiyorum. Herkesin keyfi yerindedir umarım. 2 gündür katı besleniyorum. O kadar çok iş var ki. Dışarda iş olunca insan hep katı besleniyor. Cuma tapu işlerini hallettik. Bugün de ev için boya aldık koçtaştan. Ayrıca eve bi mobilya ustası getirdik. Daha önce de demiştim gömme dolap yaptırıcaz diye. Ölçü aldı usta. Tanıdık bi abimizin tanıdığıymış, indirim yapıcak bize. Ustaya yatak odasını da gösterdim. Ölçü aldı. Buraya ya köşe dolap ya da yatak başından itibaren başlayan dolap olur dedi. Evde çok masraf yok. Eksiklikleri çıkardım. Ebevyn banyosuna duşakabin alınacak. iki banyonun klozet kapakları değişecek, avizeler alınacak. Mutfaga halı alınacak. Salona, mutfaga ve kucuk odaya perde yaptırılacak. Çok masraf yok dediğin bu mu diyeceksiniz ama gerçekten evde pek masraf yok. Kırık dökük bi yer yok. Zaten evi anladığım kadarıyla günlük ya da aylık kiralamışlar. Sürekli kalan olmamış. Odalarda tek tük eşyalar vardı.İyice heryeri dezenfekte etmem lazım. Boya işi bittikten sonra temizliğe girişicem.

Mutfaga fıstık yeşili, yatak odasına lila, salona ve koridora kum beji, küçük odaya da bambu ağacı rengi seçtim. Belediyede bi işçi abi var o yapacak boyayı. Mutfagın dolapları bugün gündüz gözüyle görünce baya hoşuma gitti. Evi ilk gördüğümüzde muftak dolapları çok renksiz gelmişti ama o kadar da fena değilmiş.en bu koşturmaca içinde biraz kilo alıcam sanırım katı beslenmeden. Neyse taşındıktan sonra sıkı bir rejime giricem zaten. Şimdilik yapacak birşey yok

Bu arada resmen kendi evimize giremedik yaa. Siteye girişler çok sıkı. Bu sitede ilk oturum başladığında millet evini hep günlük kiralamaya vermiyomuş. Giren çıkan belli değilmiş yani. Bunu önlemek için çok sıkı tedbirler almışlar. Mesela benim misafirim ben evde yokken benim özel iznim yoksa asla gelemezmiş. Pazartesi mecburen ikametkahımızı yeni eve aldırıcaz. Aldırmazsak bize siteye giriş kartı vermiyolar.Ayrıca her dairenin otoparkı ayrıymış. Kapıya da ogs koymuşlar. Ogs cihazıyla siteye otomatik giriliyomuş. Bu özellikleri hoşuma gitti ama aidatı duyunca biraz şok geçirdim. Tam tamına 193tl aidatı var 2+1lerin. Dogazgaz, sıcaksu çok az geliyomuş ama aidatla kat kat çıkarıyolar bunu. Bu aidat içinde ne var dedim ama verilen cevap beni tatmin etmedi. Açık havuz, site temizliği, güvenlik için 193tl çok fazla. Yalnız herkes şikayetöiymiş bu durumdan. Onun dışında site gerçekten güvenli. Kesemiz elverdiği ölçüde yavaş yavaş eksiklikleri tamamlıycaz. Yatak odası da sığsaydı iyiydi ama yapacak birşey yok. Bugün boya yapacak abiyle gittik eve, siz 5 sene sonra en az 40-50bintl kar edersiniz bu evden dedi abi. Evin içini de beğendi, umarım pişman olmayız. Şu an bizi tek zora sokan aidat olacak.

güle güle oturun özka tam senin istediğin gibi güvenlikliymiş
biraz bunaltır boya badana işi ama kendi evi olunca zevkle yapar insan eminim benim 10. evim oldu kiracı olunca her eve bişey uydurcam diye hiç zevkli gelmiyo taşınmak hep hayallaerimizi kendi evimize saklıyoruz inşallah allah bizede gösterir o günleri

kolay geldsin

özka mor ve lila insan beyninin renkleri olduğu için rahtlatırmış yatakodalarına uygun renklermiş diye okumuştum bi yerde kıyafettebile mor rahatlatıyomuş insanı

Bu mesajı yeni gördüm ama bugün yatak odasını lila seçtim İçime doğmuş demekki

bu arada benim büyük kızıda baleye kayıt etirdik çok istiyo bakalım haftaya cumartesi gidicek ilk derse allah utandırmasın

Özlemcim inşallah eşinin sunumu güzel geçer. Ev de hayırlı olsun, hallettiniz sanırım. bir de bebek olursa 2013 tam sizin yılınız olacak. hadi gözünüz aydın.

Canım sunum çok güzel geçti. Ben dışarda bekledim ama dışardan dinledim. Çok beğendi hocalar. Düzeltmelerini yap şubata yetiş doktora için dediler. Doktoroya her öğrenciyi almıyoruz ama sen mutlaka yapmalısın felan dediler. Gurur duydum eşimle. Geç başladı akademik hayata ama umarım devamını getirir.

Özlemcim ev isi cok zor kolay gelsin, ama senin ev temizmis insallah kolay tasinirsin,
bi kat temizlik yaparsin tamamdir, boyasi da cok uzun sürmez zaten,

ayrica güvenli bir yer olmasi benimde hosuma gitti, ama aidati gercekten cokmus, allah kolaylik versin

Banucum kizin PEMPE bisikletine bayildimmm sor bakim emine ablasida sürebilirmiymiss bi turrrrr

Özlemcim eviniz hayırlı uğurlu olsun canım , ağız tadıyla güle güle oturun inşAllahh

sağ olasın canım velespitte ne güzel bir şeymiş
Bizimki öğlenden beri üzerinden inmedi hatta deminde anlattım ya kuzenine bile gel otur bak pempe pepee diyip durdu
Biraz evvel tabletten birşeyler izlerken kanka kanka diye kuzenini severken uyuya kaldı cadı
Galiba bisiklette binmekten yorgun düştü bilseydim daha evvel alırdım

Senin ayakkabı ve terliğini güle güle kullan
Bu arada TV bakıyormuşsunuz kaç ekran istiyorsunuz bilmiyorum ama biz 10 gün evvel LGnin 82 ekran 3 D Led LCD Tvsini 899 tlye aldık teknosadan hatta Gold da da aşağı yukarı aynı fiyatı birde 102 ekranı 1000 lira falandı Hani aklınızda bulunsun almadan belki eşin bakmak ister Biz sorduğumuzda Yılbaşına kadar fiyatlar aynı sonra yine yükselir demişti satıcı ( şu an yer açmak için çoğu yer indirimdeymiş )
Şimdiden hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin
Bu arada aidat hakikaten dudak uçuklatacak cinsten hani bir ay ödeyemediğin an bir sonraki ay daha beter zorlanır insan Allah yardımcınız olsun inşallah altından kolayca kalkarsınız

bu arada benim büyük kızıda baleye kayıt etirdik çok istiyo bakalım haftaya cumartesi gidicek ilk derse allah utandırmasın

Oyyy ne güzel hayırlı olsun
Aslında bende çok isterdim kızlarım baleye gitsin ama büyük kız istediğinde biraz araştırayım dedim ve biraz tanınmış bir yere baktığımda 800 liradan bahsediyordu ama kurs ne kadar sürüyordu sormadım çünkü beni aşıyordu ( sanki şimdi aşmıyormuş gibi oldu halada aşar yani ) Küçük kızı bir iki sene sonra aletli jimnastiğe göndereyim diye düşündüm oda bizim buralarda yok maalesef sırf karşıda yani anadolu yakasında var orayada götürmem çok zor olur
Yinede bir bakalım önümüzdeki bir sene içinde onada güzel bir faaliyet bulmak istiyorum daha ufakken alışsın spora

Canım umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bir eve sahip olursunuz. Aslına bakarsan ev aldık diyorum ama ev bizim değil bankanın 10 sene sonra bizim olacak yani. En güzeli peşin verip almak ama biz bazı sebeplerden dolayı para biriktiremediğimiz için biraz da mecburiyetten bu yolu seçtik. Kiracılık gerçekten zor. Umarım siz de kurtulursunuz canım kiracılıktan.

Banucuğum gerçekten fazla ama tek umudum site sakinleri. Millet şikayet etmiş hatta dava açacakmış diye yazıyodu. Evi almadan araştırmıştım baya. Aslında havuzlu sitelerde aidat fazla oluyo ama burda spor salonu da dahil değil aidata. Madem o kadar para alıyosunuz spor salonu neden ücretli demi. Ama güvenlik gerçekten sıkı. Bir de bizim dairenin özel otoparkı varmış. Her dairede yokmuş bu. Bu otopark tapuda da geçiyo. Valla aidatı ödeyemezsek dediğin gibi öteki ay çok koyar insana. Bakalım girdik bi yola.

Haklısın canım dediğin gibi spor salonuda dahil olsa hadi dersin dışarıya para vereceğime burada zaten dahil
İnşallah dava açıp herkes birlik olurda ya spor salonunuda dahil ettirirler yada en azında aidatı az da olsa düşürürler 100 lira dese hadi neyse sonuçta kışın hangi ev sahibi havuza girecek ki eminim kışın havuzu boşaltıyorlardır istesende giremezsin zaten insan donar kışın açık havuzda
Allah ev alanın yardımcısı olur derler inşallah sizde alnınızın akıyla altından kalkarsınız canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…