Anammm unutmadan bugünki yemeklerimi sizlerle paylaşayım
Eki Görüntüle 586537
Yumurtalı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 1 şekersiz limonlu yeşil çay
Eki Görüntüle 586538
1 kase sebze çorbası, 1 kase az yağlı salata ( havuçlu, domatesli ),1 bardak yoğurt
Eki Görüntüle 586539
6 - 7 Yk kadar baharatlı tavuk ( teflon tavada kavurdum ), az yağlı karışık salata, 1 büyük bardak ayran
Nasıl amaiyimi yoksa çokmu
Bu arada bol bol su içtim 3 litre kesin olmuştur sabahtan beri
Bir ara şekersiz sütsüz nescafe içtim birde bir ara yine acıkır gibi olunca yeşilçay
Suya devamama tuvalete koşuyorum arada anında bastırınca
Simdi ben konuyu anlatayım size,
Ben ona geçen 2 hafta önce, merrell almıştım hediye. Çünkü, benim gibi evde değil ayakları sağlam olsun istedim. Bu hafta sonuda benim ucuz botlar baş parmakları ıslattı.. oda sana da merrell alalım dedi. Bende çok pahali vs deyip mizmizlandım. (bizim yazlik ayakkabilarimizda var merrill 4 yıldır eskimediler, acayip saglam oluyorlar.) Oda internetten bana modeleri gösterdi. Bende bunu begendim. Merrell - Arctic Fox 6 - Siyah ısrarla bu begendigimi söyledim.
Az önce mesaj geldi. Eki Görüntüle 586572 ben bunu begendim bu daha güzel bunu aldim diye...Siyahi yokmuydu dedim yok dedi ve ısrarla bu da güzel diye beni ikna etmeye çalışıyor. artık napalim, çok pahalı birde siyahi diyemem eli mahkum içimden söylene söylene giyeceğim.
Kızlar, amma birikmiş geçmiş yahu. Gelip gidip okudum, gelip gidip okudum bitmedi bir türlü. Araya çocuklar, yemek hazırlıkları, onların banyosu, uyutulmaları, eşimle sohbetler vb. bir sürü şey girince dikkatim de dağıldı ama hepsini okudum gene de...
Esra, canım Jumbo ömür boyu garantili diye biliyorum ben. kendim yaşamadım ama duydum; ne zaman gidersen kullanıcı hatası değilse (htta kimi zaman o durumda bile) yardımcı oluyorlrmış. Kimi zaman sıfır ürünle değiştiriyor kimi zaman tamir-kaplama vb. yapıyorlarmış. Benim takımlarım da Jumbo hiç de şikayetim yok ama ben 2000'de evlendim tabiiO zamanki üretim farklıdır herhalde :))
hayirli aksamlar
yenacim kizim iyi allaha sukurler olsun
kbabam bu gun cikti hastaneden
bende sizden kaciyorumverdiklerimin hepsini alinca beynim dank etcek heralde
acaba cozutanları böyle aleme reklam etsekmi acaba
KIZLAR GÜNAYDIN
valla dün ben yani s.l.k ben eşim olmasa pizza yicektim Allahtan eşim karşı çıktı almadıda beni vicdan azabı çekmekten kurtardı çok şükürçok canım istedi önünden geçince napıyım kızın vurun dövün beni dövünki bi daha teşebbüs etmeyim böle şeylere ayıp denen bişey var ama dimi neyse çok kızdım kendime yeter benden şimdilik bu kadar işlerime geri dönmem lazım akşama doğru tekrar uğrarım öpüldünüz kısceler
canım beyzuş ablayı bende göremiyorum bu ara faceyede takılmıyor..yurduşum abla yok..çitol yok çitolün buraya ihtiyacı kalmadı tüp mide operasyonu yaptırdı mideyi küçülttü...Seçiiiiilll, gadasını aldığım..Hoşgelmişin
Çok sevindim canım seni gördüğüme.
Eeeee nasıl gidiyor hayat,evlilik,iş.?
yenacığım ;
canım hoşbuldummm düğünüme gelemedin nasip değilmiş yağmurgözlüde memlekete gittiğinden gelemedisaolun ama iyi dilekleriniz yetti
benim tek şanssızlığım iştahlı biri olmam ve iştahlı biri ile evli olmam :):)
onun haricinde herşey çok güzel tatlım geri döndüm diyete başladım ama bi süre tartılmıcam beni izinli ancak kontrollü listene alırmısın şekerim :):):)
bu arada eskilerden kimse yokmu çitol beyzuş kimse kalmadımı
alemsin canım yaa ne güldümama ama ben vardımm cevap yazdım
yağmur gözlüyle sana görmediniz
bak küstüm mutfağa gidiyorum dolmalarımı yapayım
şimdilik hoş geldinn
heee bu arada en iştahsız kocayı bile yoldan çıkarır bizim iştahımız seçil
benüm herüff 57kilo 1.83 boy duu
şimcik 1.83 boy atmadı çok şükürde kilo baya arttı
90 oldu 10 yılda 33 kilo aldırmışım aslında ona bakarak ben süper formdayım 73 le evlendim 83 üm:))))))))))))
ben göremedim uzun zamandır topikte olmadığım belli nasıl bakıcam ya
bu arada herkese günaydınnnn
Kızlar ölçü listemizi güncelleme vaktimiz yaklaşıyor. yavaş yavaş bildirebilirsiniz ölçülerinizi. Egedeniz, toksin, Seçil, yağmurgözlü, Waw, ve yeni gelen tüm arkadaşlar, aramıza dönenler; her ayın sonunda bel ve basen ölçülerimizi not edip fark var mı diye bakacağız bir önceki aydan. dilerseniz siz de ölçülerinizi ekleyebilirsiniz.
Bel:97
Kalça:116
Ben bütün dar gelen kıyafetelrimini paketleyip kaldırmıştım. Bu giysilerin içinde 40-42-44 beden kiyafetler var. Giysilerimi indirmek için sabırsızlanıyorum. Henuz 44'e giremem. Hedefim yeni yılın ilk günlerinde 44 bedene girmek.
İnternette, beden ölçülüre bakındım. Neyin doğru oldugunu bir türlü çözemedim. Her marka kendi ölçüsünü oluşturmuş gidiyor...Onlara göre ben neredeyse 50 bedenimoysaki benim pantonlarım 46 beden. Benim şuna giydigi 3 pantolonum 3 tanede gömleğim var. Geri kalan kalan hayatımı pijama/esofmanla geçiriyorum. 3 yıldırda zayiflayacağım umudu ile giysi almiyorum.
hayırlı günler herkese
dün 2 saatten fazla yürümeye dayanmamış bedenim kalça ve bacaklarımın acısından zor yürüyorum ama hoşuma da gitti demek o bölgeler çalışmış ben de kalçadan incelmek istiyorum belim iyi de kalçalar fazla
bugün pek çıkmam herhalde evden yavaştan işlere başlamam lazım ama nasıl
kahvaltıda 1.5 haşlanmış yumurta ve biraz da peynir yedim 1 kupa da poşet çayla canım istemedi geç kalkınca hazırlamaya bile üşendim
bu arada tartı hiç eksiye inmiyor kafamı bozuyor
Kızlar ölçü listemizi güncelleme vaktimiz yaklaşıyor. yavaş yavaş bildirebilirsiniz ölçülerinizi. Egedeniz, toksin, Seçil, yağmurgözlü, Waw, ve yeni gelen tüm arkadaşlar, aramıza dönenler; her ayın sonunda bel ve basen ölçülerimizi not edip fark var mı diye bakacağız bir önceki aydan. dilerseniz siz de ölçülerinizi ekleyebilirsiniz.
canım beyzuş ablayı bende göremiyorum bu ara faceyede takılmıyor..yurduşum abla yok..çitol yok çitolün buraya ihtiyacı kalmadı tüp mide operasyonu yaptırdı mideyi küçülttü...
alemsin canım yaa ne güldüm
KIZLAR GÜNAYDIN
valla dün ben yani s.l.k ben eşim olmasa pizza yicektim Allahtan eşim karşı çıktı almadıda beni vicdan azabı çekmekten kurtardı çok şükürçok canım istedi önünden geçince napıyım kızın vurun dövün beni dövünki bi daha teşebbüs etmeyim böle şeylere ayıp denen bişey var ama dimi neyse çok kızdım kendime yeter benden şimdilik bu kadar işlerime geri dönmem lazım akşama doğru tekrar uğrarım öpüldünüz kısceler
günaydınnn kızlarr...nasılsınızz görüşmeyelii...bi kaç gündür ugrayamadımm herşey üstüsteee.. ankaradann büyük abimiz geldi o yüzden genelde asagıdaydıkk...bi anlatsamm destanlarr çıkardaa hiç mecealim yokk..gecen gece bende ateşlendimm anidenn..40 olmuş ateşimm hemen ilaç soğuk duş...sabaha bişiyim yoktu böle bişiyide ilk defa ggördümm..2 saatlik hastalık olurmu öyle olduu...tabi o yüksek ateşş dudagımdaa bi uçukla bıraktı gitti beniii....
hepp aklımdasınızz...diyet sallanık durumda..yanii kaçamak yok ama düzende yok...dedim yaa herşey üst üsta geldii..10 gün sonra sınavlarımm var onlarada çalışmam lazımm o yüzden beni pek sık görmeye bilirsinizz...
çok güzel bir menü olmuş Banucum. sen bu işi kesinlikle başaracaksın....
....Benim elimde herkesin ölçüsü var Aynurum :) albümlerden fotoğraf da alıp herkesi reklam edebiliriiizzzz.....
....Efemcim 1 dilim pizzayı bol salatayla yiyebilirsin. 1 dilim pizza; 1 porsiyon ekmek, 1 porsiyon et ediyor. ama 1 dilimle ben duramıyorum malesef. sen de iyi ki yaklaşmamışsın hiç :)
----------
Ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar öğle oldu. hepiniz kendinize iyi bakın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?