Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol kuzum alırım roccolardan da tatlı isteğim epey dizginlendi gibi şükür nerdeyse 1 ay oldu 1kere light puding yedim 1 kere de meyveli yoğurt aldım
kayısı tatlı isteğimi de gideriyor hem de wc olayına da iyi geliyor
börek çörek pasta onlarla küstüm zaten biliyorsun sen de gün sofralarında bile yüzlerine bakmadım bu cuma kendim yapınca da aynı başarıyı gösterebilirim inşallah

ben artık uyumalıyım iyi geceler

aferin sana canımm , hadi bakalım iyi gecelerr

Son düzenleme:
fırsat buldukça geçmişi okuyayım...

aaaaa.... hediye alan kocalar da mı var???

bizimki "para senin elinde ne istersen al" der.. 20 yılda bir kez evlilik yıldönümünde çiçek getirdi. o da arkadaşların zoruyla olmuş
bir kez yüzük almıştı.. ama ağlayarak verdi. dedim ki pişman oldu galiba.. genç bir akrabanın hastalı haberini almış meğerse...
o oldu. bi daha bi şey görmedik:26::26::26::26::26:

valla taktım peşime getirdim fazlalıkarı... ama topiğin her sayfasında bir kısmını atıyorum

Eveeetttt.. bir gecelik geçmişi okudum... bitti..
bu dakka itibarı ile nöbette bitti..
ben kaçar..
evime gidip uyuyayım biraz...
mutlu günler, başarılı diyetler hepimize

tşk ederim canım Allah razı olsun hepinizden menünde gayet iyi görünüyo böyle devam edersen inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tabiki hep beraber

canım iyi günlerde kullanın tvnizi

banu ablacım çok sağol işallah rabbim korktuğumuza uğratmaz

inşallah bebeğim inşallah rabbim bütün hasta olanları tez zamanda iyi etsin iyiki varsınız

benim eşim sağolsun hediye almadığı için öle bi sorun yaşamıyoruz biz anlaştık sonuçta ikimizede hediye alsak kendi kesemize dokunuyo o yüzden hiç yanaşmıyoz zaten istediğim bişey olursa kendim alıyorum oda sesini çıkarmıyo sağolsun

ablacım mamişlerin gerçekten güzel görünüyo ve gayet sağlıklı tebrik ederim işte böle devam edersek inşallah sonuca ulaşacaz kısa zamanda Allahın izniylen

canım takma kafana buda gayet hoş duruyo kullandıkça içine siner belki

canım çok sağol inşallah öle olur iyi haberler alırızda rahat ederiz zaten o haberi aldığımda ilk paylaşcağım kişiler siz olacaksınız emin olun

SElamün Aleykümmmm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

Bu sabah sanki işe gidecekmişim gibi sabah 6da uyandım gecede neredeyse saat başı tuvalete kalktım gece çok fazla su içersem olacağı buydu
Kücük cimcime uyurken yanına yatıp uyusaydım diye düşündüm ama bendeki şansa yanına yatınca hatunun uyanacağı tutar
Sabahın 7 sinde sıcak limonlu ballı suyumu içtim yarım saat sonrasıda kahvaltımı ettim tabi yine resmini çektim ama akşam hepsini bir yayınlarım

Bugün spor salona gideceğim ama dün eşim arabamı alıp şirkete gitmiş hatta akşamda şirkette bırakıp şirketiin arabasıyla dönnüş bende söylendim tabi İşe giderken bu tarafta işim olursa senin gelip bırakırım ben olmadı giderken minibüsle gitte akşam ben gelip seni alırım aşkım dedi
Neyse ben gideyim de nasıl olduğu önemli değil

Herkese iyi geceler.bana lutfen destek olun moral motivasyona ihtiyacim var sanki bu kilolardan kurtulamayacakmisim gibi oluyorum diyeti boslayip sinirsiz yiyesim var yardiiiimmm

Canım sabret inan bir çoğumuz aynı şekilde hissediyoruz
Ben 8 ay boyunca gram kilo vermediğim hale pes edip sınırsız yemeye vermedim kendimi Çok şükür çünkü bir kere ipin ucu kaçtığında çok çok zor oluyor toparlamak
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

hayirli aksamlar

yenacim kizim iyi allaha sukurler olsun
kbabam bu gun cikti hastaneden
bende sizden kaciyorum verdiklerimin hepsini alinca beynim dank etcek heralde

Canım KPne ve kızına çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha göstermesin Aminnnnnnnnn
Birde Allah korusun güzelim çok güzel bir yol kat ettin bizden kaçarak ancak daha beter olursun Kilo vermenin ne kadar zor bir şey olduğunu sen çok iyi biliyorsun hedefine çeyrek kala sakın kendini salma güzelim

acaba cozutanları böyle aleme reklam etsekmi acaba

ay sabah sabah ne güldüm buna yaa
Bence kesinlikle işe yarar bir düşünce

ablacım mamişlerin gerçekten güzel görünüyo ve gayet sağlıklı tebrik ederim işte böle devam edersek inşallah sonuca ulaşacaz kısa zamanda Allahın izniylen

Sağ olasın canım inşallah dediğin gibi en kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize
Valla şimdilik her öğünümü çekmeyi planlıyorum umarım bir sorun çıkmazda bende devam ederim görüntülemeye eşim bile memnun zaten dikkat ediyordum ama şimdi salatada olsa fazla yememeye özen gösteriyorum

merhaba kızlar evde net yok artık . okulda da çocuklardan fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.

esım evde olmayınca ben kendımı yemeğe verdım. aklımı basıma toplamam lazım bılıyorum ama benım motıvasyon yerlerde surunuyor.

bugun sabah kendıme soz verdım ve ıkı dılım kepek ekmeği ile sadece peynır getırdım okula onları yedım. acıktıkça çay içiyorum. 3. fıncan oldu.

öğlen de salata yapacağım. yoğurtla yıyeceğim.

bır kaç gun bu sekılde yaptıktan sonra öğünlere çorba vs de ekleyeceğim.

ceco menunu çok beğendım.

led alan arkadsım hayırlı uğurlu olsun.

yaptığım alıntılar boşa gıttı hastası olanlara geçmişler olsun...herkese mutlu gun dılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…