Selamün aleyküm
nasılsınızz.....
meyracım afiyet olsun...
güzel olurdu valla şimdi ama ne yapacak halim ne de içecek halim yok....
hee dün akşam kaynım gelmiş yurtdışından apar topar görmeye gittik...görümcem güzel hazırlık yapmış ama hiç atıştırmadan atlattım...zaten bu dönemde gitmez kilocuklarım bare yemiyeyimde artı olarak dönmesin bana dimi yaniii
görende günlerdir ugramıyorum buraya sanır...dün ögleden beri gelemedim...bir sürü şeyler olmuş...
yenacım geçmiş olsunn...insan okuyunca bunları ben olsam yetişemem beceremem gibi geliyo ama Rabbim anneleri öyle bi donatmış öyle bi güç vermişki çocukları söz konusu olduğunda yapamıyacakları üstesinden gelemeyecekleri hiç bişey yok nerdeyse.....
buarada hasta olan herkese rabbim şifalar versin inş...
kuzucum durmuyo gene diş sıkıntımız var 2 gecedir uyku uyumuyoruzz...çok mızlandı ateşide çıkmış gidip ilaç verip uyutmayı deniyeyim...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..
Koscaman günaydın, Bu sabah step, aerobik 'im vardı. Hocamız çok eğlenceli bir kadın... Sonlara doğru oryantal dansindan artaksiyonlara bile giriyor...
Yena çok çok geçmiş olsun...Çocukları olanlar için söylüyorum, eminim artık onlar için yaşıyorsunuz... en güzel ve en zor olanları yaşıyorsunuz diye düşüyorum.
Bugun neler yapıyorsunuz? herkescikler iyimi?
Selam cücüşlerimm
ben geldim , dün arkadaşıma yeğeğe gitmiştim , orda kaldım , sabahta gelip , hazırlanıp okula gittimm
geçmişi şöyle bi okumaya çalıştım , destanlar yazılmış yine maşAllah
umarım herşey yolundadır fıstıklarımm , öpüyorum kocaammaann
Suan kuaförde sacima brezilya fonu yaptırıyorum
hoşgeldddiinnsenden bir şey rica edebilir miyim gördüğüm kadarıyla sen bayaa kilo vermişsin bize hem 102 kilo halini hemde şuanki halini resip koyarak gösterebilir misin bizde gaza geliriz biraz
canım benim şimdi seni arkadaş olarak ekleyeyim , orda var fotolarım , yanyana öncesi sonrası değil ama ayrı ayrı var , bakabilrisinn
baktım fotoğraflarının hepsine zayıfladıkça güzelliğin ortaya çıkyor çok güzel gerçekteennnn
geçmiş olsun kuzuya canımYena ablacim gecmis olsun kizina cok sukur kotu bisey cikmamis. iste yavrular boyle boyle hayat mucadelesini ögreniyorlar
abimij esi 1 aydir bizde yigenim var 1,5 yasinda benim kuzu kanepede yatarken tokati indirdi dudagini purtturdu agladi icim sizladi yasam bir mucadele Allah yavrularimizi korusun amin
ben temizlik işlerini pek sevmiyorum canım onlar büyüyor gözümde yoksa mamaları 10 çeşit de olsa yaparım hiç üşenmemoff atlattık çok şükürrr misafi deilde benim küçük cadı yoruyo beni çıkmıyorum o yüzden kimseye napayım gitiğimden bişey anlamıyorum durmuyo yaramaz ordan oraya en iyisi evde oturmak aslında artık ev gezmeside sıkıyo beni eşim saolsun ne zaman müsait olursa dolaşıyoruz sahildi vs.. o yüzden gerek kalmıyo rahatlıyorum sanırım 2 yıl evde oturunca doğuda bıkkınlık geldii
neyse inşallah sende atlatırsın yakın olsak ta yapsam 1 çeşit bence sen yerim diye canın istemiyoooo bişey yapmak
ooyyy geçmiş olsunnn bak bana göre şanslısın yena yerleşik bi hayatınız var düşünsene 2 yılda bi memleket deiştirdiğini çoluk çombalak tepe taklak oluyoruz resmen
allah korusun yavrularını dün misafirin oğlunun dudağına benim kız çay tabağını vurmuş kanadı dudağı dişi kesti sanırım korktum çocuk işte özürde diledim ama napayım bazen engel olamıyoruz sanırım öle öle kendilerini savunmayı öğrenecekler
ne güzel daim olur inşallahherkese günaydıınn ve sonunda bugün tartıda eksili rakamları gördüm çok mutluyum
asuuuuuuuuuuuuuu yeemmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallah eksi görmüyorum diye kahvaltıda cozutmazsınnnnnn
menün güzel kilo verdiğinin farkedilmesi daha da güzelBenim bugun, SP günüm,
Bu sabah, taze soğanlar üzerine kırılmış bir ad. yumurta ve light peynir + dukan ekmeğim yedim.
Şimdi fırına yemeğimi koydum. Pişmesini bekliyorum. a saat 15.00 olmus. (1,5ad. kabak rendelenir, biraz light beyaz peynir, bir kaşık yoğurt, bir ad. yumurta, kırmızı biber, karabiber, maydanoz karıştırılır. Yağlı kağıda dökülüp fırınlanır. )
yemekten sonra, sekersiz türk kahvesi ile bir birlikte bir küçük kase dukan puding yiyiceğim.
Akşama fırında somon balık ve salata yapacağım. Aksam yemeğinden sonra yeşil çay içerim...
Bu sabah kilo verdigim insanlar tarafından farkedildi.... acayip güzel bir duygu... mutluyum, mutlu ol..
Selam kizlaaaaaaaaaar ne var ne yok ? hepiniz iyisiniz insallah,
ben bugun oruc tutuyorum kazalarim vardi, sabah karar verdim tutiyim dedim :))
yoksa zorlicak, 8 günüm var toplamda, yavas yavas tutiyim iste,
demin tartildim ve 98,1 ciktim,
insallah cumaya kadar 97 yi görürüm, bunu cok istiyorum
bu is olacakmi dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?