Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım ne çok koşturmuşsun bugün
geçmiş olsun kızına Allah korumuş oğlunu da kızını da neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım

yenacım ne çok koşturmuşsun bugün
geçmiş olsun kızına Allah korumuş oğlunu da kızını da neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım

Sorma canım yaaa...
Offf hala kendime gelemedim...

Sen naslsın canım.

Hayır..Buradayım daha..
Kafam yerinde değil pek.
O yüzden dikkatim dağılsın istedim..
Zaten yarım saat kaldı çıkmaya...

az kalmış çıkmana ben dağıtayım kafanı:)
aklın çocuklarda tabii
ama benim karnım çok aç biliyormusun:))sabah tartıda eksiye doğru hareket olmazsa kardeşimde ne bulursam yiyeceğim galiba

Sorma canım yaaa...
Offf hala kendime gelemedim...

Sen naslsın canım.

Allah çocuklarımızla imtihan etmesin canım çok zor ben kızları yolcu ettikten sonra camdam bakıyorum okuya okuya arkalarından karşıya geçerken nasıl içim cız ediyor bazen Allah korusun cümlesini
ben iyiyim açım işim çok misafir gelecek yapmam lazım ama canım istemiyor sonuç olarak perşembe cuma yorucu geçecek

az kalmış çıkmana ben dağıtayım kafanı:)
aklın çocuklarda tabii
ama benim karnım çok aç biliyormusun:))sabah tartıda eksiye doğru hareket olmazsa kardeşimde ne bulursam yiyeceğim galiba

Canımsın sen yaaa..

Ne desem bilemedim asucuğum..belki senin vücut ağırlığın bu aralıktadır..
Onu öğrensen daha iyi olur..bu şekil kahrediyorsun kendini..
ayrıca sağlık olsun bu kadar takma..boyuna göre,yaşına göre gayet iyisin,sağlıklısın...
Son olarak sen 5 kiloyu havada karada verirsin inanıyorum ben...Odaklanma o kadar basküle vb.

Son düzenleme:

Aynen bende öyleyim...Kızımın parmağı oğlumun dudak bükerek bana gelmesine kahroldum yaa..
bazen diyorum alayım çocuklarımı kapatayım evde tek başımıza yaşayalım hiiç dışarı çıkmayalaım böylece hayatın kötülüklerinden korurum onları :))

bu sözleri çok duyuyorum bu ara takmaya takmıyorum ama 7li rakamları çok istiyorum
çok şükür sağlıklıyım dediğin gibi artık fazla kasmayacağım inşallah

Aklıma Erkin Koray geldi.O kızını okula göndermemiş..Kızının annesiyle ayrıldıktan sonra kızını kimselere emanet edememiş..hep yanında olsun,hep o baksın diye..
Hem de eğitim sistemini protesto etme babında..ne kadar doğru bilemiyorum ama şimdi pişmanmış tabiii..
Yıllarca düzeni protesto etmişsin şimdil banka reklamında oynuorsun diye eleştirmişler epey Erkin Koray'ı...

ben de duymuştum erkin korayın kızını okula göndermediğini
nereye ve ne zaman kadar yanlarında olabiliriz ki Allah korusun tüm kötülüklerden yavrularımızı

bana müsade kızlar hepinize hayırlı geceler
yenacım 10dk kaldı çıkmana senin de bir mesai daha bitirdin ne güzel çalışmak değil mi
neyse ben kaçtım sabah benim mesai erken başlıyacak malum sonra uyuyamayacağım da kardeşime gideceğim için

Yena ablacim gecmis olsun kizina cok sukur kotu bisey cikmamis. iste yavrular boyle boyle hayat mucadelesini ögreniyorlar
abimij esi 1 aydir bizde yigenim var 1,5 yasinda benim kuzu kanepede yatarken tokati indirdi dudagini purtturdu agladi icim sizladi yasam bir mucadele Allah yavrularimizi korusun amin

İyi geceler canım..
yarın ben de erken kalkacağım kızımla okuluna gideceğim...

geçmişi okurken seni kaçırmışım yena.. çok geçmiş olsun..

Teşekkür ederim kızlar...

katrem, kıyamam bebeğine ya

Selam kizlar,

yenacim cok cok gecmis olsun ya hersey üst üste gelmis resmen.
anne olmak eminiiiiiiimki cok zordur, tatmadim ama düsünebiliyorum

bende birazdan yatcam, bi ugriyim dedim, iyi geceler herkese

hayırlı geceler kızlar
dün gece erken yattım bu sabahda eltime gittim az önce geldim geçmiş birikmiş okumaya çalıştım ama bitiremedim çok uykum geldi gerisini sonra okurum

Dafi, gelininizin kardeşine üzüldüm canım Şifa diliyorum. Senin de kapıların nihayet takılmış, güle güle otur.

[/B]

soğol umutcum teşekkür ederim nihayet kapılara kavuştuk

hakkında hayırlı olan neyse mevlam o tarafa çevirsin inşaAllah

yena cım geçmiş olsun yavrularına Allah acılarını göstermesin

selamun aleyküm kısceleeerrr
Allah hayırlı bir gün geçirmeyi nasibetsin

geceden beri kimseler gelmemiş

Canım hayırlı olsun yeni televizyonun

Canım benimde olculeri hatirlatirmisin

Ben 1.5 sene önce biraktim gerçekten çok rahatım inşallah tekrar baslamassin canım

Canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…