Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

DİKKAT DİKKATTT !!!!!!!

kızlar tüm topicin huzurunda söz veriyorum , 19 Ocakta eşim geldiğinde ben en kötü ihtimalle 74lerde olacağım, ama daha iyiside olabiliirrr

Gözüm üzerinde

Canım çok geçmiş olsun bıldırcın yumurtasi icebilirsen çok iyi geliyor

selamun aleyküm herkese günaydın...
işyetim malum hemen size bakındım ve kaçıyorum...

yılbaşı eşimin çocukluk arkadaşları ve eşleri ile geçecek ben eşimi memnun etmek için bişey demedim normalde çok önemsemem(biraz odunluk var genlerimde) ama değişiklik olur bizede... şimdiden gerildim 2 bayanda çubuk gibi bende tospili uff hiç rahat olmayacağım ama napıyım ben hakettim...

canım biz pastacı olsak durumumuz daha vahim olurdu Allah korusun ama bizim ustalar çıbık kraker gibiler (Cecoşumun dediği gibi)yapıyorlar yemiyorlar...sadece geçen yıl bir yaş pasta ustamız vardı boyu çok uzundu ama 130-140 kg arası vardı pasta yaparken mesela fıstıklımı yapıyor 3 avuç pastaya 1 avuç ağzına atıyordu.bu fıstıklarda çikolata kaplı draje yani...Şekerin vücudumuza zarardan başka bir getirisi yok...

saol canım bende uzun süredir düşünüyordum saçım püskül gibi olmuştu zaten cansız akşam geç çıkıyorum bir pazar günü vakit ayıramıyorum geçen gün bahsetmiştim aşı için doktora gittiğimde aradan çıkardım

kız senin annen komplo kuruyor san resmen kanma benimki bu konuda vicdansızdır acımaz eleştirir kendisi çok zayıf sankimde...
bende görümcek diyorum benimkilerin küçüğü neyderse 34 beden ama asla kilo konusunda laf sokmaz hatta her konuda destekçimdir büyüğüde kendisi 46 bedendi baya kg verdi çalıştığı dönem ondan biraz gururlanır benimnde yaram olduğundan bazen gocunurum...

ellerine sağlık canım ocak sonu inşallah daha incecik oluruz...

Nevinim sen bugün de mi çalışıyorsun, kıyamam. Ellerinize sağlık valla, İstanbul sayenizde yılbaşında pasta yiyecek :)

kuzum bak bu yılbaşı senin de miladın olsun. sonraki yılbaşında çubuğun da çubuğu ol sen :) zaten çok güzelsin, o hatunlara da bakma sen. yazın katılacağın düğünleri düşün, yılbaşı da neymiş :)

Günaydın fıstıklarıımm
ohh dün gece muhabbetler muhabbetler , oku oku bitiremedimm
bizde dün arkadaşlarla sinemaya gittik "Alacakaranlık"ı izlemeye , oohh çok tatlıydı yaa son film
sonrada arkadaşlarda kaldım , yine sokak kuşu Aynur moduna girdimm
sizde keyifler nasıııll ??

Esoşumm bitti geçti o günler kuzum ama yaraları hep baki kalıyor maleseff , insanlar nasıl bu kadar acımasız oluyorlar yaa , biz onların çocuklarını mutlu etmek için ellerimizden geleni yapıyoruz , onlar sırf kilo meselesi yüzüne çocuklarının mutluluğuna engel olmaya çalışıyorlarr , yuhh artık yaa yuhh , bunların hesabını diğer tarafta görüşürüz.....
canım benim o kilo olaylarına bende çok maruz kaldım , takacak bi kulp bulamayınca son çare kilolara takılıyorlarr maleseff
eşimle balayındayız yemek yiyoruz , kaynanam arıyor diyorki " söyle Aynur'a çok yemesin , zaten kiloluu " , bu lafın üstüne ne diyeyimki beennn
evlenmeden önce yada sonrasında duyduklarımı hiç söylemiyorum zateennn :26::26::26:

ye bebişimm ye afiyet bal şeker olsuunn , ama yinede çok yeme bebeem , azcık azcık tadımlık yee

2013 bizim yılımız olacakkk

geçmiş olsun canımmm

hoşgeldin canımm , tebr,k ederim 2 ayda 15 kilo süper b,r sonuçç , azmin daim olsun , devamını bekliyoruuzz

yeni çizelgen hayırlı olsun Baharcım , fazla kilolar patır patır dökülsün , çizelgen zağlıcakla ilerlesin inşAllahh

Bendeee ölçülerimi bildirmek istiyorummm

göğüs :110
bel: 110
basen : 135

nasıl bir vücut şeklim var Allahımmmmmmm

tünaydııın kazlarr sanırım 3-4 ay sonra bugün mükemmel bir kahvaltı yaptım herkese mutlu günler ben biraz geçmişi okuyayım

Günaydın Kızlar

Yena işe başlamışsın hayırlı olsun Kilolarında da eksilme var maşallaahh 99-100 arası gidip geliyordun çizelgen 97 diyor

Yeni uyandım duş alıp saçlarımı yapıp giyinip işe gidicem 15:00-01:00 çalışıyorum işin kötüsü yılbaşında da yani yarında bu vardiyada çalışıyorum yeni yıla şirkette girmek hiç içaçıcı gelmiyor Geçen sene istanbulda aşkımın yanındaydımmm ... Ahhh ahhhh Onurda çalışıyor zaten Fatsaya mağaza açmaya gittiler. Aşkımdan ailemden ayrı, çooooooooooook sevdiğim iş arkadaşlarımla beraber giricem yeni yıla

Herkese güzel bir pazar geçirmesini diliyorum benimki güzel olmayacak o belli hatlar çok yoğun çünkü pazar günleri gece geldiğimde okurum ne var ne yok.

Selamün Aleykümmmmm

Herkese iyi günlerrrrrrrrrrr :122: :122:

Biraz geçte olsa uyanıp kuzenle kahvaltımızı ettik ailecek tabi çocuk dershaneye geç kalacak diye acele ettim ve kahvaltımı yine çekemedim
Neyse artık öğlen ve akşama inşallah
Eşimin yeğeni sabah biz uyurken çıkıp gitmiş başka bir yere kahvaltıya davetli oldukları için. Ayıp oldu diyemiyeceğim sonuçta bizim belliydi geç yatıp geç kalacağımız üstelik zaten bize emrivaki yapmıştı ama sonradan pişman oldu geldiğine oyun konsolu oynamasını beceremiyince tablette okeye talim etmek zorundaydı eşimle kuzende sabah 5 buçuğa kadar oturmuşlar
Çocuk fazla kibirli olunca tenezzül edip sohbet bile etmemiş onlarla hatta bir ara hadi çıkın odadan kapatın konsolu ben uyuyacağım diye çıkışmış dayısına bacak kadar boyuyla eşimde eşşek biz seni uyarmıştık yat uyu işte koltukta biz sonuçta sessiz oynuyoruz diye fırça atmış
Alışmış her dediği olsun olmayıncada bozulmuş ama eşim boşver diyor

Neyse kızlar size doyum olmaz ama daha yemek yiyeceğim öğlenlik sonrada duş alıp saçlarımı kurutayım, çantamı hazırlayıp yollara atayım kendime
Gece artık sohbet ederiz inşallah

Günaydın kızlar,

saat 8 olmadan uyandım. dün evden çıkmayarak üşütmeyi nasıl başardıysam geceden beri sinüslerim ağrıyor. inşallah bugün toparlarım ilerlemeden[

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın

Hakikaten çok berabat çalışma saatin özellikle yılbaşı gecesi açısından ama ne yapacaksin mecbur
Allah yardımcın olsun güzelim

Buradayım şekerimmmmmmmmmmmmmm

hayırlı pazarlar herkese
dün 1 saat yürüyüşümü yaptım sonra arkadaşım kahve yeşilçay keyfi yaptık
akşam da misafirliğe gittik kahvaltıdan sonra meyve dışında bişey yemedim akşam ikramları yedim teyze tepemde ye ye deyip durdu zaten
orda o kadar çay kahve içtik ama eve gelince çok uykum geldi ben de uyudum sohbeti de kaçırdım tabii
sabah şükür tartıda artı görmedim tedbirimi aldığım için :)
birazdan da eşimle yürüyüşe gideceğiz inşallah bugün ve yarın çok dikkatli besleneceğim salı günü kayınvalideme gideceğiz orda yerim diye düşünüyorum uzun süredir gitmedik yemezsem olmaz annem de gelecek hem ona da sus payı olur yersem bana söylenip duruyordu kötü oldu ye diye
yenacım -700e çok sevindim canım
arkadaşlar yılbaşında yine de abartmayın derim ben ölçüyü kaçırmayın sonra üzülürsünüz
benim o konuda bir endişem yok biz de ekstra bi durum olmayacak çünkü
aynurum gezgüçüm

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler:)ben eskilerden ve kaçaklardan ama burdaki sıcak ortamı asla unutamayanlardan...gelip biraz bilgi vereyim istedim.okula başladığımdan beri o kadar yoğunum ki...günler birbirini kovalıyor gibi geçiyor.bi kalkıyorum ptesi bi bakıyorum pazar hic anlamıyorum bile.eskiden 1.dönem bitmek bilmezdi.şimdi hiç bişeye yetişemiyorum sanki...neler yaptım biraz bahsededyim.en küçüğüm 23 aylık oldu 21.ayında sütten kesebildim ancak.ortancam 4 yaşında kreşte,en büyüğüm ilkkokul 2.sınıfta...ben çok ders almadım haftada 17 saaat dersim var ancak matematik öğretmni olunca test kitapları çeşit çeşit öğrenci gibi evde çalşıyorum.yazılı hazırla test hazırla bunları oku ...bi de akıllı tahtaya geçmişler ben yokkn oraya döküman hazırlıyorum fln...en küçüğüm yokluğuma çok zor alıştı.her akşam kapris, gece geç yatmalar...1 de ancak uyuyor.böyle olunca kendime nerdeyse pek vaktim kalmıyor...gerçi çalışmak iyide geldi ama koşuşturmacada çok işte...

kilo durumlarına gelince benim tartı bozukmuş demiştim bilmem hatırlayan varmı?neredeyse 3,5 belki 4 kilo eksik tartıyormuş birde tefaldi güya 1 yıllıktı.değiştirdiler yenisini verdiler.kendimi 76-77 sanan ben 80-81 i görünce dumur oldum..ne ara almışım o kadar kiloyu bilmiyorum sonuçta yavaş yavaş 76 ya inmiştim geçen yıl ocakta.ağustosa kadar 4 kilo almışım hiçte farketmedim aklım da almadı....şimdi de 81-83 arası gidip geliyorum.diyet yapmıyorum diyebilirm..bazen su orucu tutuyorum onuda eskiler bilirler.basur problemim çok şükür baya rahatladı.devam etmeye çalışıyorum.listede olmasam da olur ama ara ara gelip sizlerle sohbet edeceğim.çok özledim çünkü

canselcim hhoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim
hep aklımdasın hatta bir ara okuluna uğramayı bile düşündüm
evinizin oralardan geçerken bakınıyorum hep
tempon yoğun 3 de çocuk olunca vaktin hiç kalmıyordur tabii
fırsat buldukça seni görmek bizi mutlu eder canım

Selam....
Saat kaç oldu ben bugun mutfaktan çıkamadım. Dahada işim var. Yemek yapıyorum... Sabah marketti kahvaltıydı, alınanları yıka kurula, poşetle döşe... ay ne çok yoruldum gene.. mutfaktaki işimi bitereyim geleceğim gene..
geçmişi okudum ama alıntılar yamadım. bi nevine şey dicem sen gönnüne güzel bir kadınsın...

Meraba yavru kuslarim, yarali ceylanlarim, siskodaslarim

Bugun yine niyetliyim o yüzden hic halim olmuyor, yemek yemeyince enerji olmuyor anacimm yaaa
yarisini tuttum o yüzden ara veririm diye düsünüyorum, artik sonrada haftasonlari tutarim biter,
haftaici tutamam issaatlerime denk gelyor iftar saati o yüzden olmuyor..

Bugun Pazar ve yine cok sIkici..
yarinada planlar suya düstü,
kizlarla bulusmayi saliya erteledik, cünkü pazartesi kimse icin uygun olmadi pek,
Sali aksam buluscaz bende, mamalar hazirlicam ama cokda abartmam sanirim,

simdide gidim anneme yardim ediyim bari, yoksa vakit hic gecmicek..
öperim herkesi

hoşgeldin Cansel , seni tekrardan görmek ne güzell , sende çok güzel kilolar verdin , azıcık sıksan eski formuna döneceğine inanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…