evet tatlım çalışıyorum millet ne pastasevermiş yahu...çikolatalıları bitiriyoruz birazdan...kaldı beyaz kremalılar...Nevinim sen bugün de mi çalışıyorsun, kıyamam. Ellerinize sağlık valla, İstanbul sayenizde yılbaşında pasta yiyecek :)
kuzum bak bu yılbaşı senin de miladın olsun. sonraki yılbaşında çubuğun da çubuğu ol sen :) zaten çok güzelsin, o hatunlara da bakma sen. yazın katılacağın düğünleri düşün, yılbaşı da neymiş :)
Selam....
Saat kaç oldu ben bugun mutfaktan çıkamadım. Dahada işim var. Yemek yapıyorum... Sabah marketti kahvaltıydı, alınanları yıka kurula, poşetle döşe... ay ne çok yoruldum gene.. mutfaktaki işimi bitereyim geleceğim gene..
geçmişi okudum ama alıntılar yamadım. bi nevine şey dicem sen gönnüne güzel bir kadınsın...
hoşgeldin Cansel , seni tekrardan görmek ne güzell , sende çok güzel kilolar verdin , azıcık sıksan eski formuna döneceğine inanıyorumm
kıs seni gezgin film nasıldı ben kitabınıda okumuştum hastasıyım...
örtmenim sabah 8 de kepekli sandviç yemiştim. şimdi öğle yemeği yedim arada 2 adet mini ekler attım ağzıma artık elim ayağım titreyince...ama erimiştir sanırsam 5 saat full ayaktaydım itiraf ediyorummm
ya bide eşlerinizin ailesinden bahsettinizya gerçekten üzüldüm...
bana direk o şekil konuşan olmadı 80 kg civarındaydım ilk tanıdıklarında tabi evlenince 20 kg ekleyince eşime diyolrardı kilo iyi bişey değil zayıfla diye banada duyuruyorlardı
tabiki...eşim kızmış sonra ben yokken nevin alınır neden ileri geri konuşuyorsunuz bizi ilgilendirir diye o gün bugün konuşmuyorlar sadece bekar halası var 40lı yaşlarda fiziği güzel açıp göbeğini gösterir ayy göbeğim çıktı diye..onlara cevap vermenin vaktidir artık...
ben gittim sizi de çok öptüm...
Selamm bu topice biraz göz attim
bende fazla kilolarimdan sikayetciiyim ve cok üzgünüm kilom suan 83,6 ve 20 yasindayim
farkettim ki sevgiliden kilo yüzünden laf isiten sadece ben degilmisim
cok kirici bisey bilirim ben sevgilim le 17 yasinda tanistik o zamanlar 65 kiloydum
hep bazi nedenler yüzünden ayrilip barstik ve en son 1 sene önce baristik
ve en son barismamizdan beri beni kilo yüzünden hep kiriyo kirci laflar
mesela ben annesinle cok tanismak istyiorum
önce zayifla ondan sonra seni tanistircam diyor
ve daha cok sey
biliyorum ondan hayir gelmiceni bana cünkü evlensek daha cok kircak beni
kabull edemicek beni böyle kilolu
ne yapsam bende bilyiorum en son kavgaizda ondan ayrildim senden bana hayr gelmez dedim
sonra gine bi sekilde gine barisitik ona cok soguk davranicam
ve bi yandan da kilo vercem bakalim nolyuo o zaman
o beni begenmezkene ben onu begenmicem
Sizelere soru soracağım;
1- Yemek yaparken, farkında olmadan atıştırıyormusunuz?
Örneğin, havuç rendeleyip kalan parçayı ağzınıza atıyor munusun?
Çorba karıştırırken, tadına bakmak babında 5-6 kaşığı buluyormusunuz? gibi...
sevgiler, saygılar
bizde yilbasi gecesi icin program yaptik kizlarla, bugun ellerim kollarim dolu alisveris yaptim cok güzel seyler hazirlicam,
yemicem diyemicem cünkü yicem ama gercekten o gece artik son olcak yanikacirmamaya tabi yinede dikkat etcem, abartmam yani
gecmis olsun canim nasil kisildi sesin kiz naptinki sogukmu ictin?
Aynurcum ve Esracim yazdiklarinizi okudum ve size hak veriyorum,
sisko bir gelin olmak cok cok zor biseydir bunu düsünebiliyorum,
ben sisman bir gelin asla olmak istemiyorum, en büyük cabamda bunun icinsevgilim felan yok ortada ama yasim malum
eger bisey olacak olursa sisko bir gelin olmak istemiyorum, düsünsene seni istemeye geliyorlar kaynana falan hemen yandan $öyle bi bakar,
lafi edilmezmi hic, elbet bir eden bulunur.. oda kalbimizi cok yaraliyor..
yada alisverise cikilcak, üzerimize olacak kiyafet bulamicaz, resmen rezillik..
bundan cok korkuyorum, ve zaten güzel bir gelin olmak isterim,
o yüzden tombulkelebek arkadasim sende hemen aramiza katil, serüvene yeniden basla
Gözüm üzerinde
Canım çok geçmiş olsun bıldırcın yumurtasi icebilirsen çok iyi geliyor
Geldim şükür işlerim bitti. Biraz dinleneyim aksama spora gideceğim...
Benim yeni yıl kutlaması için, üç adet tolerem olacak.1 kuyemis aldım. Birazcık yiyeceğim. Izgara balık sipariş etmeyi düsünüyorum? yanına bir sürü satala çeşidi yapacağım. 2 bir adet portakal yiyeceğim. 3 tolerem ise azıcık alkol... başka hiç bir kötü niyetim yok. Nasıl sabahina 85.9 olacaksam...
Sizelere soru soracağım;
1- Yemek yaparken, farkında olmadan atıştırıyormusunuz?
Örneğin, havuç rendeleyip kalan parçayı ağzınıza atıyor munusun?
Çorba karıştırırken, tadına bakmak babında 5-6 kaşığı buluyormusunuz? gibi...
sevgiler, saygılar
Selamm bu topice biraz göz attim
bende fazla kilolarimdan sikayetciiyim ve cok üzgünüm kilom suan 83,6 ve 20 yasindayim
farkettim ki sevgiliden kilo yüzünden laf isiten sadece ben degilmisim
cok kirici bisey bilirim ben sevgilim le 17 yasinda tanistik o zamanlar 65 kiloydum
hep bazi nedenler yüzünden ayrilip barstik ve en son 1 sene önce baristik
ve en son barismamizdan beri beni kilo yüzünden hep kiriyo kirci laflar
mesela ben annesinle cok tanismak istyiorum
önce zayifla ondan sonra seni tanistircam diyor
ve daha cok sey
biliyorum ondan hayir gelmiceni bana cünkü evlensek daha cok kircak beni
kabull edemicek beni böyle kilolu
ne yapsam bende bilyiorum en son kavgaizda ondan ayrildim senden bana hayr gelmez dedim
sonra gine bi sekilde gine barisitik ona cok soguk davranicam
ve bi yandan da kilo vercem bakalim nolyuo o zaman
o beni begenmezkene ben onu begenmicem
Gecmisi soyle bir okudum. Fazla birikmesin dedim. Gecmis olsun diyen arkadaslarimdan Allah razi olsun. Sesim azicik gelir gibi oldu.
Soylemeden gecemiycen. Nevzamansiz nasil bir ortamdasin oyle. Senin verdigin bir kilo benimkinin 3 katina esit bence. Yav ben pastalari gormeden surekli hayallerimi susluyor, bir de surekli burnumun dibinde olsalardi fazla dayanamazdim herhelde. Allah yardimcin olsun arkadasim. Takdir ediyorum seni.
Bir de arkadaslar ben spor yapamiyorum ama soyle dimtis muziklerle harekatleniyorum. O da biseydir diyorum. Simdi sizden istedigim soyle insani kanini kaynatacak dans muzikleri onerisi istiyorum. Eskilerden de olabilir. Youtube dan felan dinliyorum. Hem istahim cosunca muzik iyi geliyor. Benim listem soyle
Dim dim- sertab erener
Party shaker
Bara bere - alex gibi biseydi
Womanizer - britney spears
Gangnam style -
Aklima gelmedi. Oneriniz olursa sevinirim. Benim kiz cagiriyor. Daha dogrusu ajitasyon yapiyor. Byeee
Evt hareketli muzikler sayesinde bizde hareket ediyoruz ohh yansin kaloriler benim tavsiyem sunlar ( en azindan benim dans ettigim parcalar )
Shakira : Addicted to you
Usher : Scream
Dj Mam's feat. Jessy Matador :Zumba He Zumba Ha
Günaydın fıstıklarıımm
ohh dün gece muhabbetler muhabbetler , oku oku bitiremedimm
bizde dün arkadaşlarla sinemaya gittik "Alacakaranlık"ı izlemeye , oohh çok tatlıydı yaa son film
sonrada arkadaşlarda kaldım , yine sokak kuşu Aynur moduna girdimm
sizde keyifler nasıııll ??
Esoşumm bitti geçti o günler kuzum ama yaraları hep baki kalıyor maleseff , insanlar nasıl bu kadar acımasız oluyorlar yaa , biz onların çocuklarını mutlu etmek için ellerimizden geleni yapıyoruz , onlar sırf kilo meselesi yüzüne çocuklarının mutluluğuna engel olmaya çalışıyorlarr , yuhh artık yaa yuhh , bunların hesabını diğer tarafta görüşürüz.....
canım benim o kilo olaylarına bende çok maruz kaldım , takacak bi kulp bulamayınca son çare kilolara takılıyorlarr maleseff
eşimle balayındayız yemek yiyoruz , kaynanam arıyor diyorki " söyle Aynur'a çok yemesin , zaten kiloluu " , bu lafın üstüne ne diyeyimki beennn
evlenmeden önce yada sonrasında duyduklarımı hiç söylemiyorum zateennn :26::26::26:
ye bebişimm ye afiyet bal şeker olsuunn , ama yinede çok yeme bebeem , azcık azcık tadımlık yee
2013 bizim yılımız olacakkk
geçmiş olsun bebeeem , anneciğin ne güzel bakar şimcik sana
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?