Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet tatlım çalışıyorum millet ne pastasevermiş yahu...çikolatalıları bitiriyoruz birazdan...kaldı beyaz kremalılar...

en son yazdıktan sonra şimdi oturdum 2. furya birazdan başlıcak anammm ayaklarım kopuyor bu beden kaldıramıyor bunca yükü ben kararımı verdim inşallah dönmeyeceğim...sana geçmiş olsun canım birden soğuklar geldi mideni üşütmüşsündür bir ara eşimede olmuştu..nane limon iyi gelir...

hoşgeldin Cansel , seni tekrardan görmek ne güzell , sende çok güzel kilolar verdin , azıcık sıksan eski formuna döneceğine inanıyorumm

kıs seni gezgin film nasıldı ben kitabınıda okumuştum hastasıyım...

örtmenim sabah 8 de kepekli sandviç yemiştim. şimdi öğle yemeği yedim arada 2 adet mini ekler attım ağzıma artık elim ayağım titreyince...ama erimiştir sanırsam 5 saat full

ayaktaydım itiraf ediyorummm

ya bide eşlerinizin ailesinden bahsettinizya gerçekten üzüldüm...

bana direk o şekil konuşan olmadı 80 kg civarındaydım ilk tanıdıklarında tabi evlenince 20 kg ekleyince eşime diyolrardı kilo iyi bişey değil zayıfla diye banada duyuruyorlardı

tabiki...eşim kızmış sonra ben yokken nevin alınır neden ileri geri konuşuyorsunuz bizi ilgilendirir diye o gün bugün konuşmuyorlar sadece bekar halası var 40lı yaşlarda fiziği güzel açıp

göbeğini gösterir ayy göbeğim çıktı diye.. onlara cevap vermenin vaktidir artık...

ben gittim sizi de çok öptüm...

film çok datlıydı beebeeem yaa , valla diğerleri kitaba nazaran çok sönük kalmıştı ama bunu ççook beğendimm

olsun cücüüm bişicikler olmaz 2 tane minnak eklerdenn ,sıkıntı etme dediğin gibi gitmiştir zaten onlar şimdiyee

ammaann kuzuum milletin ağzı torba değilki büzesin , diyecek bişey bulamayınca kilomuza laf söylüyorlar malesef ama eşimde onlara gerekeni söyledi , tavrını koydu fakat laf ağızlarından çıktıktan sonra geri dönüşü olmuyo

kaynanam geçen gün geldiğinde ne var ne yok döktüm içimdeki herşeyi , bişey demedi diyemedi , haksızdı çünkü hem o hemde diğerleri , ben şimdi eşimin ailesidir der saygımı duyarım , sevmeyede devam ederim ama bana yaşattıklarını son nefesime kadar unutmam unutamamm :26::26::26:

Selamm bu topice biraz göz attim
bende fazla kilolarimdan sikayetciiyim ve cok üzgünüm kilom suan 83,6 ve 20 yasindayim
farkettim ki sevgiliden kilo yüzünden laf isiten sadece ben degilmisim

cok kirici bisey bilirim ben sevgilim le 17 yasinda tanistik o zamanlar 65 kiloydum
hep bazi nedenler yüzünden ayrilip barstik ve en son 1 sene önce baristik

ve en son barismamizdan beri beni kilo yüzünden hep kiriyo kirci laflar
mesela ben annesinle cok tanismak istyiorum
önce zayifla ondan sonra seni tanistircam diyor

ve daha cok sey
biliyorum ondan hayir gelmiceni bana cünkü evlensek daha cok kircak beni
kabull edemicek beni böyle kilolu

ne yapsam bende bilyiorum en son kavgaizda ondan ayrildim senden bana hayr gelmez dedim
sonra gine bi sekilde gine barisitik ona cok soguk davranicam
ve bi yandan da kilo vercem bakalim nolyuo o zaman
o beni begenmezkene ben onu begenmicem

Kizlar bende ölcülerimi aldim, hem vakit vardi hemde bide ben bakayim dedim, Esracim ekelrmisin beni bu aydan sonra ölcerim hep ??
Bunuda kontrol altinda tutmak istiyroum, zayiflayip zayiflamadigimi anlamak adina..

Gögüs 102
Bel 94
Basen 133

dogrumu aldim acaba??

Hosgeldin aramiza canim, yasin daha cok kücük ne güzel, cabuk kilo verebilirsin sen,
benden 5 yas kücüksün :)
iyiki senin aklin cabuk basina geldi, benimki baya sürdü
bize katil, tatlidan ve zararli seylerden uzak dur, biraz fazla su ic, birazda hareket oldummu tamamdir

aklim aslinda cok cabuk basima gelmedi 6 ay once felan bana bu kirici sözleri söylemeye basladi ve ben onu sevdigim icin her seferinde affetim
ve hala da cok seviyorum beni kirdigi halde bile aslinda ondan nefret etemem gerekiyo

aslinda bi yandan artik ondan intikam almak istyiorum bi yandan da hayir yapma onu cok seviyosun diyorum yani bende cok kararsizim ne yapmam gerektinde
4 gündür diyetdeyim ve birazda olsa kilo verdim
cok hirlslandim bu laflari bidaha duyunca
artik beni eskisi gibi begenmiyomus beyfendi
önce bi kendi tipine baksin ondan sonra konussun
:))

bu hirs bitmeden benim de kilo vermem gerekiyo
yediklerime cok dikkat edyiorum cok uykuyu seven ben uyumuyorum öglenleri :)

Geldim şükür işlerim bitti. Biraz dinleneyim aksama spora gideceğim...
Benim yeni yıl kutlaması için, üç adet tolerem olacak. 1 kuyemis aldım. Birazcık yiyeceğim. Izgara balık sipariş etmeyi düsünüyorum? yanına bir sürü satala çeşidi yapacağım. 2 bir adet portakal yiyeceğim. 3 tolerem ise azıcık alkol... başka hiç bir kötü niyetim yok. Nasıl sabahina 85.9 olacaksam...

Sizelere soru soracağım;
1- Yemek yaparken, farkında olmadan atıştırıyormusunuz?
Örneğin, havuç rendeleyip kalan parçayı ağzınıza atıyor munusun?
Çorba karıştırırken, tadına bakmak babında 5-6 kaşığı buluyormusunuz? gibi...

sevgiler, saygılar

ben ilk cevapliyayim canim

1. hic atistirmam yemek yaparken agzima filan atmam kalan parcayi, hepsini dogramaya calisirim icine :)
2. corba karistirirken 1 kere tadina bakarim bitti baskada yok

Yok tatlim yaa. Soguk icemem ben zaten. Ust solunum yolu infeksiyonu iste. Insallah topigimizin kizlari zarif birer gelin olurlar.

Gözüm üzerinde

Canım çok geçmiş olsun bıldırcın yumurtasi icebilirsen çok iyi geliyor

Simdi onu zor bulurum canim benim. Market alisverisini zor yapiyoruz. Eskiden buyuk marketlerden gezerek almayi severdik. Simdi en cabuk ve kolayindan bizim sokaktaki marketten aliveriyoruz. Iki kucuk cocukla herseyi hizli yapmaya calisiyoruz. Zaten alsam da icemem herhelde canim benim. Dusundugun icin sagol

bebişim bende atıyom kuruyemişten arada bir ama kavrulmuş değilde çiğlerden tercih ediyorumm , çiğ badem , fındık , ceviz gibi

kuzum atıştırma olayına gelince bende var o dediğinden ama her zaman değil , bişiler doğrarken kalanını atarım ağzıma , yemeğin tadına bakarken bazen abartırdım lise dönemimde falan, annemde " kaynanan seni kınar kızım" derdi
bende ondan beri öyle bişe pek yapmam

hoşgeldin tatlım, daha yaşın çok genç , bence birazcık dikkatle yaparsın bu işi

sevgiline gelince şimdiden böyle konuşan adamla evlenince ne olur bilemem , biz eşimle 7 yıldır birlikteyiz 1.5 yıllık evliyiz , çok şükür daha ağzından kilolarıma dair kırıcı bişey duymadımm

Meraba kizlar ,bugun cok kotuyum regl olmusum oyle sanci varki anlatamam resmen bagiriyorum son 6 aydir cok agriyo boyle ama sadece 2 gun suruyo sonra geciyo bu feci sancilar .Bu arada

Regl doneminde vucudumuzun sistigini ve o an icin 1 ve 2 kilo arasinda tartida fark yaptigini yeni ogrendim doktorumdan :$

Bugun ogle yemeyegine , pirinc pilaf , kremali brokoli ve hindi eti firinda yaptim .Aksama'da aynisini yerim galiba cunku cok yaptim hihih.

Kahvaltima 2 bardak cay , 3 dilim ekmek ve marmelad

Gecmisi soyle bir okudum. Fazla birikmesin dedim. Gecmis olsun diyen arkadaslarimdan Allah razi olsun. Sesim azicik gelir gibi oldu.
Soylemeden gecemiycen. Nevzamansiz nasil bir ortamdasin oyle. Senin verdigin bir kilo benimkinin 3 katina esit bence. Yav ben pastalari gormeden surekli hayallerimi susluyor, bir de surekli burnumun dibinde olsalardi fazla dayanamazdim herhelde. Allah yardimcin olsun arkadasim. Takdir ediyorum seni.

Bir de arkadaslar ben spor yapamiyorum ama soyle dimtis muziklerle harekatleniyorum. O da biseydir diyorum. Simdi sizden istedigim soyle insani kanini kaynatacak dans muzikleri onerisi istiyorum. Eskilerden de olabilir. Youtube dan felan dinliyorum. Hem istahim cosunca muzik iyi geliyor. Benim listem soyle
Dim dim- sertab erener
Party shaker
Bara bere - alex gibi biseydi
Womanizer - britney spears
Gangnam style -
Aklima gelmedi. Oneriniz olursa sevinirim. Benim kiz cagiriyor. Daha dogrusu ajitasyon yapiyor. Byeee

Nuhan , Hayir yemek hazirlerken asla atistirmam , elbette tadina bakarim ama 5-6 kasik degil .sadece 1 kasik ,o'da esim zehirlenmesin diye mecbur bakmaliyim tadina hihih :), birsyler rendelerkende diger arkadaslar gibi hic birakmamaya ozen gosteriyorum yoksa icimizden diyoruz cope atacagimiza agza atalim gitsin :)

Evt hareketli muzikler sayesinde bizde hareket ediyoruz ohh yansin kaloriler benim tavsiyem sunlar ( en azindan benim dans ettigim parcalar )

Shakira : Addicted to you

Usher : Scream

Dj Mam's feat. Jessy Matador :Zumba He Zumba Ha

Ah Aynurcum tahmin edebiliyorum yaşadıklarını. en güzel gününde bile seni üzecek şeyler söylemiş sana da o kadın. iyi ki verdin kilolarını canım ve azimle devam ediyorsun. kilo nedir ki, sağlık sorunun bile olsa azmeder, sabreder verirsin. ama vicdansızlığın tedavisi yok. bir de derler ki anne olunca herkesin bir annenin evladı olduğunu daha çok anlıyormuş insan. malesef bir düzine doğursalar yine de anlayamıyor bazı insanlar bunu. ben akıllanmadım, sözümü mahvettikleri halde dünyanın yardımını yaptım onlara. evlendik, kızları liseyi bitiyordu o yıl, yerinden yurdundan olmasın diye bizde kalmasına müsade ettim. kızları eşyalarımı karıştırıp izinsiz kullandı, bir özür dilemediler. Allah çıkarıyor işte, bir bir tersine dönüyor her şey. her seferinde mahçup oluyorlar karşımda. yaptığımız maddi yardımların hiç lafını etmiyorum. malesef arkada bırakıyoruz dediğin gibi, ama unutmuyoruz hiç. umarım bir ömür bu utançla yaşarlar. ben bizimkilerin kızlarından çıkacağını düşünüyorum tüm bu yaptıklarının. Allah bir bir çıkartıyor çünkü.

Alacakaranlığın son filmini izleyemedim ben daha ya. ilk filmi çıktığında da benim eşim askerdeydi :) iyi ki geziyorsun boşver, evde durup ne yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…